Sziasztok4
Athiz
Köszi a privit,képzeld,még találtam ezeken kívül is elírásokat!
!
Érdekes,én 1 hónappal a figiátló abbahagyása után lettem terhes Bulcsúval
.... Elég sokáig szedtem,na nem 10 évig,de legalább másfél éven keresztül....
Egyébként szt ez szervezettől függ,ki hogy regaál rá.Valóban némelyeknél könnyíti a teherbeesést,másoknál meg gondot okoz...
másik téma
: én is tanuétam zenét,zongoráztam,hegedültem,furulyáztam.Mindegyik 1 évig,megvolt az oka,amiért abbahagytam.De igazából én sem bántam meg,mert legalább nincs botfülem,mint a páromnak
!Egyébként a lényeg itt is azon van,hogy szeretné-e a gyerek csinálni,vagy csak a szülő önző...
Tontica
Egyetértek Athizzal,ez a doki nem normális...
Méghogy melltartó???És két számmal kisebbet???,Miért nem mondtad,hogy vegyen már fel
xs-s tangát!!!!!!!
Hát komolyan,az agyam eldobom!egyébként ha vígasztal,nekem is jön még a mellemből tej(majd megkérdem a védőnénit),de van PÉ-m.Tuti,mert van nyákom,meg minden....Hőt ugyan nem mérek....
Rate tényleg jó helyzetben van nyelvügyileg,de hogy jól megtanulja mindkettőt,az kéne,hogy Te csak magyarul beszélj vele
.
Szt egyáltalán nem voltál felelőtlen a másik babával.Azért nem törvényszerű,hogy egy hólyaggyulladásnak iylen vége legyen.... Minden esetre ha a szíved is azt súgja,hogy várnod kell,akkor várj!Lekésni nem fogsz semmiről
!
Honlap:igazából vagy este csinálom,vagy amikor délben alszanak a csemeték
.A házimunkát meg olyankor,amikor már játszottunk egyet és éppen nem igényelnek.Szerencsére újabban elég jól lehet mellettük bmit csinálni
!
Kriszti
Húúúú,van dolgod neked is
.
Szt a 2 gyerek+ otthonlét legalább olyan nehéz (pláne az elején),mint az 1 gyerek+ munka.Illetve én a saját munkámból indulok ki,nyilván nálad azért más a helyzet...
Azért örülök,hogy tk örültek a nagyszülők és ugyan mááááár,tudod milyen jó egy kis tökös a családban????
Megtudod,milyen az igazi "szerelem"
!
Kiskönyv
A bölcsi miatt meg ne legyen lelkiismeret furdalásod,így legalább a nap többi részében csak Adáé vagy
!
Nyelvtanulás:asszem én is pont ezt írtam,hogy a kiskorban elkezdett tanulásnak akkor van értelme,ha a kisgyermek kétnyelvű családban nő fel.Itt hallás után tanul,uúgy,mint az anyanyelvet.A nyelvórán viszont az anyanyelvre alapoznak,amit egy ovis még nem biztos,hogy tökéletesen tud...
Na megyek,lassan kel a lányom
.
Köszi a honlap dícséreteket
Villőnek becopfoztam kettőbe a haját hátul,olyan csajos lett tőle
!Majd megpróbálom lefényképezni,írtó édi lett(persze ez az anyai elfogulatlanság
:D:D!
)
Pusztok!