Sziasztok!
Pézsé! Igazán nincs mit, remélem hasznos volt!
Katyerina! Gratula a gömböcskéidhez! Csak így tovább!!!
Zsebi! Haláli vagy! Tündériek a gólyák!!!
Melcsi! Éljenek a húsos csajszik!
És persze a vékonyak is!
Nagyon remélem, h marad az 5 lombik, mert pofátlanság lenne visszavenni, mikor így is olyan sokba kerül az "ingyenes", és hallottam olyanról, aki 11-szer csinálta végig. Az anyagilag sem semmi, na meg lelkileg, testileg...
Lola! Nem ciklushoz kötött a Gynevac, csak a dokik úgy szokták javasolni, hogy a "szünetben" kell beadatni, tehát mikor nem vagy épp lombikos kezelés alatt, hanem pihensz. Mint most én. Megvettük, a hűtőben röhög, én meg kergetem a nővérkét... lehet, ha ma este már megkapom. Úgy javasolják, hogy 1-2 hetente (optimálisan 10 naponta) kell beadatni egyet, 5 db van egy dobozban. Nekem a dokim heti egyet javasolt, mégpedig mindkettőnknek, a férjemnek is! 5000 Ft 1 doboz, tehát nem egy nagy összeg a többihez képest, és nyilván csak javíthat a dolgon, rontani biztos nem fog! Esetleg próbáld meg, hátha... én is így teszek! Olvasd el a honlapját, biztos sok hasznos infót találsz róla.
www.gynevac.hu.
Na jó, akkor én meg stipistopi a nagy képen sok léggömbös 2 babás gólyát kérem!
Erika!
Köszi a cikket! Na ja! A kormány élén lévő úriembernek könnyen összejött néhány gyerek, Neki se pénzébe, se nagy megerőltetésébe nem került. De ugyan ismerőse vagy rokona van-e Neki, vagy a döntést hozóknak, akik a "mi cipőnkben" járnak??? Sajnos el fogjuk érni, hogy azok fognak szaporodni, akiknek már az ükapja sem dolgozott, és évtizedek óta az állam tartja el őket, illetve a dolgozó embereket kirabolják. Azoknak bezzeg születik egy rakás! Bocsánat! Kijött.
Angel!Tőlem elment, örülök, hogy hozzád szalad Mikipapa!
Mereszt! Nálam is előfordult egy kis feszítés, pirosodás, de nem volt mindennapos, igaz, a férjem iszonyú lassan adta be, talán azért. Én vizesborogatással orvosoltam a gondot. De a kalcium is segít, igyál egy pohárral, vagy vegyél be, lehetőleg még előtte. Gondolom, akkor kevésbé produkálja a problémákat!
Lona!
igen, megvan a szuri, csak a nővérke hiányzik hozzá! De most már elkapom!!!
Minden pocaklakósnak megy a drukk, vigyázzatok rájuk, a szurisoknak ügyességet kívánok, a pihenősöknek jó pihenést. És mindenkinek azt, amit szeretne!
Puszka!