Új privát üzeneted érkezett!

Angel! :D
Irhattál volna mert sokan hangot adtak a véleményüknek!
Igazábol arra volt jo ez az egész számomra hogy most már tényleg fenntartással leszek az emberek felé!Én még naivan hittem!De sajnos többen is!Borzaszto nagyot csalodtam mivel azt gonoltam egy halálos betegséggel nem játszadozik az ember!De hát tévedtem!Figyelni kell hogy ilyen csuszomászo férgek ne tudjanak közénk keveredni!
Gratulálok piroskának! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Bocs,hogy nem tudtam írni.

Lola!
Nem sajnállak,mert tudom az milyen szar.Inkább már most drukkolok a következőhöz!Szerintem te is csak arra gondolj.

Katyerina,Icsilya és mindenki akinek szüksége van rá,megy a drukk.

Kismókus!
Te magadnak adod a szurit?Én nem tudtam,de a férjem nagyon ügyes.Csak az a fránya decapeptyl annyira feszít.Olyan mintha nem férne be a bőröm alá.Utána meg lesz egy nagy pukli körülötte meg jól bepirosodik.Neked is vannak ilyen tüneteid?

Pénteken tényleg bolondokháza volt a Kaáliban.Bementünk,hogy mutassák meg a Gonal-F beállítását és mutassák meg ,hogy kell beadni(ezt az orvosom javasolta),és majdnem leharapták a fejem,hogy milyen meleg a szuri.Sajnos nincs légkondi a 16 éves Marutinkban. :oops:
Sajna most sem tudok többet írni,mert mennem kell dolgozni.
MÉG EGY HATALMAS DRUKK MINDENKINEK!!!!!
mereszt

lányok!
tudja vki hogy a méhtükrözést melyik ciklusnap kell csinálni?vagy ez nem mérvadó?
akkor azért szabad spontán próbálkozni?
még 1 kérdés:
gyvenac:hány ft,és hány napig tart a kúra?
KÖSZI
lola29

JÓ reggelt!

Lehet nem voltam világos, bocsi :oops: , hüvelyi viszketés ami gyötör. MOst Gonal F és suprafact megy!

LOla29: ÉN úgy tudom, vagyis amikor engem műtöttek a doki azt mondta hogy az ilyen műtiket mindig menzesz után közvetlenül végzik. ÉN így tudom.

Angel: Örülök a mikulásnak! Gyerünk tovább!!!

Szurkolok: Szofia, Katyerina, Kismókus és persze a többieknek is!
pézsé

pézsé!
köszi!
hú ez durva!nekem is volt sokszor!
szerintem mindenképp hívd a dokit!
lola29

Sziasztok!

Csibe!
Ilyenkor sajna nem pihenni megyek, hanem dolgozni...
Remélem a szuri megvan!

Lola!
Jó, hogy Budapestre átjöttél. A távolság is fontos, nem jó annyit utazgatni. Kitartás!!

Kiscsillag!
Lehet, hogy találkoztunk... nekem sötét, rövid hajam van, pici vagyok és vékony a hangom. Akikkel beszélgettem, mind a doktornô betegei voltak, de lehet, hogy az ôrzôben láttalak amíg a soromra vártam.
Hogy vagy? Most sok melóm volt, így gyorsabban ment az idô, mint az elôzônél. Remélem van aki szórakoztat és nem unatkozol!

Zsebi!
Szupik a gólyák! Ebbôl válogathatunk nyugodtan :D !
Nekem bármelyik jó, csak találjon ide hozzánk (cím a szerkesztôségben) :)

Katyerina, Zsófi!
Pihengessetek!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, nagyon jólesett!
(Még két nap hosszabbítást kérek a drukkoknak!)

Lona

Kép
lona1

Szia Csajok!

Nekem ez a pihengetés elég nem nagyon megy. Egyszerűen hülyén érzem magam, hogy semmi bajom és még sem csinálok semmit. Ez a pár nap még eltelt, de a jövő hét? Még jó, hogy van itthon net.
Anikó most olvastam, hogy átvert vki, bár a részleteket nem láttam.
Egyszer engem is megetetett egy csaj. Stoppolt az M1-esen, és hazafele elmesélt egy sztorit a beteg gyerekéről, az életéről. Az volt az egyetlen szerencsém, hogy nem volt teljesen kerek a sztori, így kértem tőle egy eléretőséget. Persze pénzt adtam neki. Majd minden követ megmozgattam, hogy szegényt utólérjem, de velószínűleg azóta is röhög rajtam. :(
zsofian

Pompomlányzó!
Neked is Krizsa a dokid? Az jó.
Lola!
Itt biztos menni fog, a drnő gyönyörü babákat tud csinálni!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!
Pézsé! Igazán nincs mit, remélem hasznos volt!
Katyerina! Gratula a gömböcskéidhez! Csak így tovább!!!
Zsebi! Haláli vagy! Tündériek a gólyák!!! :lol:
Melcsi! Éljenek a húsos csajszik! :lol: És persze a vékonyak is!
Nagyon remélem, h marad az 5 lombik, mert pofátlanság lenne visszavenni, mikor így is olyan sokba kerül az "ingyenes", és hallottam olyanról, aki 11-szer csinálta végig. Az anyagilag sem semmi, na meg lelkileg, testileg...
Lola! Nem ciklushoz kötött a Gynevac, csak a dokik úgy szokták javasolni, hogy a "szünetben" kell beadatni, tehát mikor nem vagy épp lombikos kezelés alatt, hanem pihensz. Mint most én. Megvettük, a hűtőben röhög, én meg kergetem a nővérkét... lehet, ha ma este már megkapom. Úgy javasolják, hogy 1-2 hetente (optimálisan 10 naponta) kell beadatni egyet, 5 db van egy dobozban. Nekem a dokim heti egyet javasolt, mégpedig mindkettőnknek, a férjemnek is! 5000 Ft 1 doboz, tehát nem egy nagy összeg a többihez képest, és nyilván csak javíthat a dolgon, rontani biztos nem fog! Esetleg próbáld meg, hátha... én is így teszek! Olvasd el a honlapját, biztos sok hasznos infót találsz róla. www.gynevac.hu.
Na jó, akkor én meg stipistopi a nagy képen sok léggömbös 2 babás gólyát kérem! :wink:
Erika!
Köszi a cikket! Na ja! A kormány élén lévő úriembernek könnyen összejött néhány gyerek, Neki se pénzébe, se nagy megerőltetésébe nem került. De ugyan ismerőse vagy rokona van-e Neki, vagy a döntést hozóknak, akik a "mi cipőnkben" járnak??? Sajnos el fogjuk érni, hogy azok fognak szaporodni, akiknek már az ükapja sem dolgozott, és évtizedek óta az állam tartja el őket, illetve a dolgozó embereket kirabolják. Azoknak bezzeg születik egy rakás! Bocsánat! Kijött.
Angel!Tőlem elment, örülök, hogy hozzád szalad Mikipapa! :wink:
Mereszt! Nálam is előfordult egy kis feszítés, pirosodás, de nem volt mindennapos, igaz, a férjem iszonyú lassan adta be, talán azért. Én vizesborogatással orvosoltam a gondot. De a kalcium is segít, igyál egy pohárral, vagy vegyél be, lehetőleg még előtte. Gondolom, akkor kevésbé produkálja a problémákat!
Lona!
igen, megvan a szuri, csak a nővérke hiányzik hozzá! De most már elkapom!!!

Minden pocaklakósnak megy a drukk, vigyázzatok rájuk, a szurisoknak ügyességet kívánok, a pihenősöknek jó pihenést. És mindenkinek azt, amit szeretne!
Puszka!

Csibe
csibe73

lányok!köszi a válaszokat!
csibe!én is így gondolom hogy a c-ok fognak szaporodni.pedig áll-lag ott is már sok a gond!EZEN A TÉREN IS,a sok máson kívül
szerintetek én mit érzek,mikor-munkanélküliekkel foglalkozom,és jönnek be 16 évesen nagy hassal?
kinyílik a bicska a zsebemben.
pénteken is legszívesebben ordítottam volna dühömben.akkor volt a 14.napi nega tesztem ugye,kislányka ül a folyosón,és nevelőotthonos,közli terhes.mondom nem igaz neki bejön elsőre a spontán 20%,nekem meg még a 2. lombikra sem jön be a nem t'om hány százalék!!!!
MIÉRT??????????????????????????????????
lola29

Sziasztok

valaki írta valamelyik nap hogy ír a nőklapjás hölgynek, hát én most az előbb megtettem, hát nem tudom, hogy mit fog szólni hozzá a csajszi, de hát végülis már nemérdekel. Megkérdeztem tőle, hogy miért nem erről a törvény modósításról ír amiről hallni és olvasni sok helyen, vagy hogy miért nem beszélget el erről odafenn azokkal akik a mi fejünk felett döntenek stb. stb. stb. Meg megírtam neki azt is hogy kik fognak szaporodni. Bocsi de most egy kicsit ettől a levélírástól gyagya lettem. Kiváncsi lennék rá hogy mit gondol a levelemről.
Írt még valaki neki?

Lola fel a fejjel nektek is fog sikerülni és akkor lehet hogy többen is lesznek, én nagyon drukkolok mindenkinek teljes szívemből hogy átéljétek azt amit nekem már sikerült és amit még 1X átszeretnék élni.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159705261.09.jpg[/img] mindenkire vár legalább 1 ilyen babóca [/img]

Kép

Kép
erika13

Kedves Csibe!
Sok szeretettel köszöntelek a Zene Világnapján. Kár hogy nem október 2-án van, de igy is csak 1 nap a különbség a zene meg köztem. De lélekben 1ek vagyunk :lol:

melcsi1967

Mereszt! :)
Nálunk a párom adja be a szurit! Nagyon élvezi! :lol:
Én Suprefactot (ma lesz a 3.) és GonalF-et (ma lesz a 2.) kapok, meg lesz majd KlionD100 is keddtől.
Én pénteken megyek UH-ra, akkor majd kiderül hogyan tovább.
:lol:
kismokus

jujj a kidobott embriókról beszéltek? hát nekem is nagyon kinyílt a bicska a zsebemben. Már rosszabbak vagyunk, mintha zsinórban abortuszra járnánk...
Na de most nem akarom felidegesiteni magam semmivel! most nyugi van :D:
okt 13 péntek tesztelek. csak a tesztet felejtettem a kaáliban :D

lányok mindenkinek minden jót, lehet hogy a két hét alatt kicsit eltűnök, mert nem akarok folyton ezen pörögni, meg ugyse tudnék most mit mondani, csak várni. ha valami változás van jelentkezem.
puszi mindenkinek

ui.: szerintem 2 napnál tovább ugy sem bírom ki, hogy ne lépjek be

katyerina

Sziasztok!

Képzeljétek nem küldte el amit írtam,úgyhogy kezdhetem elölről.

Csibe!
Köszi a tanácsot.A borogatást ki fogom probálni.A calciumot kihagyom,mert ahogy lenyelem jön is vissza.Nem szeret bennem lenni.

Kismokus!
Nekem is a férjem adja be és ő is nagyon élvezi.Persze tagadja,de én látom a szemében a gyermeki örömöt.Dicsekszik is mindenkinek,hogy milyen ügyes. :lol: KlionD nekem is lesz csak azt nem tudom mikor,mert azóta nem vérzek amióta nem szedem a fogigátlót.A doki pedig azt mondta,hogy a tabletta szedését követő menses után kezdjem el.Majd szerdán megmondja mi legyen.Neked is az első UH-ig elegendő szurit írtak fel?Lehet,hogy többet már nem is kapok?Nem bánnám ha ebből a Decapeptylből nem kellene már több.

Nektek volt megérzésetek a beültetés sikerére vonatkozólag?
mereszt

Szia Katyerina!

Remélem a péntek 13 szerencsét hoz!
Szorítok neked is!Idegeskedés helyett inkább gondolj az albérlő(k)re a pocakodban!
mereszt

Lola Drága!
Nagyon átérzem. Nekem a 3 évvel ezelőtti méhen kívülimkor volt egy "gyilkos" érzésem :twisted: . Én azért bőgtem, mert méhen kívül ült a babám. Ő meg bejött 15 évesen abortuszra, de valami gond lehetett, mert kb. 3 napig volt bent, nem az a félnapos kurzusos volt. Vigyorgott, tojt a világra. Istenem, gondoltam, ha most megfoghatnám a hajadat és végighúzhatnálak a folyosón.... , hogy csak törédékét érezze az én fájdalmamnak. Persze, nem csak az Ő hibája volt. Az iskola, a szülők sem világosították fel a védekezésről, ha már 15 évesen muszáj volt Neki nemi életet élni. Én akkoriban még legfeljebb egy csókig jutottam. Igaz, én már 33 éves öregasszony vagyok! :)

Erika!
Én ma olvastam Anyósomnál a Nők Lapjában az 1. cikket, gondolom azóta már több is megjelent. A véleményem az, hogy valóban vannak felelőtlen anyák, akik az embrikéket bent "felejtik". Ha viszont mondjuk 5 év után már abszolút nem jelentkeznek, talán el is költöztek, nem is tudni róluk semmit, magyarán nem veszi egy pár a fáradságot, hogy egy évben egyszer leadja az igényét a hosszabbításra, akkor sztem 5 év után "örökbe adhatónak" kellene nyilvánítani az embrikéket, hiszen gyarkorlatilag olyan, mintha otthonba adta volna a gyermekét, és feléje sem nézne. Sztem Ti - akik itt leveleztek - odafigyeltek arra, hogy a bent pihenő babácskák sorsát figyelemmel kíséritek!

Melcsike! :lol:
De aranyos vagy! Hát akkor ezt most viszont kívánom! És nyilván holnap meg születszt, úgyhogy akkor nagyon boldogságos szülinapocskát kívánok Neked soxeretettel! 8) Pusza!

Katyerina!
Pihenj csak, vigyázz a babókra, és hát ugye mindannyian tudjuk, hogy a péntek 13-a szerencsés nap! :lol:

Mereszt!
Semmilyen formában nem bírod a kalciumot?

Jó éjt Nektek!

Csibe
csibe73

Sziasztok!

Most találtam erre ez oldalra. Szeretnék hozzátok csatlakozni ha lehet! Október 5-én megyek e pesti Kaáli intézetbe Dr. Krizsához. jár vagy járt valaki hozzá? Eddig a BMC-be jártam de ugy éreztem hogy váltanom kell. Mi még csak 1 éve próbálkozunk de nincs peteérésem és policisztás e petefészkem. Már szedtem clostibegytet és két hónapig szuriztam magam Puregonnal. Hsg vizsgálatom lesz és ha jo az eredmény akkor inszem. Minden tanácsot és információt szivesen fogadok a tapasztaltaktól :) Tudom én még az elején vagyok a dolgoknak. Eddig csak a páromat vizsgálták ki neki jó eredménye lett. Nekem csak hormonvizsgálat volt. Elöre is Köszi :) Sziasztok: Tuffy[/b]
tuffy

Szia Tuffy!

üdv. közöttünk. Miért ne csatlakozhatnál, ezért van ez a fórum. Itt rengeteg Krizsa-páciens van, majd meglátod, mennyien írnak Neked. Én spec. Debrecenbe járok. Az, hogy jók a fiúk, már nagy előny. A ciszták már kevésbé, de a dokik majd elmondják, hogy kell-e kezelni. Lombiknál leszívják, vagy gyógyszerrel kezelik, de hogy inszemnél mi van? Sajna nem tudom, nekem nem volt, de pici türelem, és a tapasztaltak válaszolni fognak!
Van egy táblázatunk, az utolsó állást a 355. oldalon találod.Ha be akarsz kerülni, Kismókusnak kell a szükséges adatokat megírnod. A táblázat segít. Babára fel!

Lányok! Elkaptam a nővérkét! Holnap kapjuk az első popiszurit (Gynevac). :cry: Féleeeeeeek! Majd borogatom!

Jóccakát!

Csibe
csibe73

Szia Mazsola 78!

Most olvastam hogy te is e Kaáliba fogsz járni Dr. Krizsához! Gondolom te is ugy izgulsz mint én :) Megkérdezhetem hogy nálatok mi a probléma és hogy milyen vizsgálatokon vagytok túl? Szio: Tuffy
tuffy

Szia Csibe73!

Köszi hogy üdvözöltél :) Bátorság a szurihoz, ismerek olyan anyukát akinek segített a gynevac! Remélem te is köztük leszel :) Jó borogatást! Szép álmokat...
tuffy

Tuffy! :)
Üdv közöttünk!
A Kaáliban jó helyed lesz, majd meglátod! Sokan járunk Krizsa dokihoz (én is), és bátran mondhatom, hogy mindannyian teljesen odavagyunk érte! :oops: Biztosan Neked is szimpatikus lesz. :lol:
Ha megnézed a táblázatunkat, amit Csibe is emlegetett, láthatod, hogy ki jár Krizsa dokihoz, és kinek milyen problémája van.
Ha megtetszik a táblázat, és szeretnél bekerülni, írd meg az adataidat, és szívesen beteszlek Téged is! :wink:
kismokus

sziasztok !!!!

Nagyon régóta nem tudtam jelentkezni, mert e Transzfer után otthon voltam és pihentem.így sajnos a visszaolvasás is nehezebben fog menni, de igérem megpróbálom bepótolni! :oops:

olyan dolog történt viszont velem amit most el kell mesélnem nektek!!!! El se hiszem, kedden megyek a 12. napon vérvétere, de viszon tegnap volt otthon egy kóbor teszt amit délben lepisitem...nem is tudom miért....és képzeljétek hatalmas 2 CSÍK lettrajta már 2 perc után :lol: Nem is hittem a szememek, csak álltam ott mint a hülye... Én még sose láttam kétcsíkos tesztet azt hittem hogy iolyan nincs is :) ma vettem egy másika félét, és azzal s megcsináltam és ezen is előjött a másidik csík, és nagyon erős.
szerinetek csalhatnak ilyen nagyot a tesztek, mert ha visszaszámolok a beultetés után a 9-10 napon csináltam :oops:
pbj12

Sziasztok

Katyerina
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159729094.49.gif[/img] így pihenj
[/img] Kép vigyázz nagyon rájuk
Nagyon remélem, hogy neked nagy szerencsét hoz a péntek 13.

Meresz
nekem semmilyen megérzésem nem volt a beültetés után, de aznap délutántól 2 hétig nagyon rosszul voltam, de semmilyen terhességi tünetem nem volt se akkor se utána, de nagyon bíztam benne a lelkem mélyén és sikerült

Csibe
sajna nekünk nem lettek fagyibabák, pedig nekem 13 petesejtet szívtak le, de csak 3-4 termékenyült meg, ugyhogy a kistesó programnál minden indulhat előről
De abban igazad van, hogy ha valaki annyira nem veszi a fáradtságot hogy évente vissza küldjön egy kitöltött lapot, vagy felvegye a telefont a saját babói érdekében akkor döntsön az állam
Ne félj a szuritól, túléltél te már rosszabat is

Tuffy
nála nagyon jó kezekben lesszel, tavaly én is hozzá jártam, és jövőre is nagyon remélem, (hacsak odafenn nem döntenek máshogy).

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok, és mindenki nagyon vigyázzon magára

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159729718.01.gif[/img] nagyon szép álmokat mindenkinek

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Szépjóreggelt mindenkinek!

PBJ!
Gratulálok, ez már tuti baba! :D :D Most nincs más dolgod, csak pihenni, pihenni... Vigyázz magatokra, ne idegeskedj, minden rendben lesz!

Tuffy!
Mi okt. 11-én megyünk először a Krizsához. Még nincsenek eredményeim (csak régiek), ott majd elmondja mi is kell neki. Tényleg nagyon izgulok,remélem valóban tud nekünk babát "csinálni". :lol:
A régi eredményeink szerint egyikőnknek sincs semmi baja. A párom eredménye kifejezetten jó volt télen, de azóta nem nézték újra. Az én hormoneredményeim is megfelelőek voltak, bár HSG még nem volt. Szerettem volna, ha megcsinálja a nőgyógyászom mielőtt a Kaáliba megyünk,de azt mondta, lehet, hogy nem is fog kelleni. Én kétlem,de most már mindegy.

Kismókus!
Én is szeretnék majd a táblázatba bekerülni, ha lehet. De ezzel még megvárnák az első konzit.

További szép napot mindenkinek! Kép

Mazsola
Kép
mazsola78

Kedves Tuffy!
Üdv közöttünk. Ez itt 1 Krizsa-fan-club! :lol: :oops: Én is az Ő páciense vagyok, és bátran mondhatom, hogy nagyon jó kezekben leszel, mert nekem is csinált már egyet (eredményt lentebb láthatod), és biztos fog is még!
Kismokus,Mereszt!
Micsoda hapsik! Élvezik! :lol: Nem valami szadi hajlam ez? :lol: :lol: :lol: Különben az enyém is láthatóülag élvezni szokta! Ugy látszik jó nekik minden, amit befelé nyomnak nekünk :lol: :lol: :lol:
Katyuska!
Neked a péntek 13 csak szerencsét hozhat! Szépen beszélgess a lakóiddal és ne számits fel albérleti dijat :lol:
Pbj!
Ha már két teszt is azt mutatta, akkor szerintem Te babás vagy! :D :D :D Már csak a hivatalos megerősités van hátra!Nagyon drukkolok!
Csibe :D Köszi!Szeretem ezt a napot, csak az évjárat miatt kicsit :( Dehát ez van, és lélekben meg :wink: mintha ugy 20 körül lennék.

melcsi1967

Sziasztok

Melcsi
megkaptad a privit?

Mazsola
Hát szerintem HSG-t biztos fog csináltatni, ne félj tőle túl lehet élni, persze ha semmi gond akkor általában ember lánya megsem érzi

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

PBJ12 Pont tegnap olvastam, hogy pozitív téves teszt nincs! 2 pedig pláne! Gratulálok!!!

Lányok!
Jól számolom, hogy a múlt héten két pozitív eredményünk is volt?????. És még nincs vége a hétnek! Akkor a jövő heti 3 sem kizárt :)

Tuffy!
Az inszemről pár szót tudok mondani. Nekem csak Clostit adtak, és másfél nappal előtte a szokásos tüszőrepesztőt. Reggel be kell vinni a párod spermáját, vagy bementek és helyben adjátok. Rá kb 2 órára kell neked menni, addig a spermát kezelik.
Felkísérnek, levetkőzöl, vársz. Felfektetnek egy ágyra, megmutatják az injekciós flakont (hogy hívják?) benne a lényeggel és rajta egy hosszú vékony cső. Majd jön a doki. és elintéz :) Igazából olyan mint egy nőgyógyászati vizsgálat, pont annyira kellemetlen, se jobban, se kevésbé. A kanül bevezetését nem is érzed. Utána pihensz egy 10-20 percet, attól függően, mikor rúgnak ki és mehetsz haza.
Ne lepődj meg, nem túl kedvesek. A dokik a legkedvesebbek, de ez nem Neked szól, szinte mindenkivel ilyenek. Persze van kivételek a nővérek között is :) És profik.
zsofian

Hali, lányok!

Most már bevall6om, azé' szeretek közétek járni, mert itt olyan vidám mindenki! :D

melcsi,
természetesen én is a Krizsa-fan-club színeiben pompázok... ööö... pompomdzok! :lol:

tuffy,
üdv közöttünk, én is csak jót tudok mondani Krizsáról, nagyon megbízom benne, eddig csak jó dolgok történtek velünk.

zsofian,
ha ez segít, én is a "kispad" 2. hetét ülöm/fexem - mikor hogy megy. Tényleg furcsa, hogy mér nem szaladhatok edzeni, pedig már el vagyok gémberedve teljesSen! Félig azért élvezem is a dolgot, nem kő dolgozóba sietni, csak fekhetek, nézhetem napestig a buta műsorokat és senki nem kérdezi, nem kéne már valami hasznosat csinálnom. Amúgy is, én már látom a végét, és tudom, hogy egy hét múlva kezdődik majd a munkahelyi szeka: ezt csináld, azt csináld. Te amúgy mikor tesztelsz?

katyerina,
soxerencsét péntek 13-hoz, az szerintem is szerencsés nap lesz! :P

erika13,
mesélj még a beülti utáni nem-megérzésről, csak rosszullétről. Ez mit jelent? Valahol olvastam, hogy jó jel, hogy szédülök, úgyhogy én most ennek örülök. Meg nézegetem a hasam, hogy hú, milyen nagy.

pbj,
azonnal szólj, ha van már vérvizsgálatos eredmény. Két teszt már csak nem téved! Én eddig csak olyan sztorikat hallottam, hogy "hááát, halványka 2. vonal, de már arra is aszonta Krizsa doktor, hogy "mit akar, ez még csak egy 14 napos terhesség?!" :roll: (egy ismerősömnek)

csibe,
én nem ítélem el azokat, akik - ahogy Te mondtad - "bent felejtik" a magocskákat. Szerintem nem erről van szó. A szerződés, amit aláírsz, értelmezhető épp úgy, mint mondjuk egy házbérlet: ha nem fizeted, kilakoltatnak - és ezzel mind2 fél tisztában van. Szerintem csak arról van szó, hogy ahhoz is kell egy kis erő, hogy felhívd az intézetet, hogy legyen már szíves megsemmisíteni az ivadékaidat. Sokkal egyszerűbb azt gondolni, hogy mivel minden jel arra mutat, hogy nincs szándékodban hosszabbítani, a másik fél is teszi a dógát, épp úgy, ahogy a szerződésben "beígérte". (Azaz szavak nélkül is értik a szándékot.) Ha nekem érdekemben áll a hosszabbítás, biztosan nem feledkezem meg róla.

Szép napot mindenkinek: pl.
pompomlány

Pbj!
Gratulálok!! Szerintem sem téved a teszt!
Hívtad már a Kaálit?

Húúú, tényleg jól haladunk, egyre többen babásodnak!
Nekem ez hatalmas erôt ad!

Lona

Kép
lona1

Na, most egy nem jó hír: ma reggel negatív lett a tesztem...
(nem akartam az elôzô üzit ezzel elrontani), pedig szinte biztos voltam a sikerben.
Ha a mostani érzéseimet kellene jellemeznem:
:? ez, hogy történhetett?
:( csalódott vagyok
:x na meg mérges
:wink: na majd a következônél megmutatom!!

Lona

Kép
lona1

Sziasztok! :)

Lona,
sajnálom a nega tesztet :( :( Egy vérvételre azért nem mész el?

Hogy hogy történhetett, ki tudja :? Csalódás, méreg okés, el fog múlni! Így van, a következőnél megmutatod! :wink:

Pbj,
gratulálok a teszthez! :) Nem hinném, hogy téves! :wink:

Pézsé,
viszketés? Hívtad a dokit, elmúlt már?
Én az utorgestantól viszkettem :roll:

Mereszt,
semmilyen megérzésem nem volt beülti után... Reménykedtem, de tartottam tőle, hogy nem sikerül, de az más :?

Tuffy,
üdv itt! :) Krizsa dokinál jó kezekben leszel! :wink:

Katyerina,
drukk, ha itt vagy, ha nem! :D +++++++++++

Kismókus,
ügyesen a szurkákkal! :wink:
Drukk a pénteki UH-hoz! Aznap megyek én is! :wink:

Bocsánat, biztos unalmas, hogy mindig ezzel jövök, de nem tudtam írni mindenkinek :oops: Pedig jegyzeteltem, de olyan gyorsan írtam, hogy most nem tudok egy csomó mindent visszaolvasni :roll: Közben meg munka is lenne :roll:
angel37

Lona sajnálom, de igazad van, a következőnél megmutatod!! :-)
Ági28

Sziasztok,
van néhány megmaradt, megbontatlan gyógyszerem. Ingyen odaadnám azoknak, akiknek ez is segítene:
1üveg (5,5 ml) suprefact injekció (felh. 2007/08 )
1 doboz (30db) utrogestan (felh. 2008/03)
1 doboz (21db) marvelon (felh. 2007/12)
e-mail: ms.e@freemail.hu
Emese
mse9

Sziasztok!

Olyan de olyan aranyosak vagytok!! Köszönöm mindenkinek :D Hívtam Kovács Dokit elmondtam neki, hogy bár idő előtt , de 2x is pozitívat teszteltem, mondta hogy ennek nagyon örül, és hogy akkor ez már biztos, de elmegyek ennek ellennére holnap vérvétere, mert ott meg akarja nézni az eredményeket és Utrot is fel kell írnia.

lányok én tényleg csak holnap fogom elhinni, vagy még akkor sem :lol:

És lehet, hogy ez most hülyén hangzik, de mindenkinem kitartotás, mert minden nappal közelebb kerülönk a cél felé!!! Én mindig azt hitem hogy egy teszt csak 1 csíkot mutathat, és nem van 2 csíkos is :) Ami mindenkihez megérkezik!!!!
pbj12

BabásPbj!
Kezdjél hozzászokni a gondolathoz, hogy a kis lakó(i)dat legközelebb ugy 8 hónap mulva tudod kitessékelni a pocakodból! :D
Pompomlányzó!
Téged senki nem szekálhat többé mert babás leszel, és a kismamákat a törvény, főnök és a férj megvédi a szekánt kollégáktól :lol:
Lona!
Igen, Most Mutasd Meg! Hányadik inszem volt, bocs de nem emlékszem. Viszont megjegyeztem a tényt :!: Igen, a következő sikeres lesz!
Zsófi!
A jövő héten bizony sikeres tesztek várhatók, 1 boszorkány mondta, én :lol: Türelem!

Lányok, tud valaki valamit a minket érintő intézkedésekről? Zsebike a babáson irta, hogy állitólag a 40 felettieknek egyáltalán nem támogatják majd. Ugyhogy sietnem kell...

melcsi1967

igen én is azt hallottam,meg hogy csak 4 lombikot fognak támogatni.
Ági28

Melcsi,
sajnos nem tudok semmi konkrétat, pedig nagyon kíváncsi lennék én is, hogy most mi a helyzet!

Olyat is olvastam más fórumon, hogy a 30 feletti házasoknak állítólag vmi könnyítés lesz, talán gyógyszerárakban, de nehezen tudom elképzelni, sajnos inkább a sok rémhír köröz :?
Ja, és házasok se vagyunk... :)
angel37

Lányok, most irta 1 barátnőm 1 másik topicból, ők szombaton voltak BMC-s talin. A doki mondta neki hogy ez igy lesz, gondolom első kézből tudja. Tehát 4 lombik, 40 felett nem lesz ingyenes.
Zsófi, rá kell hajtanunk! Neked pl. rögtön ikreid lesznek!

melcsi1967

Ami a BMC-re igaz, az áll a Kaálira is? Bocs, nem kötözködés :) , csak nem tudom...

A 4 lombik egy fokkal jobb a rémhír 3-nál :roll:

Melcsi, Zsófi,
akkor nektek külön nagyonnagyon drukk ehhez az évhez! :) :)

Zsófi,
nem látlak a táblában... mikor lesz a tesznap? :wink:
angel37

Sziasztok

Pompomlány
beültitől számítva 2 hét nagyon rossz volt, mindenem a közérzetem, de nekem sose volt hányingerem, nem szédültem semmi terhességre utaló jel, csak annyi hogy olyan rossz volt a közérzetem hogy minden 6X annyi ideig tartott

Lona
ez már tuti? Nagyon sajnálom, de legközelebb tuti befutók lesztek
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159788088.4.gif[/img] sajnálom

Pbj
[/img] Kép gratulálok

Melcsi
hát akkor gyorsan bele kell húznotok a dolgokba

Angel
szerintem sajnos igen, mindegy hogy hova mész törvényileg van minden

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Melcsikém!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!!!!!!!!!!!
Pusz!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hali,

na melcsi,
mit gondolsz ki hívott ma? a főnököm! Hogy menjek be egy nappal előbb, mert az az egy nap már úgysem számít, és muszáj, nincs ember...sirámhegyek, stb. Köszi. :evil:

Sajna eltökéltem, hogy még gyes előtt előléptetést szeretnék, hogy több legyen a píndz. Így lettem - hogy a szakzsargonnal éljek - "motiválható". :cry:

Nekem nincs pofám az "állapotomra" hivatkozva hárítani a dolgokat, mert attól félek, hogy aztán majd engem hárítanak, ha nekem lesz rá szükségem. :oops:
Jó, mások ezt behízelgéssel érik el, de nekem nem megy...
Be kéne már íratkoznom valami színiiskolába!

Üdv:pl.
pompomlány

Sziasztok!

Melcsinek nagyon boldog szülinapot!

Köszönöm,hogy megosztottátok velem a nem megérzést.Nagyon kíváncsi voltam,hogy ilyenkor működik-e az a bizonyos 6.

Csibe!
Tablettában még nem probáltam,ampulla meg pezsgőtabletta nem megy.Meg egy kicsit félek is tőle,mert egyszer volt vesekövem-állítólag.Mondjuk ennek ellenére rengeteg tejterméket eszem-iszim és nem lett újra.

Tuffy!
Üdvözöllek közöttünk.A lányok majd rengeteget segítenek,figyeld meg.Én is sokat köszönhetek nekik.Nem a Krizsa dokihoz járok,de szerintem biztos jó helyre kerültél.A Kaáliban szerintem minden doki profi.

Pbj!
Gratulálok a pocaklakó(k)hoZ!!!Sajnos még én sem láttam 2 csíkos tesztet,de remélem pár hét múlva lesz hozzá szerencsém.

Melcsi!
Nem szeretnélek kiábrándítani, :cry: de sajnos senki sem véd minket.Nekem a közvetlen főnökömtől állandóan azt kell hallgatnom,hogy ki fog rúgatni még akkor is ha véd a törvény,majd ő megkeresi a kiskapukat.Egy nőre egyáltalán nincs szükség ezen a munkahelyen így meg aztán pláne,hogy gyereket akar.Dolgozzak 3x annyit,mint egy férfi.Egyértelmű,hogy a 800kg-os raklapokat nekem kell behúzogatnom békával és nem egy pasinak.Ez nem kórház,hogy mindennap szurizzam magam és ezért kimenjek szünetre...stb.Oldalakon keresztül sorolhatnám,hogy miket mondogat nekem ez a 3 gyermekes családapa.Sokszor már remegek az idegtől.Attól nem félek,hogy kirúgat,mert ebben nem ő dönt,de borzasztó ezt hallgatni.Legszívesebben leköpném.
Örülök,hogy te azon szerencsések közé tartozol akiknek a férje a főnöke.
Azt mondta a férjecském,hogy nem örül,hogy szurizhat engem,de jó érzés,hogy "segíthet"és ő is részese ennek a folyamatnak,nagyon fontos szerepe van. :lol:

Tapasztaltak!
Az nem baj,hogy szuri alaat fájdogál a hasam?

Megint rengeteg drukkot és gólyát küldök mindenkinek!!!
mereszt

Sziasztok!

Bocsánat a régi látogatásért, de sok volt a munka és tegnap, valamint ma alig tudtam utánna olvasni.

Pbj: A 2 csík: az terhesség!! És erről holnap megerősítést is kapsz!! Tiszta szívből kívánom, hogy 8 hónap múlva felsírjon az a pozítiv teszt!!! Ügyes vagy, megérdemled!!!

Lona: Sajnálom. Ezt az érzést sajnos sokan ismerjük és éppen ezért mindenki együtt tud érezni. De olyan jó hogy tudsz pozitívan állni a dolgokhoz és hidd el látunk mi még két csíkos tesztet..

angel: Köszönöm megvagyok. PevarylG3-at vettem és canesten krémet és az használom vasárnap óta. Sajna vasárnap nem volt bent Kovács doki, de ma hívtam és mondta hogy jól tettem. Remélem tényleg nem okoztam semmi bajt :wink:
Az a baj, hogy többször elő jön ez nekem, ugyanis a meleg, a melegvíz és még nagyon sok minden irritál! Most, hogy a mikulás lassan elmegy mit fogsz adni magadnak?

Szurkolok a jövő héten tesztelőknek!!
pézsé

Mereszt! :)

Én is éppen a szuri alatti hasfájásról akartam kérdezni!
Tegnap iszonyú volt: a jobb oldalamon mintha egy tű lett volna a hasamban, és ha nem jól mozdultam belémszúrt. Egyáltalán nem tudtam állni és egyenesen ülni, csak oldalt ülni és feküdni. Ez tartott kr 8 órát, azóta nincs semmi bajom.
Tapasztalt valaki hasonlót???
kismokus

Sziasztok!

Melcsi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok (még legalább 3-szor ennyit)! Kép

Lona!
Sajnálom, hogy nem sikerült. Bár tudom, ezek csak szavak, ezért ezt küldöm neked:
Kép

Mazsola
Kép
mazsola78

Lona!
Nagyon sajnálom, de nem csak holnap kellene tesztelned?
kismokus

Lona!
Bocsi nem ezt akarta, hanem egy pusziküldő smiley-t, de úgy látszik valami keveredés van. :oops:

Mazsola
Kép
mazsola78

Sziasztok

Mereszt
nagyon sajnállak, hogy ilyen féreg főnököd van, az én fönököm nagyon rendes volt pedig fiatalabb nálam, és úgy van szegénynek 1 gyereke, hogy ő nem is akarta, de velem soha nem volt ilyen. Végülis én már csak a végén mondtam meg neki hogy mi a helyzet, mert akkor már másoktól megtudta hogy mibajom, mert én jó néhányszor mentem szabira, meg műszakot is kellett cserélnek, De hogy egy 3 gyerekes apuka ilyen legyen, ez elképesztő, gondolom milyen lehet otthon - egy szemét terorizáló alak.
Remélem, hogy azért túl tudsz lépni rajta, majd vissza kapja ő még ezeket valszeg a saját gyerekeitől.
Te most hol tartasz? Nagyon remélem hogy sikerül a dolog, és akkor nem kell már sokáig hallgasd a főnöködet.
Addig is nagyon sok kítartást kívánok neked!

Szia Erika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159797777.17.jpg[/img] Remélem, hogy az idén ilyet kapsz karácsonyra, [/img]

Kép

Kép
erika13

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?