Sziasztok,
Szirom, jól hangziknagyon az ebéd, én iskipróbálom majd. Tegnap vacsira Ildi rántottája volt cukkinivel, tettem bele egy kis parit meg paprikát is, nagyon finom volt. A végén olvasztottam rá mozzarellát is. De csak magamnak csináltam ismerve a fiúkat. Bár apának tetszett, de azért paraszttálat vacsizott
Súlyodhoz gratulálok, én is kb 1,5-2 kilónál tarzok, az abaj, hogy nem mértem meg magam hétfön reggel
, elfelejtettem. Kedden meg csak már tippelni tudtam, de biztosan kevesebb volt, mint a hétföi. Szóval így én is kb ott tartok, ahol te.
A munkádat sajnálom, de írtad, hogy számítottál erre. Azért akkor is biztosan rossz lehet. De ez eggyel több ok arra, hogy jöjjön a második baba, úgyhogy hajrá
Torkod hogy van? Remélem jobban. Szedjél rá valamit, talán hamarabb rendbejössz. Nincs valami homeós bogyód? Most így hirtelen nem is tudom mi jó rá, de majd megnézem.
Én ma nem ebédeltem, pontosabban maradékokat pucoltam el, egy fött tojást tegnap estéröl, amit apa hagyott meg, meg volt a hütöben egy kis vöröskáposzta, amolyan kész, üveges, de én nagyon szeretem, azt ettem meg hozzá, aztán mikor Ábel aludt ettem még egy kis sajtot, gépsonkát, paradicsomot paprikát meg uborkát és egy kis aludttejjel öblítettem le. Ennyi mára. Reggeli két alma volt. De most inni fogok egy shake-et.vacsi szerintem saláta lesz tonhallal.
Este meg callanetics, utánna meg vasalás, hurrá!
Szerintem is próbáld meg Miksát pelus nélkül altatni délután, talán már érett rá, ha pisi nélkül szokott ébredni. Ilyen balesetek meg elöfordulnak, hogy néha bemegy. Erre jó a gumilepedö, de nem tudom, hol lehet kapni. Én az ikea-ban nem láttam még.
Lányok, hol vagytok? Remélem mindenkivel minden rendben!
Rita, jut eszembe, ma volt az ajtónk elött egy kis csomagocska. Asszem még az igazi gazdájára vár, úgyhogy tényleg össze kéne hozni egy talit, ha otthon leszünk
!
Ildi?
Gabi!!!!!!!! Mi újság?????? Jelentkezz kérlek, ha nem épp két fájás között fekszel a szülöszobán!!!!!
puszi mindenkinek, mi most kimegyünk sétálni, mert gyönyörü idö van
Motiot