Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nincs valami nagy pörgés, lányok! :wink:

Rita! Nagyon köszi! Hétfő óta ment le ennyi, nekem is elég meglepő. Bár nálam sokszor van olyan, hogy elindul klasszul, lemegy 2-3 kiló, aztán 2 hétig meg se mozdul. Nnna, az a nehéz, a múltkor is ott pukkadtam ki.

Honnan van neked 4-5 gyereked? :shock: :lol:

Ebédet leírom, bár picit vétkeztem, de tényleg csak pirinyót: Rakott karfiolt terveztem, de nem vettem tegnap darált csirkemellet, így pulykatallérokat sütöttem ki (ez picit szabálytalan, mert nem olivában sült és volt rajta minimális panír), azt vágtam darabkákra, és tettem cseréptálba az előre gőzön megpárolt karfiollal. Ment rá kis vegetaszerű fűszer, sovány tejföl és a tetejére mozzarella. Majd be a sütőbe, míg a sajt rá nem olvadt-pirult. Nagyon-nagyon fincsi lett, és maradt vacsorára is belőle. Miksa is szép adagot evett.

Miksáról jut eszembe, azért annyi történt az éjszaka, hogy megvolt az első leesés az ágyról takaróstól :wink: Jó nagyot szólt, meg is ijedt picit, rohantam át, szedte föl a takaróját, "mama leestem az új ágyamról" - panaszkodott :wink: Aztán elég volt neki kis simi, puszi, mondtam, hogy velem is előfordult már, ez tetszett neki és már aludt is tovább. Egyébként nagyon klassz kis ágy, irtóra szereti és nekünk is nagyon tetszik. Kéne rá venni vízhatlan lepedőt, tegnap néztük a Kenguruban, de nem volt olyan méret, ami jó lenne. Az Ikeában nincs, nem tudja valaki?

Gabi! Merre vagy? Nagyon várom, hogy jelentkezz!

És a többieket is :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Basszus, Miksa olyan lükeségeket csinál :roll: . Az előbb hatvanadszor hívott föl (merthogy még mindig nem alszik), most azzal, hogy átázott. Tényleg elázott minden ruhája, mert pisilt (pedig elvittem lefekvés előtt), és kíváncsiskodott közben, belenézett a pelenkába :roll: . Nem először :roll: . Még a zokniját is lepisilte, meg a nadrágját, pólóját, a fene tudja pontosan hogyan. És hogy az ágy hogy nem lett pisis, azt csak a jóég tudja. Két dolog miatt van rajta pelus a délutáni alvásnál: nem kaptam még vízhatlan lepedőt, illetve nem akarom megfosztani a lehetőségtől, hogy tudjon kakilni. Pedig most már le kéne venni. A nagy bevásárlásokat utazással együtt is végicsináljuk pelus nélkül, általában a délutáni alvások után száraz a pelenkája, talán menne a délutáni alvás is most már, mit gondoltok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Szirom, jól hangziknagyon az ebéd, én iskipróbálom majd. Tegnap vacsira Ildi rántottája volt cukkinivel, tettem bele egy kis parit meg paprikát is, nagyon finom volt. A végén olvasztottam rá mozzarellát is. De csak magamnak csináltam ismerve a fiúkat. Bár apának tetszett, de azért paraszttálat vacsizott :lol:
Súlyodhoz gratulálok, én is kb 1,5-2 kilónál tarzok, az abaj, hogy nem mértem meg magam hétfön reggel :oops: , elfelejtettem. Kedden meg csak már tippelni tudtam, de biztosan kevesebb volt, mint a hétföi. Szóval így én is kb ott tartok, ahol te.

A munkádat sajnálom, de írtad, hogy számítottál erre. Azért akkor is biztosan rossz lehet. De ez eggyel több ok arra, hogy jöjjön a második baba, úgyhogy hajrá :wink:

Torkod hogy van? Remélem jobban. Szedjél rá valamit, talán hamarabb rendbejössz. Nincs valami homeós bogyód? Most így hirtelen nem is tudom mi jó rá, de majd megnézem.
Én ma nem ebédeltem, pontosabban maradékokat pucoltam el, egy fött tojást tegnap estéröl, amit apa hagyott meg, meg volt a hütöben egy kis vöröskáposzta, amolyan kész, üveges, de én nagyon szeretem, azt ettem meg hozzá, aztán mikor Ábel aludt ettem még egy kis sajtot, gépsonkát, paradicsomot paprikát meg uborkát és egy kis aludttejjel öblítettem le. Ennyi mára. Reggeli két alma volt. De most inni fogok egy shake-et.vacsi szerintem saláta lesz tonhallal.
Este meg callanetics, utánna meg vasalás, hurrá!

Szerintem is próbáld meg Miksát pelus nélkül altatni délután, talán már érett rá, ha pisi nélkül szokott ébredni. Ilyen balesetek meg elöfordulnak, hogy néha bemegy. Erre jó a gumilepedö, de nem tudom, hol lehet kapni. Én az ikea-ban nem láttam még.

Lányok, hol vagytok? Remélem mindenkivel minden rendben!

Rita, jut eszembe, ma volt az ajtónk elött egy kis csomagocska. Asszem még az igazi gazdájára vár, úgyhogy tényleg össze kéne hozni egy talit, ha otthon leszünk :lol: !

Ildi?

Gabi!!!!!!!! Mi újság?????? Jelentkezz kérlek, ha nem épp két fájás között fekszel a szülöszobán!!!!!

puszi mindenkinek, mi most kimegyünk sétálni, mert gyönyörü idö van

Motiot
motiot

Motiot! Végülis nem az volt a baleset, hogy bement a pisi, hiszen a pelusba végülis miért nem mehetne, ha már rajta van, hanem az, hogy pisilés közben (ágyban fekve) egyszerűen elhúzta a derekától a pelust, és a pisi kicsapott, ha így érthető :)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

És örülök, hogy neked is mennek le a kilók szépen, voltam akkora bunkó, hogy ezt kifelejtettem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Megvagyok, egyben vagyunk :) Két fájás??? Hol van az? :D

Tegnap vendégeink voltak, egy egész család, hordozókendőt hoztak nekem kölcsönbe :) Van ugye kendőm, mert varrt anyós, de örülök ennek az újnak, mert ez kifejezetten hordozókendő (nandu), már próbálgattam is magamra.

Olyan érdekes volt, Zsoltika főként a kisebbik fiúcskával játszott, ő 9 hónapos... A nagyobbik 3 évessel nem igazán foglalkozott.

Lányok, nagy-nagy gratula a mínuszokhoz! Motiot, Szirom: szuper ügyik vagytok! Rita, téged is dicsérlek, mert a múltkor bizony kifelejtettelek :oops: Pedig nagy szó, hogy végre a 60-as klubban vagy :D

Most én is tornázok egyet, amíg alszik Zsoltika, aztán valamikor jövök még rendesen is írni!

Puszi addig is!

pgaboka

Hahó!

Jól eldumálgatok itt magamban :D

Azért én szurkolok, Gabi! :) Most már ki kell bújnia Lackónak!

Lányok, tartozom egy vallomással: nem -1,5, hanem csak -1 kiló. Nem is tudom, hogy mér nem tudok számolni :wink: Akkor láttam, mikor beírtam a vacsit. De ennek is örülök.

Torna ma is megvolt, remeg a lábam még mindig :wink: Ma valahogy nehezebb volt, mint tegnap.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok, holnap, le sem tudtok majd vakarni magatokról, de ma már nagyon hulla vagyok.
Kölcsöngyerekeim voltak ma, Tücsökzenén is voltunk, sütöttünk, játszótér, este meg koncerten voltunk (tudom-tudom, jó nekem, ugye?? :wink: :oops: ), most nagyon álmos vagyok.

Szirom, csak egy kiló?? :wink: :D :D
Három nap alatt??
Mit akarsz még??
Nekem három hét alatt ment le ennyi, és mégis nagyon örültem neki, te!

Motiot, örülök nagyon, köszi rettentően, és igen, muszáj találkoznunk, de jó!!

AKKOR KEDVES ASSZONYOK: TALÁLKOZÓ SZERVEZŐDIK! A német kislány is jönne :D , remélem a magyarországiakat sikerül összehozni!!

GABI VELED VAGYOK LÉLEKBEN!!!!

Jó éjt!

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Látjátok, mondtam, hogy itt leszek, de hogy Szirmot idézzem, tegnap éjfél óta nem gyűlt össze sok mondanivalóm... :)

Elviszem Bernátot oviba, majd jövök, de nem szeretnék ma én lenni az egyszemélyes topic, gyertek, jó?

Beszti? Ildi?

GABI?????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó reggelt!

Rita, épp hogy elkerültük egymást az éjjel, nem láttalak. Ha még pár percet maradok, akkor szerintem választ is kaptál volna, jót dumcsiztunk vóna az éjjel :lol: Az uram éjszakás volt, ilyenkor sokáig szoktam netezni. Meg nem is szeretek egyedül aludni, valahogy mindig fázom nélküle, ki érti ezt? :wink: És ez nem évszak- vagy hőmérsékletfüggő... Reggel hazaugrott a horgászcuccáért, mert Balcsira mentek két napra... :cry: Nekem lapzártám kezdődik ma. Már régen meg volt beszélve, kb. tavasszal kitűzték a két sráccal az időpontot. Mindegy, kibírjuk.

Viszont jövő héten két éjszakára lefoglalva: http://www.xavin.hu :lol: :lol: :lol: Illetve most várom a visszaigazolást, azt már tisztáztuk, hogy hely van, az ára tök jó, 33 ezer 2 éjszaka/3 nap 2 főre félpanzióval jacuzzival, minden mütyivel, kütyüvel. Masszázsra kell befizetni, a többi benne van. Előtte-utána egy-egy lapzárta :(

És örülök én az 1 kilónak is, igen :) Írtam is.

Tali: szóval Motiot is jön, navégre :) Nem értettem azt a csomagtémát, de ha nem az övé, hanem Ritának meséli, akkor ezt csak oda kell adnia valahogyan, úgyhogy tali, tali, tali :)

Képzeljétek, szobatisztaság-ügyben van mesélnivalóm: Bevetettem Miksának a kakimesét (ami után baromira sokat kutattam, de mindenki inkább csak beszélt róla. Mindegy, néhány rövidke példa azért volt), amely szerint én is most tudtam meg, hogy minden vécécsésze alatt van egy kis csodavilág, egy kakijátszótér, ahol csúszdáznak és hasonló jókat játszanak a kaksik. Én is odaküldöm az enyémet, és ő is küldje az övét játszani. Egyszer el is indult velem kézen fogva a vécére, rá is ült, de aztán meggondolta magát. Nem erőltettem. Aztán este megint beszéltünk róla, amikor pelust kért a kaksihoz, és a mese vagy inkább egy rövid emlékeztető hatására megint elindult velem.

Basszus ezt most elküldöm, mert le fog állni a gép!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tutira benyaltunk valami vírust, mert egyszer csak szólt, hogy 30 mp múlva le fog állni, és nem bírtam semmit csinálni. Nem frissítés vagy ilyesmi miatt, meg arra lehet is azt mondani, hogy csinálja később.

Naszóval kakamese: tehát este is elindult velem a vécére, de megint meggondolta magát és mégis pelust kért. Közben le is vetkőzött egyedül. Kakilt a pelusba, aztán mondtam neki, hogy szerintem azért ezt a kaksit küldjük a játszótérre, hadd örüljön. Úgyhogy beborítottam a pelus tartalmát a klotyóba. Ettől kicsit tartottam, de nem volt semmi, jelentkezett a kölyök, hogy majd ő lehúzza. Elköszöntünk a kakitól, hogy jó csúszdázást, üdv a többieknek is, és lehúzta. És jó lett a kedve aztán, szóval némi megkönnyebbülést érzékeltem a gyereken. Naszóval ennyi, és én ezt haladásnak értékelem. Ugye az?

Gabi! Ti hogy álltok? Nem próbáljátok ki ezt ti is? Bár nektek nem olyan sürgős.

Lackó? :wink:

Beszti, Ildi, Motiot? És Dirtha is eltűnt, pedig hogy örültem neki, hogy jön! És Mártus meg lassan tényleg kap gépet, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt mindenkinek,

Szirom, megvagy még? Vagy leálltál teljesen? Remélem be tudod kapcsolni a gépet. Én két hete jártam így, se kép se hang, aztán vettünk egy újat, mert a régi nem mozdult. Biztosan meg lehetett volna csináltatni, de szerintem többe került volna, mint ez az új.
Kaksival ügyik vagytok, csak sejtem a sztori végét, de megvárom, míg befejezed!

Hotel naggyon jó, gondolom már várod nagyon. A hétvégéért meg nem irigyellek, én sem érzem jól magam apa nélkül. Nem tudok aludni, ahogy mondtad, mindig fázom nélküle.

Rita, remélem is, hogy jössz ma rendesen! Azért legyen mesélnivalód, jó?

Tegnap este már nem sikerült tornáznom, mert vasaltam fél 11-ig. Aztán meg már nem volt kedvem. De ma megyek futni, ma apa hamarabb jön haza, úgyhogy már megehet el négy körül. Már nagyon várom. De ez a tegnapi pihi lehet, hogy kellett is, mert szombat óta folyamatosan csináltam valamit, felváltva futás meg callanetics. Azért nem akarok végkimerülésben kidölni.
Súlyom ma reggel ennek eredményeképpen stagnált. De nem érdekel, most van az, hogy nem szabad feladni. Persze könnyü ezt így mondani egy kéthetes otthoni turné elött :lol: :lol: Gondolom mindenki kitesz majd magáért kaja téren, úgyhogy megint zabálhatunk minden rokonnál, ismerösnél. Na de sebaj, szép az élet :lol:

Aztán ha viszajöttünk belevágok egy nyolchetes kúrába, diéta sok sporttal kombinálva, hasonló, mint amit most csinálok/unk, csak itt elö van írva az étrend, ami szerintem jó, mert mindig gondban vagyok, hogy mi a fenét készítsek aznap. Így legalább ez a probléma megoldódik. Kiszámoltam, hogy a 8 hét pont decemberre fog letelni, mire tervezzük a babaprojektet, úgyhogy lehet, hogy megint sikerül 55 kg-val terhes lenni. Az naggyon jó lenne.

Gabi, hogy vagy? Azt mondtad, hogy tegnap még jössz. Gondolom fáradt voltál, pihizz, amíg még lehet!!

Ildi, te megint merre kószálsz?

Lányok, gyertek!

Motiot
motiot

Itt vagyok, csak eddig mostam, szárítottam, mosogattam, vasaltam........stb :?

Most szoptatok, de rövid leszek mert megyünk sétálni.
tegnap meg itt voltak a barátnőmék 3-ig, aztán ittmaradt a lánya, Olivért meg elvitte magával, így este mehettünk Fótra gyerekeket visszacserélni.(ezért nem voltam tegnap)

Nata befejezte a szopit, majd jövök délután, csá

Kép
vas

Sziasztok!

Itt vagyok, tegnap még estig sétáltunk, aztán már nagyon fáradt voltam, voltak fájásaim is :D De ez még semmi, tudom. Szép jóslók, de nem indult be a szülés.

Ma a boltban azt mondta az eladó csajszi, hogy holnap szülök :) Remélem, legalábbis egy próféta szólt belőle!!!

Rita, Ildi,
micsoda pótszülők vagytok :)

Motiot,
semmiképp ne add fel! Hajrá torna, futás, diéta! De azért pihenőnapokat mindenképp iktass be!!!

Szirom,
köszi a kakimesét, tegnap már próbálkoztam ezzel én is, de egyenlőre nem hatotta meg Zsoltikát... Majd ma megint bevetem :) A kakijátszótér nagyon jó ötlet!

Most szaladok, én is mosok, teregetek, felmostam, és mindjárt meghozza a mama Zsoltikát, addigra kész kell legyen az ebéd...

Puszi!

pgaboka

Sziasztok!

Ebéd megvolt: natúr filézett tengeri hal oliván sütve sóval és halfűszerrel, zöldségkörettel. Ilyen halat már régebben is csináltam, és nagyon-nagyon gyorsan elkészül.

Gabi! Akkor szüljél holnap, úgyse jó a vasárnap :wink:

Kakijátszótér: nem én találtam ki, az alaptémára a neten bukkantam :wink: Azért tartom fejlődésnek az egészre adott reakciót, mert eddig Miksa kaksi előtt hallani sem akart a vécéről, szaladt az ellenkező irányba. Az orrszívás is teljesen megjavult: egyedül veszi elő a porszívót, húzza ki a zsinórját (én dugom a konnektorba), ő rakja össze a csövecskét, ő spricnizi az orrát (nekem is kell egyet fújni, mert ő nem fújja elég mélyre :wink: ), és egyedül is szívja (csak aztán én letisztázom még :)) Kicsit aggódom különben, nehogy most is lerakódjon neki, mert az utóbbi néhány ilyen nyavalyának mindig az lett a vége a porszívózás ellenére. Épp ezért forralgatom is ezerrel az orrszívócsövet, nehogy visszakapjon valami bacit.

Ildi! Jó, de most már gyere, mert hiányzol! :wink:

Rita! Jelen pillanatban elég messze vagy attól, hogy te legyél az egyszemélyes topik :wink:

Beszti?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jóvanna Szirom!! :)

Egyfolytában az órarendemet próbálom összeeszkábálni, félelmetes, milyen kavarodás van!
Az egyik oldalon meg kell nézni, miket vettem fel, mi a kódjuk, hányas csoport, aztán a főisk. honlapján egy elrejtett oldalon egy ömlesztett táblázatból, ahol az összes szak első évfolyamosainak az órája van, ki kell keresgélni, hogy melyik vonatkozik rám. :shock: :evil:
Párhuzamosan két oldalt néztem, kinyomtattam, kiírtam, és most keresgélem majd a szittelőket, akik ebben a félévben 14 napon :shock: vigyázni tudnak a gyermekeimre.
Jajj, nagyon bánom néha, hogy belevágtam, lelkiismeretfurdalásom van meg gyomorgörcsöm, hogy Adél hogy fogja viselni, meg persze a többiek is... JAJJJ :( :( :(

Na ennyit a siránkozásról.

Gabi, nemsokára öledben ringatod majd azt a kis legénykét!
Ilyenkor minden nap egy évezred, de mi reálisan látjuk a dolgokat :) , hidd el, nincs már sok!
De hogy te milyen szorgos vagy így a finisben is!
Simán én is megtehetném ugyanezeket, de olyan a lakás, hogy botrány!
De állandóan van valami dolog...
Délelőtt elvittem Bernátot oviba, bolt, Elvittük majának a tolltartóját az iskoláűba, amit itthon hagyott, aztán itthon tettem-vettem, de hogy mit???
Most nemsokára megyünk Majáért, mert az iskolában maradt klubnapköziben. :) Gyöngyfűzés van, nem tudott ellenállni. :)
De Adélt sajnos fel kell ébresztenem emiatt...
Aztán hazajövünk, fél óra itthon, majd megyek bőrgyógyászhoz, anyukámmal ott találkozunk, addig ő legeltei a nyájat, játszótér, vacsi, fürdésmeselefekvés...
Na és majd ekkor kezdek rendet rakni, vasalni, felmosni.
Lehet ezt normálisan is csinálni biztos, de nem tudom, hogy...

Ildi, Beszti, ti hogy csináljátok???

Ez megint csak siránkozás volt. :oops:

Még jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Megint gyors leszek.

Megtaláltam a tutti fogyókúrát. Gyertek hozzánk dolgozni. 2 kg/hét. Jól hangzik.

Feltételek: Totál kiidegelés, nem szól hozzád senki 8,5 órán keresztül. (kivéve a főnököt)
Jelentkezők hozzám forduljanak. Nekem akkor már csak 4 hét van hátra és meg lesz az ideális testsúly.

Na, viccet félre téve. Katasztrófális állapotok vannak körülöttem mostanában. Ilyen idegállapottal még a babatervezés is csak tervezés marad.

Majd bővebben ha már lesz otthon net, most csak tőszavakaban írok. Még 1,5-2 hét.
Jövök addig is ha tudok.

Puszi Mindenkinek: Márti

ui. Gabi ügyes legyél, telefont várom a nagy eseményről én is.
mártus

Mártus! Az nekem nem jó, én a stressztől enni kezdek :wink: Viccet félretéve: nagyon sajnálom, hogy ilyen hülyék a kollégák!

Rita! Értem én, és viccnek szántam :) Minden tiszteletem a suli miatt.
Én azért érek rá ennyire egyébként, mert 1. csak vasárnap jön haza az uram, és most valahogy nincs késztetésem takarítani 2. gyűjtöm az erőt a lapzártához, este jön a cucc 3. eddig aludt Miksa, de már nem.

Most elhúzunk a játszóra, mert megígértem, bár ilyenkor nem szeretek menni, mert a nagyobbak (akik ilyenkor ugye már nincsenek suliban) olyan vadak, simán rácsúsznak a csúszdán a kicsikre meg hasonlók. Ti ezt hogy oldjátok meg?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Az én gyerekeim már a rácsúszós korban vannak... :lol:

valójában nem tudom, nagy konflikt nincs, a kicsiket meg megoldjuk, rászólok én másra is, de inkább az enyémeket terelem el onnan ha gáz van.
de ez téynleg elég békés heyl, bár rengetegen vannak néha.

Nem az elismerésért mondtam ám, csak most az egész hét ilyen kaotikus volt, kezdek beletörődni, hogy ez a normális, és egy sima, itthon töltött délelőtt a luxus.

Jön a hétvége, talán ez most békés (=eseménytelen) lesz.

Tali mikor legyen??
A csomagot majd elmondom, legyen elég annyi, hogy Motiot egy angyal!!
Nekem inkább hétköznap lenne jó, mert úgyis alig látom az uramat, hétvégén szeretem nézni... :)
Hétköznap is délután vagy korán délelőttől délig.
Gáz??

Valjatok színt ti is!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hú, annyit írtatok, amióta "lazáskodom", hogy tuttkó nem tudok mindnre írni. :D
Ma megint mintapéldánya voltam a szupernyuk táborának :lol:
Délután még befejeztem a maradék vasalást(volt még 10 ingem, meg pár frissen száradt cucc a délelőtti mosásból), aztán pihenésképpen végre megnéztem egy egész filmet elejétől a végéig tök egyedül!!!!!!
Ilyet se csináltam nem tudom mióta :roll:
Most próbálok írni, de Oli már zaklat is, Natasa meg olvas a szőnyegen :D
Elküldöm ezt gyorsan, nehogy kitörölje OLivér, amíg nem vagyok itt
vas

Tali nekem jó hétközben is, de akkor 8-kor én már Pesten vagyok.
És az urammal tudok hazajönni fél 5-kor.Tehát ha lehet ne játszóházba töltsük azt a 8 órát, amíg ottvagyok, mert akkor rámegy a gatyóm is :lol: :lol:

Szirom, sajnálom a melóhelyedet :(
Nekem se lesz biztos, mert engem meg a góré nem fog visszavenni, mert kicsit köcsög módon jöttem el (de ő köcsögebb volt előtte)(de nem is mennék vissza) :wink:
Az éjjel meg azt álmodtam, hogy azt mondta,hogy visszavesz melózni, ha lefek........-em vele.
Fújjjj!!! :shock:
De már nem emlékszem, mit tettem :roll: :lol:

Tök jó, hogy jövő héten végre elmentek bulizni apuval kettesben!!!! :D

Gabi, annyira várom ám az sms-edet mindig!!!!
Tök izgulok!!!
Irigyellek ám, tudod??? :wink:
Tudom, kicsit rossz a szülés, de utána annyira jó a kis pihe-puha meleg buckót megölelgetni, és ahogy rád néz először a csöpp kis szemeivel :D Imádnivaló!!!!! :D :D :D

Rita, Motiot!!!
Mi ez a csomagos titokzatosság???? :wink: :wink:

Mártus, halihó!!!
GÉP?????? :wink: :wink:
Jó sz*r lehet tényleg ilyen helyen melózni :(

Szirom, még nyáron egy Nők Lapjában olvastam erről a kakás, bilis könyvről, de semmit se tudok róla.Az újságot meg már kidobtam, vagyis Balatonon vettem mikor ott voltunk, és már ott kidobtuk.

Leventét ma apja hozza, nem kellett érte mennem :wink:

Kívánnak a kicsinyeim, sziasztok :D
vas

Szirom, a legfrissebb kismamában van szó a kakitémáról, este megírom, ott miket javasoltak, jó?
Hacsak nem veszed meg amúgy is...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,
itt vagyok én is egy kicsit, apa elment àbival a könyvtárba, én meg épp zuhanyoztam, mert futni voltam elötte. Egy órát biztosan, de nem esett túl jól. De nem adom föl. Holnap meg majd torna.

Szirom, te tornázol ma is?

Gabi, most már aztán tényleg mindent bele!!! Várjuk nagyon a telefont!!!!

Márti, szegénykém, hát nem lehet könnyü, az biztos. De ha esetleg tényleg el tudnál menni babaszünetre, az nagyon jó lenne! Ne stresszelj annyit ( jó, tudom, könnyü ezt mondani ), aztán meglátod pikk-pakk összejön a bébi.

Rita, akkor a talit megbeszéltük, jó, hogy így szervezitek, hogy akkor én is ott tudok lenni. Na de most van egy nyomós okom is rá hogy el tudjak menni :wink: Apa már tegnap úgyis megvádolt, hogy biztosan az enyém.
Egyébként nekünk is inkább a hétköznap jó, persze csak ha hozhatom apát is, mert én estre nem vezetek egyedül. az tuti.
Mindegy, hogy hol és mikor, de délután nekünk is jobb lenne.

Na megjöttek a fiúk. Asszem mennem kell.

Ildi, jól tetted, hogy filmet néztél! Neked is jár ennyi!!

Rita, a kismamás cikk engem is érdekel, úgyhogy majd írd le, hogy mi volt benne.

Most tényleg mennem kell, mert nagybevásárlásra megyünk, már haza is veszünk egy-két dolgot, ugye kedden hajnalban indulunk.

majd este még jövök

Motiot
motiot

Sziasztok!

No, ágyban a lurkó, bár még dumál, mosogatógépbe behánytam a cuccot, de a nappali úszik kicsit :) Vacsi simán virsli volt, nekem natúr, kölöknek körettel. Nem baj, holnap takarítunk, főzünk, rendezzük a sorokat. Jól kifáradt a játszón a kisnyúl szerencsére. Sokan voltak, de olyan gond nem volt, amitől tartottam, sok kicsi törpe volt. Néhány leendő ovis csoporttárssal is találkoztunk. Egész jó volt. Aztán még rokonlátogatás, úgyhogy ma nem volt torna, de nem is baj, nehogy túl nagy terhelést kapjak hirtelen :) Holnap viszont keményen tornázom majd.

Tali: nekünk a jövő hét úgy ahogy van, nem jó. Rohanásban fogom befejezni a lapzártát, kedden szeretnék menni a nődokimhoz, hogy segítsen, aztán elmegyünk, és mire visszajövünk, hétvégén itt az újabb lap. Utána viszont bármikor. Annyi, hogy Miksa elég későn kelő, szóval 8-kor ő nagyon ritkán ébred. Délután elvileg ebéd után alszik, de ezt lehet tologatni, és néha megengedjük magunknak, hogy ne aludjon, illetve a kocsiban aludjon hazafelé, szóval nagyon időhatár nincs. Én újra azt mondom, hogy jöhettek hozzánk is, végülis akár hétvégén is, családostól. Az uram imád grillezni :wink: Rita, itt is nézheted az uradat :) És akkor nem gond a közlekedés sem, ha mindenki családostól érkezik.
Ildinek biztos az lenne a legjobb, ha hozzá mennénk, nekem jó is, de Ritáéknak nehézkes. Hacsak ki nem hozza őket valaki. Beszti esetleg? Nekem innen nagyon messze vannak... meg Budán :wink: Gabiék most már biztosan kimaradnak a buliból, de neki lesz más mulatsága :) Motiot - végülis nektek is majdnem mindegy hová mentek, ugye? Tatabányára mi a kertek alatt, Esztergom felé szoktunk menni, arra vagytok ti is, ugye? És akkor kikerülöd a várost, feltéve, ha nem ott lesz a tali. Márti, ti nem tudtok jönni? Meg Anikónak is lehetne szólni, hátha van kedve.

Kaksi: ma nem volt. A Kismamát megpróbálom megvenni, vagy megnézem a neten, ha nem sikerül, majd sikítok, jó? És köszi mindenkinek előre is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!

Csak egy mondat: tegnap stagnáltam, ma meg -1,8 kg :) :lol: :lol: :lol: Trallala :lol: :lol:

Rita, tök szép a grafikon a házipatikán, tényleg jó látni :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, szuper!

Egy hét = két kiló, nagy vagy!!!!!!

Hajrá munka!!

(Az én grafikonom sajna nem ilyen szép, de igyekszem...

Tali: Jobb lenne a hétköznap mégis, mert az elkövetkező hétvégéinken nagyon sok programunk van már, persze csak ha nektek is jó.

Megdumáljuk.

Ha szép idő van, lehetne Margitsziget vagy akár szentendre is, nem?
Ronda időben.....hmmm.....ikea? vagy az nagyon zsúfolt? talán hétköznap nem, nem?

Ötleteket kérek szépen, meg jelentkezőket!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Köszi Rita, inspirál a dicséret :wink: És nemrég fejeztem be a tornát is :)

Kaja: vékonyra kloffolt fűszeres karajszeletek, nekem zöldpaprikával, norbis majonézzel, Miksának krumplival.

Tali: Szentendre nekem nagyon jó (mondjuk skanzen?), gondolom nektek is a HÉV miatt, de Ildinek lehet, hogy nem annyira, hacsak át nem kompol a szigetre, meg a túloldalon megint. De a komp Dunakesziről kb. egy ezres, a Határ csárdánál meg 6-700, nemtom pontosan, az oda vissza 3 ezer Ft fölött van.
Ikea: mi hétköznap délelőtt-délben voltunk, hát voltak rendesen. A játszórész tele volt teljesen. De nem tudok egyelőre jobbat, még gondolkodom, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Egy szusszanásra leültem ide a géphez. Ma elég béna napunk volt... Zsoltika ugyanis beteg :(, éjszaka folyamatosan köhögött, felsírt kb. félóránként, orrfúvás, köhögés, pici alvás, felsírás, stb. Így aztán nem sokat aludt egyikünk sem... :(:(:(

Ma délelőtt elvittük a Madarász kórház ügyeletére a Gyöngyösi u-ba. Képzeljétek, az ügyelet megszűnt! Egész Bp-en egyedül a Heim Pál kórházban van ügyelet! Hát oda már nem kocsikáztunk el, hanem hazajöttünk. Akkor aludtunk egy kicsit, de nagyon rosszul.

Amúgy napközben nem sok baj látszik Zsoltikán: folyik az orra és jól benáthásodott a hangja. De mihelyst lefekszik, eszméletlenül nekikezd köhögni. Most dlután nagy adag slejmet is kiköpött nagyon ügyesen. Mindannyian aludtunk (vagyis én nem nagyon, mert annyiszor ébredt a gyerek), a férjemet hagytuk, mert ő meg reggel kelt korábban... Na aztán persze kihívtuk az ügyeletet, egy nagyon rendes doktornő volt itt, azt mondta, hogy vírusos a torka a gyereknek. Hétfőn meg megyünk a rendes dokinkhoz is.

Hát ez van, én még most is főzök, mert napközben semmi időm nem volt rá :(

Úgyhogy ezek vannak, szülni meg még mindig nem szülök :D De már kezdek fáradni, nehéz a pocak, és picit fáj a hátam is...

Nagyon jó talizást Nektek, így előre is! Azért remélem, egyszer minket is meglátogattok majd, bár nem lesz épp a legjobb, mert jön a betegeskedős időszak (már most is az van). De majd valamit kigondolunk :)

Szirom, Neked külön gratula a mínusz majdnemkét kilóhoz! Szuper!!!

Szép holnapot!

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Jobbulást Zsoltikának! Láza nincs? Mit kapott?

Nálunk ilyenkor eléggé bevált a gyereknek adható ACC, a 100-as. Az pont ilyesmire van ("viszkózus váladék oldása légúti megbetegedésekben"). Nekem is mindig jót tesz az ACC, csak ugye a 200-as.

Vagy torokra a Mucopront jó Miksának, de azt hiszem azt nem lehet ACC-vel együtt adni az azonos hatóanyag miatt. Ez nem 100%, de így emlékszem. Továbbá Cebion cseppek, ilyenkor jól jön a C-vitamin. Bocsi a belekottyért, ha már túl lennétek a gyógyszerválasztáson :wink:

Ügyelet: Bethesda sincs? :shock:

Velünk meg az a helyzet, hogy a kölyök napok óta egy álom, nincs, vita, süket fül meg hasonlók, csinálja, amit kérek, jókat játszunk, sokat vigyorgunk, ma még a játékait is elpakolta, az asztaltól se szaladt el, és így, hogy ő se hisztis, én se vagyok ideges. Tök jó :lol: Pedig fogyókúrakor azért szoktam. Meg azt se viselem jól, ha sokat vagyunk egyedül, de most valahogy megy ez is. Meg jön a kiruccanás is :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Szirom!

Köszi :) Láza nincs Zsoltikának, nem is volt. Nekünk Nurofent javasolt az orvos, fájdalom- és gyulladáscsökkentésre, meg Fenistil cseppeket kell adnom, ezt szinte mindig, ha ilyesmi baj van, ez azért kell, hogy ne alakuljon ki esetleg allergia. Ez volt is itthon :)
Cebion cseppet is kaptunk, igen, az tényleg nagyon jó!
Meg egy theo.... micsoda nevű kúpot. Ebből 2-t hagyott itt a doki, egyet tegnap este kellett beadni, egyet ma. Ez hörgőtágító, segít hogy jobban aludjon a gyerek. Segíthetett is, mert egész jól telt az éjszakánk!

Mi köptetőnek mindig Rhinatiolt használunk, mert az nagyon bevált, Zsoltika meg egyenesen szereti! :)

Holnap megyünk a saját dokinkhoz is.

Kedden meg ctg :) Ha addig nem szülök. De még mindig semmi! Komolyan, sosem hittem volna, hogy eljutok szavazni, de így eljutottam :)

Most meg már tuti októberi babánk lesz :)

Nem, szerintem a Bethesdában sincs már ügyelet. Amikor kihívtam az ügyeletes orvost, akkor is mondták, hogy most már csak a Heim Pálban van ügyelet. Sehol máshol egész Budapesten!

Örülök, hogy Miksa ilyen jó fiú! Ez annyira jól tud esni az embernek! Kellenek az ilyen napok :) Hajrá, ma már lesz az urad, és nemsokára pihentek is, éljen! :):):)

Na megyek. Többiek, hgoy telt a hétvége???

pgaboka

Sziasztok!

No, itthon van az uram végre :) Cápát sütöttem vacsorára, vicc nélkül :lol: Mielőtt valaki megijed, hogy a Balcsiból fogta, én vettem az Auchanban :wink: Egész jó volt, és én is ehetek ilyesmit. Csak persze nem kaptam hozzá krumplit...

Egy fotó a kölökről az új ágyában:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabi! Jó, hogy jobban van Zsoltika!

Te meg lassan szülhetsz, most már odaérne a szavazatszámláló dokid is :wink: Én szurkolok és várom az sms-t!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szombaton éjszaka megszületett az unokahúgom.:):) A sógornőm okt. 6-ára volt kiírva...

Gabi!

Hajrá!! :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!!!
Gratulálok a sógornődnek!!!! :D :D :D

GABI!!!!!!!!!!
Annyit gondoltam rád hétvégén!!!
Meddig akar még bent trónolni Lacika????? :wink:
Vasárnap reggel bekapcsoltam a telefonomat, és kaptam két sms-t, azt hittem, már te írtál, hogy megszültél :D .
De nem!!
Mit mond a dokid, be kell feküdnöd valamikor????? :roll:

Most rohanok, viszem vissza fülészetre a csöppöket, meg aztán lehet, hogy leméretem Natsát a gyerekorvosnál, szerintem megint nem hízott.Tegnap megmértem az én mérlegemen, hogy ráálltunk együtt, aztán meg én egyedül, és levontam a súlyt, 6,20 lett.De ez így tök pontatlan mérés. :roll:
Ezért, lehet, hogy beszaladok megméretni is.Mert ez így 70 gramm hízás lenne egy hónap alatt.
Na, majd többet tudok, ha hazajöttem. Most megyek, mert ébredezik :wink: , aztán szopi, és indulás :P
vas

Két mondat még:
Szirom, szupi a kép Miksáról :D
Gabi, Zsoltika hogy van ma reggel???
vas

Hahó!

Beszti! Unokahugi kapcsán nagy gratula a sógornődnek és az egész családnak!

Gabikám, te is belehúzhatsz! :wink: Mondjuk én ismerem ezt az érzést, hogy mindenki jön, hogy mikor szülsz már, és igazából fogalmad sincs, miért nem szülsz még :? De engem úgyse körözöl le ebben, október 5-re voltam kiírva, és 18-án szültem :roll: Legalábbis remélem, ennél jobban jársz. Legalább egy hétig szerintem semmiképpen ne hagyd magad befektetni!

Ildi! Köszi!
Reméljük, minden oksi a kicsikkel. Meg Natasa súlyával is. De most már eszitek a Sinlacot, nem? Attól hízni fog, az tutifix.

Többiek, meg tessék jönni, már úgy érzem, hogy csak magamban dumálgatok. Nem is merek már sokat írni :lol: Gabi, Beszti és Ildi is csak berohant, de legalább jöttek kicsit :wink: Mondjuk én asszem azért is éreztem a hiányt, mert az uram ugye 4 napig nem volt (ma meg egész napos, hajnalban ment, este 8-kor jön...) De most még kapok anyagokat, meg vasalnom is kell, szóval van mit csinálnom, csak nincs erőm elkezdeni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Itt vagyok, ragyogok!

Gabi, örülök, hogy Zsoltika jobban van, így könnyebb szívvel mész majd szülni, lehet, hogy ezért sem született meg Lackó a hétvégén. Érezte, hogy most rád otthon van szükség. :) Meg ugye doktor bácsi sem ért rá... :)
A Mérleg meg nagyon jó jegy, az apukám is az, és szerintem jófej nagyon. :D

Ildi, ez a mérés! Így tényleg nem túl pontos... :wink:
De ne aggódj már, Nata olyan szép lány, jól néz ki, ha alszik, pisil, akkor mi baja lehet?
Legalább neki majd nem kell ebbe a topicba írogatni. :lol:

Szirom, túlvagy a magányos hétvégén? Olyan jó, ha Miksának ilyen jó napjai voltak, ez tényleg annyira kisimítja az embert!
Már csak két nap és indulás pihenni, hurrá!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon rátok fér, örülök, hogy el tudtok menni végre!
Miksa nagyon meg van illetődve az új ágyában, olyan helyes! :)
Szereti?

Beszti, unokahúgodhoz gratulálok!! Nincs képed róla??
Hogy vagytok?

Nekünk nagyon jól telt a hétvége, itthon voltunk majdnem végig, nagyon szeretem, ha időnként van ilyen pihenős, tevős-vevős hétvégénk.

És még valami:

Még nem hivatalos, de úgy tűnik, kis családunk hat főre bővült!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülünk!

Maja egyenesen repdes, állandóan arról beszél, hogy hogy fogja az ölében fogni a kistestvérét. :)
Hát remélem...

Most megyek reggelizni, még jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jézusom Rita, GRATULÁLOOOOOK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De mesélj már, hol tartasz, mikor teszteltél, mindent, mindent!!! :lol: Baromira örülök nektek, ennél nagyobb hírt nem is mondhattál volna! És gyanús voltál a héten, nem nagyon jöttél, jó, hogy zűrös volt, de akkor is :wink:

Most már én jövök :wink: Remélem :lol: Csak picit vagyok irigy, nem is nagyon :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita!

Jahúúúúúúúú!!!!!:):):):):)
Akkor még nem hivatalosan: GRATULÁLOK!!!!

Szirom!

Rajtad a sor! :wink::D:D:D

Beszti
beszti

Rita,

ez hihetetlen! Nagyon-nagyon nagy gratula! Mesélj! Hányadik hétben vagy??? Hogy érzed magad? Ugye nem fogyózol tovább???

Nagyon örülünk, veletek együtt!

Nekem semmi gyanúm nem volt :( Na jó, magammal vagyok elfoglalva :D

Hát, nagyon örülök!

Én az éjjel rengeteget fájdogáltam. Vajon ez jelent végre valamit?

Most nekem is mennem kell, ezer dolog vár itthon.
Pussz!

pgaboka

Nagyon köszönöm, olyan aranyosak vagytok!
Bizony Szirom, te jössz! :wink: Tudom, hogy kicsit irígy vagy, ne haragudj, hogy bedobtam a hírt, de nem leszel sokáig az, ez tuti! :)
És olyan aranyos vagy, hogy így örülsz, köszi!

Csütörtökön este, mielőtt elindultunk a koncertre, öltözködés és fésülködés közt csináltam egy tesztet :) .
Zsolt annyira örült, úgy szeretem :).
Maja kérdezte, hogy Apa, minek örülsz? Zs: Annak, hogy megyünk anyával koncertre. Persze nem vette be :) , tőlem is megkérdezte:
Anya, minek örül apa? Kisbaba van a hasadban? :shock: :shock:
Hát igen, erről beszéltünk múltkor, a gyerekek antennáiról... :)
Aztán a koncert két órája alatt volt időm mindent (?) végiggondolni, ahogy azt illik, hol bőgtem, hol csak mosolyogtam magamban...
De ez jólesett nagyon, amellett, hogy szuperjó volt a zene meg az énekesnő, fantasztikus, soha nem lett volne egyébként két órám arra, hogy "megemésszem" az új helyzetünket, leülepedjenek a zaklatott gondolataim.:)
Még semmi bajom, csak kicsit álmosabb vagyok a szokottnál, de mivel egyébként is nagy mormota vagyok, ez csak annyit jelent, hogy este nem két oldal után alszom el, hanem napok óta ugyanott tartok... :lol:
Elmondtuk a nagyszülőknek is, nem nagyon tudunk titkot tartani.
Meg úgyis minden látszik rajtam, kitalálták volna hamar, a mamám jól olvas az arcomon. :oops:
Apukámnak tegnap volt a születésnapja, átmentünk hozzájuk, és Maja mondta neki, hogy születésnapodra kapsz egy unokát. :D
Örült nagyon, azt mondta, ez a legjobb, legszebb ajándék. :)

Most persze még nagyon drukkolok, Maja is, Bernát is mondogatják, hogy csak meg ne gondolja magát a kisbaba.
Zoknit már kapott az apukájától, remélem ez számít neki. :)

Szirom, tényleg szeretnék együtt babázni veled, hajrá, hajrá!!
A munkahelyedre még nem reagáltam, van új hír?
Könnyen lehet, hogy most, hogy ez a nyomasztó teher, hogy "időre"kell teherbe esni, (sajnos? szerencsére?) megszűnt, minden megy majd, mint a karikacsapás!
Azért majd meséld el, mit mondott a dokeszbácsi!!

Fogyókúra:
Hétvégén ennek örömére nemigen fogtam vissza magam, most egint 70,5-nél tartok, ennek nem örülök, de ez legyen a legnagyobb bajom!
Szóval most kezdődik csak igazán, nagyon szeretném, ha feleannyit (!) híznék, mit a nagyokkal.
Mérsékelten lehet tartani a Norbit, ugye??
Azért a dokinak jó lenne 69-et mondani, az hárommal kevesebb, mint Adéllal volt.
És normál BMI tartomány, nagy öröm! :lol:

Beszti, benned nincsenek néha félelmek, kételyek, hogy hogy is lesz négy gyerekkel?
Tegnap mondtam Zsoltnak, hogy eddig ismerős volt aterep, hiszen mi is hárman voltunk, négy gyereket még nem tudom, hogy kell nevelgetni, szeretgetni... :( :)
Kicsit még félek, de örülök is nagyon.

Mennyit bírok szövegelni, rettenet!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Rita,
éljen a sok szöveg! :D Örülök, hogy írtál, nézegettem a netet, hátha felbukkansz :D Nagyon drukkolunk mi is, de biztos nem lesz semmi baj!

Nem semmi, hogy Maja hogy megérezte rögtön! Egyébként tudta, hogy készülődik a tesó? :) Biztos sejtette :D Szerintem biztos nagyon jól meglesztek a 4 gyerekkel! És akkor ahogy számolgatom, kábé 3 év lesz Adél és a baba között a korkülönbség, ugye? :):) Mint nálunk :) Szóval menni fog ez nektek, ahol 3 gyereket nevelte(te)k, ott nem lesz gond a negyedikkel :) Na meg a sok segítség: Maja már nagylány, ő bizti sokat fogja pesztrálni a picit, na meg Bernát is!

Amúgy szeretnétek tudni a pici nemét? Vagy meglepi lesz?

Egyébként én is azon gondolkoztam, hogy vajon hogyan fogom szeretni a 2 gyereket... Azt mondják, hogy az anyai szeretet nem megfeleződik ilyenkor, hanem megkétszereződik :) Nálad már négyszereződik :D

Fogyi: szerintem ha mértékkel eszel, akkor nem fog elszállni a súlyod! Hát, most számíthaszt rá, hogy bizony egyre magasabb értékeket mutat majd a mérleg :D A nagyokkal mennyit is híztál?

Mikor mész dokihoz??? Tényleg, a nagyokkal milyen volt a terhesség eleje? Hányinger, émelygés?

Szirom,
hajrá-hajrá, most tényleg rajtad a sor :) Miksa nagyon édes az ágyában! A munkahelyedre én sem reagáltam, ez most jutott eszembe, ahogy Rita írta, hát nem is tudom. Sajnos sokat nem tehet az ember. A legjobb most tényleg a babaprojekt lenne :)

Aztán jöhet Motiot meg Márti! Babaeső :D

pgaboka

RITA!!!!!!
Gratulálok!!!!!

Tök jó, éljen, éljen!!!!
Annyira örülök!!!!
Sok boldogságot négyes számú bébikéhez!!!! :D :D :D
Kép

most megyek altatni, aztán visszajövök :wink:
vas

Natasa elaludt, Olivér nem úgy néz ki, mintha álmos lenne :roll:
Rita, szóval, baromi jó!!!
Gondolom, hogy örültetek neki!!!
Maja nem semmi volt a kérdésével :shock:
Tök jó, hogy már az egész család tudja!!!
2007. nyári babás topik???? :wink: :wink: :wink:

(ja, leesett, ezért olvasgattad őket múltkor, meg a bőrgyógyász, fogorvos..... :wink: )
És tényleg mi vot bőrgyógy.nál?
Én is most jelentettem be az uramat, van egy elcsúnyult anyajegy a hátán.

Na, voltunk fülészetetn, mindne oké, még azért a héten melengessem nekik, meg cseppentsek az orrukba.Visszamenni nem kell.
De én is megyek majd allergiatesztre, ha lecseng a parlagfűszezon, akkor megcsinálja nekem is a nő.Kb. október vége-nov.
Aztán akkor biztosan tudom, hogy az vagyok-e vagy sem. :shock:

Natasát lemérettem.
Hát így jönne be a lottó ötös!
Annyira tudtam, hogy nem hízik :(
6140 lett(még a tegnapi nagymérleges eredménynek is jobban örültem vonlna)
Szóval így néz ki az utóbbi súlygyarapodása.
07.24-én 5920g
09.04-én 6130
09.11-én 6130
10.02-én 6140
Ha összeszámoljuk 10 hét alatt 220 gramm :shock: :shock:
naggyon kevés :(
Így én kértem, hogy írjunk fel tápit. :(
Szomorú vagyok, de inkább egyen tápit, és hízzon, minthogy éhezzen.
Sinlacot még nem adtam neki, mégcsak almát, meg sütőtököt kapott, inkább csak ismerkedett vele.
De most majd bekeverek egy kicsit almával.Tápit meg csak esténként kap majd egy üveggel(ha megissza)
Olyan sokszor felébredt mostanában éjjel enni, valószínű éheske volt.

folyt.köv
vas

Na, igen Ildi, így már más...
Ez egy kicsit tényleg kevés.
DE NE LEGYÉL SZOMORÚ!!!!!
A súlyát megkétszerezte, ez rendben de nem sokat hízott, ez is igaz. A tápszer miatt meg ne legyen rossz érzésed, nagy már, hat hónapig CSAK anyatejen élt, ez óriási dolog!
Bernát is ilyesmi idős volt, amikor elkezdtem neki Sinlacot adni, szintén azért, hogy aludjon.
Remélem NEKTEK beválik. :wink: :)
De komolyan, simán lehet, hogy Nati éhes volt, ezért nem aludt, hiszen sokáig nem ébredt éjjel, nem?

Gratut köszönöm, jó lenne, ha ilyen kis flegma lenne, mint a gifen! :lol:
De Zsoltnak is mondtam, hogy tőlem lehet csúnya meg buta, csak aludjon éjszaka! :?
Meglátjuk...

Igen, ezért olvastam a nyáriakat, kicsit előre beleéltem magam, de bejött. :)
Olyan jó! :) :D :) :D
Nem, a fogorvos nem ezért volt, Maját kellett vinni, de örülök, hogy túlvagyok rajta, mármint a mustrán.
Bőrgyógy.: nem volt semmi, mert olyan eszellllős sokan voltak, hogy a bejárati ajtóból visszafordultam.
Pedig az anyukám lent várt a ház előtt, vigyázott a gyerekekre, de ez több óra lett volna. :evil:
Ez volt a 2. próbálkozás, egyszer már elindultunk, de elment előttünk a busz, nem volt erőm kivárni a következőt.
Még futok egy kört azért. Én is anyajegy miatt, bár most levetetni asszem úgysem lehet.
De a nyári lány esete ezért rázott meg nagyon. :(
Meg hétfőn voltam fogröntgenen, aggódom, nehogy abból baj legyen. :(

Gabi, Maja tudta, igen, vagyis sokat kérdezgettük őket, hogy mit szólnának hozzá... :)
Én is ezt mondtam a gyerekeknek, hogy azért jó, hogy sokan vagyunk, mert így sokan szeretjük egymást... :)
(((((((Remélem, hogy a nyugalmam is nő, nem leszek feszkó. Ezt kérem legjobban az égiektől))))))
Dokihoz most csütörtökön megyek, tudom, korai, de már nagyon régen bejelentkeztem, módosítottam, megint módosítottam, nincs pofám mégegyszer.
Szívverést még biztos nem látunk, de legalább a rákszűrésen túlleszek, a dobogásért meg visszamegyek szívesen! :) Még a borsos díjai ellenére is.
Mennék én minden héten, nézegetni! :) (Mármint a babát, nem a dokit! :lol: )
Eddig eleinte émelyegtem csak, most ez még nincs, hatodik héttől szokott lenni, nem?
Hányni egyet-egyet hánytam mindhárommal igazságosan.(bocsánat!) :)
A nemét szeretnénk tudni, de úgyis lesz mindkét neve, mert egyedül Adélt állították biztosan, hogy lány lesz.
Nagyokkal rengeteget híztam, Maja-Bernát 20 kg felett :oops: :oops: Adéllal 16-ot.
Dráma!!
És eleve nem vagyok egy holdsugár, úgyhogy most nagyon-nagyon összeszedem magam.

ILDI segítesz???????
Meg Gabi, meg Beszti!! :)

Most megyek leckét írni, meg balettra, még benézek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

No, vagyok én is :wink: .

Rita! Tényleg nagyon örülök, teljes szívemből! Persze picit el is szomorodtam, de kizárólag csak magam miatt. Mindegy, holnap már megyek a doktorhoz, csak mond valamit.

Az időkényszer sajnos nem szűnt meg, még rosszabb a helyzet, mint volt. Kicsit reménykedtem benne, hogy azért a szabimat megkapom, és akkor januárig van időm, de ha csak az 1 hónapos felmondás jár, akkor ez az egy ciklusom van, a mostani :cry: Még nem derült ki, mi lesz.

Ildi! Klassz, hogy jobban vannak a kicsik!

Nati miatt ne keseredj el, sikerült fél évig csak anyatejjel táplálnod, és ez óriási dolog! De ugye HA tápot írattál Natasának? Doki mit mondott Natasa súlyára? Én azért lehet, hogy a Sinlacot vetném be mégis mondjuk vacsira, mert az totál hipoallergén, és ha te alleriás vagy, akkor Natasánál ki kellene küszöbölni minden veszélyforrást! A Sinlacot végül is lehet simán is adni, nem muszáj belekeverni valamit, és akkor olyan tejbepapiszerű. Ha meg variálni akarsz, akkor érdemes gyümivel keverni. Én a változatosság miatt csináltam annak idején.

Gabi! Nem írtad, hogy mi a helyzet. Semmi változás? Mennyivel mentél túl?

Motiot! Mielőtt elindultok, még írsz, ugye?

Beszti! Hogy hívják a kiscsajt? :wink:

Ebéd: rántotta oliván sütve. Miksának kiflivel, nekem csupaszon. 3 napja nem fogytam semmit, sőt ma több voltam :cry: Nem értem én ezt, de csinálom. Tornázgatok is, meg nagyon óvatosan eszem, a mennyiségeket is korlátoztam, muszáj neki lemenni.

Most azért kicsit ideges vagyok, az anyagokat csak délután kapom, pedig Miksa most alszik, most tudnék dolgozni. Az uram meg megint későn jön, megint éjjeli meló lesz... Holnap meg zenebölcsi, délután doki...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita!

Egyszerre írtunk! :lol: Hányadik napon teszteltél, elárulod? És milyen teszttel? És ki a dokid és melyik kórházban szoktál szülni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, ne keseredj el, nekem nemhogy nem ment mindig lefelé, volt, hogy egyik nap több volt mint előtte. De azért a tendencia nem rossz.
KITARTÁS, HAJRÁ!!!!
Éjjeli munka :(

Válaszaim: 28. napon, mert már hónapok óta mindig 28.napon volt aktuális, mindig csütörtökön. :)
Clearblue
Sztanyik László, Margit kórház.
Nagyokat a Jánosban szültem, így a margitban még elég új vagyok.:)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na, megtömtem kiscsajszit sinlacos almával :D
Most bólogat a kiságyba. :D
Olivér azóta sem alszik :roll:

Mindjárt megyünk a suliba.Tuti, hogy a kocsiban fog elaludni :roll:

Szirom, persze, hogy HA-s tápit irattam :)
Meg van itthon sinlac, meg szerdán hoznak holle rizspépet, aztán megkezdődik a "tömés hadművelet".
Én is mindig gyümivel keverve adtam Olivérnek is :wink: (a silnacot)

Szirom, jót röhögtem a kérdéseden Ritához:"és melyik kórházban szoktál szülni???" :lol:
Ez olyan volt, mintha,"hol szoktál vásároni????" :lol: :lol: :lol:

És Rita, tényleg, az előző szüléseid milyen hosszúak voltak???
Norbi papáról annyit, hoyg én terhesség alatt(most) megpróbáltam betartani az időkorlátokat.(több-kevesebb sikerrel)
Én is Leventével, Olival döngettem a 20-ast(Olival bőven túl is léptem) :o
De most nem akartam.
És 11 kiló lett a vége. 60-al kezdtem, aztán mikor elindultam szülni, még volt erőm rávánszorogni a mérlegre, 71 lett a vége :lol:
Rita, ha okosan csinálod, nem fogsz elszállni, nyugi!!!
Édességezz nyugodtan, de csak délelőtt, és keveset
Én is inkább délelőtt toltam magamba a szénhidrátokat.
Koplalni nem szabad, hiszen az meg nem tesz jót a baba fejlődésének.
Sok turmixot ittam este, jól eltömített, nem lettem éhes tőle.
Ebédet tök normálisan ettem(sok 3-as kódút 8) )
Délelőtt meg már írtam, hawai volt!!!! :wink:

Gabi, fájásokkal mi a helyzet???? :D :D

Motiot ti holnap indultok???
Lesz akkor tali valamikor??????? :roll:
Beszti, ne csak bekukkangass, írj is valamit magatokról!!! :wink:

Dirtha, megint eltűntél!!!!!
vas

Rita, titkosítottad a jelenlétedet??????? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?