Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot lányok!!

Na, túl vagyunk a családi vasárnapi programon, megmászatták velem a Természettudományi Múzeumot, ami ezzel a pocakkal nem kis teljesítmény!! :D
Lihegtem is eléggé, és miután hazaértünk, egy órát csak pihegtem az ágyban!! :oops:
Hiába, a túrázás már nem bálnáknak való!! :D :oops:

Gratulálok Szilvinek a kislányhoz, és milyen szép súllyal született!!! Mi lett volna ha ki is várja az idejét?Ez most tényleg az óriásbébik időszaka!! :D

Nózi!!
Mi az, hogy mosolygási fintor?Ez egy gyönyörű hapis vigyor, el fognak olvadni a csajok, ha ilyet rájuk villant majd a kishapsi!! :D
Őrülök, hogy sikerült elbeszélgetned a kedves szomszéd urral, remélem hatásos is lesz!!
Még én se szóltam a szomszéd asszonynak, de remélem nem is kell!!Jó lenne, ha már halkítana magán egy picit, mert gyermekágyas időszakban bizti én se fogom elszívlelni, ha nem hagy minket pihenni!! :cry:

Krisszi!!
oké, nem adom vissza az ápolói bizimet!!! :D

Én is úgy hallottam, hogy a Sudocream nagyon jó, és a Bepanten is!! Én régen neogranormont használtam, aztán ha azon is kifogott a pír, akkor a doktornéni írt gyógyszertári pasztaszerűt (nem tudom a nevét), és az mindig bevált!!

Üdv.Melódia

Kép
Kép
melódia78

Mellékelek egy mai friss képet magunkról: Kép

Kép
Kép
melódia78

Mamy a múltkori sünis hasonlatod nagyon tetszett! Zsolti még csak rövid ideig tudja tartani a fejét, Gesztike tényleg nagyon erős lehet - már a múltkor is meglepődtem, mikor írtad, hogy keresztbe "kúszott" a kiságyában, pedig akkor még egy-két hetes volt, ha jól emlékszem. Szinte minden napra jut egy "csoda", igaz? Geszti gyönyörű kislány, ilyen nyugodtan szokott ébreni (irigy-irigy)?:lol: Nálunk sírásra ad okot a pelenkázás, a ruhacsere, törölközés, ébredés, elalvás.. :lol: Érdekes, hogy ez már nem a fájdalmas sírás, csak nyűgösködés.

Most például JÁTSZIK a játszószőnyegén! Annyira boldog vagyok! Nézegeti magát a tükörben, és ütögeti a felakasztott plüssállatkákat, néha sír egy kicsikét, majd újra játszik:D Szóval már tud játszani!:D (igaz amíg leírtam eltört a mécses, úgy látom már csak egy séta fog segíteni!) olyan szép az idő!

KépKép
nózi

Sziasztok!

Rejo Szilvi!
Gratulálok!! Sok tejet, egészséget és sok boldogságot kívánok, újdonsült Anyuka. :)

SIba párja!
Nagyon megható amiket írtál. :)

Nózi!
Nekem is van Rossmanos és DM-es pelenkázó alátétem. A pelenkázásnál használom (négyfelé vágtam és így is elég.), a popsija alatt az van, ha esetleg vmi történne. :) ma kétszer egymásután odakakilt. :)

Sudocream : mától használom, inkább, mint a Neogranormont-, 1,5nap után rondább lett. Holnap jön védőnő (remélem mert múlt hetet is kihagyta!! :evil: ). Én is a termékmintát használom, amúgy meg a gyógyszertári kenőcsöt.

Bepantent még annó sógornő ajánlotta. De nekünk nagyon csúnya a popsi, lehet, hogy jó lesz ez a Sudocream. Meglátjuk. Ma egyszer már levegőztettem a popsit, mindig lemosom neki, ma kamillával is leöblítettem.

Popsitörlő: babylove-DM (Pamperst is használtam a DM után, de 1x azt hittem arra lett kiütéses és visszaálltam a DM-re), kendő: rossmanos van nekünk.
Babylove pelus: kifolyt a pisi 2x, pampersből is kifolyt 2x. :(
Mi is 4kilósak lettünk, még van jópár pampers new born gyorsan elhasználom, utána fogalmam sincs mit használunk. Liberot nem használtuk eddig.

Nagyon ari Zsoltika. :)

Mamy!
Kata nálunk is nagyon erős. A fejét hasonfekve 2 hetesen megemelte és átfordította másik irányba. Meg leteszem hátra és az oldalán találom hipp-hopp. A kezemben is próbálja szépen tartani a fejét, persze emelésnél tartani kell, de örülök neki. Amikor elfárad olyan aranyosan visszaejti a fejét a mellkasomra. :)

Melódia!
Még mindig jól nézel ki, jó nagy a pocid. Hol készült a kép?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Szilvi!
Gratulálok Johannához és sok tejcsit kívánok nektek!

Nózi!
Zsoltika nagyon szép mosolyt engedett el! Olyan jó, hogy van gödröcskéje, amikor nevet, mert a páromnak is van és annyira szeretném, ha Flórának is lenne! :roll:

Krisszi!
Láttam, hogy írtál a suttogó c. könyvből egy probléma megoldó példát és nem tetszett. Az igaszság az, hogy ,mint óvóvő én sem találtam eddig ennél jobb megoldást, amikor két gyerek 1 játékon veszekszik. Szerencsére nem utálták meg az időt, hanem ügyesen használják a stoppert! :D
Lehet még kapni ezt a könyvet? Mert a párommal 4 helyen jártunk és ott nem volt.

További szép vasárnap délutánt mindenkinek!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Micsoda jó hírek! :D
Nagyon gratulálok Jadey, Siba és Rejo. Sok boldogságot és tejcsit!

Nálunk babalátogatás van egész hétvégén, így letudjuk egy időre.
Egészen jól sikerül összehangolni a gyerkőcök alvását. Éjjel sincs gond egy szobában vannak és a kicsi nem ébreszti fel a nagyot, eddig. Remélem így is marad.

Pelenka nálunk a Pampers jött be eddig, semmi nem jött ki belőle egyenlőre. Popsitörlőből pedig mindig más még egyikkel sem volt gond. A kenőcs gyógyszertári Dávidnál ez vált be így most is azt használom, eddig szintén pirosodás nélkül.

Jaj mennem kell , mert Áron követeli a szopit, pedig szerettem volna még írni személyre szólóan is. Na legközelebb.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Csengo, szorgalmasan növesztettem. :) Azt hiszem a héten döntünk.
Rönci, már majdnem minden kész. (villanyszerelő, vízszerelő és takarítónéni jön még)Hétfő-kedd-szerda....csütörtökön megpihenek és este befekszem. (ha így döntünk- a pici és én)
Rejo-Szilvi, Gratulálunk!! Ti is milyen szép nagyok lettetek!
Melódia, szép a kép!
Nózi, nagyon elégedett ez a mosoly.
Lányok, akkor melyik pelust ajánljátok? Nivea törlőkendőt probált valaki? Fixies pelusról vélemény?
Sz_Kata, csak nem alszol?! :lol:
rolex

Rolex
Nekem volt nivea popsitörlőm és nem volt vele semmi gond. Már az összes fajtát kipróbáltam.Az egyik kicsit krémes hatású, a másik kettő nem.
A fixsies pelust csak junior méretben használtam , azzal semmi gond nem volt nem jött ki belőle a pisi.

Melódia
Jó a kép, és szép nagy a pocid. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Zsuzsa,
Köszi!! :D
rolex

Sziasztok!
Először is gratula mi9ndenkinek akinek megvan a baba,sok örömöt és egészséget kívánok.

Ne haragudjatok még mindig nem tudok jönni sőt olvasni se és képet se felrakni babáról,kicsit megnehezült itthon a helyzet,Artúr kutyusunk annyira beteg hogy 150%os odafigyelést igényel és sajnos nagyon az a gyanunk hogy egy héten belül altatás lesz ,ami páromat annyira megviseli,hogy nem tudok semmivel és senkivel törődni,csak baba és Párom.Úgyhogy azon csodálkozom ennyi bőgés és stressz mellett szerintem sok a tejem.Baba mostmár kezd rakoncátlankodni,sokat fent van és keveset alszik álandóan cicizne és ezért bömböl de rengeteget ringatom énekelek neki és így megnyugszik.
Ha lesz egy csöpp időm rakok fel képet,de most tényleg paffok vagyunk.....
Abban reménykedem ha Arti el is megy Baba csillapítja Párom fájdalmát és csak a lánynak fog élni.
puszi mindenkinek...
sue
suezika

Köszönöm, lányok a bókokat!! :D

én speciel már 82 kg-os bálnának érzem magamat!! :D Pedig apa is mimndig dícsér, hogy nem is!! :D

Edi!! A természettudományi múzeumban készült ma a kép!!

Én a lányomnál a BAby Love pelust használtam, nekünk bevált!! popsitörlőt meg vegyesen!!Most még nem tudom, hogy milyet fogunk használni!! De még van 4 hetünk? kitalálni!! Feltéve, ha van!! :D

rolex!! Ne hari, ha butaságot kérdezek, de neked programozott császármetszésed lesz?

gabriel!!
Én a suttogót könyvtárból vettem ki, de én is meg szeretném venni majd!! de jó!!Te ovónéni vagy? Én is majdnem az lettem, de sajna nyelvizsga hiányában elúszott a diplomám :cry:

Jó éjt, Lányok!! Puszi!!
Üdv!! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Kedves Melódia,
Igen...nem kérdeztél butaságot. Hacsak Zsófi baba nem dönt másként mi programozzuk. (nem önszántamból)
rolex

Sziasztok!

Nózi!
Igen, Geszti már elég korán meglepett minket azzal, hogy reggel totál keresztbe találtuk a kiságyban, addig rugkapált amíg a lábaival eltolta magát, gondolom. Mert a kis sarkával kikoptatta az alátétet is maga alatt. Néha a feje az ágy sarkában, a fejvédőnél van teljesen, még jó hogy van ilyen fejvédő.
Hát az azért túlzás, hogy ilyen nyugodtan szokott ébredni, ez egy ritka alkalom volt, amikor lefényképeztem. Általában ébredés után nem kezd rá rögtön a sírásra, akkor szokott "sünizni" - azaz olyan fura hangokat ad ki, mint egy süni, szuszog, morog, ciheg, meg minden. Megfigyeltem, ez tart kb. 20-25 percig, aztán ha addig nem történik semmi, akkor kezdi a hangját is kiengedni. Van ám mit!... :roll: Igazi kisoroszlán. :wink:
De tündéri lehetett Zsolti ahogy játszott! Gesztinek is van olyan tükrös játszószőnyege, de eddig még nem foglalkozott vele igazán, mert csak azt vette észre, hogy le van téve hanyatt, és ez nem tetszett neki.

Edit!
Kata is nagyon ügyes kislány ezek szerint! :lol: Annyira döbbenetes, hogy már ilyen picinek is milyen erő van bennük!

Gabriel!
Én írtam a vekkeres gyerek-idomításról, nem Krisszi. Hát nem tudom, nekem nem nagyon jön be ez a módszer. Kicsit brutális egy kisgyereknél vekkert használni, olyan katonás. Persze kell a nevelés, de én ezt nem alkalmaznám.

Popsi problémák:
Eszembe jutott valami. Az egy dolog, hogy mindenki használja a gyógyszertári kenőcsöt, meg a sudocrem-et stb. Mégis van akinél előjönnek a kiütések, van akinél nem. Mi szerencsére ez utóbbiba tartozunk, Geszti popsija márványsima. Én kizárólag a gyógyszertárit használtam eddig, most az utóbbi pár napban a kezembe került a sudocrem maradéka, és néha azt kenem rá. De mindkettőt mindig jó vastagon!!! Lehet, hogy ez a titka a dolognak? Lehet, hogy ahol kiütés van, vékonyan kenitek? A gyógyszertári krém jó zsíros, és jó vastagon védőréteget képez. Én nemcsak a popsit, hanem a puncikáját is bekenem vele, azt azért kicsit vékonyabban és csakis kívülről. Meg a hajlatokat, a combon is, és egészen bent a fenekét is. Nem sajnálom a krémet, az biztos. Be is szívódik valamennyi, de a következő pelenkázáskor még mindig látom a krémet a bőrén, tehát jól védi.
Próbáljátok meg vastagon kenni! Lehet hogy az segít!

Kép
mamy

Sziasztok!

Sue!
Ez nagyon gáz, mi van a kutyussal, mit mond a doki?
Amúgy örülök, hogy jól vagytok, én már nagyon kíváncsi vagyok a leányzóra, várom a képeket! :D

Sz_kata!
Jobb a helyzet? Hogy vagytok?

Csúnya popsira egyébként egy anyuka a dm-es olajos popsitörlőt ajánlotta, mert az olajat nem bírják a gombák... :D Én még nem teszteltem, de ezt fogjuk használni. És egy popsitörlős teszt szerint is ez a legjobb, mert a legkevesebb plusz anyagot (illat, stb.) tartalmazza.

Nagyon szépek a babák, gratulálok mindenkinek!!!

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

Sziasztok Csajok!

Mi is DM popsitörlőt használunk és nem lett piros a popsija Ricsinek. Ráadásul akciós is, a duopack 800 ft körül van. A pelusból viszont kifoyt minden, áttértünk a Libero minire, ezzel nincs baleset. :)

kipróbáltuk ám az álometetést a suttogóból, sikerült, de ugyanakkor ébredt Ricsi,mint mindig. nem fogom erőltetni, úgy tűnik hajnali háromkor akkor is felébred, ha délután ötkor eszik, meg akkor is, ha éjfélkor. :) nem baj, még egy darabig nem fogunk jól aludni. ű

Hihetetlen,milyen radarja van egyébként. ahogy elkezdek fórumozni vagy leülök egy újsággal és a szokásos koffeinmentes, tejmentes "kávémmal" :), rögtön rázendít. mint most is....

megyek is, hiv a kötelesség!

pusz Kriszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi

Rejo-Szilvi gratuálok a kis Johannához!Aki nem is olyan kicsi :) Szép magas lesz majd mint az anyucija.
Íme a frissített tábla.Húúúú tényleg mindjárt tele! :D :D :D Kép
piciza

Sziasztok,
Bocsánat a zavarásért a téli babákból jöttem,van egy eladó vadi új overálom.Nagyfiam idejében úgy eldugtuk a szekrénybe, hogy csak most került elő :shock:
A tesónak meg már van másik.
Szóval 0-12 hóig hordható,türkiz kék maci mintával az elején.Lepatentolható kesztyűvel és cipőcskével.
Átvehető Pesten vagy igény szerint postázom is.
Ára: 2800 Ft (6500 volt az eredeti ára )
Kép
Kép

Köszönettel
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok lányok!

Megvan a beutalom ma meglesz a babám.Az orvosom szerint ne várjunk tovább..Annyira izgulok de a félelmem sokkal nagyobb. :?
Szoritsatok értünk nagyon sokat jelentene nekem..

Puszi mindenkinek..

Tina
Vendég

Sziasztok!

Jadey, Siba, Rejo! Sok boldogságot kívánok én is!

Rolex!
Nivea popsitörlőt használok, bevált, de könnyen kiszárad, ha nyitva hagyom a tartó fedelét.

Én is kenegetem a popsiját meg a hajlatokat gyógyszertári krémmel, vékonyan, bár unokatesóm, aki gyerekorvos, azt mondja, felesleges.

pelus: Libero new born nagyon jó, nem jön ki semmi, ellenben a babyfun-os nevesincs pelusból kijött gyakran a pisi.

MAmy, Ákata!

köszi a szoptatós jótanácsokat, próbálom igény szerint szoptatni. A kitartás természetesen megvan, de nem tudom, mikor lesz elég tejem mindkét cicimben. Megszakad a szívem, amikor sír és tudom, hogy éhes, de állandóan belealszik a cicibe, így van rajtam több mint egy órát és fél órával etetés után jön rá, hogy hoppá, éhes maradtam. Ébresztgetni sem lehet, úgysem marad ébren, nincs értelme. TEgnap éjjel 1,5 órát volt cicin, a
mérleg megbolondult, 100 g-ot mutatott(túl sok) de azért örültem, ezek után nem aludt el, sírt, egyértelműen éhes volt és a végén megint evett 1,5 órát. Olyan mérges voltam rá és a mérlegre, hogy hú...
Lelkiismeretfurdalásom van.
Egyébként Ákosnak ezer arca van, imádnivaló, már szép a bőre, (nagyon felázott, miután túlhordtam), jókat sétálunk, szeret
a babakocsiban lenni. Még mindig néha bestresszelek, szerintem addig, míg be nem áll a megfelelő kereslet-kínálat tej ügyben, ha meg nem, akkor jöhet a vásárolt anyatej, bár remélem, nem lesz rá szükség.
Múlt héten Anyu volt itt minden nap, akit rögtön váltott Anyós, most kértünk egy kis pihit, hadd szokjuk egymást hármasban. Olyan jó így.

Sue!

kitartás, próbálj meg sokat pihenni, örülök, hogy van elég tejed. Sebed neked is rohamosan gyógyul? Hihetetlen, hogy mennyire fájt és milyen könnyen regenerálódik a szervezetünk.
Erika
piciri

Gratulálok a friss anyukáknak, sok tejet kívánok :)
Rejo hűű megijesztettél mi egy napra voltunk kiírva :)
chesti

Sziasztok!

Tina!
Naggyon szurkolok neked!

Mamy!
Bocsi, hogy eltévesztettem!
Igen igazad van, katonásnak tűnik és úgy gondolom, ha két gyermekem lesz, otthon én sem ezt használmám, de 28 gyerek esetében, ahol 10 gyerkőcre 1 játék jut ott ez a legoptimálisabb.

Melódia!
Én is diploma után egy évvel szereztem nyelvvizsgát! Biztos, hogy elúszott?Sajnálom! :cry: persze mostanában annyi fiatal óvónőre lenne szükség, mert kezd a szakma kiöregedni, szemléletváltás meg nuku!

Puszi

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Sue!
Szegény kutyus. :( Sajnálom párod is, biztosan nagyon a szívetekhez nőtt ez a kis kutya. Az a lényeg ne szenvedjen. Próbálj meg ne idegeskedni.

Mamy!
Teszek fel egy képet, itt Kata 3hetes, tegnap készült fürcsi előtt.
Nálunk is ébredés után furcsa hangokat ad a gyerek, tegnap szegényt kinevettük, de nem lehetett csöndben bírni. Hörgött, szuszogott, nyögött... Párom kérdezte ez normális, de akkor igen, mert nálatok is van ilyen. :D

Tina73!
Drukkolunk! Ne idegeskedj, minden rendben lesz.

Rolex!
És mikorra tervezitek? Hogy beszélted meg a dokiddal?

Finiselőknek drukk!
Edit Kép Kata 3 hetes

Kép
Kép
edi78

Sziasztok! Kép

Hettie! :)
Nem tudom, hogy kérhetnék-e gátvégelmet azért írtam, meg nem tudom abban a helyzetben egyáltalán fogok-e vele foglalkozni. A masszázst mindenképpen elkezdem. Köszi. És köszi a megnyugtatás tejci ügyeben is.

Melódia! :)
Igen, eléggé régivágású a kedves nagynéni :( de igazad van, mást nem tehetek: meghallgatom, mosolygok, és elfelejtem! Ez jó taktika! Jaj nem mond már hogy bálna. Tök jól nézel ki! Nagyon jó ez a kép!

Siba párja! :)
Köszönjük, hogy leírtad!

REJO! :)
GRATULÁLOK!!!!! Hogyhogy ilyen hamar? Szép nagy baba lett!!!!

TINA! :)
NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!!!!!

Baboka! :)
Sajnálom a betegséget :( mielőbbi jobulást kívánok!!!

Rönci! :)
Köszönöm amegnyugtatást tejci ügyeben.

Nózi! :)
Örülök, hogy megoldódni látszik a helyzet szomszéd ügyben :) Jaj Zsolti annyira édes ezen a képen is!!! Már játszik! Ez nem semmi!!!!

Edit! :)
Kata már így tartja magát 3 hetesen!!! Nem semmi, vagyis még nincs tapasztalatom, de nem gondoltam volna!

Ez pedig én vagyok, ma reggel készült:

Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Melodia:

Nagyon helyesek vagytok a nagylányoddal és a pocilakóval.
Tényleg elveszett a diplomád?Mikor csináltad?Én úgy tudom akár kérvényezni is lehet,hogy pár év múlva nyelvvizsgázz ha lediplomáztál.Egy barátunknak ez volt a közgázon.

Tina:

Nagyon szorítunk ma neked!!!!!!!

Popsi pirossággal kapcsolatban még azt tudjátok tenni,ha már nem boldogultok vele sehogy,hogy szabadon kell hagyni egy kicsit.Nagyon extrém esetben még sima lámpával is lehet lámpázni,nem túl közel téve a lámpát,kb 40 cm-re.ugyanis ez jól szárít.Aztán meg krém.De mondom,ez csak igen extrém csúnyaság esetén.

Jadeyvel most beszéltem,jól vannak,már szopizik Bence,szerdán mehetnek haza.

Rolex:

Akkor lassan neked is mennek a drukkok.

Azért lassan nálunk is haladnak a dolgok,ma készül a babaszoba.Már alig várjuk,hogy berendezhessük.

Gabriel,Hettie:

Holnap papás óra lesz a holnapi tornán.(szt Imrében).
Azt vesszük át hogy miben tud apa segíteni nekünk szülés alatt.Ők nem tornáznak.Csak gondoltam ha esetleg érdekel titeket.16.30-kor szokott kezdődni.

KépKép
rönci

Rönci!

A szt. Imrében hanyadik emelet és hol?
Mert ha a páromnak nincs délután munkája valszeg elmegyünk!

Beuka!
olyan csinos vagy!!
sajna én most néztem képeket magamról ami a sógornőmék esküvőjén készült és elbőgtem magam, hogy hogyan nézek ki! :cry:
El keseredtem! Nagyon kiváncsi vagyok, hogymikor áll vissza a testem a régi állapotába! És még én nyugtadtam Sibát! :oops:

Kép
gabriel79

Gabriel:

F épület,1 emelet.De ha jó az idő akkor kint szoktunk lenni az udvaron.
A portás kapunk kell bemenni,elindultok a szemben lévő épület felé,majd onnan balra az igazgatóság felé.Ott jobbra van egy füves placc,ha kint leszünk.Van mikor csak 16.45-kor kezdődik.

a miatt meg ne keseredj,hogy híztál,majd lemegy.én is mindig ezzel szekálom a férjem,pedig nem kéne.Olyan sok?

Beuka:

Nagyon csini vagy,tényleg!

KépKép
rönci

Szép napot, lányok!!! :D

Húú, azt a mindenit, tényleg telítődik ám az a tábla!! kiváncsi vagyok, hogy mikor jön el a mi időnk, mert olyan vegyes születési időkkel lehet találkozni, a kiírthoz képest!! :D

Tina73!!
Megy a nagy drukkkkkk!!!! :D

Mamy!!
Igazad van, jó vastagon kell kenni a krémet, hogy védőréteget képezzen a baba bőrén, és ne nagyon engedje át a nedvességet!!

Gabriel!!
Nekem elég bonyolult ez a diploma ügy!! én 2002-ben diplomáztam volna Szekszárdon, de akkor az intézmény nyelvizsga nélkül meg se engedte, hogy egyáltalán belekezdjek!!A nyelvizsga meg sajna nem sikerült!! aztán nagyot változott az életem, el kellett mennem dolgozni az eredetin szakmámba, egyedül maradtam a lányommal!!így nyelvizsgára nem jutott energiám!! Aztán belekezdtem egy másik suliba, ami a jelenlegi munkámhoz kellett, hogy picit képezzem magam, E-kategóriás szakápolóit szereztem, az általános ápolóim mellé!! szóval teljesen elsodródtam az óvódától, de mai napig fájó piont az életemben!!Főleg, mert tavaly tudtam meg, hogy már 2 éve lehet ott a fősulin nyelvizsga nélkül is diplomázni!!Csak utólag be kell mutatani!! tavaly már lecsúsztam a jelentkezésről, az idén meg ugyebár más dolgom akadt!! :D
Igazán már kedvem sincs nagyon forszírozni a dolgot, mivel nagyon nem megy egyik nyelv se!! :evil:
Próbálom jól érezni abban a szakmában, amit eredetileg tanultam!!

Amit a frissítésről írtál, abban maximálisan igazad van!!A végzős évemben én is dolgoztam 1 évet oviban, hát volt ott is egy-két őskövület felfogás!! :cry: De talán lassan jön az utánpótlás, és felfrissítik picit az elveket, módszereket!!
te mibőkl írtad a diploma munkádat? Én a Kisgyermekeknevelés a reformkorban, ill korabeli gyámügy, gyermekegészségügy!!!

Beuka!!
Nagyon szép kismama vagy te is, és nagyon szép a pocid!!
Jól van, nem hívom magam bálnának, pedig néha úgy érzem magamat!! :D Neked nem sok súlyfelesleggel kell majd küzdened, szerencsés alkat vagy!! :D Én most 9. kilónál tartok!!

Edi!!
Gyönyörű, fejlett babátok van, nagyon ügyesen tartja magát!! :D

rolex!!
Megkérdezhetem, hogy miért van szükség csáazárra? Bocsi, ha sokat kiváncsiskodok!! :oops:

Rönci!! Köszönöm neked is a dícséretet!! :D de jó neketek, hogy készül a babaszoba!!! Aztán kérünk ám a végeredményről képet!!! :D
Már én is nyugodtabb lennék, ha kész lenne a babasarok, de hát talán kész lesz már az a kiságy valamikor!!Úgy készül, mint a Luca széke...Jó lassan!!! :cry:
A jisrucik már szépen rendben vannak, még egy-két apróság kell, amit beszerzünk a héten, nekem meg a picurnak, és kész!!

Köszi a híreket jadeyről, remélem nemsokára megcsodálhatjuk képről Bence babát!! :D

Puszi Lányok!!

Üdv: Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok, Lányok,

sajna, megint csak nincs időm reagálni egy csomó mindenre :cry: Lányok múlt hét óta nagyon hasfájósak, kint dekkolunk, mert csak babakocsiba alszanak el. Órákat sétálunk. Drukkolok, hogy maradjon a szép idő...

Kaki-ügy: Liza napokat nem kakil, és ha végre igen, akkor olyat, mint a mirelit spenót (felolvasztva) mind színében, mind állagában. Ma úgy sikerült kakilnia, hogy lázmérőztem (hiába nem ajánlják, sem a torna, sem a kamilla nem segített). Az eredményt elküldetem elemzésre, hátha a tápszerre érzékeny (pedig már alig kap). Lilike gyönyörű aranysárgát kakil, úgyhogy nem értem a dolgot... Ugyanazt és ugyanannyit esznek...

Barátnőm azt ajánlotta, kérdezzem meg az orvost, kaphat-e a gyerek szorulás esetén pár csepp szűz olívaolajat. (A D-vitamint is olajban kapja, nem igaz?!). Meg fogom kérdezni... Küzd még valaki ilyen problémával közületek? (Csengő, látom, te sorstársam vagy... Nem olvastam, sajnos, hogy oldódott meg nálatok a dolog. Magától kakilt a fiad?)

Jaj, sírnak, úgyhogy megyek... Igyexem gyakrabban jönni, de úgy látszik, ez nem az a periódus... :cry:

Gyönyörűek a babákról készült képek!

Puszi mindenkinek!

ákata2

Sziasztok!

Köszönöm :) :oops: :oops: Mit jelent, hoyg ma készül a babaszoba? Festés, vagy csak pakolás? Tudsz majd felrakni vagy küldeni kpeket? Mi még egy szekrényt várunk és kész a szoba :)

Gabriel! :)
Köszönöm Neked is :) :oops: :oops: JAj nem mond ilyet, biztos nem olyan sok aza súly, meg ha sok is,akkor mi van?!? A lényeg, hogy a bébi jól táplált legyen. MAjd csak lemegy az a súlyfelesleg, ha egyáltalán van :) :wink:
Nekem épp az a bajom, hogy senki nem hiszi el, hogy 4 hét múlva szülök :roll:

9 kg! Az semmi!!! Ügyes vagy!

Ákata! :)
Drukkolok Lizának, hoyg helyrejöjjön a kaki, és hogy még legyen sokáig jóidő Nektek a sétákhoz!!!

JAj már olyan kíváncsi vagyok a lányok szüléstörténeteire!!!

Tináról tudtok valamit?

Rolex :)
Ti mikor fekszetek be pontosan, már nem emlékszem, pedig biztos írtad :( :oops: :oops:

Kata! :)
Épp ma vettünk overált, hát nem mondom mennyiért :evil: :evil:

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Krisszi!
Leírnád, te hogy csináltad az álometetést? Nagyon kíváncsi lennék! Úgy tudom, minimális testi kontaktust kell csak kialakítani, nem szabad beszélni a babához stb. Neked hogy sikerült???... :roll:
Próbáltam én is igaz nem éjjel, de akkor amikor Geszti éppen aludt. Az eredmény az volt, hogy azonnal megébredt, (már akkor amikor kivettem az ágyból), és nyűgös lett, valamint nem volt hajlandó kinyitni a száját. Persze lehet, hogy akkor próbáltam amikor nem volt még kellően éhes.
Álometetésnél honnan lehet tudni, hogy most éppen éhes, és el fogja fogadni a cicit? Nekem valahogy ez olyan misztikus dolog.
Egyébként nálunk úgy vettem észre, hogy az a "napirend" jön be, hogy éjjel 11-12 körül van az utolsó etetés, akkor jó sokat bekajál, általában 110-120-at, utána a mellkasomon bealszik mert elringatom, amikor már jó mélyen alszik akkor óvatosan leteszem, és ilyenkor általában sikerül is megébredés nélkül. Aztán alszik hajnali 5-6-ig. :wink:

Edit!
Klassz, hogy Kata is milyen ügyes! Mi is már napok óta tervezzük, hogy csinálunk jó kis képeket Gesztiről, de valahogy mindig van más tennivaló és elmarad a fotózás.
Jól látom, hogy szőke a haja? Vagy csak a kép csalóka?
Süni-hangok: :lol: ugye mennyire bájosak tudnak lenni? :lol:

Kép
mamy

Edit, Micsoda szép formák!! Még egyszer azért átbeszéljük. De lehet, h péntek lesz a nagy nap.
Melódia, szivbillentyűm nem zár jól ezért nem vállalja a kardiológusom az esetleges elhúzódó vajúdással járó kockázatot.
Beuka, látom neked sem sikerült elhiznod..:) Csütörtökön befekszem és pénteken születünk újra.:) Persze még jöhet eső és hó is, nem 100%.Pont a névnapomra jönne a kisasszonyka.
rolex

Melódia:

Én is 9 kg-nál járok,és te 3 héttel előttem,úgyhogy szuper!
Lehet még nincs veszve a diplomád,egy próbát megérne.Kérvényezd meg,és a baba mellett biztos leraknád a nyelvvizsgát.Nekem mondjuk csak alapfokú kellett.
És milyen ápolónő vagy?

Ákata:

Tippem kakiügyben nincs sajnos, lehet hogy tényleg tápszert kéne váltani.Az óvatos hőmérőzést viszont szabad.

Beuka:

Ma festik a babaszobát,rámolás csak utána lesz.Én is izgulok remélem szép lesz.Majd teszek képet.

Rolex:

Szép névnapi ajándék lesz akkor Anna baba.

KépKép
rönci

Akata, csak ugy magatol kakalt a draga 5 nap utan. Most azota sem. En ugy tudom csak anyatejes babaknal normalis a 1ö naponta is, de 4 nap utan jo ha latja doki hatha tenyleg beteg. A mi vedononk csak 1 het utan javasolja a dokit, ugyanis eszik rendesen es semmi valtozas nem lathato rajta. Akkor aztan lehet lazmerozni (en finoman 2 nap utan is megmertem a lazat vegbelben), aztan glicerines kup, vagy tea vagy amit mondanak, de csak anyatejes babaknal kivarnak! Csak az anyuka van ugy vele, mint en is :hogy barcsak kakalna...Nalatok hany napja nincs produkcio? Adsz tapot is? Ha igen akkor ugy tudom nem igen lehet 3 napnal tovabb kivarni.

Mar tudom hol van a cunda-s kupon. :D ma en is atvettem a dm bababonusz csomagot. Szerintem egy ket pelus akciot eltekintve ez a legjobb benne.

Rolex, akkor pentek! Hu de izgi. Pihenj addig sokat es csak csupa pozitiv dolgokkal toltodj fel! Aztan varjuk a jelentkezest!

Bali lattam, hogy mar itthon vagy, meselj mi van veletek!
Vasani? Te is nemsokara jossz! Nagylanyt hova rakjatok? Apaval lesz? Ha a kozelben laknatok elhozhatnad a Mikinek hatha megis :oops:

csengo
mar megint sir a pici, a nagy meg szetszedte a lakast.
Vendég

huje vagyok a tapot adsz helyett teat akartam kerdezni, mert elvileg a cukros lotyitol kakilna.

csengo
Vendég

Sziasztok Lanyok,

nagyon el vagyok uszva, csak eppen beugrottam, hogy elujsagoljam, hogy nalunk egyre tobb haboritatlan ejszaka van!!! Adam jol beeszik este 8 korul, aztan alszik reggel 6-ig... Persze meg nem minden ejszaka mukodik igy, de egyre gyakrabban elofordul. Most peldaul ketszer egymas utan igy tortent. Annyira jo, sokkal tobb energiam van igy napkozben mindenre es nem erzem magam olyan hullafaradtnak, mint az elso hetekben. Latom a fenyt az alagut vegen!!!

Viola
fj35

Viola gratula!
Vendég

Rönci,beuka!
13kg-ot híztam, de már kb két hete stagnáltam.
Nem ez a baj, hanem 12 felesleggel kezdtem egy jó kis orvosi gyógyszer kutyulás miatt.
éppen leálltam tavaly szeptemberben a gyógyszerekről, amikor is lebetegedtem és januárban álltam csak neki fogyózni
/fogyi nélkül is elkezdtek lemenni rólam a súlyok, de nem eléggé/
azután jött a pocaklakó a 16. hétig hánytam, ennek ellenére csak2kg-val lettem kevesebb.Hát így sikerült 12 kg-val kezdenem!
És ez is sok!

Melódia!
Én úgy tudom, hogy már valóban előről kellene kezdened, de ha megvagy elégedve a mostani munkáddal ne erőltesd!
Én a "mitológikus mesék"-ből írtam a szakdolgozatomat és utána is az irodalmi élmények pszichés feldolgozásával foglalkoztam és foglalkozom most is.

Kép
gabriel79

Gabriel!!

szerintem se légy elkeseredve a súlyod miatt, mert a 13 kg nem sok, főleg, ha túlsúllyal kezdtél!! Én is azzal kezdtem, kb.5 kg-mal, mert a lombik miatti hormonok megdobtak!!!Aztán úgy belelendültem a hamizásba, hogy már 28 héten + 10kg-nál tartottam :oops: aztán jött a vércukorterhelésem eredménye, hogy enyhe diabetesem van, így nekiálltam a szénhidrátdiétának, és annak köszönhetően fogytam egy picit, és így vagyok most a 9. kilómnál!!egyébként a lányom 18 kg súlyfelesleggel szültem, 78 kg-mal. de szülés után a 3. napon már csak 71 voltam, és utána leszopizta rólam a felesleget!! Most is ebben reménykedem!!
Úgyhogy fel a fejjel, főleg ha apa is mindig bíztat!!
Én vigasztallak, aki még tegnap azt mondta, magáról, hogy bálna!! :D :D Dehát néha tényleg úgy érzem magamat, úgyhogy megértelek, de elkeseredésre semmi okunk!! Letornázzuk mi ezt szépen, ha megszületnek a kis "rabszolgahajcsárjaink"!!! :D

Hát nekem már nem lenne kedvem, meg energim se újrakezdeni a fősulit, úgyhogy maradok ápolónéni!! :roll:

Rönci!! Köszi a bíztatást, de amikor nagyon benne voltam a tanulásban akkor se sikerült, sült hüle vagyok a nyelvhez...sajna :oops:
Neked milyen diplomád van?
Terhesség elött Idősek Otthonában dolgoztam, de gyes után váltani szeretnék, már 2 gyerekkel nem nekem való az!! Nem tudom vállalni a műszakozást!! valami aszisztensit szeretnék keresni!! :roll:

beuka!!
köszi a dícséretet!! :oops:
Az overál árának a határa a csillagos ég, én ezért az interneten vettem egyet 1500Ft-ért, nem is használták!! :D És gyönyörű!!
Egyébként elég sok dolgot böngésztem össze a netről, és nagyon megérte mind!!!

Rolex!!

Akkor közeledik a nagy nap!!! :D Így már értem, hogy miért lesz csaszi!!!Így a biztonságos!!!

Sajnos a lányom megint beteg, úgy köhög, hogy csak na!!! :cry: 1 hónapja van suli, és már másodszorra kapja el!! Holnap megint dokinéni!!! :cry:

Kép
Kép
melódia78

Gabriel:

13 kg sem sok még.Persze ha előtte is +12 volt,az lehet hogy igen,de majd biztos lemegy.Én is vagy 4 kg plusszal kezdtem a terhességet,de azt mondják kell is a fogantatáshoz.mondjuk én az átlagos súlyúak közé tartozom és nem vagyok annyira hízásra hajlamos.

Kép

Íme egy kép rólam,úgyis régóta ígérgetem.

KépKép
rönci

Drága Tina!

Egész nap Rátok gondoltam! Már biztosan meg van a babád! :D

Ezzel együtt érti valaki, miért kell máris szülnie? a +3 nap önmagában még nem indok, nem igaz?

Szia Csengo!
:D Édes vagy! Egyszer majd biztosan lesz alkalmam mesélni... :wink:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Ma reggel kivették a varratokat, hát nagy megkönnyebbülés, most már nem húzódik a seb. Smile
Délelőtt megvolt az első séta. A játszóra mentünk ahová Dáviddal járunk, mert ugye neki erre van szüksége. Áron végigaludta az egészet, én pedig jól elfáradtam. Ebéd után alig vártam, hogy aludhassak.
Most egyedül vagyok ezért van egy kis időm.

Tina
Drukkolok nagyon, de már lehet, hogy el is késtem. :lol:

Beuka
Nagyon csini kismama vagy!

Ákata
Sajnálom a kaki dolgot, remélem találtok rá valami megoldást. Egyel sem könnyű, nem kettővel, pláne így. Kitartást!

Edi
Nagyon szépen tartja magát a kicsi. Igazo kis vasgyúró, jó erős! :)

Rönci
Tetszik a kép! Te is csini vagy!

Megint mennem kell szopi követelés van!

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Lányok,
köszönöm a drukkokat kaki-ügyben.

Beuka,
köszönöm! :lol:

Csengő,
teát nem kapnak a lányok, tápot igen. Liza múlt hétfő óta szombaton lázmérőzésre kicsit kakilt, máig aztán semmi, hiába kapott kétszer is kamillát (cukor nélkül). Nagyon szeles volt már szegény, nem vártam tovább. Hogy mennyire jól esett neki a nagydolog, az abból látszott, hogy fél óráig tartott a produkció (óvatosan lázmérő, kakilt picit, megint lázmérő, megint kakilt picit), és egyáltalán nem sírta el magát, sőt, a végén vigyorgott rám a megkönnyebbüléstől. (A fél órában a tisztába tevés meg ilyesmi is benne van...)

A védőnő ma azt mondta, itassak vele limonádét (!). Hát én nem adok citromot ilyen pici gyereknek. Olívaolajra nem mondott semmit. Most robogok fejni.

Livi,
olyan jó, hogy újra itt vagy! Minden OK a férfinépséggel? :lol:

Rönci,
csini vagy ám nagyon! :lol:

Képzeljétek, Lili az előbb 150-et evett! 80-at ciciből, aztán bealudt, 40-et kapott üvegből, erre magához tért, és még kért! Megkapta a másik cicit, ahonnan 30-at villámgyorsan leszívott még... A kis drakula :lol: :wink:

Puszi - Kata

Ps: suttogót hol kapni? Ahol csak érdeklődtem, hiánycikk az első - csecsemős - rész...

ákata2

Rönci, Melódia,
Nagyon csinosak vagytok!

Beuka
Te nem is híztál. :) Nem is nagy a hasad, bezzeg az enyém, mindenki ezzel jön hogy mekkora. Meg elég lent van.

Tegnap voltunk Galyatetőn, meg este átmentünk párom unokatesójához. Kaptunk tőle egy csomó ruhát , ugyhogy alig kell valamit venni. De meg is ártott a tegnapi nap. Este ugy fájt Baloldalt meg alula a hasam. Nem tudom mi lehetett ez. De elmúlt. Ugyhogy én már nemigen megyek sehova inkább.

Gabriel
Köszi az infót a tornáról. De sajna nem tudunk menni, mert mi Gyöngyösön lakunk és dolgozik a párom. Majd szerdán megyek CTG-re, de most apukám visz majd.

Jaaaj, nemsokára én jövök, már csak 3-an vannak előtem :shock:

Tina
SZorítok! De lehet hogy már meg is van a kis drága.

Rolex
Te is már nemsokára láthatod a babád. :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Szaisztok!

Rolex! :)
Akkor már nem sok van hátra... :roll: Nem is tudom melyik várakozás "készítheti" jobban ki az ember lányát, ha tudja, hogy mikor fog "megtörténni" pontosan, vagy ha zsákbamacska.
Drukkolok Nektek nagyon, bár addig még "beszélünk" :)

Egyébként milyen színű lett a babszoba? Biztos sokan kérdezték már, de nem akartátok tudni a baba nemét?
Nagyon csinos vagy!!!!!

Gabriel! :)
Melódiának teljesen igaza van asúllyal kapcsolatban, ne parázz!! :)

Biztos, hoyg egy csomó cuccot sokkal, de sokkal olcsóbban meg lehet venni a Neten. De én olyan béna vagyok. Még soha semmit nem mertem itt venni. PEdig biztos megérné...
Sajnálom a kislányodat :( mielőbbi jobbulást!!!

Zsuzsa! :)
nem csodálom, hogy elfáradtál! De biztos nagyon jót tett minegyikőtöknek a séta ebben a jó időben :) köszi a bókot :) :oops:

Ákata! :)
Én a suttogót úgy kaptam meg a kolléganőimtől, de úgy gondolom Ők egy kisvárosban vettél, csodálom, hogy itt lehetett kapni, tényleg ennyire hiánycikk?? Próbálj meg a Neten rákeresni..

Hettie! :)
Tényleg nem vagyok egy vaskos alkat, és a pocakom is kicsi. Szerintem TE sokkal hamarabb meg fogsz szülni, mint én :) :wink: GYöngyösön laksz? Én oda járok fősulira :)

Viola! :)
Gratulálok, csak így tovább!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka
Tényleg ide jársz főiskolára? Micsoda véletlen. :D De gondolom most halasztottál. Hanyad éves vagy? Mire jársz? Nem tudom hogy hamarabb fogok--e szülni? Majd meglátjuk, bármi lehetséges. :) Sztem szülés terén jobb a zsákbamacska, mert ha tudnám mikor lesz a nap, már előtte paráznék, így meg bármikor lehet. Ugyhogy így azért nyugisabb. (Máramennyire )

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok!

Lányok!
Geszti ma szupernyűgös hangulatban van. Fordult már elő valakinél, hogy egyszerűen nem hajlandó aludni???... Mintha mindig éhes lenne, kapkod a cici-cumi-kisujjam után, de ha meg akarom kínálni cicivel, nem igazán kell neki, mert jóllakott előzőleg.
Most este 7 körül megetettem, nagy nehezen, be is aludt rajtam, szintén nagy nehezen, (azért nehezen mert közben jár keze-lába-feje-teste, alig bírom "lefogni") és félórás ringatás után letettem, 5 perc múlva már üvöltött. Miért van ez???... Teljesen ki vagyok készülve, fáj a fejem és irtózatos fáradt vagyok.
Ma kb. délután 1 óra óta semmit sem aludt. Ahogy elaludt véletlenül rajtam vagy a kezemben, és letettem, ahogy leért a feneke az ágyba, kipattantak a szemei és sírni kezdett. Nem tudom egész nap a kezemben tartani, és olyan elkeseredett vagyok, mi a fenét csináljak? Ha nem vagyok vele, akkor üvölt. De ez nem megoldás, hogy "hiányzik neki az Anyucija azért sír, tedd félre a házimunkát" nem lehet félretenni, vannak dolgok amiket muszály megcsinálni, ti is tudjátok. Csak nagyon nehéz, hogy közben akárhová teszem, csak a sírását hallom. Van egy kis hintázó ágyacskája, olyan hordozó szerű, abban is üvöltött ma folyamatosan, pedig abból látott engem és beszéltem is hozzá.
Hasa nem fáj, mert már megismerem a hasfájós sírást, ami szerencsére már nagyon ritkán van. De ez a hiszti-üvöltés kikészít!... :cry: Közben úgy sajnálom, legszivesebben tényleg egész nap ringatnám, de nem lehet!
Most is sír, előtte kb. félórán keresztül mélyen aludt rajtam miközben néztem a tévét. Letettem és kilopakodtam a szobából - azonnal üvölteni kezdett. Miért??????? Mit csináljak?????? Éhes nem lehet, mert nemrég evett! Tiszta a pelus! Elhatároztam hogy most nem megyek be, de mindjárt bőgök. Néha olyan bénának érzem magam!!!

Kép
mamy

Sziasztok!

Gesztenye78 férje vagyok. Remélhetöleg holnap de. fel tud lépni Eszter is a Babanetre és minden kérdésre válaszolni tud.
A táblázatból hiányzik a dátumunk. Ez Szeptember 28.

Vasárnap érkeztünk haza és nem sok pihenőt hagyott Eszternek a pici Barni. Holnap ideültetem a számító gép elé, mert engem is szoktatni kell a babaához. :)

Gyuri
gesztenye78

Jó reggelt mindenkinek!
Talán ma már egy kicsit többet tudok jönni, de ez a francos nátha nagyon ledöntött. Próbálok visszaolvasni, de elég sokat termeltetek.
Mamy!
Sajna áttudom érezni amit most érzel, mert nálunk is csinálta ezt a kicsi lányom és egyik este a férjem azt mondta, hogy most ki kell bírni és hagyjuk sírni. Nem volt éhes, a hasa se fájt csak nyüglődött. Mondanom se kell párnát meg a paplant húztam a fejemre de még úgy is hallottam. A szívem szakadt meg, negyed óráig űvöltött aztán bealudt. Másnap eljátszottuk ugyanezt és a 3.napon rájött, hogy kár a hisztiért és utána nem csinálta.Nagyon nehéz kibírni, de igazad van, nem lehet egész nap az ember kezébe mert sajna van házimunka is. Kitartást kívánok és ha van hozzá erőd próbáld ki, főleg ha tudod, hogy csak hiszti.
Piciri!
Privi ment.
baboka

Ákata!

Az én védőnőm azt mondta, hogy ha szorulásunk lenne, akkor ő az őszibarack levét ajánlja, persze, csak néhány cseppet.

Viola!
De jó nektek! Persze én sem panaszkodom, mert az este 8-as kajálás után olyan 2-3 körül ébred Jázmin, aztán pedig reggel 6-kor. De azért én még mindig fáradt vagyok…

Mamy!
Tudom milyen rossz ez a helyzet. Nálunk az vált be, hogy hagytam egy kicsit hisztizni az ágyában, azután bementem megsimogattam a fejét, beszéltem hozzá nyugodt hangon, behajoltam az ágyba és megpusziltam, DE NEM VETTEM KI. Utána kijöttem, újra ordítás, újra be stb. Ezt ismételtem egy párszor, és megtanulta Jazi, hogy az ordítás nem jelenti azt, hogy akkor ölbekapom. (Persze ezt csak akkor csináltam, ha nem volt éhes, pisis, kakis stb., ha tudtam, hogy csak hiszti.) Most már ott tartunk, hogy jól elvan az ágyikójában, ha felkel sem sír, hanem gagyarászik, nyögdécsel és van hogy vissza is alszik magától.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Mamy,

olvastam, hogy mit irtal tegnap este: en azt gondolom, hogy itt tipikusan arrol van szo, hogy mar most borzasztoan hozzaszokott a picid a kenyezteteshez, ezzel teljesen a fejedre nott, ne haragudj hogy ezt irom, de en igy latom. Csatlakozom ahhoz, amit Baboka es Juborka irt: meg kell probalnod leszoktatni a hisztirol es tobb onallosagra kell szoktatnod. Sajnos ha nem teszed meg most idoben, akkor te fogsz tonkre menni benne idegileg es fizikailag is, mert tenyleg nem lehet birni, hogy 24 oran keresztul csak vele foglalkozzal. Neked is nagyon szukseged van a pihenesre es arra hogy a sajat dolgaidat is csinaljad, rendezzed. Nalunk bevalt, amit a lanyok is mar irtak: nehany percig hagyni uvolteni, utana bemenni hozza, megnyugtatni, hogy erezze azt, hogy nem hagyjuk magara. Neha ezt meg kell 2x vagy 3x is csinalni, de utana mar bealszik magatol.
Tudom nehez a baba sirasat hallgatni, de nem szabad hagynod, hogy kikeszulj idegileg es fizikailag!

Viola
fj35

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?