Szép napot, lányok!!!
Húú, azt a mindenit, tényleg telítődik ám az a tábla!! kiváncsi vagyok, hogy mikor jön el a mi időnk, mert olyan vegyes születési időkkel lehet találkozni, a kiírthoz képest!!
Tina73!!
Megy a nagy drukkkkkk!!!!
Mamy!!
Igazad van, jó vastagon kell kenni a krémet, hogy védőréteget képezzen a baba bőrén, és ne nagyon engedje át a nedvességet!!
Gabriel!!
Nekem elég bonyolult ez a diploma ügy!! én 2002-ben diplomáztam volna Szekszárdon, de akkor az intézmény nyelvizsga nélkül meg se engedte, hogy egyáltalán belekezdjek!!A nyelvizsga meg sajna nem sikerült!! aztán nagyot változott az életem, el kellett mennem dolgozni az eredetin szakmámba, egyedül maradtam a lányommal!!így nyelvizsgára nem jutott energiám!! Aztán belekezdtem egy másik suliba, ami a jelenlegi munkámhoz kellett, hogy picit képezzem magam, E-kategóriás szakápolóit szereztem, az általános ápolóim mellé!! szóval teljesen elsodródtam az óvódától, de mai napig fájó piont az életemben!!Főleg, mert tavaly tudtam meg, hogy már 2 éve lehet ott a fősulin nyelvizsga nélkül is diplomázni!!Csak utólag be kell mutatani!! tavaly már lecsúsztam a jelentkezésről, az idén meg ugyebár más dolgom akadt!!
Igazán már kedvem sincs nagyon forszírozni a dolgot, mivel nagyon nem megy egyik nyelv se!!
Próbálom jól érezni abban a szakmában, amit eredetileg tanultam!!
Amit a frissítésről írtál, abban maximálisan igazad van!!A végzős évemben én is dolgoztam 1 évet oviban, hát volt ott is egy-két őskövület felfogás!!
De talán lassan jön az utánpótlás, és felfrissítik picit az elveket, módszereket!!
te mibőkl írtad a diploma munkádat? Én a Kisgyermekeknevelés a reformkorban, ill korabeli gyámügy, gyermekegészségügy!!!
Beuka!!
Nagyon szép kismama vagy te is, és nagyon szép a pocid!!
Jól van, nem hívom magam bálnának, pedig néha úgy érzem magamat!!
Neked nem sok súlyfelesleggel kell majd küzdened, szerencsés alkat vagy!!
Én most 9. kilónál tartok!!
Edi!!
Gyönyörű, fejlett babátok van, nagyon ügyesen tartja magát!!
rolex!!
Megkérdezhetem, hogy miért van szükség csáazárra? Bocsi, ha sokat kiváncsiskodok!!
Rönci!! Köszönöm neked is a dícséretet!!
de jó neketek, hogy készül a babaszoba!!! Aztán kérünk ám a végeredményről képet!!!
Már én is nyugodtabb lennék, ha kész lenne a babasarok, de hát talán kész lesz már az a kiságy valamikor!!Úgy készül, mint a Luca széke...Jó lassan!!!
A jisrucik már szépen rendben vannak, még egy-két apróság kell, amit beszerzünk a héten, nekem meg a picurnak, és kész!!
Köszi a híreket jadeyről, remélem nemsokára megcsodálhatjuk képről Bence babát!!
Puszi Lányok!!
Üdv: Melódia