Új privát üzeneted érkezett!

Arwen!

Köszi a bíztatást!
Mivel engem néztek uh.-on mindkét napon így gondolom tuti mindenki a helyén volt.
Csüt. de. 11.-kor még szép nagy tüszőim voltak,másnap 11.-kor meg nem. A kicsikéket meg rögtön uh útán,illetve nem sokra rá besegítette a doki!
Én már ingáztam,régebben mikor Ragota említette a legelején. Nekem akkor is mozgott és ezért is hagytam rá,mert nem tudom mit jelzett,amikor nem volt ott még senki.
ezért is érdekel,hogy milyen módón kell csinálni,mert lehet ,hogy nem jól probálkoztam.

Kép
odry

Ragota!

Most olvastam vissza,hogy mi történt veletek :(
Hál az égnek,hogy nem lett baj ! Vigyáznak Rátok az Égiek :!:

Odry
odry

Sziasztok!

Odry!
Nagyon drukkolok!!!!

Ágota!
Örülök,hogy nem történt bajotok a balesetben!!!!
Nagyon aranyosan közöltétek a nagyszülőkkel a nagy hírt!

Továbbra is drukkolok mindenkinek!

Mi holnap állatkertbe megyünk,remélem jó idő lesz. Majd mutatok képeket a lurkómról. :D

Puszi

KépKépKépKép
*orsi*

A poci folott ugy kell,hogy mondjuk a gyurudet rafuzod egy cernara vagy hajszalra,letolod a naicdat,hozzadorzsized a pocihoz,es aztan foletartod 4-5 centivel.
Ha koroket ir le,akkor lany,ha egyenes vonalban leng,akkor fiu van odabent.
Ha senki,akkor all.
:(
Nem tudom mennyire igaz,de jo jatek:)
(Ha nem jol irtam le az ingazast,akkor javitsatok ki legyszi!!!!)

Kép

Kép
arwen07

Orsi varjuk a kepeket holnap!!Szerintem tuti jo ido lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Köszi a kedves fogadtatást, igazán jólesett!
A vonalzóm beilllesztésére is kösz a tanácsokat, legközelebb remélem, már itt lesz.
Ragota, ez olyan szép, amit leírtál, ahogy a picidre figyeltél, nyugtattad őt és magadat a baj közepette! Azt hiszem, a várandósság bölcsebbé teszi az embert. (Meg persze sokszor parázósabbá meg feledékennyé stb. :wink: , de ezek a mindennapok, a nehézségek idején meg aztán jön a bölcsesség. Mert igazából talán mindig így kéne viselkednünk, ha baj van, mint Te akkor....) Az más volt, de egyszer én is tapasztaltam hasonlót: amikor szülni mentünk jó nagy dugóban, és láttam, h ettől kicsit ideges a család (férjem és az ő szülei voltak a kocsiban), én meg egyáltalán nem, mert tudtam, h minden rendben. És úgy is volt.

Az intimtornát azért tűztem ki magamnak a következő baba előtt, h a gátmetszésre ne legyen szükség, vagy ha mégis, akkor jobb legyen a gyógyulás. Nekem nem túl gyors a sebgyógyulásom, ez foghúzásnál is kiderült már. De a szülés után számított volna sokat, ha nem kínlódok vele, akkor még jobban tudtam volna élvezni az első napokat-heteket. Hogy bejött-e ez az elvárásom a tornától, arról remélem, egy éven belül majd be tudok számolni. :) Addig is örülök annak, h sokkal edzettebbek azok az izmaim, h kisebb eséllyel lesznek gondjaim idősebb koromban, h véd a torna a fertőzések ellen (ez is nagyon jó a babásodáshoz és a várandósság alatt is), és h sokat tanultam arról, hogyan érdemes nőként élni. Ez így talán szokatlanul hangzik, egyszerű életmódbeli dolgokról is szó esik, h miért is ne cipekedjünk (mert a karunk lehet, h bírja, de a belső, női szerveink biztos nem!), de olyanokról is, h hogy milyen nőnek lenni, hogy nevelik általában a lányokat stb.
Ja, és irtó szórakoztató a tanfolyamra járni! Mert mindez nagyon oldott légkörben zajlik, Andi (Kriston Andrea, a torna kidolgozója) végig sztorizik, aztán egy kis torna, megint sztorik, és sokat nevetünk.
Nekem is megvolt a videó, de az elég más, épp ez a jókedv nincs annyira rajta, de aki kitartó, biztos onnan is megtanulhatja. Egy fontos tanács az Intim torna videóhoz/dvd-hez: én ott akadtam el, h külön kell az elülső és a hátsó izmokat tudni mozgatni. Az volt a tanács az elején, h csak akkor menjünk tovább, ha sikerült az előző gyakorlat. No, nekem nem ment ez a külön-dolog, és így abbahagytam. A tanfolyamon ehhez képest azt mondja Andi, h nem baj, majd megérezzük külön, csak csináljuk a gyakorlatokat. Ezzel a hozzáállással nem akadtam volna el!

Ez a torna nem igazán fogyásra való, hanem a rejtett izmokat erősíti. Van viszont Andinak egy Testreform nevű tornakazettája. Szándékosan úgy csinálta, h olyan egész testet átmozgató mozgás legyen, ami a női szerveket védi. (Sajnos több torna károsítani is tudja.) Én azt csináltam, amikor a fiam picike volt, kb. egy éven keresztül minden nap. Szerettem, és eltüntette azt a kellemetlen nap végi, gátban érzett érzést, amikről így utólag tudom, h a szervek kezdődő süllyedése miatt lehetett.
Sztem ezt a Testreform kezdőt várandósan is nyugodtan lehet csinálni.

Úgy rémlik, az IT-kazettán Andi elmondja, mit hogy javasol az intim tornában várandósság esetén. Csak a testhelyzetek mások egyébként. Ha mégsem mondja el, majd összeszedem, szólj, ha kell!

Hű, de sokat írtam! Pedig becsszóra nem kapok részesedést Andreától. :P Csak tényleg fontosnak tartom. De kérdezzetek még, hátha pont nem azt mondtam el, ami az IT-val kapcs. Titeket érdekelt volna!
nán-dorka

Ha minden igaz, itt a vonalzóm. Bár, mióta jobban figyelem (aug. óta), teljesen egyenetlen a ciklusom. :x De beírtam egy kb-t.

Kép

Kép
nán-dorka

Nem értem, milyen tesztre gondol itt. Hát nem 3 nappal auztán érdemes, h kimaradt?

Az a 30-as ciklusból 10-12. nap tényleg érdekes. Mert állítólag ha peteérés előtti 1-2 napban történik a próbálkozás, akkor nagyobb eséllyel lesz lány, mert életben maradnak a lánynak valók. De 3-5 napot tán mégse??

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Odry én az ingához pesszimistán állok, hogy miért, azt nem részletezném. Viszont nem tudom mi az az inszem. :oops: Bár gondolom te is boldogabb voltál mig nem tudtad.
Orsi várjuk a képeket, és érezzétek jól magatokat!
Arwen próbálgasd még azt a kendőt. Csodákat fogsz látni. Pl. a csaptelepen vízkőoldó nélkül. :wink: Vagy a kádat takaríta. Nem mindegy, hogy 20 percet kell behajolva, fél kézzel támaszkodva csiszatolni, vagy 2 percet. :lol: De ezek csak példák, próbálgasd mindenre. Örülök, hogy könnyebb lett a házimunkád. :lol:

Kriszi mire olvasod gondolom elkéstem, de jó utat!

Ágota! Nagyon ügyes párod van. Gondolom sok múlott az ő lélekjelenlétén. Tessék pótégőket betenni, és vigyázzatok nagyon magatokra! Örülök, hogy nem lett nagyobb bajotok, és hogy nem vesztetted el a fejed.
Attól tartik nincs olyan torna, ami a fogyást célozná meg kismamiknak. Vagy, ha mégis, az árt a babinak. Ha tévednék javítsatok ki. :oops: Ilyenkor az étkezéssel lehet manipulálni, de persze nem koplalással, hanem a cukor szénhidrát és társai mellőzésével. Sok zöldség, gyümölcs éa persze hús. A Kismama újságba nagyon jó receptek vannak. :wink: Ráadásúl most indúl egy cikk sorozat, amely elejétől fogva mutatja be, mikor mi történik a várandóság heteibe. Érdekes a Lillával is kifogtam egy ilyen ciklust. :D
Torna is van benne, méghozzá fittlabdás, kár, hogy az enyém nagy hozzá. :(
Dorka Köszi az infokat, tetszik a dvd nekem is, csak a reggeli felkelésről mindig elfeledkezem. :( A fürdés közbeni hideg zuhanyzást meg a párom utálja. Mindig rámely a hidegvíz, és félt, hogy felfázom. :lol: Együtt szoktunk fürödni. Kép

Ma jó napunk lesz, mert apa 2 órával hamarabb jöhet haza a szavazás miatt!
Na megyek most már. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Na még egy kérdés. Tudja vaki, hogy még mindig lehet a magzat betöltött 12. hete után igényelni a családi pótlékot? Elfelejtettem megkérdezni a védőnőtöl.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Probálkoztam az ingával,de nem nagyon mocorgott. Még bizti túl korai... :wink:

Fioona!
Az inszem :arrow: a doki egy fecskendővel segítí fel a hímivarsejteket. Közvetlen a méhebe nyomja fel egy hosszú vékony csővel. Nem fáj és 2 percig sem tart az egész müvelet. Egy rákszürés kellemetlenebb.
Jó hogy említed a szavazást nekem tisztára ki ment a fejeből.

Majd később leszek!

Kép
odry

Odry akkor gondolom ez az apának "kellemetlenebb" :oops:
Szívből kívánom, hogy meglegyen a várt eredmény. :wink: Ez az első alkalom ugye?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fioona!
A párom nagyon aranyos és nincs ezzel gondja,mert Ő is a cél érdekében teszi! Probálom kárpotolni is. :wink:
Nem ez már a 3. Volt 2 ,július és augusztusban,viszont elötte kötelező egy Hsg vizsgálat. Mivel én jóban vagyok a dokimmal ezért ettől megakart kímélni,de mivel nem lett sikeres ,így múszály volt megcsinálni a hsgt. Az egy olyan vizsgálat,ahol egy kontraszt anyagot befecskendeznek a méhbe és szépen kifolyik a hasüregbe. Közben röngenen figyeli a doki,hogy hogyan csordogál és ha van valami pici bibi,ezzel a vizsgálattal szétfeszítheti a kisebb össze növést/ tapadást. Nekem átjárható mindkét oldal,viszont a doki azt mondta,olyan vékony a petevezetőm,hogy ritkaság. Állítólag a jobb oldalamnál volt egy kis bibi,de a végeredmény jó. Most azért is bízom ebben a 3. ban mert hátha ettől a Hsg.-től könnyebb útjuk van a ficánkáknak,na meg a statisztika szerint a 3. sikeresebb,mint az előtte lévő kettő.
Ez a vizsgálat nem kellemes,sőt nagyon nem! :(
Köszi a Drukkot!

Odry
odry

Sziasztok!!!

Fiona,koszi a tippeket,probalgatni fogom!!!!!
Tenyleg nagyon megkonnyiti a hazimunkat,hihetetlen :lol:
Kosziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!PUSZI

Odry,en szivbol kivanom,hoyg ez most sikeruljon!!!Pozitiv hozzaallas!!!!!!!

Nandorka,nem jott meg meg??A vonalzonal azert irja,hoyg ma tesztelhetsz,mert sok esetben mar ma is kimutatja,ha nagyon erzekeny a teszt,amivel csinalod.
De erdemesebb par napot varni,mert addigra nagyobb a HCG szint es a kevesbe erzekeny teszt is ki fogja mutatni.

TORNA:
Nekem van egy dvd-m Rubint Reka kismamatornaja.Ez 3 reszbol all, a 3 trimeszterre lebontva.
Egyszer mar vegigneztem,az elso trimeszterre sokkal lightosabb ,inkabb comb es popsierosito gyakorlatok vannak,a kozepsoben vannak kicsit "nehezebb" gyakorlatok,es az utolsoban megint konnyebbek.
Elmondja Reka a videon,hogy persze ezeket csak akkor lehet vegezni,ha a dokid azt mondja,hogy nyugodtam tornazhatsz otthon kicsit (egyik sem ugrabugralos gyakorlat,meg nyilvan nem hasizom :D :D )
Nekem nagyon tutinak tunnek ezek,mondjuk en legalabb egy eve tornazom Rekaval :wink:
Persze a normal torna dvdjere,de mar akismamisat is megvettem,mert akcios volt :wink:
Meg mellete jarok aerobicozni is,de az sem ugribugri aerobic,hanem erosites,meg alakformalas.

Kép

Kép
arwen07

Odry kell is kárpotlás, de akkor neked is. Még elképzelni is rossz, egy ilyen vizsgálatot. :( Három a magyar igazság is, és reméljük, nem kell ráadás. Maximum a kistesónak. :wink:
Hát nekem Réka nem szimpi :oops: , de való igaz azt szokták mondani, hogy amit azelött csináltál, azt lehet várandósan is. Nekem legalábbis azt mondta a védőnő, ha biciklizek rendszeresen akkor folytathatom, ha nem, ne most kezdjem. Nyílván arról lehet szó, hogy a megerősödött izmokat terhelhetjük, de egy új fajta terhelés megerőltető lehet. :shock: Gondolom.
Reméljük mihamarabb tornázhatsz "Rékával" Arwen. Lillának nagyon tetszik az avatarod. Nagy cica barát. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona!

Köszönöm a bíztató szavakat! Én is remélem,hogy a ráadás a kistesó lesz!
Hisz vannak még csodák!

Neked kívánom,hogy a legszebb 9 hónapot éld át és mindenféle rosszullét kerüljön el! Tényleg nem vagy hányigerrel küszködő kismama?

Arwen!
Neked is köszike és számodra is minden jót kívánok!

Odry Kép
odry

Fiona,hat Reka nekem sem szimpi,sem Norbi :D
De az a helyzet,hogy en Norbi modszerevel fogytam ev eleje ota kb 6 kilot,nagyon lazan!
Tornazni meg nem mindig tudok menni,ezert vettem meg dvdn,es nekem bevalt,persze kozben jokat rohogok magamban,mert Reka stilusa elegge egyedi :D
Es hat en is bizom benne,hogy mielobb tornazhatok a Kismamis Reka tornara :wink:
Bar bevallom,most kb 2-3 honapja elegge lellustizom a mozgast :oops: :oops:
Meg elkzedtem ossze-vissza kajalgatni is,amit nagyon nem kellene...nekem a gyengem az esti kajalas,raadasul olyankor nagyon durva dolgokat kivanok meg (es mostansag meg is eszem :oops: ),szoval nem ALMAT :lol:

Huu en is nagy cicas vagyok :D meg ferjem is :D
Csak sajnos most nem lehet cicunk,mert lakasban lakunk,es nem kertes hazban,pedig egesz eletemben volt cicank,Dragamnak is meg nekem is...
De jovore remeljuk sikerul vennunk egy szeeeep nagy hazat,szeeeep nagy kerttel,es akkor majd lehet cicank is! :wink:

Odry minden tutko lesz most Nalatok!!!
Es koszi szepen a drukkot!!!!

Kép

Kép
arwen07

Ágota: örülök, hogy nem történt semmi bajotok, az autó a legkevesebb, azt lehet pótolni. Szerintem ezt hívják anyai ösztönnek. Még néhány hete, hogy tudod, ott a baba és már ő a világon a legfontosabb. Csodálatos. :)

Na, most valóban eltűnök egy időre, mert melózok és már tanulnom is kell, jövő hétfőtől egy hétre megyek okításra. Napi 4 órát autózók majd 8-at meg ott ülök és ha hazaérek még vár rám meló is, szóval 100 %, hogy nem lesz időm netezgetni. Ha lesz egy kis időm, akkor meg ezerrel dolgozunk majd a babaprojekten. Na mikor lesz pé? Azon a héten, amikor okítás lesz! Muszáj hazajönnöm minden nap.
:wink: Lehet, hogy elalszom közben, de akkor is dolgozunk rajta.
De aztán jövök ám!
Addig is a BABÁSOKNAK kellemes várandósságot kívánok, a LEENDŐ BABÁSOKNAK meg mielőbb pocaklakókat! Puszi Mindenkinek!

meriann

Szia Meri!!!!!

Hu hat az durva het lesz,nem irigyellek,nekem is nemreg volt egy ilyen hetem....de addig is gyere!!
Babaprojekttel meg hajra,de elotte es utana is dolgozzatok ra,ki tudja :wink:

Mi most azt a "modszert" vetettuk be,hogy dolgozunk ra,amikor csak tudunk,nem nezem a pe-t,mert ugysem tudom mikor van 8)
Hatha ez lesz a jo modszer :D

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

...hát nem éppen úgy sikerült sajnos az állatkertezés, mint szerettük volna. Dominál elkezdődött a dacc korszak. :? Pedig azt hittem megússzuk... Az állatkerti játszótérről nem igazán szándékozott eljönni (rengetegen voltak és nem is ilyen kicsiknek való az a játszótér), ezért aztán olyan hisztibe csapott amilyet még életemben nem láttam, de a körülöttünk levő bámészkodó 20-30 ember sem...
Domi vörös fejjel ordítva levágta magát a betonra(feje akkorát koppant,hogy csak na). Próbáltuk a babakocsiba betuszkolni,de kifeszítette magát,végül nagy nehezen bekötöttük, amiből 1 perc múlva kiszabadult. :shock: (öt pontos biztonsági övből, kis David Copperfield)
Aztán eltoltuk nagynehezen a csaphoz,kicsit lelocsoltuk,de nem használt...közben már a rugkapálásától a szája és a nyaka is vérzett.
No nem nagyon,de annyira igen,hogy a szívbaj kerülgessen...
Végül leültem vele egy padra és magamhoz öleltem ,simiztem,így kb 5 perc után lenyugodott nagyábból,hogy el lehessen vele indulni hazafelé....hát nem volt semmi. Remélem több ilyen nem lesz. :(
Annyira rossz volt közben hallani a jónépet,hogy így meg úgy de buta gyerek,meg hű meg ha....

Egyébként nem értem,mert soha nem volt hisztis,annyira édes mosolygós gyerek...

Azért a nap elejéről készült pár kép....plussz egy ráadás kép,hogy tud ő tündér is lenni:-)

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, tényleg tündéri ez a Domi! A jelenetért meg együttérzésem. A bámészkodókkal, okosokkal meg ne törődj. Az ilyesmit hajlamosak elfelejteni azok is, akik már átélték. Ismered a Hogyan ne legyünk sorozatból azt, ami a tökéletes anyáról szól? Hogy hogyan ne legyünk azok. Ebből idézek:
"Ha éveken át nyugodt, értelmes emberekkel érintkeztél, teljesen értetlenül állsz a démon előtt, akivé helyes kisgyereked átmenetileg változik. Minden szülőre ráférne egy gyorstalpaló tanfolyam, hogy könnyebben kezelje ezeket az ingatag kedélyű apróságokat. Segítene talán, ha előtte Dylan Thomasszal élne a költő legvadabb korszakában, esetleg egy halványuló tehetségű szicíliai primadonnát kísérne el ötödik búcsúturnéjára, vagy egy zilált agyú, Fleet street-i iparmágnás magánirodájában dolgozna egy ideig. Ha esetleg el tudná intézni, hogy néhány évre egy narkótól ajzott, mexikói-ír punk rockzenekar ügyvezető igazgatója legyen, legalább valami általános fogalmat kapna arról, mi vár rá."
:D

Arwen, sztem is a Te módszered a legjobb! Azonkívül, h biztosan élvezetes, én azt hallottam, h a pé-t sok minden kiválthatja extra módon is. És kösz a választ a tesztről. És kösz az érdeklődést, de nem érzem úgy, h most lenne vmi. Azt hiszem, át kell írnom ezt a vonalzót. Amúgy gondolom, rendszertelen ciklus esetén nincs is értelme a vonalzónak. :( No, mindegy.

Fiona, ez aranyos: "csak a reggeli felkelésről mindig elfeledkezem". Aki nem tudja, h arra gondolsz, h felkelés előtt oldalt kell fordulni, és így kímélve a szerveket felkelni, az azt hiheti, h reggel elfelejtesz fölkelni! :) Meg az együtt fürdés is tök jó! Andi a tornán azt mondta, h a kismamáknak esetleg szabad nem annyira hideg vízzel. Nem azt mondta, h nem szabad hideggel, ez csak engedmény, ha nagyon rosszul esik. Kiegészíthetjük, h a kispapáknak. :P És csak egy pillanatra javasolja a gátra a hideg vizet.

Ja, és azt nem mondtam, h az intim torna segíti a beágyazódást is!

Nagy drukk Odrynak!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Ágota: Nem semmi, hogy mi történt veletek! Nagyon vigyázzatok magatokra!!

Arwen: nem jött meg, a vonalzót még nem tudtam átállítani. Mondjuk úgy fáj mintha meglenne(már vagy 3 napja), de nincs...remélem nem is lesz. Nagyon aggódom, minden percem ezzel telik(rohangálok a wc-re és ellenőrzőm) és egy kicsit kimerítő.a héten beszélek a dokimmal.
Mindenkinek ezer drukk a teszthez!Majd még próbálok jönni.

Kép
vani

*orsi*: tündéri a kisfiad! Ne is figyelj a sok okoskodó emberre! Majd elmúlik ez a korszak!

Kép
vani

Sziasztok!!!!

Orsi,
hat ez nem semmi sztori! Tudom mit ereztel,mert Sogornomeknek 3 kisgyerekuk van,es en mar ateltem veluk ilyen hisztit...borzalom.
Eskuszom, nem ertem olyankor mi ut belejuk????
Es tudom,hoyg az emberek ugy tudnak nezni,hoyg legszivesebben rajuk orditanek,hogy mit neeeeeeeeeeez??
Csak tenyleg ilyenkor az embernek nem eleg az,hoyg le kell allitani a gyereket,meg az is stresszeli,hogy az emberek mit gondolnak....
Domi tunemenyesen helyes srac!!!! :wink: Kis kekszemu herceg!!!

Dorka,
remeljuk bevalik ez a modszer :wink:
Mennyire rendszertelen a ciklusod?

Vani,
gondoltam,hgy csak atugrott!! :wink:
Minden rendben lesz a baboval,nyugiii!!!!
Beszelj minel elobb a dokival,attol biztosan megnyugszol!!!

Mi ujsag a Kismamikkal??
Remelem mindenki jol van!!!

Kép

Kép
arwen07

Jó reggelt Lányok!

Ág,
Jesszusom, mi történt Veletek. Nagyon örülök, hogy nincs komolyabb baj és jól vagytok!

Vani,
Nagyon drukkolok Neked, jók az előjelek :)

Nán-dorka,
üdv köztünk és köszi az intim torna infókat, nagyon hasznosak.

Fioona,
én is kipróbáltam azt a kendőt, télleg klasz :)

Meri,
vigyázz magadra és gyere mihamarabb!

Arwen,
húzzatok bele! :)

Orsi,
bármilyen kisördög volt Domi, olyan éédes :)

Odry,
Neked külön nagyon drukkolok!
Miket képes egy nő kiállni, ha babát szeretne. Igazán megérdemelnéd hogy sikerüljön.

Én nem állok túl jól.
Ma elkezdődött a pecsételő vérzésem. :(
Innentől 2 nap és megjön. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy az októberből is kimaradok. Ráadásul a követlkező hónap eleve bukta, mert jövő pénteken 2 hétre elutazom. Hát, lehet, hogy, megfogadom a dokim tanácsát és meglátogatom a meddőségi központot ha hazajöttem. Olyan nehéz döntés :(
Na jó, nem nyavalygok tovább éljen a szép idő és a kismamák :)

Erzsébet, Te hogy állsz?

Kép
bodzi

Na mizujs Lányok?
Ma csak én vagyok? :)

Kép
bodzi

Halihó!

Hát én is itt vagyok, olvasgatom, amit írtatok, de egyszerűen fizikailag és szellemileg is KO vagyok. Mint a mosott kaka, magyarán.
Nem tudom, többi kismama, hogy vagytok, de én most fáradt. Hányingerem nincs, a gyomrom viszonylag jó (bár reggelire mindenképpen körözöttet akartam enni, csak úgy elsóztam, hogy brrrrrrrrrr).

Szóval még most is telítve vagyok. Holnapra aranygaluskát rendeltem, azt már nagyon várom. :-)

Hát Bodzi, ez biza nem jó hír! :-(

Orsi, nem tudom én hogy kezeltem volna a helyzetet, de valószínű lesz alkalmam megtapasztalni :-)

jajj, annyi munkám van! rohannom kell, intézkedni, de én aludni akarok!!!!!!!!!

Bocsi, hogy egy kissé depis vagyok.
Vani, ne izgulj már, én még a mai napig sokszor érzem a menzeszhez hasonló tüneteket. Ez természetes, mert nő a méhecske, és vérbőség van benne.

Nándorka, ez az intimtorna nagyon izgalmas!

Ki jön el velem???????????

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!
Vagyok én is, bár kész csoda ami a rendszert illeti. 1/2 óra mi beléptet. :cry:
Dorka ma nem csak, hogy nem felejtettem el felkeklni, de még helyesen is tettem. :wink:
Hát azt hiszem a langyos víz is elég lesz. A vizelet mintámban egy kis bacit találtak. A védőnő szerint nincs gond, sok kismamánál jelentkezik ez, mert a lazább sejtek miatt, könnyebben kialakul pangás. Sokat pihenjek. :( A derekem meg a hasam fájogat. Mindenesetre sok kamilla teát iszok, és reménykedem, hogy elmúllik. Csütörtökön lesz terhes gondozás, ha addig nem javúl, elmegyek, bár nem szeretnék vegyi gyógyszereket szedni. :(

Odry köszönöm a kedves szavakat, remélem mihamarabb pontosan viszonozhatom. Hányingerem nincs (kopp-kopp) csak a fent írtak. Az épp elég.

Bodzi örülök, hogy neked is tetszik a mikrószálas kendő, és is nagyon örülök, hogy rátaláltam.
Azért még reménykedem veled kapcsolatba. :)

Arwen: Kép
Addig is, egy virtuális cica! :D

Orsi neked később még írok. Nagyon átérzem ami történt. :(

KépKép
KépKép
fioona

Jééééééééééééé, most látom, hogy már átugrott a szalagom egy egészen bébiformájú szakaszba! De édes! Hogy telik az idő?!

KépKép
KépKép
ragota

En is itt vagyok,csak dolgozom kozben... :roll:
Sok a munkam,raadasula hetevegn sem pihentem igazan ki magam....Huuuu de varom mar az okt 23-as hosszu hetveget!!!!!

Bodzi nagyon sajnalom ezt a verezgetest! :cry:
Miota is probalkoztok?

Agota,en is tok depis vagyok,olyan nyomi :? hangulatom van...utalom :evil:
Pedig kint jo ido van.... :(
De mindig tok merges tudok lenni,amikort hetvege utan hetfon be kell jonni dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Fiona,hat ez a cicus!!!!!!!!!!!
Hu de meg tudnam dogonyozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnalom ezt a bacit,de talan ha sok teat iszol,akkor hatha kimosodik a szervezetedbol!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Azt hittem, itt magamban beszélgethetek egész nap :)

Ág,
fáraszt a babó? :)
Munka mellett nem sokat tudsz pihenni.

Fioona,
jobbulást!
remélem, hogy minden rendben lesz!

Jól megdolgoztatnak Titeket ezek a kicsik!

Kép
bodzi

Nekem is sok a meló, de egyszerűen nincs energiám hozzá :)
Úgyhogy ma többet lustálkodom, mint dolgozom, bár tudom, meg lesz a böjtje.

Arwen,
még nem próbálkozunk régóta, csak az orvosom fél, hogy minél több a menzis hónap, annál nagyobb az esélye, hogy visszajön az endometriózisom. Ezt megelőzendő kellene valahogyan babára szert tennem. Hát meglátjuk, majdcsak lesz valahogy. :)
Te is ilyen cicabarát vagy? Én imádom őket, van otthon 3.

Kép
bodzi

Bodzi,

hu en nagyon nagy cicabarat vagyok(unk)!!!
Sajnos nekunk most nincs,mert lakasban lakunk,de remelem jovore tudunk venni egy hazat es ott mar lesz!
De szuleimnel,Anyosomeknal vannak ciculik (ok hazban laknak) es mindig is volt,gyerekkorunkban is ferjemmel macskuszunk!!!

Mi az az endometrozis?
Azt hittem azert irod,hogy mar meddosegin gondolkodtok,mert nagyon regota nem jon a babo...

Kép

Kép
arwen07

Bodzi,kozben utananeztem az endometrozisnak.....mikre van ideje az embernek munka kozben :roll: ..khm....
Szoval akkor meg plane hajra a babaugyben,ha ez visszatero dolog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pont most kell jonnie ennek a 2 hetes tavolletnek is:(
De amikor csak tudtok,es geyutt lesztek akciozzatok!Hatha elkaptok vmi kosza pe-t!
Mit lehet tudni!
Ismerek olyat,akik egyetlen egyszer tudtak egyutt lenni a honapban kulonbozo okok miatt,azt sem epp a kozepen,es babo lett!!!!!!
Nem azt mondom,hoyg ez nem mazli,de,de ilyenek is vannak!

Nemsokara vege lesz a munkaidomnek,huuu de varom!!!!!
Raadasul van egy kollegam,aki a sirba visz..tudjatok olyan,akitol alapban a viz kiver..mar a kozelsegetol....olyan brutal idegsito,okoskodo stilusa van,hogy hjaj!
De persze mindig mindent joban tud!!!

Szep estet csajszik!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Köszönöm MINDENKINEK a drukkokat!
Kép

Bodzi!
Azt gondolom ezt én is elmondhatom,hogy Neked külön drukkolok,nagyon. Kép Amint olvasom neked is meg van a magad problémája. Remélem minél hamarabb jönni fog a babád és nem lesz semmi gondod addig :!:

Odry Kép
odry

Sziasztok!

Meri! Drukkolok, hogy összejöjjön ebben a hónapban!

Én nem vagyok túl jól. Hányásos rosszullét még nem volt, de a hányinger elég sokszor előjön. Ja, és megundorodtam egy csomó ételtől, nagyon kevés dolgot tudok megenni... :(
És nagyon fáradt vagyok. :( (egyszóval nyűgös is)

Minden próbálkozónak mennek a drukkok.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!
Hát akkor ez egy ilyen nap. Én is hulla fáradt vagyok. Ráadásul írtó fura várandós tünet lett urrá rajtam . Minden szagot ezerszeresen érzek, és persze irritál. :x Ráadásul átalakítják a Spart, így be kellett mennünk a Tuskóba. Ott milyen szagok voltak!? :evil: Még szerencse, hogy apával voltunk, mért én tuti nem álltam volta végig a sorokat. Parfümök, dezodorok, izzadságszag felnagyítva.... Kép
Most meg Kép , úgyhogy megyek pihizni!
Mindenkinek szebb napot, és jó éjszakát. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Mire jó a fórum! :) Kár, h csak a nap végén tudom meg, h mindenkinek ilyen vacak egy nap volt ez a mai. Vagyis leginkább a délelőtt! A munkahelyemen majdnem egymás torkának estünk, holott amúgy nagyon békés hely. :(

Nem is tudom, hogy írjam, mert nem szeretnék értelmetlen reményeket ébreszteni, de képzeljétek, nekem a fiam fogantatásakor az utolsó mensim úgy jött meg, h az azt megelőző 3 héttel azelőtt volt. (Amúgy akkoriban elég szépen rendesen 28 naponta jött meg.) Ennek aztán nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, egészen addig nem, amíg a fiam meg nem született. A kiírtnál 3 héttel korábban, teljesen jó súllyal, éretten... :!:
Innen fogva aztán én nem is fogom tudni a következő babánál sem, mit gondoljak.
Hogy akkor már nekem megvolt a fiacskám, csak épp pecsételés volt? De akkor meg minden várandós-vizsgálat el volt csúszva 3 héttel?? Az UH-on volt, h nagyobbnak mutatkozott a koránál, de ezzel nem foglalkoztak különösebben.
Biztos hallottátok már ezt a jelenséget, h van még vérezgetés a fogantatás után is, tudom, h nem mondok újat - csak az én történetemben az a kérdéses, h végül nem igazolta vissza senki, h akkor ezek szerint nem az volt az utolsó, amit annak hittem...
Egész elszomorítottam itt magam, h semmit nem lehet tudni, de aztán rájöttem, h azt azért végül megtudom, h van-e baba, amikor valami nagy lufi van a hasam helyén, és baromira összehúzódik és végül rámnéz egy nagyon aranyos szempár! :D

És pihenjetek lelkiismeretfurdalás nélkül, szerintem. Igaz, engem kinevetett egy orvos várandós koromban, mikor mondtam, h sokat pihenek, utána már úgysem tudok, h előre nem lehet pihenni. Pedig mikor pl. 3 hónapos a baba, és Te még csak 3 hónapja éjszakázol, az nem ugyanaz, mintha mondjuk hosszú hónapok óta nem pihented volna ki magad.

Arwen, a helyzet az, h azért is gondolkodom most ezen a 3 hetes dolgon, mert szeptemberben úgy éreztem, van babóca. Aztán 3 hétre megjött, de rendesen, nem csak pecsételt. És pár nappal előtte az éjszaka közepén nagyon megfájdult a hasam, erős görcs, ami aztán mintha elfújták volna, egy pillanat alatt eltűnt. Erről azt gondoltam, lehet, h vetélés volt. Teszteltem aztán valamivel ezek után, az nem mutatott semmit. (Imádok tesztelni, ezért most nem is tartok itthon, csak fölöslegesen ellődözném. :wink: )
Most ehhez képest vagyok kíváncsi, hány napos lesz ez a ciklus. Már nem 3 hetes, az bizti.
És az egész történet lehet, h semi különös, csak rendszertelen ciklus... :?

Bocs, h ilyen sokat írok itt újként! :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Jó reggelt Lányok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.

Szegény, kismamák, jól megdolgoztat Titeket a baba, de legalább érzitek, hogy ott van :)
Ma már kipihentebbek vagytok?

Erzsébet, hol vagy??

Kép
bodzi

Sziasztok!!!

Egyelore csak bekoszonok,majd igyekszem jonni!

Ez a napom is uyg indult,hogy alig birtam kikelni az agybol..ehhez tok rossz a gyomrom,vagyis inkabb az emesztesem,ugy erzem magam,mint egy lufi!
Es raadasul a mellem is elkezdett fajni!!
Erdekes,mert mensi elott mondjuk 1 hettel szokott ez kezdodni,szoval nem ertem..... :roll:

Mindenkinek szep napot,a Kismamiknak kitartas a rosszulletekhez!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavakat és megpróbálok nem aggódni olyan nagyon, bár már minden napom egy kész aggódalom. Jővő héten megyek dokihoz.
Fioona jobban vagy?

Kép
vani

Hajni,Erzsebet,Toti,Ada..nagyon eltuntek!!!!!!
Mi lehet veluk???????????

Vani,a doki tuti meg fog nyugtatni!!!

En per pillanta annyira rosszule rzem magam,hoyg legszivesebben hazamennek.....hanyingerem van,de nagyon. :(

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
csak nem beteg leszel?
Nem tudsz hazamenni pihenni?

Vani,
húúú, kezdődnek az izgalmak :)

Kép
bodzi

Hahó Leányzók!

Vani, ne aggodalmaskodj már! Minden rendben lesz, és különben is csak az történik Veled, amire szükséged van a sorsodban!!!!!!!

Arwen, ez egészen gyanús. De most akkor már megjött, vagy még nem, vagy volt péd???????????? Nem értem.

Jól van, nem csak én voltam ilyen trogyi tegnap.
Voltam Reikin, és ott mondta a nő, hogy sajna a mostani időszak eléggé depis amúgyis, sok katasztrófa is várható...f*sza :-(

De velünk csak jók történhetnek! 8)

Adrienn, Kata, eltűntetek, fényképeket akarunk! Adrienn most volt 2-án UH-n! Kata meg még szept. végén. Igazán betehtnénk már a táblázatba a bébikék új képeit!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki el volt hűlve, de reggelinek bedobtam az aranygaluskát :-) Olyan fincsike volt!!!!!!!!

Nándorka, érdekeseket írtál. Az tutkó nem az igazi mensi volt. Bár akkor ha jól számolom nem 3 hét lett volna a különbség. Hmmm, fene se tugggggggyyyya :-)

Na Csajok! Újabb csíkokat akarok látni, igyekezzetek!

Asszem ma korábban elmegyek a munkahelyről, ez az utsó szép nap, megyünk Apával sétálgatni, kirándulni egyet!!!

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Halihóóó!!

Még mi is élünk, csak annyi mindennel elvagyok maradva, hogy olvasni is alig van időm.

Kicsit összekapom magam és akkor újra boldogítalak benneteket. :wink:

Pussz
Vendég

Szia Agota!!!

Hat mint a vonalzom is mutatja mostansag kell majd hoyg legyen pe-m,de erre keveset adok,inkabba kciozunk egezs ciklusban,ezt talaltuk ki :)
Szurkal is mar jobb oldalon tegnap ota...meg a tobbi,amit irtam tenyleg erdekes..
De lehet csak a stressztol,na mindegy...
Itt bent most megint felhuztak...de nagyon..es mar rohadtul mennek haza.
Beteg remelem nem leszek!!!!!

Orulok,hoyg Ti szuperul vagytok,es hasznaljatok is ki a jo idot,ki tudja mi jon ezutan :(
Nagyon eltunt a nep,jol mondod,mind Kismamik,mind a tobbiek....

Hat en nagyon varom,hoyg ujra irjanak!!!

Kép

Kép
arwen07

Na vegre Hajni!!!
Jo hogy jelentkeztel!!Aztan tessek jonni!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Mostnában nagyon nehezen tudok belépni ide a munkahelyemről. Lehet, hogy valamit változtattak a beállításokon, nem tudom. MOstanában annyira kimerült vagyok, hogy mire hazaérek, már csak arra tudok gondolni, hogy vizszintesbe helyezzem magam :(
Nagyon erős hányinger kerülget folyamatosan és ez teljesen kiborít, már csak azért is, mert bent még nem tudják, igy tartanom kell magam. na jó ennyit a panaszkodásról.

Ágota, nem 2-án, hanem 9-én megyek UH-ra. Már nagyon várom :) Sikeres babásodást kivánok mindenkinek. Azért itt vagyok ám ;) és szorítok mindenkinek. Kismamiknak meg kitartás és kevés aggódást kívánok.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Csajszik!
Engem ugyan nem hiányolt senki, de gondoltam, azért csak benézek :wink: :lol: :lol: :lol: Elég ramatyul vagyok mostanában, lelkileg, fizikailag egyaránt :roll: Nem túl fényes a helyzet most a munkahelyemen, nálunk is sok a feszkó, meg az idegeskedés, úgyhogy alapból megvan a kellemes hangulatom, ráadásul mindezt sikerült megfejelnem valami hányós-torok-és fejfájós, orrdugulós vírussal, úgyhogy most itt fulladozom a gép előtt. Nem tudom, az ilyen vírusok mit képesek tenni egy várandós nővel...gondolom, ha lenne is valaki odabenn most nem lennének túl jók az esélyek arra, hogy meg is maradjon...bár, ugye a asors útjai kifürkészhetetlenek, ha jönni akar, úgyis jön:)

Ágota :shock: Nem semmi, ami veletek történt, de hála Istennek, hogy semmi bajotok nem lett!
Tyunytyinak akkor mostmár Apa családja is örülhet, ez is szupi!!!

Adrienna :cry: Sajnálom a rosszulléteket, remélem, hamar túl leszel ezen az időszakon! Ezek szerint a te munkahelyeden sem kultiválják igazán, amit a népesség fogyásának megállításáért teszel....vagy csak babonából nem mondtad még el nekik, hogy jön a baba? Remélem ha megvolt az ultrahang láthatjuk a Bébikédet!

Mindenkinek sok puszi

porsika

Porsika: itt nem nagyon örülnek a babásodásnak. Babonából nem szeretném még elmondani. Úgy gondoltam, hogy 9-én elmegyek az UH-ra, akkor már 12 hetes lesz és akkor bejelentem. Persze biztosíték semmire sincs, de azért legyünk pozitívak :)
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?