Sziasztok!
ÉN is el vagyok maradva: gratulálok a friss ikres mamáknak, papáknak és minden jót kívánok a babáknak is!
Kingának már adtam kengurut, volt kettõm is (de egy már addigra volt neki máshonnan), szóval szerintem nem lesz már aktuális neki. Láttam fotókat a babáiról, meg a nagyokról is. Csuda szépek mind, érdekes, hogy az ikrei bár egypetéjûek, és arcra tök egyformák is, csupaszon azért mégis határozottan van különbség köztük (pocakjuk más).
Kettõ nálunk: indulásnál csak a kocsi volt kettõ, félévig még ágy is csak egy. Aztán a kenguru, az etetõszék (asztalra rakós) és persze az ágy. Ja, meg autósülés, bár abból a legkisebbet autó híján kihagytuk, aztán meg kilopták, szóval most magasító van kettõ. Na de most, most jöna dupla korszak:iskolatáska, tolltartó (ez utóbbi már megvan, azonos típus különbözõ minta, táskáért szombaton megyünk, kíváncsi leszek mennyire egyformát választanak), betûtartó, korong, pálcika, logikai lap stb stb. Ezek egy része öröklõdõ, szóval van amibõl csak egyet vettem szerencsére.
Ruhák fiú-lány miatt alig voltak egyformák, inkább csak babaméretben (ott is szín más volt), azóta max egyforma poló. Na, azzal viszont meg is vagyok lõve, mert vasaláskor nem tudom melyiküké is, ilyenkor megyek a szekrényhez, melyiké van a helyén... Meg örököltek a bátyjuktól egy polót, amirõl mindkettõ állítja, hogy azt neki osztottuk ki (én ezeket, amiket a nagyról örökölnek polókat, sose tudom eldönteni, melyiket melyiküknek adtuk, unisexek), így azt most felváltva hordják...
Bilink végülis volt 3, abból egy nálunk, egy-egy meg a két nagymamánál
Játékból alig volt egyforma, azt is mind kapták.
SZiasztok:
Ildi