Sziasztok csajok!
Bátran kijelenthetem hogy jó éjszakánk volt.
8 fele leraktam aludni,negyed 4-kor evett,majd 6-kor és visszaaludtunk fél 10-ig és most megint alszik.
Kapott kamilla babateát,meg bekenegettem a fogínyét és megnyomkodtam neki az ujjammal.
SEDITH:Örülök hogy megérkezett a kép,mert napokig próbálkoztam vele és nem akarta elküldeni,így a tesóm által ment át.
Olvasom a hozzátáplálást amiket írtok,én most írok valamit,biztos kiakadtok.
Az én lányom evett már körtepürét és sütőtökpürét is.
Persze csak ízlelgeti,kb 2-2 kanállal nyelhetett le belőle,de persze nem erőltettem.
Annak idején az egyik háziorvos akihez anyu hordott bennünket azt mondta 3 hónaposan adhat nekünk már főzelékeket.
A keresztfiam kapott is 3 hónaposan.
Az én lányom ivott már bolti tejet is persze hígítva,amibe bele volt főzve a rizs és a dara,persze előtte le lett darálva,nagyon ízlett neki.
De maradtam a tápinál.
Nem akarom túlzásba sem vinni a szoktatást,elvégre pici még ahhoz,csak ízlelgetem vele.
Nekem ezért is nincs védőnőm mert szerintem ha meghallaná kitérne a hitéből és futna a gyámügyisekhez
Múltkor küldtek is a védőnők levelet hogy többszöri próba ellenére sem tudták velünk felvenni a kapcsolatot és 15 napon belül küldjem vissza a papírt amit küldtek ha nem igényelek védőnői gondozást.
Én nem bánom hogy nem járnak ki hozzánk,elég a magam baja,meg ha valamit nem tudok ugyis megkérdezem tőletek vagy anyuéktól.
Pl a munkatársam aki nemrégen szült meg,hozzá mindennap megy a védőnő és minden szabályt pontosan betart,még a levegőre sem vitte ki,pedig már 1 hónapos lesz lassan.
Na hát én ezt nem akartam,meg már nem rakok hőmérő halacskát a vízbe mert érzem már hogy milyen legyen a Lilike víze,meg én adok neki teát,a védőnő nem negedte a munkatársamnak,mert hogy az anyatej szomjoltó is,én ezt tapasztalatból tudom hogy az enyém nem volt az!
Erős hasfájásai vannak szegény babának,nálunk hálaistennek hamar elmúlt,sőt nem is nevezném annak.
Én a mai napig kenem neki az ánizsos,köményes krémmel a pocakját.
Ajánlottam neki ezt is,de a védőnő nem engedi stb.
Ő egyébként szoptat és múltkor megetette tápszerrel pedig elég volt neki a teje,csak azt gondolta attól tovább alszik,persze a tápi laktatóbb ez tény,de szegény mint kihányta azt mondta sugárba,gondolom megerőltette a kis pocakját.
Pedig én hogy örülnék neki ha tudnék szoptatni.
Én is szoktam előre elkészíteni tápszert,mindig van valami 5-6 üveggel a hűtőben.
Bár azt írják frissen lehet csak neki adni a babának de a neten megint mást írtak és hogy még melegen kell a hűtőbe tenni.
Én is használtam egy időben a Humana bébivízet,most rá akarom szoktatni a vízre,kíváncsi leszek hogy megissza e.
Ugye azért ez más mert a teájába rakok egy kis cukrot is.
Norbi vízet is használtam,jó hogy ezt írtátok hogy nem lehet olyan sokáig eltárolni, én pont a Humanáról gondoltam ezt és ezért vettem inkább Norbit.
Képzeljétek már 3-as számú pelenkát használunk ami 6 kilótól van.
CS-NÉ KATI:
Múltkor olvastam hogy azt mondták kövér a Joci,én nem mértem a lányom mostanában mert visszadatuk a mérleget,de már jóval 6 kiló felett van
Napi 5-6-szor eszik 150-et de nem mindig eszi meg,és már 3 hónapos kortól 180-at ír elő a tápszer,persze ezt nem kötelező betartani,ugyis Lilike fogja diktálni a tempót
Ne légy emiatt elkeseredve,és nálatok hogyan és mennyit eszik?
Na most kilépek egy pillanatra de még jövök.