Sziasztok LÁnyok!
Mi is élünk ám még.
Tegnap reggel felhívtam a nagymamámat, aztán a hangjából ítélve fogtam magunkat és leugrottunk hozzá. Szegénynek már hetek óta fáj a lába. Nagyon örült nekünk. AZtán befutottak apuék is, ebédet hoztak. Utána kimentünk a kertbe, levertük a diót és összeszedtük.
Meg felszedtem a trombitafákat is. Hoztam is belőle magamnak jó sokat. Jövőre abból szertnék sövényt csinálni.
De ami a legjobb. Kerek perec megmondtuk a mamámnak Balázzsal, hogy jövő hét végén összepakoljuk is felhozzuk pár hétre magunkhoz, hogy megerősödjön meg meggyógyuljon a lába. Úgyhogy most jó sokáig lesz dédink.
Ami csak a rossz benne, hogy így én egy kicsit kiesek a társasági életből, de azért egy-egy sziget, vagy játszi belefér.
A nagymamám 88 éves és nála már tényleg ajándék minden perc, amit együtt tölthetünk. Ráadásul a fiúk rajonganak érte.
Aztán délután elvitte apa a fiúkat a gimnáziumi osztálytalálkozójára. Én meg elmentem egynagyot csavarogni egyedül. Mennyei volt.
Ma meg kertészkedek, amíg apa az öccsénél szerel, fúr farag Bazsikával.
Ebéd után meg megyünk a búcsúba Dórikáékkal. Pénteken Sisékkel már feltérképeztük a terepet. Kicsit gagyi, de a gyerekeknek tetszettek a körhinták, meg a többi játék is.
Ayse
Szegény Lili. Én is nagyon hajlamos vagyok a herpeszre és sajnos Bazsikának is volt már többször is.
Jobbulást kívánunk neki. Annyira rossz ez, amikor egy gyerek ilyen elesett. Nagyon vigyázzatok Andrisra.
Mit mondtak? Ez is olyan, hogy ha egyszer előjött, akkor onnantól bármikor kijöhet?
A játszit meg majd bepótoljuk.
Milyen Guccit használsz?
Ja és a státuszvizsgálat nálunk is ennyi volt Bazsikánál és Lacinál sem lesz több. Megmérik a súlyát, megnézik a kutacsát (nekünk már benőtt), megnézik a fütyijét, heréit, megnézik, hogy nagyobb e már a melkas térfogata, mint a fejé. Állítólag ez fontos. Szóval a mellkas mérésen kívül olyan, mint egy normális havi kontroll vizsgálat.
Jucc
Szegény kis Gergőce, jól kipurcant a saját buliján.
Mi a napján csak szűk családban szoktunk ünnepelni. Anyuék jönnek át, meg esetleg a tesómék. Hétvégén szoktuk tartani a nagy bulit. Ez azért jó szerintem, mert így nincs napközben az a nagy izgalom, ami ráragad ám a gyerekekre is és ezért sem alszanak szerintem. Szépen nyugisan pénteken este, meg szombaton megcsinálok mindent. Vasárnap délelőtt már csak tálalgatni, meg díszíteni kell a kajákat. Én most 2-re hívtam mindenkit, mert akkor egy picit tudunk dumcsizni is mielőtt Laciék felébrednek. Nem utolsó sorban Lacika is friss, mire kezdődik a buli.
Szerintem ez tök természetes, hogy Balázs akarta bontogatni az ajándékokat.
Én úgy tervezem, hogy veszek Bazsikának valami "ütős" ajándékot, amivel leköti magát. Eddig egy olyan benzinkutas autót akartam, mint amit Barbi vett Leonkának, de most láttam egy bazi nagy darut. Bazsika daru mániás, úgyhogy szerintem az vinni fogja a prímet. Így talán hagyja majd Lacit is ajándékot bontogatni.
Amúgy meg igaza van Dudának. Annyira aranyos volt Balázs a szigeten, meg az Állatkertben is, hogy nem is hiszem el, hogy rosszalkodott.
Mikorra tervezed a talit? Van már valami elképzelésed? Ha lehet kérni, akkor ne péntek 13-án legyen, mert akkor kell Lacit vinnem 1 éves státusz vizsgálatra.
Andi
A hippnek isszuk az alma-citromfű teáját.
Egyébként én a Corában szoktam venni rendes igazi gyümölcsteát és abból főzök a fiúknak egy nagy adagot. Teszek bele szőlőcukrot és kész.
Jövő héten csinálunk valamit? Nekem a csütörtök péntek nem jó, de azon kívül ok.
Dóri
Jó kis nap lehetett. Melyik kisvonattal mentetek? Mi is nagy vonatosok vagyunk. Bazsika imádja. Apukája meg főleg.
Viki nagyon aranyos a képen.