Sziasztok!
Írtam egy csomót, aztán eltűnt!!
Akkor újból..
Ági,
örülök, hogy itthon vagytok!! Nagyon rossz lehetett nektek, sokszor az eszembe jutottatok! Az a lényeg, hogy Dorka egészséges! És GRATULA a felálláshoz!!! Nekünk is így kezdődött!
Kantáros nacit a gézengúzban vettem, de amúgy szoktam vásárolni az internetről, öröklünk illetve turizok.
Van egy barátnőm, akinek a kislánya most 86ost hord, ha a Dorkának kisebb kell, akkor szólj és megkérdezem nincs-e eladó cuccuk. Végül is még felesleges újat venni, olyan gyorsan nőnek, hogy használni sem lesz idejük. Általában én veszek, egy "kimenőset" és több játszósat
Angi,
jók a képek a Julcsiról! Jól beütötte magát, de ez előforul nálunk is sajnos. Nem tudunk minden pillanatban mellette lenni. A Máté is leesett már az ágyról!
De szerencsére semmi komoly!
Edit,
kitartást és jobbulást a gyerkőcöknek!! Úgy hallottam, az egyik ismerősöm mesélte, hogy akiknél 3as ikrek vannak, akkor az önkormányzat ki kell hogy "utaljon" egy segítőt.. Nálatok volt ilyen?
Erika,
a párom szüleinek Császáron van 600négyszögöl szőllője. Általában sok bor szokott lenni, de most csak a jégeső miatt össz-vissz 900ligyi lett. Szeretjük a mustot nagyon, a Máté is megkóstolta, ízlett neki (szerencsére nem hajtotta meg
Már felfőztem a mustot, hogy ne forrjon, de gondoltam adhatnék a Máténak vízzel hígítva. Végül is tiszta szőllőlé, még cukrozva sincsen.. szerinted? Szuperek a képek a Vikiről... csináltál már albumot is otthon? mármint papírképekkel? Én most gondolkodom rajta, hogy saját albumot kreálok neki...
Mi hétvégén esküvőn voltunk. Jó volt, a Máté csodálkozott nagyon, de jól érezte magát. Este 8kor csörgött a pizsi, akkor hazahoztam, lefektettem és visszamentem. Addig anyós vigyázott rá.
Jó volt, de nem voltunk túl sokan, ezért a hangulatot néha erőltetni kellett
De amúgy nagyon jól éreztük magunkat!
Majd teszek fel képeket, most éppen másoljuk fel a közös weboldalra.
Na megyek, mert hülye fejemmel, miután aludtam 4órát összesen még délelőtt karfiolt főztem be illetve a Máténak a fagyasztóba pakoltam husit. Miért-ne-most?
a párom szerint gyagya vagyok... de mikor csinálom meg máskor??
Most meg itt pötyögök oldalakat...
na sziasztok
jó éjt!
Zsanett