Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés.
Amit a Lackó kapott kutyus az az amiről beszélsz Ági. Én is megijedtem, hogy szar aztán kiderrült hogy míg nincs kicsomagolva addig csak demot játszik le, volt egy kis papírfecni amikor kibontottuk. Most már az egészet mondja nagyon jó a Lackó imádja. A következő babaklubba vagy talira elviszem.

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Erika,
igen anyósék a Tescóban vették. Azért ilyet, mert ez stabillabb és a Máté is tud vele menni. Azok az igazi motorok olyan ingatagok még neki. Hozzáteszem azóta feléje sem nézett.

Lívi,
voltam reggel a turiban, jó sokan voltak. Össze is vesztem egy nőcivel, mert mindig rámborította a ruhákat :roll: .
Vettem a Máténak 1-2 melegebb pólót ill. kardigánt. Nem igazán voltak jók. Utána átmentem a gézengúzba, és meglepetésemre kaptam nadrágokat 1500ft/db-ért. Vettem neki 2 kantárosat meg egy bélelt melegítőt is. Elég sok ruha van akcióba, és egész jó áron. Ennyiért a kínaiban tudok vásárolni. És még kedvesek voltak az eladók is! :lol:

Jővő héten a babataliban mi is benne vagyunk!

Na megyek, holnap szüretelünk

sziasztok
jó hétvégét mindenkinek!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Lányok ha meg tudnátok mondani milyen jó lázcsillapitó van a germicinen kívűl azt megköszönném.
Képzeljétek hogy jártunk,tegnap anyuéknál aludtunk.Nem volt semmi baj,de olyan 3óra körül hazajöttünk és 39,2volt a láza :cry: Adtam neki lázcsillapítot de nem nagyon akarja levinni.Várok még egy kicsit és irány a kórház.Szerencsére keresztanyám is jön velünk(ő ott melózik)és intézkedik.Vinni kell pisimontát is.Az délben feltünt hogy olyan kicsit büdi a pisije szaga,de mondom bizit a szelek mistt :lol: ,de később is olyan szúrós büdi szaga volt.És Dorkának a veséje miatt meg nagyon kell figyelni,ezt.
Most tök kivagyok,pont amikor olyen jó híreket kaptunkPestről,most lesz beteg.....
Csütörtökön voltunk dokinőnél,és megnézte a torkát meg meghallgatta és minden okés volt,sőt még ma elmentünk a piacra is.Lehet ,hogy a foga miatt van ,csak akkor a pisije??
Na megyek figyelgetem,ha tudtok segiteni azt megköszönöm.

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!

Nurofen szirup, Panadol szirup, Suppositorium-kúp (de ezt nem tudom mikortól lehet adni, asszem mi 1 éves kor után kaptuk csak!)
Talán Erika tud valamit, az ő anyuja asszem patikus!

Jobbulást Dorkának!

lola77

Sziasztok!

Mi is benne vagyunk egy jövő heti babataliba valamelyik délután a máltain.

Ági
sajnálom,hogy lázas lett Dorka,remélem,hogy már jobban van!
A Panadol szirupot lehet 3 hónapos kortól adni,mi azt és a germicid-c kúpot használtuk láznál.
Moncsi kislánya,Dóri is 1 napig 39,2 volt a hője,de már jól van.
Várjuk a híreket!

Tegnap anyuéknál tettünk el savanyúságot télire,Viki minden zöldésgfélét végigkostólt :lol:
Mindjárt rakok fel róla képeket,sziasztok:Erika

cseriviola

így eszem az édes almapaprikát:
Kép
segítek anyáéknak paprikát mosni:
Kép
ilyen íze van a lilahagymának? :?
Kép
nem is rossz :P
Kép
apával
Kép

cseriviola

Sziasztok!
Nem tüntem el csak takaritok egyfolytában az ablakcsere után! Előtte semmit sem csináltam most meg teljesen kipurcantam!

Szerencsére a Dórinak csak csütörtökön ebéd után volt 39.2 a hője a popoban! Azota semmi sincs szerencsére! 3 szemfoga bujt ki 1 hét alatt, kicsit hasmenése van és a drnő szerint ez okozta a lázat! semmi gyogyszert nemkaptunk,csak a normaflore folyadékot, ami a bélfloráit teszi rendbe!
Mi már a Suppositorium antipyreticum nevű kupot kapjuk! Ezt 10 kg felett lehet adni! Szerintem jó, és ami a lényeg nem üti ki a Dórit, mivel nincs benne nyugtató ami a germicid C-ben van!
Nekem akkor volt gond a lázzal amikor a 15 honapos szuri után 39.5-re felment és nem akart lemenni!
Akkor kapott 1 kupot, és 5ml nurophent! Nekünk azt mondta a drnő, hogy kaphat egyszerre kupot, és 2 féle szirupot, ha nagyon magas a láza! Én nem szeretem a sok gyogyszert, és csak 1 szirupot adok és inkább 5 percenként cserélem rajta a borogatást és ha kell hütőfürdőzöm! Sokszor hatásosabbak mint a gyogyszerek! Csak van aki nem szereti, hogy sir közben a picur! De a lényeg, hogy ne legyen lázgörcse és lemenjen a láza!
Na ennyit a lázról!
Tegnap voltunk Kocson csirkéért! Hát a Dórit alig tudtam elhozni a malacoktól! Imádja őket és nem zavarja, hogy hát büdösek :? .
A csirkék között szaladgált gumicsizmában, kutyát kergette meg a malacot sétáltatta! Roppant jol érezte magát! Hazajöttünk 9-kor már aludt reggel negyed 9-ig! Egyszer kelt fel! ( alattunk kissé hangosabban vihorásztak, pedig nekik is van egy 1 év körüli gyerekük) De gyorsan visszaaludt! Friss levegő csodákra képes!
Na megyek mert megigértem a Férjemnek, hogy sütök túrós sütikét!
Mindenkinek jó hétvégét!
Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Moncsi, édes lehetett Dóri, a baromfiudvarban!

Erika!
Nem semmi ez a Viki, ahogy eszi a lilahagymát, meg az almapaprikát... én nem tudnám megenni, neki meg még ízlik is! :shock:

Ági!
Hogy van Dorka és a láza?

Cirmike!
Nem tudod mi volt V.szőlősön, milyen baleset ma? Tata felőli első zebránál középen égtek a mécsesek és tök sok motoros volt arrafelé, meg bámészkodók? Biztos meghalt valaki a gyertyákból ítélve :( :evil: :?: De miért volt az a sok motoros?
Milyen volt a túra?

Remélem mindenkinek jól telt a 7végéje!

lola77

Sziasztok!

Most nagyon gyos bejelentkezés.Ma elvittem vesegondozásra,és gennyes a pisije,és vesemedencegyulladása van.
Egyből bennt is tartották,úgyhogy most hazajöttem egy pár cuccért és rohanok vissza hozzá.
Azt mondták minimum 7 nap kórház :cry: :cry: :cry:
Mé ninsc helyünk de kerestanyám megpróbál olyan helyet találni ahol csak ketten vagyunkj.
Nem tom mi lesz éjjel,mert csak a sját ágyában alszik el.
Na megyek is,drukkoljatlóok,hohy minnél elöbb hazajöjjünk.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Ági
Drukkolunk nektek hogy minden rendben legyen.Reméljük nem ront a veséjén a gyulladás.Tök rossz hogy az ember azt hiszi hogy végre fellélegezhet,aztán mindig jön valami amiért izgulni kell.Vele lehetsz egész nap?Vagy hogy van ilyenkor.Mielőbbi gyógyulást nektek.

Angika
Veletek mi újság van?Mostanában nem jelentkezel.

Zsani
Mire én mentem nemigen volt már csak nagyobb gyerkőcre ruci.Nagyon sokan voltak anyukák.A gézengúzba már nem volt kedvem elmenni.Szombaton a piacon vettem pár dolgot a Timinek,van az elején középtájt egy hapsi az tök jó dolgokat árul,szerintem jó áron.Ez a turis dolog mostanság nem jön nekem össze.

Na most mentem megpróbálok kicsit tanulni Timi nemrég aludt el.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Vértesszőlősön egy motoros és egy kerékpáros ütközött szombaton este 10 órakor a település belterületén. A baleset következtében mindketten életüket vesztették. A rendőrség ügyeletén megtudtuk, hogy a motoros nem a megfelelő sebességgel hajtott a községen áthúzódó főúton, ahol a szokásos ötvennel szemben 40 km/óra a megengedett legnagyobb tempó, és így ütötte el az úton szabályosan közlekedő biciklist. Az esetet a nyonmozóhatóság szakértők bevonásával vizsgálja. P. G.
lrita

sziasztok

Lola ezt találtam most a neten

Rita
lrita

Sziasztok!

Csak egy röpke bejelentkezés!
Sokan irtátok a talit erre hétre a Máltaira! Mit szólnátok egy péntek du. 4 órához! A Játszó hétfőtől csak 6-ig van nyitva!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ám, mostanság ismét rettentően jó az éjszakáink :shock: ha egybefüggően tudok aludni 3 órát már tök jól érzem magam :? Nem tudom mikor fogjuk végre valahára átaludni az éjszakát.

Nekünk talira jó a péntek délután 4, mert délelött nem tudunk menni a babaklubba, mert fogászatra megyek 10-re és nem tudtam másik időpontot kérni.
remélem a dolgozóknak is jó a pénteki nap.

Kellemes napot!

Kép
Kép
gangi

Hello

Csak gyorsan reagálok a talira.Ezidáig nekünk is jó a péntek du.Meg megyünk szerintem a babaklubba is.

Angi
Együttérzek veled.Nekünk sem volt a tegnapi éjszakánk kellemes.Timi nagyon nyügi volt úgyhogy bűnbe is estünk mert hajnalban átjoztuk.Úgy veszem észre hogy felül készülődik a két középső melletti fogai.De kis rafkós mert rágcsálni nem a saját újját akarja hanem mindig jön hogy az enyémet akarja bekapni.Nagyon tud harapni.Kis vámpír. :D

Ági
Remélem gyógyulgattok.Kitartást nektek.

Üdv Lívia

Kép
slivia

Én is csak gyors bejelentkezek, mert már 3 napja próbálok gépközelbe jönni, de lehetetlenség.

Ági,
Nagyon szorítok, hogy hamar gyógyuljatok és hazajöhessetek!

Anyunál nagyon jól elvolt kis Réka (kibújt a 8. foga, nem lett beteg, sokat aludt, sokat evett és sokat babakocsizott) és nagyon örültek egymásnak mikor hétfőn újra talizhattak... Roli már újra jár oviba!
A motorozás csodaszép volt. Majd teszek fel képeket!

Pénteken délelőtt megyünk a babaklubba, de délután nem jó mert Mihály-napi vásár lesz itt helyben és az oviban készült portékákat árulják, a bevételt pedig majd elfagyizzák ill. könyvet vesz a csoport közösen könyvesboltba való kirándulással egybekötve... vagy vmi hasonló...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Ági!
Nagyon sajnálom Dorkát és persze Téged is, biztos nagyon nehéz ez most nektek lelkileg. Remélem azért ott tudsz vele lenni... Jobbulást. Aztán majd, ha kiderül, hogy mitől volt, arra kíváncsi lennék!

Rita!
Köszi, elég szörnyű, azóta egy v.szőlősi munkatársam is elmesélte a részleteket!

GAngi!
Kitartást az éjszakákhoz, nem tudok jobbat, csak hogy nappal próbálj meg vele lefeküdni, mikor ő is alszik.

Moncsi-Lívi!
Nekünk most nem jó a péntek du., mert este Activity-parti lesz nálunk és du. viszem át Somát a Mamához, de majd legközelebb... azért köszi, hogy gondoltatok ránk!

Lépek is, mert hamar reggel lesz. Nyugodalmas jóéjszakát, gyerkőcök hagyjátok aludni a Mamikat!
:wink:

lola77

Kérdeztétek, de sajnos nem tudom pontosan mi volt szombaton a baleset itt Szőlősön... nem voltunk itthon azóta 3 embertől 3 félét hallottam...
Tény, hogy a motoros nem 40-el ment, de úgy tudom, hogy egy autó is közrejátszott abban, hogy nem figyelt a motorosra, az meg hülyeséget csinált. Majd Pepét megkérdezem, talán ő tudja a tutit.

Mi is minden túránkon szembesülünk azzal, hogy ezt megúsztuk, azért mert mi figyeltünk, mert az autós az elcsapott volna minket.
Kőszeg mellett is így borított fel minket a trabantos. Már lehet már írtam: előztük szabályosan igaz balos kanyar ívben, de nem volt záróvonal, láttuk jön szembe autó, de még lehet előzni, amikor már mellette voltunk balról, nem tudott a sávjában maradni az íven hanem bejött a felezőn túlra így minket fellökött, még jó, hogy András jó motoros és szerencsénk is volt meg tudta tartani a kormányt nem borultunk rögtön csak imbolyogtunk, de közben érkezett a szembe jövő autó is. Fékezett ő is, de talán épp ütközünk volna szemből kb. 10km/h-val ha Andrásom nem kormányoz az árokba, ahol ugyan felborultunk kb. 5 km/h sebességgel...

Hát ilyenek vannak, de kell egy kis adrenalin a függőségünknek!!! Gyermekeink szerencsére jó kezekben vannak ilyenkor!

Tény azonban, hogy a motorosok bizonyos százaléka túl gyorsan megy és szerencsére ez a kevesebb, de ez marad meg a köztudatban. A szőlősi balesettel szinte egyidőben elütöttek egy motoros párt, Kaposvár felé, 1 órával később hogy mi elhaladtunk azon a szakaszon, mikor egy autó pótkocsis teherautót előzött és nem vette észre a szabályosan közlekedő motorost szemből.

Bocsi az eszmefuttatásért...
Tudom, ez babás és nem motoros topic!
De majd jönnek a képeim is!
Majd ha vki unja átugorja, bár tudom a mi kis társaságunkra ez nem jellemző!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok,

Ma elmentem a babaklubba. Végre!
Sajnos elmaradt, mert a szőnyeg el volt zárva, nem volt kulcs és épp hogy csak sikerült felmosni...

Talán majd legközelebb!

Na délután hánytól lesz a tali, talán elmennénk a vásár után?

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ahogy ígértem teszek fel képeket a túrázásról

Kép a motoros túrás csapatról:

Kép

Kép rólunk gurulás közben (mi zártuk a sort):

Kép

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Cirmike
A tali 4 től lesz a máltain.Nem tudom kik lesznek ott, mert mostanság nagyon kevesen jelentkeznek a babanetre be :( .Azt tudom ,hogy Erikáék,Loláék,Zsanették és Arankáék nem lesznek ott.)
Mi elsétálunk arra fele de lehet kicsit előbb megyünk.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is! :)

Ági,
reméljük már jobban van a Dorka. KITARTÁS!!

Cirmike,
jó lehetett nagyon a motoros túra. Jó sokan voltatok. Rékának gratula a 8. fogához. A Mártitól megkaptam az üdvözletet! :)

Végül is aztán voltatok a Máltain? Reggel mi is mentünk a baba-mama klubba, aztán hazajöttünk aludni :). Kár, hogy elmaradt.

Mi hétvégén szüreteltünk, a legszorgalmasabb kismunkásról kép is készült:
Kép

Legfrissebb hírünk: Máté ma már egyedül is ment 4-5 lépést a délután! Teljesen meghatódtam tőle! Vége a nyugalomnak!! :)

Tényleg csajok, nagyon pang a topic! Mi van veletek?
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Már régen jártam erre,gondoltam most már itt az ideje nem csak olvasni,hanem írni is valamit :lol:

Valahogy nem igazán volt kedvem meg időm sincs mostanában pár napja ideülni,mert Vikivel én vagyok itthon egyedül ,férjem kiment Dániába dolgozni,okt. végén jön haza.
Kicsit még fura,hogy nincs itthon és nagyon hiányzik mindkettőnknek!!!!!!!!!!

Ági
mi újság veletek,Dorka hogy van?Bent laksz vele a kórházban?
Drukkolunk nektek mi is!!!!!!!!!!!!!!

Cirmike
jók lettek a képek mint mindig :lol:
Nagy társasággal voltatok megint,mindig ugyanazokkal mentek?
Legközelebb hova mentek és mikor?

Lívia
milyen volt a tali?Vagy csak mi taliztunk egy pár percre egymással a topikból? :wink:
Édes volt Timi ahogy mászott a járdán,igazi kis örökmozgó :P

Zsanka
Édes a Máté ahogy tapossa a szőlőből ki a levét :lol:
Merre felé van szőlőtök?
Mi holnap megyünk anyuékhoz szintén szüretelni :lol:
Gratulálunk Máténak az első lépésekhez!!!!!!!!!
Vége a nyugalmadnak!!!!! :twisted:

Angika,Mázsa,Edit,Aranka,Hugi,Reni,Máguska,Kriszti merre jártok???????????

Teszek fel pár mostani képet,mert már régen tettem :P
Sziasztok,jó hétvégét mindenkinek:Erika

cseriviola

Szeretettel köszöntök mindenkit,Viktória Lili
Kép

Viki macskázik :lol:
Kép
Tömjük a majmot :P Viki és Laura
Kép
Laura eteti Vikit

Kép
Egyél még!!!!!!! :wink:
Kép
Majd én megetetlek :D
Kép
A két csajszi
Kép
Fordult a helyzet,Viki eteti Laurát,de kiesett a szájából a falat :?
Kép
na talán most sikerül a szájába találni :lol:
Kép
Apa,hiányzol!!!!!!!!!!helyetted ölelem a macit :(
Kép
megdögönyözlek!!!!!!!!!
Kép

Sziasztok:ERika és Viktória Lili

cseriviola

Sziasztok,

Sajnos mi sem tudtunk végül lemenni a máltaira, mert amiről írtam helyi vásárról, csak 4-re értünk oda (Réka nehezen aludt el ebéd után, utána meg bealudt), aztán ott volt zenés műsor is, ott volt a fél ovi anyukástól, ovónénistől.
Sajnos Roli nem akart maradni (túlbőgte a hangosítást is), de Rékának tetszett, így nem engedtem Rolinak.

Sehová nem tudom elvonszolni... mindig mindenhonnan haza akar jönni, játszótérre sem szívesen megy, utálja az ovit (most már mindig hisztivel megyünk), ott csúnyán beszél mindenkivel, stb...
Ma taliznék volt fősulis barátnőimmel Győrben (apa ugyis dolgozik), 4-en lennénk + 4 gyerek (keti partis ebéddel).
Nem akar jönni, akkor is elviszem mert én megyek, itthon nem maradhat, nagyszülők nem érnek rá, dédi kórházban, de már előre félek a hisztiktől amit ott csinál majd.

Majd megírom mi volt.

A motoros csapat nagyon szuper egyébként, kb 45 fős társaság és ált. 15-25-en szoktunk összejönni egy túrára (igaz most többen voltunk). Minden hónapban van több napos túra, télen autókkal, gyerekekkel.
Október: Kiskunmajsa, Ópusztaszer... 4 nap,
Dec elején: Várgesztes Villapark, Neszmélyi Hilltop borászat, helyi nevezetességek 3 nap (mi szervezzük)
Minden hónapban van 1 napos találkozó Bp-en...

Ági, mi újság van jobban vagytok :?:

Erika, már megint nagyon jó pillanatokat kaptál el fényképezésnél!

Szép hétvégét mindenkinek! Gyönyörű időnk lesz!
Mi kertészkedni fogunk!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Erika
Végül is nem volt senki ismerős más lent.Mikor hazafele mentünk akkor láttam a Dórit az apukájával.
Timi nagyon jól érezte magát.Jó piros lett estére a térde. :D .

Én meg valahol elhagytam a bankkártyámat. :( .Tök gáz volt hogy a máltai után bementem a plusba aztán a pénztárnál látom hogy nincs meg.Hát nagyon rossz érzés volt.Valószínű itt a Turul patikában hagytam el,de sajna ez hétfőn fog csak kiderülni.Addig is letiltattam a kártyát mert hát sosem lehet tudni.
De nagyon rossz érzés volt. :( .

Ági
Hogy vagytok?Remélem Dorkam ár jól van és jöhettek haza.Jobbulást nektek,no meg sok kitartást.

Timi is próbálkozik az önálló menéssel. :D .Már 2-3 lépés ˇmegy ˇneki.Álnni már tök tud egyedül. :D .
No meg levágtuk a haját,csak sajna kicsit szerintem túllőttünk a célon. 9 esre állítottam a hajvágót ,de hű..Hát most méltán mondhatják rá hogy kisfiú. :D .Szerintem nagyon rövid lett.de a férjem szerint ez így jó.HÁt majd meglátjátok. :) .

Erika
Sok türelmet az ideiglenes egyedülléthez. Gondolom visszafele zsámolod a napokat.Kitartást.

Na többiek meg azért egy pár sorral jelezzétek hogy ti is vagytok.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Na rakok fel képet az "új" friszkóról,bár így annyira nem vészes szerintem.
Kép

Kép
slivia

Kép

Kép
slivia

Sziasztok!

Ismét van itthon internet, úgyhogy mostmár vagyok én is :D
Izabella meg van fázva, mostmár elkezdett köhögni is :(

A hétvégén hazamentünk Szolnokra, és Izabella maradt, mi meg visszajöttünk, és én két nap múlva megyek vissza. Nemrég jöttünk haza, de már most nagyon hiányzik, lehet, hogy nem is birom addig, és hamarabb érte megyek.
Még mindig nem alussza végig az éjjelt, bár már úgy néz ki, hogy leszokott az éjszakai evésről.... :?

sziasztok

Kép
smariza

sziasztok!!!

Megvagyunk mi is:) Köszi,hogy hiányoltatok. Julcsi egy energiabomba :wink: és lehet tőlem szívja az energiát,mert estére hulla vagyok :lol:
Mászik ,mint a gép és mindenhova jön utánam. Ahol lehet megkapaszkodik és húzza fel magát,egy darabig térdel aztán feláll:) ezért egész nap őrzöm amennyire tudom ,mert olyanokat koppan a kis feje. Így is van egy bibi az orrán :( leesett az ágyról :cry: :cry: De már szépen gyógyul. Ja és ügyesen tud már ülni is. Hihetetlen,hogy 1-2hét alatt mennyit fejlődött:)

Lívi! Timinek jó az új frizura :wink: miért vágtátok neki? Lassan futkos majd a csajszi aztán nincs megállás:)

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Erika! kitartás,elröppen ez az 1 hónap. A képek szokás szerint jók és nagyon arik a csajok:)

Ági! Innen is kitartást kívánunk és sok gyógypuszit küldünk kicsi Dorkának

Kép

Zsani! Édi kis fickó a Máté! Biztos ő szedte a legtöbb szőlőt,ugyi? Mi idén lemaradtunk a szüretről ,mert hétközben volt apa meg dolgozott. Majd jövőre megyünk :)
angika

Ez a jó éjszakát,hogy kerül a szöveg közepére :roll: :shock: :lol:
angika

Sziasztok!

Régen jártam erre,de most sincs időm végigolvasni benneteket! Jó lenne már kikeveredni ezekből a nyavajákból. Miután végigment rajtunk a hasmenés,most náthás,köhög mind a 4 gyerek.
Ma meg délben észrevettem a pelenkázásnál,hogy az Olinak mintha meg lenne duzzadva a herezacskója. Este a fürdetésnél már a férjem is határozottan úgy látta,hogy nagyobb neki,jobb oldalon kimondottan meg van dagadva,kötöttebb is,nem lehet úgy kitapintani a heregolyókat benne (összehasonlítottam a másik kettőével).Mit csináljak? Mi a fene lehet ez? Felhívjam a dokinénit vasárnap emiatt? Vagy várjak a hétfői rendelésig?

Szép hétvégét mindenkinek! Remélem,hamarosan kikeveredünk ebből a sok nyavajából ( már 10 napja nem alszunk),kialuszuk magunkat és tudok jönni!

Edit

Kép

Kép
edit73

Kép bibisorrú hinázik:)

Kép csúzdázik:)

Kép azt hittem alszik ;)

Kép kockásfülü nyuszival

Kép mamáéknál

Kép bicón:)

Szép álmokat mindenkinek! Bocs,ha sok lett :wink: :lol:
angika

Sziasztok!

Edit!
Szerintem ha nem megy le a duzzanat mindenképp szolj a dokinak! Nehogy vmi komolyabb dolog legyen és későn mutasd meg a dokinak! Bár nem tudom a házidoki mennyire ért hozzá?

Sziasztok megyek aludni! Ujabban a Dórim hajnalban felkel és nem akar aludni csak akkor ha ott vagyok a szobában a másik ágyon! Ő a kiságyban van! 2 napot reggel itt aludt velünk és nem szeretném ha hozzászokna, hogy itt alszik!
Sziasztok! Jó pihenést minenkinek!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Végre ma hazahozzhattuk Dorkát.Hát nagyon nehéz hét van a hátam mögött,de az a lényeg hogy már minden okés.Infúziót kapott minden nagy ,és szegénykét körbe szurkálták,mert a braműr nem bírt ki 3 napnál többet.Mivel állandóan mozgott így elmozdult,és begyulladt neki,na meg mindig piszkálta.De hogy mondod meg egy 10 hós babának hogy ne piszkálja...
Szerencsére olyan szobát kaptam amibe csak mi ketten voltunk,és ott is tudtam vele aludni.Az első 3 napban ki sem mehettünk a szobából.Vírus volt az osztályon,és nem mehettünk ki nehogy benyaljon valamit.Hányás,hasmanés volt,még csak az hiányzott volna.Gondolhatjátok mit szenvedtem szegénykémmel egész nap a kis szobában bent.Még le sem tudtam rakni hogy kusszon.De a felállást nagyon jól elsajátitotta.Még fél kézzel is mivel olyan volt a kis keze mintha be lett volna gipszelve,hogy a braműrt ne tudja kitépni.Azt mondték a nővérkék,hogy egy igazi energiabomba,és hogy nagyon eleven.De hát milyen legyen??Csodálkoztak amikor ebédre bevágott 2 üveges bébiételt.Hát istenem jó étvágyú...zomszéd szobában egy 7 hetes kisbaba volt aki asztmás.Hát képzeljétek egész éjjel hallgatni ahogy fuldoklik,mert nem kap jól levegőt,nem semmi volt.Olyan 3 órákat aludtam,de akkor is óránként felkeltett.Sajnáltam szegényt,meg az anyját is,de akkor is :oops: .Dorka is párszor felkelt.
Azt mondta a doki,hogy ez a vesemedence gyulladás nem megfázás,és nem felfázásból eredt.Hanem a bacik amik ugye vannak a pelusban azok elszaporodtak és ráhúzodott a vesére.Úgyhogy kaptam egy oldatot amivel kell törölni a popóját,nehogy ez kialakuljon még.Azt is mondta,hogy örüljek hogy eddig nem volt semmi baja,ez ilyen beteg babáknál ritka.
Most 3 hetente kell visimintát vinni,és 3 hónapig kap gyógyszert,és 3 éves koráig havonta kell vesegondira vinni pisimintával együtt.Úgyhogy eldőlt a kérdés hogy vissza menjek e 2 gyerek között melózni.
Sajna ez nagyon hosszadalmas gyógyulás,sőt ha Dorka megfázik kkor nem az lesz nála,mint a ti gyerkőceiteknél,hogy folyik az orra meg köhög,hanem vesemedence gyuszi és kórház :cry: .
Ja és azt is mondták hogy rengeteg folyadékot kell innia.150ml/kg.Ez amúgy egészséges babára is vonatkozik,mert a vese így mossa ki a bacikat,úgyhogy itassátok ti is nehogy baj legyen.
Na ennyi velünk,majd ha lesz időm utána olvasok,de ahogy látom nem kell sokat,mert keveset irtatok!!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági
örülök,hogy már hazajöhettetek!!!!!!!
Hát nem semmi amin megint keresztül mentetek!
150 ml/kg folyadék,akkor a Vikinek 1,5 litert meg kéne innia egy nap?Az rengeteg,annyit biztos nem iszik meg.

Lívia
remélem,hogy meglesz a bankkártyád!!!!!
Jó lett Timi frizurája szerintem is,pénteken a máltain is már ilyen volt vagy utána vágtátok le neki?Bocs,nem vettem észre :oops:

Edit
hát nálatok sem unalmasak a napok :D remélem,hogy hamarosan meggyógyultok és kicsit sikerül kipihennetek magatokat.
Majd írd meg,hogy mi lett Olivérrel.Végülis felhívtad a dokitokat vasárnap vagy megvártad a hétfői rendelést?
Fájlalja is ha hozzányúlsz?

Angika
Édes a Julcsi a képeken!!!!!!!!
Örülök,hogy előkerültetek ti is :lol:

Két kép,hogyan segített Viki szombaton anyuéknál szüretelni:
Kép
Kép

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Megint én vagyok,de ezt le kell írnom.
Dorka ma felállt egyedül!!!!!!!!!! :lol: Balázs oldalt feküdt,Dorka odakúszott,és felállt :lol: Már a kórházban próbálkozott,de otthon tökéletesítette ki.Már folyik róla a víz,nem lehet lelőni.Képzeljétek egyszer 3 órát utána meg 2 órát aludt eddig.

Erika:Ez a napi folyadékba benne van a táoszer,illetve a szopizás is.Amúgy Dorka sem iszik meg ennyit,kb olyan 800-900ml-t.
Egy jó dolog történt hogy kórházban voltunk elértem a versenysúlyom.57kg :lol:

Zsanett:
Azt akarom kérdezni,te hol vetted Máténak a kantáros farmert?
Már csomó helyen néztem,de nem láttam,csak simát.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Ági
Örülök hogy jól vagytok.És gratula a versenysúlyodhoz.Írtad hogy eldőlt hogy 2 gyerkőc közt akkor nem lesz meló(legalábbis én így értelmeztem).Akkor úgy néz ki hogy lassan belefogtok? :lol: .Ügyi Dorka nagyon. Én láttam kantáros farmert a piacon,ott leghátul a fabódékkal szemben lévő babaruhásnál.Meg a tatai piacon is,bár ott eléggé ki volt fogyva a nőci.Én is szeretnék egy kantáros farmernacit de béleltet.De az még nemigen volt sehol.
Nálatok egyébként hogy alszik a Dorka napközben?Meg este mikor fekszik.Azért kérdem mert a Timi már párszor eljátszotta hogy nem aludt délután,és muszáj volt lefektetnem 7-kor,mondjuk így is majdnem akkor kelt amikor szokott.(7 kor szokott és fél 7 kor már dumált).Lehet át kéne akkor valahogy szoktatnom hogy aludjon egy nagyot ebéd után.Mert össz vissz 1 órát ha aludt egész nap.

Angika
Nagyon ügyes a Julcsi is.Nem semmi a seb az orrán.
A Timi haját meg azért vágtuk le mert oldalt elég össze vissza nőtt,és úgy gondoltuk akkor levágjuk neki hogy egyformán nőjjön.Csak kicsit megszaladt a hajvágó :D .Most Pistikének hívja a Vili. :lol: .

Erika
Szombaton vágtuk le úgyhogy még nem volt pénteken olyan :lol: .

Edit
Jobbulást Olinak.Reméljük nincs nagy baj,és hamar elmúlik a duzzanat. Azt szeretném kérdezni hogy ott a tatai bizományis csaj milyen áron veszi be a használt ruhákat?Vagy lehet esetleg cserélni is?(ez lehet hülye kérdés volt :oops: ).Kitartást nektek

Aranka
Üdv újra köztünk.Pihizz egyet amíg a kiscsaj "üdülni " van.Mivel mész le érte?Nem semmi lehet az út.Vigyázzatok magatokra.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Szenvedélyemnek hódolva,hétvégén csináltam egy csomó képet :lol: melyet megosztok veletek,ha nem baj :D

Viki az ajtónk előtt:
Kép
Viki a Csóni tónál lévő játszón
Kép
mászókázás
Kép
Siess Viki én is akarok csúszni!/Viki és Virág
Kép
A nagy kézfogás
Kép
őszi fagyizás
Kép
De vicces! :lol: /Hugi és Virág

Kép

Kutyabarátok
Kép
Kép
Viki pancsizik
Kép

Jó éjt mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Írtam egy csomót, aztán eltűnt!! :twisted:

Akkor újból..

Ági,
örülök, hogy itthon vagytok!! Nagyon rossz lehetett nektek, sokszor az eszembe jutottatok! Az a lényeg, hogy Dorka egészséges! És GRATULA a felálláshoz!!! Nekünk is így kezdődött! :D :D :D :D
Kantáros nacit a gézengúzban vettem, de amúgy szoktam vásárolni az internetről, öröklünk illetve turizok. :D Van egy barátnőm, akinek a kislánya most 86ost hord, ha a Dorkának kisebb kell, akkor szólj és megkérdezem nincs-e eladó cuccuk. Végül is még felesleges újat venni, olyan gyorsan nőnek, hogy használni sem lesz idejük. Általában én veszek, egy "kimenőset" és több játszósat :wink:

Angi,
jók a képek a Julcsiról! Jól beütötte magát, de ez előforul nálunk is sajnos. Nem tudunk minden pillanatban mellette lenni. A Máté is leesett már az ágyról! :roll: De szerencsére semmi komoly!

Edit,
kitartást és jobbulást a gyerkőcöknek!! Úgy hallottam, az egyik ismerősöm mesélte, hogy akiknél 3as ikrek vannak, akkor az önkormányzat ki kell hogy "utaljon" egy segítőt.. Nálatok volt ilyen?
Erika,
a párom szüleinek Császáron van 600négyszögöl szőllője. Általában sok bor szokott lenni, de most csak a jégeső miatt össz-vissz 900ligyi lett. Szeretjük a mustot nagyon, a Máté is megkóstolta, ízlett neki (szerencsére nem hajtotta meg :) Már felfőztem a mustot, hogy ne forrjon, de gondoltam adhatnék a Máténak vízzel hígítva. Végül is tiszta szőllőlé, még cukrozva sincsen.. szerinted? Szuperek a képek a Vikiről... csináltál már albumot is otthon? mármint papírképekkel? Én most gondolkodom rajta, hogy saját albumot kreálok neki...

Mi hétvégén esküvőn voltunk. Jó volt, a Máté csodálkozott nagyon, de jól érezte magát. Este 8kor csörgött a pizsi, akkor hazahoztam, lefektettem és visszamentem. Addig anyós vigyázott rá.
Jó volt, de nem voltunk túl sokan, ezért a hangulatot néha erőltetni kellett :) De amúgy nagyon jól éreztük magunkat!
Majd teszek fel képeket, most éppen másoljuk fel a közös weboldalra.

Na megyek, mert hülye fejemmel, miután aludtam 4órát összesen még délelőtt karfiolt főztem be illetve a Máténak a fagyasztóba pakoltam husit. Miért-ne-most? :D a párom szerint gyagya vagyok... de mikor csinálom meg máskor?? :D Most meg itt pötyögök oldalakat...
na sziasztok

jó éjt!

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Tudom még mit akartam.

Akit esetleg érdekel a Schenk játékboltba hoztak vastag frottírharisnyákat. Nem olcsó 1990Ft, de szerintem megéri (azon kívül, hogy ritkán lehet kapni, én Németországból hozattam), mert télen elég ha ezt adod az anorák alá! Illetve ősszel a naci alá!! :D :D :D :D

tényleg felszívódom..

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok:

Livi:
Én úgy szoktattam Dorkát,hogy reggel olyan 7-kor ébreszt,de visszaalszik olyan 8-8,30-ig.Akkor megetetem,játszunk,és 10.30körül megint alszik.Felkel álltalában 12.30-kor akkor ebéd,és séta.Hazajövünk valamikor,attól függ milyen kedvem van :lol: .3 körül megint alszik olyan 5-ig.Utána uzsi és etig játszás.Mi 8-kor fürdetjük és olyan fél 9 körül kerül ágyba.
Dorka külön szobában alszik amióta elköltöztünk anyuéktól,és szerencsére nagyon élvezi :lol: .A nap folyamán leteszem aludni elötte mindig kap teát,és besötétittek neki felhúzom a zenélös játékát és mire leáll pici lány alszik.Nappal becsukom az ajtót,mert addig tudok ezt azt csinálni,és nehogy felkeltsem.Én még használok légzésfigyelőt úgyhogy hallom ha gáz van.Meg hát nem nagy a lakás ...Szerencsére nagyon jó alvó és nem kell altatnom elalszik magától :lol:
És már 5 foga van :lol:
Köszi a gatyós tippteket hétvégén megnézem.
Te miket szoktál adniTiminek a nap folyamán,mármint kaját.?

Zsanett:
Köszi a farmeres ötletet.Bár én bababoltban még nem vásároltam Dorkának ruhákat,mert kicsit húzós az áruk sztem.Uncsitesóm megvarr mindent,csak farmert még nem varrt.Dorka most 74 cm,de lehet hogy nem annyira nagy neki a 86-os.Köszi ha eladja a cuccokat akkor sztem élek vele,ha addig nem veszek neki.Végülis nőnek,mint a bolondgombák :lol: .Ja elég hasonlóan fejlődnek a gyerköcök,csak Máté kicsit gyorsabb.Dorka még sokszor kommandózik,de csak akkor ha siet valahová.Állandóan állni akar,már folyik róla a víz,és remegnek a lábai,de akkor is.Kis akaratos.Leültetni nem lehet.Te hogy bírod egész nap???

Erika:
Jók lettek a képek Vikiről ismét.Nagyon helyes kiscsaj :D Te még minden nap mosod a haját?Ha igen hagyja megszárítani?Dorkának még minden nap mosom és tök utálja a hajszárítot.Rossz lehet,hogy férjed olyan sokáig távol van :cry: .Mi csak 7 napig voltunk távol,de Balázsnak jót tett,most mintaférj :shock: Képzeld tegnap gofrit sütöttem és segített mindenben és nem nézte a forma 1-t,ez nála nagyon nagy szó :roll:

Angika:
Tök ügyi Julcsi.Nem semmi mennyit változott másfél hét alatt.Szegény nózija elég bibis :cry: Ha olvasod itt akkor a héten mehetünk sétálni,ha nem akkor írok sms-t.

Na elég belőlem ,megint hosszúra sikerültem,de még azért teszek fel pár képet Dorkáról,milyen ügyi :cry: Kép
Kép
Kép
kicsit pihizek
Kép
és újra,meg újra
Kép
csak még egy utólsót,anya nagyon büszke rám :lol:
Kép

Már felszívódtam
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. Olvaslak mindig titeket, csak nem mindig van erőm írni is, még mindig éjszakázunk :shock: , ma valahogy bele tudtam nézni Lackó szájába szerintem a 3 rágófog többi része jön kifelé, szóval asszem még lesz 1-2 rossz éjszakánk.
Holnap megyünk át Tatára ilyen ingyenes babaangol bemutató órára kiváncsi leszek milyen lesz állítólag 1 éves kortól lehet járatni a gyerekeket. nem tudom, hoyg szeretném e, de a párom támogatná az ötletet nálam meg pro és kontra, de szerintem úgyis horror ára lesz az óráknak és nem megyünk :)

Ági!
sokszor gondoltunk rátok amikor hazafelé mentünk és láttuk a kórházat! nagyon örülök, hogy már jól vagytok és főleg hoyg otthon. Aztán egy szavad nem lehet a Dorkára tiszta ügyes kiscsaj senki nem mondja meg hogy "beteg" baba. Sok-sok puszi neki.
Irigy is vagyok, mert Dorka nagyon kis jó alvó, bárcsak fele ennyire alduna jól Lackó :(

Angika!
Nagyon ari Julcsi sebesen, épp az jutott eszembe, hoyg Lackó olyan mint egy ámokfutó, de akkor hogy úsztunk meg ilyen sérüléseket. Igaz volt már mokesz, de seb még nem, de szerintem ami késik nem múlik :)

Zsanka!
Szerintem nincs épeszű ifjú anyuka egysem :lol:

Edit!
Mi volt az a duzzanat? Azóta egyfolytában lesem Lackóét is hogy látok e rajta valami változást, de sajna nekem nincs összehasonlítási alapom vagy nem is sajna? :) Szóval kérlek csak ezt írd le hoyg elmúlt vagy mi történt!!!!

Erika!
Mondanom se kell a képek jók! :)

Jelentem én láttam a Timit ma és teljesen ari az új sérójával Lackónak legalábbis bejött az út másik oldaláról már kiszúrta őt :)
Sőt jelentem azt is hogy a legközelebbi babaklubba viszem a kutyusunkat és mindenkit megfertőzök vele :lol: Timit már sikerült!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, habár mostanság csak nekünk nem megy úgy ahogy kéne!
Puszi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Ági
Hát igen én is csak irigykedem hogy Dorka milyen jó alvó.Timi nagyon beállt arra hogy napközben alszik 1 órát,és slussz.7 kor kel és ha jól bírja akkor 7 és 8 között fekszik le.Ja és mostanság sűrün felsír mert készülődik a felső 2 melletti fog(nem tom a nevét ezért írtam így :oops: :D ).
Timi mikor felkel kap 240ml tápot,aztán 9 és 10 között kap vagy gyümölcsöt vagy tejpépet vagy virslit vagy joghurtot vagy szendvicst,szalámisat sajtosat hol mi van itthon.Aztán ebédre kap már elég sokmindent.A paradicsomos cucc meg a brokkolis a kedvence,de ízlik neki a kelkáposzta is.Már pici fűszert rakok bele,pl fokhagyma,pici bors,pici kömény,de tényleg szinte csak pár porszem.Így is úgy pukizott tőle :D .Délután hasonló kaja van mint délelőtt,este meg 240ml tápi.Aztán szoktam adni neki kenyeret vagy kiflit rágcsálni hogy tudjak rendesen enni,mert különben kunyizik. :D .Úgy nagyjából így szokott enni.De bárhova megyünk és valaki eszik kunyerbál mindent :D .

Angi
TÉnyleg jó az a kutyus.Mennyit kóstál egyébként?

Szerintetek nagyon gáz az hogy a volt szobatársaim rendeznek babazsúrt és ügye hivatalosak vagyunk mi is.De én még annyira nem szeretnék rendezni.No meg a Vili annyira nem is örülne neki.Mit gondoltok "megúszható" idén ez a dolog még?

Na most mentem csinálok valami hamit.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Dorka és Julcsi hintáztak :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
angika

Sziasztok!

Angika:
Tök jók lettek a képek,főleg az utolsó :lol: Dorka nagyon egykedvű volt ma sétinél,de hazafelé már be nem állt a szája.Nem tom miért lehet szégyenlös?? :?

Gangi:
Dorka olyan kutyust fog kapni szülinapjára már be vagyok zsongva,hogy mikor vehetem már neki.Még bő 1 hónap.Angikával ma beszéltük ,hogy ő is gondolkozik rajta. :lol:
Köszi hogy gondoltál ránk,és tényleg nagyon ügyi kiscsajom van :lol: .Most is húzza a lóbört.Pont ma monndtam Anginak,hogy lehet hogy Dorka azért ilyen lassn áll fel meg üll fel ,mert a nap nagy részét átalussza,akkor mikor gyúrjon? :D Egy nap fönnt van olyan 7-8 órát,ebből 2órát sétizünk.Na mindeggy.

Livi:
Múltkor elfelejtettem válaszolni,a babaprojektre.Még csak gondolkodtam ,hogy mo hogy lenne jó a későbbiekben.Hogy visszamenjek e vagy sem a két gyerek között dolgozni.De még egyátalán nem tervezünk következőt.Talán 3 év múlva vagy 2.Lehet önzőn hangzik,de még féelk egy következő terhességtől.Nagyon nehéz volt a Dorkával végigcsinálni,és azt akarom,hogy addig nics kistesó amíg ki nem növi a betegségét.
Suli hogy megy,és teszik???

Azt akarom kérdezni,hogy Dorkának a fennti 2 szemfoga között van egy kis rés,ez így marad vagy még összenőhet?Ja és már 5 foga van,és holnapra vagy utána már 6 lesz. :lol:
Szép napot mindenkinek!
Ági

Kép

Kép
ági01

Livi.
Elfelejtettem kérdezni,ha leteszed Timit napközben ugyan abban az időben aludni,akkor sem alszik el?
Én kiskorától arra törekedtem hogy az állandóságot szokja meg,és úgy néz ki bevállt.

Ági

Kép

Kép
ági01

sziasztok

Ági
A Timinek is rés van a két foga közt.Én nézegettem kiskori képeket még a mienket és azon nekünk is hézagos,most pedig mind a kettőnknek normális a foga.Ne m tom engem is zavar egy picit.
Én is törekedtem annak idején a rendszerességre,kivéve az alvásnál.De annál meg magától alakult ki rendszer,és sac per kb be lehetett lőni mikor alszik.De most eléggé fel van borulva.majd próbálok valamit kitalákni csak az a baj hogy a héten eddig minden nap az otp ben voltam délelőtt(nem képesek aktiválni a kártyámat már lassan 3 napja :evil: ) és hazafele mindig elalszik,és kb 12, 12 30-ig alszik az kb 1 óra és utána 7 ig fenn van.Majd meglátjuk.
Ja a suli nem tetszik,de muszáj,és sajna nem állok sehogy,pont az alváshiány miatt

Na most mentem is.Ja még annyi hogy nagyon jók a képek,és Julcsinak tök látszik már a foga.Tényleg hogy álltok a gyümölcsökkel?(Angikáék).

Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok,

Hú de jó sokat írtatok, és milyen jó híreket!
(kivéve Editéket, de talán már ők is jobban vannak és pihenhetnek!)

Ági,
Jó hírek, örülök, hogy átvészeltétek a kórházat és milyen ügyes Dorka! Gratulálok a felálláshoz! Gondolom nagyon fogsz rá vigyázni majd az őszi taknyos időben, nehogy elkapjon vmit!

Lívi,
Szerintem nem gázos, hogy rövid lett Timi haja, én is lenyomtam rövidre Rékának egyszer, de most már növesztjük és csak a végét igazítjuk, igaz elől még mindig nem nagyon nő.

Nekünk is jó híreink vannak: voltunk Bp-en szemészeten és úgy néz ki szépen néz Réka, jól lát, izmok, szemfenék rendben.
Lehet ugyan, hogy korrigál, de megyünk újból dioptria vizsgálatra okt. 16-án, miután 5 napon át tágítani kell szemcseppel a pupillát. (így majd nem tud korrigálni) Ha akkor 3 dioptria alatti az érték nem kell szemüveg! És ez idág úgy tűnik nincs nagy gond!

Na megyek fektetem a nagyot! (egyébként egész jól elvolt egy idő után Győrben a szombati napon)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

TESCÓBAN 7.200,-FT A KUTYUS SZÓVAL AKI SZERETNE USGYI!!! éN 8.900ÉRT VETTEM JAAA ÉS PESTEN MÁR ELFOGYOTT!

Lívi!
szerintem nem gáz ha Te nem tartasz én se akartam, majd jövőre amikor a Lackó is élvezi. És nem csodálom, hoyg kivagy a sulitól, én tuti feladtam volna ha most kezdem :( de neked kitartást!!!

Voltunk ezen az angol órán hát nem tudom, maga az óra tetszett, de még alszunk apával rá egyet :)

Lackónak jön kifelé a 4. rágófoga szóval ezért nincs alvás! Úgy sajnálom szegénykét még a többi 3 sincs kinn teljesen és erre jön a 4. is nincs elég baja :cry:

Puszi

Kép
Kép
gangi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?