Új privát üzeneted érkezett!

Na tessék, micsoda csevely folydogál itten kérem szépen. :) Én meg belegebedek a házimunkába, mert a zuram ugyan horgászni nem jár, de a házimunkához sincs nagy affinitása, így míg kórházban voltam és csukott szemmel rehabilitálódtam, cseppet felszaporodott a házimunka :( Hősiesen harcolok csetreshalommal, macskaalommal, porszívózni, felmosni, mosni is kéne de rántotthús legyen ebédre... no persze. De a szavazófülkétől nem is lehetne távol tartani! Délután megyünk ha apa is megjön a műszakból.
Vendég

Áfonya!

A tegnap elmaradt vasalást nekem is most kell pótolnom, úgyhogy sorstársak vagyunk (és tegnap kitakarítottunk Miksával)...

Megyek is, szép napot!

Zöldi! Napéldául a Paul Newman, igen :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca: Ha büdi utána (tószagú) akkor ne :lol:

Hát nekem ezt a méhpempős dolgot nem mondták :lol: vagyis hogy azzal még kéne valamit csinálni :lol: Sőt mondták, hogy egész kicsiknek egy mokkáskanállal adjak belőle, nagyobb gyereknek meg 1 teással adjak belőle....arról szó nem volt, hogy kéne még valamivel vegyíteni :shock: :lol:

Athiz: Oké, összeírom :wink:

Szirom: ismerem Szálkát voltam ott egyszer angol táborban, a múlt században megboldogult lánykoromban :lol:
Nagyon szép hely! Tök jó, hogy arra Szexárd fele ennyi víz van. Itt nem valami nagy a felhozatal! :( Jó itt a Tisza, de Dani tó párti, nem szereti a folyóvizet! Horgásztavak, meg olyan bénák itt a megyében.... Az államiakat nem telepítik megfelelően, alig van benne nemeshal, a privátok meg drágák. Pl 1500 ft a napijegy (+ megveszed vagyonokért a dögöknek az etető, meg apának az itató :lol: anyagot) és még 750 ftot/kg ki kell fizeni ha el akarsz hozni egy potykát, amikor a tecsóba 550 ft kilója :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jesszus, ennyi horgászőrült! :lol: Nálunk a sógorom és egy másik rokonféle haver szoktak horgászni (állítólag), egész éjjel.
Többnyire hoz haza halucit a sógor, de hogy aztán fogta-e vagy vette, ki tudja. :shock: :lol:
Egyébként valaki csak szereti belógatni a kukacot, a horogra viszont nem mindig szereti, ha kerül is valami. Csak úgy hobbilógatás... :lol: :lol:

Paul Newman bácsi sem rossz, az tuti! De még sok ilyen van a palettán! :D
Vendég

Áfi szintén zenész most L szavazni majd jáccó, és alvásidőben sikasika :lol: Ebéd majd délután készül,(már elő van készítve).... frissensült lesz, 3-4 fele jönnek anyuék....
Enyim párom se segít itthon semmit, viszont ha nem vagyok itthon rendet tart :wink: ....a maga módján......, szal szerinte az rend, szerintem nem egészen, de azért a lelkesedését,akarását nagyon értékelem :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kek szem:
Mi is apaval barnak vagyunk,Marci megis kek lett! :?
Kép
De nekem igy az igazi :wink: !!!!
Majd a masodik mar bizom benne hogy barna lesz!

En Uram is nagy pecas! :( Most nyaron eleg sokat volt!
Egy majusi rekord fogas:
Kép
16.5kg-os busa!

Mostani slager nalunk is az amur:
Kép

Ja es a mai gorbem:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Jajj Zoldi!Ebben a honapban eskuvo!!!!!Lehet hogy 3-an fogtok allni az oltar elott :wink: :D !!!Mivel a datumot nem arulod el azert kepet mutatsz majd,ugye???
Nagyon szepek amiket csinaltal!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Köszi műveim dícséretét!
A próféta szóljon belőled - mármint hogy hárman leszünk.
Képek most nem lesznek, csak 4+1 fős esküvő lesz. (Tudod, enter :wink: - amolyan összeiratkozás)
Majd az templomin!

Kép
zölddisznó

Ancsa, szép nagy dögök, annyi szent.

A két pasi iszonyú cuki, nagyon helyesek! :D
A görbédre nagyon kíváncsi leszek, hogyan folytatódik. Peteérésed nem lehetett most, esetleg?

Te Mazsola, ha nem is fotóhad lesi majd az esküvőtöket, azért az összeiratkozásról is érdemes legalább 1-2 fényképet elsütni! Már csak a mi kedvünkért is! :lol:
Vendég

Na jó, majd beszélek magammal!

Athiz, Ő egy Pasi, csak kétszer!!! ...szerintem

Kép
zölddisznó

Te Zöldi, tudod én a kicsi pasira és a nagy pasira gondoltam ám! Nem vagyok gyogyi, látom amit látok! :shock: :P
Vendég

Drága Mazsola! Mi van a mai hőgörbeszeddel? Befagyott a kezed a jegesmacitól? Vagy már melegebb égtájra eveztetek? 8)

Ancsa, nem volt furi, hogy nektek barna, a kicsinek meg kék a szeme? A párod nem gyanakodott? Az enyém néha így is gyakran hülyített azzal, hogy biztos nem is az övé a gyerek. Persze nem komolyan mondta, de azért mindig megbántódtam picit rajta, és hát szóvá is tettem. Azóta szerencsére már nem mondja.
Azt tudom, hogy nem csak a szülőktől örökölhet szemszínt, csak annak azért több az esélye, minthogy pl. nagyszülőktől.
Vendég

Athiz!

Akkor most ülj le szépen, és elmogyorózza a tanárnéni, hogy mi a helyzet a kék szemmel:

2 gén örökíti a szemszint. Mondjuk A domináns, B recesszív (lappangó tulajdonságot örökítő. Ha AA géneket örököl a pici, akkor sötét lesz a szeme színe. Ha AB, akkor is, hiszen az A a domináns, vagyis elnyomja a világos szemszínt örökítő B-t. Csak akkor lehet világos, ha apától és anyától is B-t örököl: BB
Szóval náluk apa is és anya is AB lehet!

Már nem jegesmaci, már mérsékelt övi barnamaci!

Kép
zölddisznó

Óh Zöldi, köszi a felvilágosító órát, nagyon okos lettem! :wink:
Örülök a barnamackódnak! :lol:
Vendég

Az én nővérem pl apai nagymamám klónozott mása :lol: Szal a nagyira hasonlít, én meg anyukámra, tehát egy dekát nem hasonlítunk egymásra tesómmal :lol:
Érdekes ez a genetika :lol: :wink:
A Bogim pl csupa apája, és a kicsi is apjára hasonlít (más az apukájuk :wink: ) egyik se hasonlít rám. Na hátha a 3. :wink: :)

ceniko
Szeged

Coca újabb kreálmánya:

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Nem is mérek többet. Várok tovább...

Kriszta

mohácska

Mohácska, de gyorsan feladtad! Ezt nem szabad ám! Legyél jó kislány, és tegyél meg önmagadért és a várt babóért egy kis kompromisszumkötést! :wink:

Ceni, remélem, a harmadik nem egy harmadik apára fog hasonlítani! :shock:
Bocs, remélem, nem bántottalak meg az idióta humorommal!
Remélem, most már tényleg bebabásodsz, még ha szerintem most nem is lenne ideális, és a babus tiszta Ceniko lesz! :wink: :D

Coca, mindig dicsérteted magadat, miiii?
Tetszik a tálca, a kávészemekből főzhetnél nekem egy kis kávét, mert még nem ittam délután! :lol:
Vendég

:oops: :oops: :oops:

Na most elvetettem a sulykot, feltéve, ha így kell írni. :mrgreen:

Azért ugye nem utáltok nagyon! :|
Vendég

coca most nem ér rá, mert kávét főz Athiznak!

Kép
zölddisznó

Hú Cocám, kezdem érezni az illatát! Virtuális tölcsérembe légyszi csorgasd gyorsan bele! Nyitom a számat... :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Szoktalak olvasgatni benneteket :)
De ritkán írok. Sőt alig írok :lol:

Nálunk is peca őrült a család: ebben a sorrendben: Apukám, férjem, én!

Lányok kérhetek tőletek egy szívességet, felrakom a görbémet. Itt sok a szaki, vetnétek rá egy pillantást :)
Az elmúlt két hónapban végre volt PÉm, most nagyon foglalkoztat, hogy lesz e, vagy esetleg volt e?

Köszönöm :)
Kép

18 cn.
Vendég

Lányok, bocsánat.
Nem csak úgy egyszerűen : köszönöm!

Hanem nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, előre is :)
Vendég

Athiz: Én is remélem, hogy nem egy 3. apára fog hasonlítani a 3. :lol: De hát sose lehessen tunni :wink: Azé igyekszem a páromnál maradni :lol: jó donor van referencia anyag úgyhogy bevált :wink: :)
Jó én se így terveztem, csak hát ember tervez Isten végez... bárki kerülhet ilyen helyzetbe :? , akaratlanul is, apa becsajozik és lelép, vagy esetleg balesete lesz és elhalálozik... benne van a pakliban, sajnos nincs rá garancia, hogy holtodiglan... sajna.... :shock:
Ha már egyszer így alakult, ezt kell szeretni! Amúgy nekem tök jó így :lol: Végülis 2 pasira számíthatok :wink: Bogiapuval is nagyon jó a kapcsolatunk, ha bármi van bármikor hívhatom, a nagyszülők is rendesek arról a vérvonalról :wink: Szóval nincs okom panaszra! Nem bánom, hogy így történt. Bogiapu viszont igen :wink: :lol: Demár késő bánat :? :roll:

ceniko
Szeged

Kavics: Üdv!
Én 16. napra tippelek :wink: Az akciókat (PÉ körül) nem írod be???

ceniko
Szeged

Oké Ceni, én is remélem, hogy a 2. pasid beválik! Akár holtodiglan is! És sajna tényleg a sors kezében vagyunk mindannyian. Ez persze néha rossz, de néha nagyon is jó!

Aranykavics, elképzelhető, hogy a 16. napon volt egy peteérésed, biztosra sajna én nem mondanám, de ez legkésőbb 2 nap múlva úgyis kiderül. LH tesztet nem használsz?
Sok sikert, gyere hozzánk gyakrabban, akár minden nap, mi szívesen elemezgetünk görbuszokat. Igaz csajszik?
Vendég

Kavicskám!
16-17-e naggyon gyanus!

Kép
zölddisznó

Cocus, köszi a kávét, fini volt. :lol:
Egyébként tök egyszerre írtunk... :D :wink:
Vendég

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm :)

Jönnék én szívesen, mert nagyon szimaptikusak vagytok, csak az időm nem nagyon engedi, hogy több helyen a fronton álljak :lol:
A PCOSok teherbeesési nehézségei az otthonom :) Ott leledzem, kellő rendszerességgel.

Ezután bejegyzem a huncutkodást is.
Volt tegnap is :oops:

Egy kávét én is szívesen bekortyolnék, sajnos a virtuális nem segít, de ha most kávézom este nem lesz alvás.

Csókica :)
Vendég

Na megjöttem. Minden OK szerencsére! Az orvos rövid volt és tömör:

-méhen belül van, 6-6,5 mm a kicsike
-mutatta a szikhólyagot - abból táplálkozik az embrió
-és a szívpulzálást is megmutatta.

És bejött a férjem is!

..úgy kezdődött, hogy megkérdezte dr. okos, hogy nincs-e panaszom. Mondom neki nincs. Erre ő: attól még lehet ám méhenkívüli..tudom ez olyan alattomos dolog! Mondom neki: aha..
Aztán bedugta az izét és ott volt a kivetítőn rögtön a petezsák. Jó nagy. És a legalján fehérrel egy kis ponton ott pulzált a szív. A férjem repdesett.
Jövő héten már mehetek terhesgondozásra. Képet nem kaptunk..a doki szerint nincs értelme..
Ja és az Elevitről baromira lebeszélt. Azt mondta max. 2 naponta. Szte attól születnek 5 kg-os babák. Mondta szte bőven elég, ha kiegyensúlyozottan táplálkozom. No fűszeres, egyszerre ne sokat, inkább sok folyadékot.

Anyuéknak bejelentettük. Hát őszintén szólva..nagyobb lelkesedésre vártam. Anyám közölte, lehet meg se éri, meg elég baja van neki alapból is. Apu meg meg sem tudott szólalni. A nővérem baromira örült, a férje is..meg a kislányuk is. A másik nővérem, meg anyósomék még nem tudják.
Anyu azt mondta, nem lepte meg. Ő már látta. Férjem szerint fokozatosan majd hozzászoknak a gondolathoz, ő is így volt vele.
Anyu 2 hónapja még azt mondta, hogy ki nem nézné belőlem..ugye csont és bőr voltam. Most meg szépen felhízlaltam magam 60 kg-ra.

Szóval ennyi.

Kép
babancs

Babancska,
ne vedd zokon anyudtól, ő most nagyon beteg. És ugye kezdetektől elég negatív a hozzáállása is. Én már azért csodálom hogy annyira amennyire talpon marad, én nem bírnám ki. Ezért nem tud örülni a hírnek. De majd meggyógyul és akkor fog. Szerintem megmondtad, oké, most ne hozd fel a témát, majd ő beszél róla ha akar, és babusgasd őt, érezze hogy azért mert babád lesz még törődsz vele is. Tudom hogy törődsz, de mutasd is ki.
Amúgy hatalmas gratula, én mindig imádtam az UHokat! :)

Kavicska,
hát néked itt is üdv! :)
Én is 16. napra tenném az ovut, hozzátéve hogy várjunk még 2 napot a boldogsággal.

Enikő,
persze hogy bárkinek alakulhat így az élete! Nehogy megbántódj ezen a cseppet élesre sikeredett poénon!

Coca, te valami fantasztikusan ügyes vagy! :shock:
Mendelt üdvözlöm :lol:
Vendég

Szijjjasztok!

Hát már régen voltam... sok volt a dolgom, de azért nagyjából követtem az eseményeket :wink: (remélem hiányoztam)

Babancs,
DE SZUPER!!!!!!!!!!!! Már 6 mili, hú de jó!!! És méhen belüli!!! Komolyan mondom szívből örülök, hogy semmi gond veletek :D
Jól rádijesztett a múltkor a doki, de most sem kímélt az elején mit mondjak... :shock:
Én nem szedek elevitet, mert tuti felhíznék csomót és ezt már nemigen szeretném. A folsavtól is hízok, mint állat, nekem bőven elég az. Persze azért kikérem majd az orvos véleményét. Én kedden megyek vizsgálatra, akkora kaptam időpontot, de már tűkön ülök, hogy mi van...
Nem tudom, hogy a kismamik hogy vannak vele, de én egyszerre nem tudok sokat enni és ez azóta van így, amióta terhes vagyok. És jelez a szervezetem, elkezd a hasam szúrkálni, ha éhes a kicsike. Amint eszek pár falatot abbamarad. Szóval már most reklamál :) Mondjuk jó is ha figyelmeztet, mert sokszor meg tudok ám feledkezni arról, hogy mostmár másról is gondoskodnom kell és képes vagyok órákig nem enni, nem inni. Nálam ez a többször keveset így működik, mert nem is tudnék sokat enni.

Melcsi,
neked is gratula a Kicsihez.

Babancs, Melcsi: nektek milyen vizsgálatokra kell menni a közeljövőben mit mondtak? Kiskönyvet mikor kaptok?

Zöldi, aranyosak a kézi műveid, szinte irigykedek milyen ügyi vagy.

Üdv az újaknak és régieknek egyaránt.

Ja és Miksa nagyon édes fiú :)
szerika

Amikor az ember bejelenti ezt a hírt, akkor valami nagy kitörésre számít, hogy majd mindenkit meglep és örül és húúú de jó, csak sajna sokszor a körülmények, vagy az emberek hozzáállása nem olyan, amilyennek mi várjuk... Babancs, ne törj le ettől, lehet, hogy rossz volt az időzítés, várnotok kellett volna még, vagy valami más szituban bejelenteni... Biztos örül anyukád, meg apukád is hidd el, majd még emésztik a dolgot, aztán majd alig várják, hogy megszülessen az a pici. :)
Hát én is nagyon kiváncsi leszek a mi bejelentésünkre, meg hogy ki hogy fogadja. :?
szerika

Sziasztok
tudnátok nekem segíteni a görbém értelmezésében?
A lényeg: 5*2 szem clostit szedtem, a 11. napon kaptam tüszőrepesztő szurit, valamint csak a fő "akciókat" jelöltem be.
A ciklusom 22-28 nap közötti szokott lenni, ma vagyok 0+22, de ugye a tüszőrepesztő szuri miatt nem csinálhatok tesztet, mert csalna az eredménynél. Így, ha 10-éig nem jön meg, akkor jelzi a fertility, hogy érdemes tesztet csinálni.
Szerintetek érdemes reménykednem?

Köszönöm: Szilva Kép
szilva76

Szilva!

Szerintem érdemes reménykedned! Ez simán lehet babásgörbe!

Szerika!

Én is nagyon szurkolok Neked! Most lesz az 1. UH ugye?? Egy fekete szilvaalakot fogsz látni az UH-n, na az már a petezsák. Ha szívhang is van, akkor kis fehét folt mozog gyorsan.
Nekem adott papírt a terhesgondozásra, úgy tudom a 12. hétig kell megkapni a terhesgondozási kiskönyvet. Ja és vizelettel kell menni mindenhova. Védőnőhöz, vérvételre..
1 hónap múlva kell visszamennem magánba a nőgyógyászhoz.
Nekem csak ennyi a teendőm. Ja meg a privát dolgom a pajzsmirigyem miatt.

Kép
babancs

Áfonyaa!

Aranyos vagy! Köszi!

Valószínű csak én gondolkodom így..li. magamból indulok ki, hogy tudok örülni akkor is a másik örömének, ha nekem bajom van. Mondjuk anyu volt az egyetlen, aki felállt és megpuszilt.
Apósomék ma nincsenek otthon, még nem volt alkalmunk elmondani a hírt..biztos nagy lesz az öröm. Szerencsére ők egészségesek és igen várják az unokát tőlünk is.

Kép
babancs

Babancs! Erika!
Örülök, hogy minden O.K.!

Áfi!
Köszi!
Átadtam Mendelnek, ő is üdvözöl!

Szilvi!
Azt leszámítva, hogy a 37.7 nem illik nagyon bele, szuper a görbéd.
A repiszuri hogyan befolyásolja az eredményt?

Kép
zölddisznó

Szilva,
csinálhatsz tesztet, a tüszőrepi szuri HCG tartalma 6 nap alatt ürül ki a testedből. Reménykedned mindenképp érdemes. Ha vakmerő vagy 2 nap múlva tesztelhetsz, ha óvatosabb akkor 4 nap múlva.
Babancska,
biztosan tud anyud is örülni az örömödnek, de nagyon nagy válságban van, az életéért küzd, sokat vesztett, a testi dolgokat nem említve az önbecsülését, reményét, igazságtalan a világ, miért pont ő, ha sokkal kisebben is (mert nekem nem az életemről van szó) én is hasonlókat éltem/élek meg, és még így is rohadt érzés, gondolj csak bele miken megy át ő! Biztos hogy örül! Vagy örülni fog! Hiszen az unokája. Megértem hogy rosszul esik, de ne szomorkodj, én biztos vagyok benne hogy ha jobban lesz a te gyereked lesz neki a kedvenc unokája! :wink:
Vendég

Babancs, gratulálok a babushoz, biztos nagyon jó élmény volt látni a kis pulzálást. Gondolom most meg is nyugodtál picit, hogy jól van, és hogy dr. okos kellőképpen undokul eltúlozza a dolgokat. De sok ilyen doki van sajna. Persze jó, hogy megmondják, hogy ez is lehetne meg az is, de pont ez nem hiányzik szerintem annak, aki amúgy is aggódik,hogy minden rendben van-e odabenn a pocóban.

Szilva, szerintem nagyon szép ez a görbe, naná, hogy reménykedj, és úgy vélem, hogy 2 nap múlva, ha nem jön meg, akár bevállalhatsz egy tesztet is. Sok sikert!

Erika, szia, sajna nekem mindig fájt a hasam, ha nem ettem. Utána mindig teljesen abbamaradt a görcsölés. Úgyhogy ez totálisan normális, és helyes, főleg, ha elfelejtesz enni+inni!
Vendég

Köszönöm mindenkinek a bíztató válaszokat!
zölddisznó: a repiszuri ugyanúgy befolyásolhatja az eredményt, mintha inszem lett volna, így mindenki mást mond, de a szuri után min. 14 nappal érdemes csak tesztelni
a 37,7-et én is sokallottam :roll:
szilva76

Ja igen, Babancs, én is úgy képzeltem, hogy de jó lesz, majd biztos nagy támogatásokra számíthatok a szüleimtől. Erre szájhúzásokat kaptam, meg azt, hogy minek kellett, és hogy miért nem vártunk még legalább 1 évet, hogy tudjunk élni. Hát visszanézve talán igazuk is volt, de én hálát adok a sorsnak a fiamért.
Később persze azért már másképp álltak hozzá a dolgokhoz, főleg szülés után, amikor meglátták. Anyósomék szintúgy nem repestek, de ez van, el kell fogadniuk!
Állítom, hogy ha netán most terhes lennék, és bejelentenénk, annak ugyanolyan fogadtatása lenne, mint Szilinek anno. :roll:

A lényeg az, hogy Te és a párod örüljetek!
Vendég

Látom, mindenki lesi az eredményeket...sehol senki

Kép
zölddisznó

Én vokk, szurkolok csendben de elég reménytelen (nekem ) az eredmény, nagyon vöröslik :(

ceniko
Szeged

Babancs: Nyugi majd örülnek ha megszületik. Szerintem az édesanyán kívül, aki a szíve alatt hordja a magzatát, más nem igazán tudja úgy átérezni ezt az egészet! Nyugi lesz ott boldogság amikor majd kézzel fogható lesz a dolog (nagy rugdosósó pocak, ill ha megszületik....) :lol: :wink:

Áfi: Nem bántódtam meg :wink:

Coca: Télleg ügyes vagy, és Áfival egyetemben nagyon türelmes. nekem nem lenne türelmem ezekhez a kéziművekhez.... :lol:

ceniko
Szeged

Athiz!

Ami a hőmérőzést illeti, nem adtam fel, mert igazán bele sem kezdtem :?
A babaprojektet meg nem tudom feladni...

Kriszta

mohácska

Mohácska: Dani a fiad jó gyerek?? :lol:
Csak mert az én párom is Dani, és amikor vártuk Violát, még nem tudtuk a nemét. És nekem teccett a Dániel név, de ő mondta, hogy ha fiunk lesz, Dani nem lesz, mert a Danik baromi rosszak :lol: :lol: És régebben az összes gyerekfilmben a rossz büdös kölköket hívták Daninak :lol:
na szal érdekel, hogy a te Danid milyen??? :wink:

ceniko
Szeged

Mohácska, ne is tedd! Semmiképp nem bántásnak szánom, és előre is bocsi érte, de szerintem amit igazán akar az ember, azt megoldja valahogyan. Persze Te döntöd el, hogy mi legyen, én csak azt mondom, hogy azért a hőmérőzés nagy segítség lehet. Én is megoldom, pedig először reménytelennek tűnt a vállalkozás Szilárd fiam mellett. De azért mérek, mert a hőmérőzés nagyon is jó támpont!

Nálunk B.örsön nem tudom, mi a helyzet most a választásokkal, remélem, marad aki volt, mert én és a párocskám meg vagyunk vele elégedve.

Enikő, örülök, hogy nem bántottalak meg, semmiképpen sem szeretném, mert aranyos csajnak tartalak, és bocsi mégegyszer! Akár hiszitek, akár nem, nagyon próbálok óvatosan fogalmazni, sajna úgy tűnik, azért nem mindig sikerál a dolog. :oops:
Vendég

Athiz, Wittinghoff!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Csak erre jártam és gondoltam, hogy beköszönök!

Remélem mindenki jól van!

(Bocsi a zavarásért!!!!)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Most csak gyorsan a teljesség igénye nélkül:

Babancsnak: óriási gratula, klassz volt látni, ugye? :wink:
A dokidat nem akarod átgondolni? Csak mert nem ezerrel pozitív a pasi...
Elevit-ügyben: én VÉGIG szedtem, minden nap. Miksa 3300 gr volt és 51 cm. 13 kg-ot híztam, pedig én hízásra hajlamos vagyok. Igaz, vigyáztam, irtó magas súlyról indultam. De szerintem nem volt vészes az Elevit, én bármelyik másik vitamintól (még nem terhes koromban) sokkal többet zabáltam. Az én dokim azt mondta, hogy óriásbébik attól a régebbi fajtától lettek, basszus nem jut eszembe a neve, ha belepusztulok se... :roll:

Erika, köszi Miksa nevében is :)

Még csak a pecázásról annyit, hogy a fiúk nem fogtak szinte semmit, bár állítólag más sem. Ilyenkor mindig ezt mondják :wink:
Ancsa, azért a férjed gigahalai nem semmik :shock: Hol pecázik?

Szaladok, jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?