Szijjjasztok!
Hát már régen voltam... sok volt a dolgom, de azért nagyjából követtem az eseményeket
(remélem hiányoztam)
Babancs,
DE SZUPER!!!!!!!!!!!! Már 6 mili, hú de jó!!! És méhen belüli!!! Komolyan mondom szívből örülök, hogy semmi gond veletek
Jól rádijesztett a múltkor a doki, de most sem kímélt az elején mit mondjak...
Én nem szedek elevitet, mert tuti felhíznék csomót és ezt már nemigen szeretném. A folsavtól is hízok, mint állat, nekem bőven elég az. Persze azért kikérem majd az orvos véleményét. Én kedden megyek vizsgálatra, akkora kaptam időpontot, de már tűkön ülök, hogy mi van...
Nem tudom, hogy a kismamik hogy vannak vele, de én egyszerre nem tudok sokat enni és ez azóta van így, amióta terhes vagyok. És jelez a szervezetem, elkezd a hasam szúrkálni, ha éhes a kicsike. Amint eszek pár falatot abbamarad. Szóval már most reklamál
Mondjuk jó is ha figyelmeztet, mert sokszor meg tudok ám feledkezni arról, hogy mostmár másról is gondoskodnom kell és képes vagyok órákig nem enni, nem inni. Nálam ez a többször keveset így működik, mert nem is tudnék sokat enni.
Melcsi,
neked is gratula a Kicsihez.
Babancs, Melcsi: nektek milyen vizsgálatokra kell menni a közeljövőben mit mondtak? Kiskönyvet mikor kaptok?
Zöldi, aranyosak a kézi műveid, szinte irigykedek milyen ügyi vagy.
Üdv az újaknak és régieknek egyaránt.
Ja és Miksa nagyon édes fiú