Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok :)

Zöldi az hogy milyen hosszúúú szokott lenni nem lehet megmondani :lol:
Uh-követés nem igazán van,mikroszkóp lh teszt a segítség
Vendég

Az hogy lehet, hogy nekem már 4. napja + az LH-tesztem?

Kép
zölddisznó

Coca,
Hát nem tudom mit fogok csinálni, szerintem rehabilitálódok. Főztem eddig, nemsokára kész (rajongok a rakott kelkáposztáért jó sok fűszeres sült darálthússal... nyami) délután azt hiszem nekem is marad a kézimunka, xszemezek elszántan, 2 egér kerül a múltkor feltett macska mellé, majd ha kész lesz megmutatom. Sajnálom hogy le lettél tiltva a tekerésről, belőlem hétfőn szednek varratot, kedden kezdek egy kezdőknek kidolgozott 6 hetes futóedzést. (Vagyis kicsit vegyes mert heti 1 nap tekerni vagy aerobikozni kell benne...) Muszály fogynom valamennyit. (Úgy 25 kilót kéne de annyi úgysem megy, soha életemben nem voltam sovány :( )
Vendég

Milyen jó nektek, én délután vasalok :wink:

Köszi Zöldi! Tényleg jó srác Miksa :)

Áfonya! a fogyis topikban elég jó tippeket kaphatsz, meg segítséget is, ha arra van szükséged! És jó a banda is :wink: Én a 90 naposról tudok neked sok mindent mondani, 23 kg ment le olyan 3/4 év alatt vele (a sok sétán kívül nem volt sport). Nem bonyolult a család kosztját sem megoldani. Azóta visszajött valamennyi, de a 90 napost már nem bírom betartani, mást kezdtem. Most 6 nap alatt -1,8 kg-nál tartok. A csajok közül többen norbiztak/-nak, ahhoz is sok segítséget kaphatsz.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!

Én ma nem főztem, mert tegnapról maradt brokkolikrémleves is meg tyúkpöri is galuskával + zöldbabfőzi :wink: Úgyhogy egész délelőtt csavarogtunk, voltunk pénztkölteni a Corába, ettünk sütit egy fagyizóba, meg játszótereztünk a csajokkal. Sógornőm jött velünk, apánk alszik, éjszakai horgászni volt. Reggel 8kor ért haza, egy nagy amúral :lol: Nagy élmény volt reggel éhgyomorra halpuceválással kezdenem a napot :lol: :lol: :lol:

Hőmet nem mérem lusta vagyok, meg aztán minek ha úgyse jön össze az a bébi. Majd ha túl leszek ezen a pm hercehurcán akkor újra elkezdem.....

Szirom: nekem is nagyon tetszik a Fiad :) Teszel fel róla egy közelebbi képet? Nagyon édes!

Coca: passz nem értek az LH tesztekhez! Neked drukk továbbra is+++++++++++++++++++

Áfi: Neked is :wink: Én hiszek a természet erejében :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszka szép napot, csajokat lefektettem, apánk is alszik, lehet h én is ledőlök kicsit..... :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi Enikő! :) A profilban elég régi kép van ám, azon még 1 éves sincs. Ez most nyári:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

...miért is nem született 40 évvel korábban??? :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

szirom, gyönyörű :) :) :)

Zöldi, Te telhetetlen :), neked ott van jóképű apa :) :) .Majd dobsz görbét?

Én mosok, takaritgatok, közben napozok a terszon és laptopozom :) Mást úgy nem........apa dolgozik

Áfi, sorstársam, én is 15kg-tól próbálok megszabadulni, persze most szünet van. A 9ö napos diétát én is elkezdtem, 4 kg ment le vele 2 hét alatt, aztán a babó miatt abbahagytam.

Most inkább próbálok arra vigyázni, hogy ne hízzak.

Melcsi

Kép
melcsi6

Görbedobás:

Kép

...hát nekünk jegesmacink lesz - bocs!

Kép
zölddisznó

Coca: jegesmackó :lol: :lol: ez jóóó :)

Szirom: Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :wink: Beprotezsálhatom a kisebbik csajomnak? :lol: :lol: :lol:

Melcsi: Sztem babásan ne a 90 napost csináld, hanem a Norbi Up-date szerint egyél :) Azzal könnyen tarthadod a versenysúlyod, nem éhezel és minden fontos vitamin, és egyéb jut a babának is és neked is :wink: Amúgy jól vagy, terhesség jelei vannak????

ceniko
Szeged

Hja nem alszom, nekiálltam vasalni, kihasználva hogy alszik a törpeterroristám :lol:
Asszem nyomok intravénásan egy kávét :lol:

ceniko
Szeged

Köszi, köszi, én is nagyon helyes kispasinak látom :) Kéne neki egy kistesó mindenképp...

Zöldi! ne akarj a menyem lenni, nem is tudom, hogy lesz majd akkor, tartok tőle, hogy ronda egy anyós leszek :wink:

Enikő! Protezsálás engedélyezve, de jelentem, hogy sorbanállás van, és Miksa inkább az idősebb csajokra bukik, szóval lehet, hogy a nagylányod esélyesebb lenne :wink: Vicc nélkül, valamiért tényleg a nagyobb lányokat szereti, gyanítom azért, mert ők dédelgetik, míg az egykorúakkal csak játszani lehet :wink:

Mit szóltok ezekhez a görbékhez? Kaptam ajiba pár napos VIP-tagságot, így össze tudtam rakni őket egybe. Nem egyformák a ciklushosszak, de szerintem rendeződök, mióta eszem a méhpempőt és az E-vitamint. Az e havi még nem érdekes, meg olyat nem is teszek, mert jelölök minden huncutkodást, és az uram oda lenne ha feltenném :wink: (a kék görbe az nem teljes hónap)

Kép

Én meg egyébként tornáztam a vasalás helyett, de az is hasznos :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

"...Miksa inkább az idősebb csajokra bukik,... - mondom én!!!

Én is méhpempőzök ezrrel. A minap vettem a méhészboltban az 5 g-osat, ami állítólag egy havi adag (bár én jó nagy vagyok, és többet eszem) 548.- Ft-ért. Jobban megéri, mint a fiolából kiszívószálazós.

Áfi!
Hogy állnak kersztbe a szemeid? - egereidre gondolok. Én festegetek, meg dekopázsolok, meg kagylókat ragasztok... ajándékok lesznek.

Hová tűnt Athiz?

Kép
zölddisznó

Szirom, Melcsi,
mindösszes elismerésem a tiétek... én is nézegettem a 90 napos diétát de jaaaj én azt ki nem bírnám :( Pedig a jó kis futóedzésem mellé kellene valami. Lehet hogy a Norbi update lesz szívem választottja, bár nekem még az is túl kötött, ki hallott már olyat hogy nem akkor eszem a kaját amit épp kiszúrtam magamnak amikor akarom? Miféle diéta az ilyen? :lol: Nagyon kajás vagyok :oops:
Coca,
én nem tudom mit panaszkodol... csík fölött vagy, nem? :wink:
Enikő,
nem én találtam ki, de maximálisan egyetértek: "Természet ősanyánk egy ócska kurva!"
Így hogy te sem hőmérőzöl nem lesz lelkifurdalásom hogy itt rontom a levegőt. :D (Most mit csináljak, ennyi jófej nőt nem lehet itthagyni :D ) De ez az úgysem jön össze... irgumburgum!!! Még nem is biztos a PM nyavalya! Én nagyon remélem hogy nincs semmi bajod és a vizsgálatok ezt majd igazolják is.
Vendég

Coca,
egész délután aludtam "gyógyulok" felkiáltással. :oops: De még ma kész lesznek az egerek, a másodikból van még kb egy órányi munka... az már nem sok. :)
Te is pakolhatnál fel a műveidről képet! (Ötletlopás rulez! :D )
Vendég

Az a gáz, hogy az én műveim mindig elajándékozódnak. Max. az első esküvői ruhámat tudnám felrakni, amit én kreáltam - húúú, de régen volt az!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Azért kukkantottam be ide, mert segítségeteket szeretném kérni.
Általában aktív olvasó vagyok, 2004-2005-ben írogattam inkább a babaprojektes és a megint megjött topikba.
Nem hőmérőzők, mert eléggé zavarosak a reggeleink, de most pár napja, kíváncsiságból délután meg szoktam mérni a hőmet, de hónaljban.
Ez mennyire ad pontos választ? Ti pontosan a maghőt vezetitek - adjak a hónaljban mérthez 0,5 tizedet?
Mivel én nagyon ritkán vagyok lázas, ha beteg vagyok, akkor is általában max 37,5-38-ig megy fel, így elég furi, hogy délután mérve 16.30-17 óra közti idővallumban 36,7.37,5 között ugrál a hőm 6 napja. Jelenthet ez babát így?
Nem vagyok náthás, nem fáj a torkom. Még nem kapott el a kollegáim között terjengő kór.

Köszönöm a válaszokat, a segítséget. Ja és a 20. napon járok, nem állítottam tickert.

Kriszta

mohácska

Mohácska,
semmi de semmi információt nem hordoz az általad mért érték, sem hónaljban mérve nem értékelhető (száj vagy hüvely) sem a délutáni méréseknek nincs semmi értelme. Sajnálom.

Az ígért kép, bekeretezve:

Kép
Vendég

Mondotok valamit a görbékre is? :wink: Ezek úgy alapvetően rendben vannak, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szevasztok!

Köszi Zöldi, legalább neked hiányoztam!

Szóval azért nem voltam, mert reggel Tatára mentünk a nagyim sírját rendezni, most délután meg mini vidámpark költözött nem messze tőlünk, és oda mentünk ki lóvét költeni. :roll:
De mindegy, mert olyan jól éreztük magunkat, igaz, apa sajna nem volt velünk, mert éppen szekrényt gyárt itthonra. De valakinek dolgozni is kell. :lol:

Újakat üdvözlöm.

Áfonya, nagyon cuki a kép, a fiam rögtön mondta, amikor meglátta, hogy cincin. :lol:

Na, egyenlőre ennyit, holnap lehet, hogy már teszek fel görbuszt, még igaz, nem történt semmi változatos rajta, na de majd nemsokára... :wink:

Cuppantom a pofitokat
Vendég

Szirom, szerintem a hőddel nincs gond, elég szép magas általában, de ha nem csal a szimatom, a többieknek lehet, hogy nem fog annyira tetszeni az, hogy nem elég sima az a görbe, vagyis nem elég egyenes. Igaz, azért görbe, de sokak szerint ha nagyon változatos a ciklus második felében a hő, vagyishogy ugrálgat, hol alacsonyabb, hol magasabb, az esetleg valami hormonális eltérésre utalhat, amit vérvételes hormonvizsgálattal 1 ciklus alatt meg tudnak állapítani. Én is éppen erre készülök, de csak a köv. ciklusban. Persze ha addig összejön a baba, akkor lefújva. :D
Vendég

Sziasztok!

Áfonya!

Köszi a gyors választ. Akkor nem is stresszelem magam vele, mert reggel úgysem tudok mérni.

Kriszta

mohácska

Athiz,
köszi a dícséretet :)
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!
Szirom,
nincs ezekkel a görbékkel semmi baj, szép 2 fázisú görbe mind. Mondjuk a ciklushossz érdekes... mitől van? Vagy mindig ilyen hosszú ciklusaid voltak? Orvos látott már?
Vendég

Sziasztok,

Cocácska, jó lesz ez a görbe csak semmi izgalom :)

CEnikő,
tüneteim:ma mentem melltartót venni, mert a régiek már katasztrófálisan néznek ki, 85B helyett 85C......... és irtó érzékenyek, ezen kívül semmi extra :) Remélem nem leszek hányós, mert kicsi korom óta félek a hányástól, egyszerűen nem bírom, még ha másnak kell azt sem.... :?

A fogyit most abbahagytam, inkább csak próbálom tartani a súlyomat és tartózkodni az édességektől, de a mai nap az pont kivétel volt, anyósomék búcsú-ra készülődnek, kb.6 féle süti volt.

Mohácska, szerintem ne add fel a hőmérést, próbálj meg azonos időpontban felkelni (ez nekem sem mindig sikerült, de sebaj) és próbáld szájban nyelv alatt mérni a hődet.
A délután mért hő sajnos nem jó, bár én is szoktam mérni, a pé környékén hasznos lehet az info.
A másik hőmérős topicban vannak hasznos infók.Szerintem olvasd el.

Szirom, szerintem is jók ezek a görbék :wink: A ciklusok hosszát én sem értettem, vagy csak az összevágás miatt volt igy?

Áfonya, te futsz? Akkor az elsimerés a tiéd, nem a 90 napos diétáé :) Futás....jajj, nem szeretem, minden más sport jöhet.
A cicás kép nagyon klassz. Mennyi idő alatt hozol össze egy ilyet?

Athiz, nem csak Zöldnek hiányoztál :) :) Dobd a görbét holnap, azért már érdekes lehet.

Puszi nektek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, köszi! :oops: :D

A cicinagyobbodás nálam is gyorsan haladt előre, amikor Szilit vártam. Addig mondhatnám, nem is volt mellem, aztán viszont mint egy tejcsárda.. :lol:
Igaz, hogy rendesen meg is híztam, de nagyon megszélesedett a mellkasom és a vállam, mint egy díjbírkózónak vagy úszónak! :shock:
Szóval 70 A-ról lett 90 C a méretem. :shock: :D
A hányástól én is rettegtem sokáig, aztán később rájöttem, hogy igaz marha kellemetlen, de néha szükséges rossz! Sajna időnként szüksége van a szervezetnek rá! :?

Zöldi, jegesbocs vagy sem, remélem, sikeres lesz az action végkimenetele!

Cupp mindenkinek
Vendég

Athiz nekem is hiányozott :oops:

Én is dobok 1-1 képet a csajaimról ha nem baj :) Hátha valakinél meghozzák az ihletet! :lol: :lol: :lol:
Boglárka:
Kép

Viola:
Kép

ceniko
Szeged

Enikő, egyszerűen zabálni valóak :) Gyönyörűek :)

Kép
melcsi6

Ceni, nagyon cukik! :wink:
Vendég

Édesek a fotók!

Ceni!

Hasonlót szeretnék én is, de ha lehet akkor kék szemmel és kisfiút elsőnek! :lol:

Coca!

Én is "kihűléssel" indítottam a DPO-kat..aztán egyszer csak felugrott valamikor a 10. DPO körül 36,7-re..

Melcsi!

Megértelek! Én most arra gondoltam abbahagyom az Elevitet, mert 1 hónap alatt +4kg jött fel..

Athiz!

Atyaég..én is 70A-ról indultam..a kosár maradt, de 80A-s melltartót vettem, mivel már össze-vissza vágtak a korábbiak. Hát a kosár tartalma is nekiiramodhatna..de úgy tűnik egyelőre a szélességem nő :(

..
Hőmérő: szerintem hőmérőzni jó :D ..én pl. nem bírom abbahagyni, még most is mérem - talán megszokásból, talán kiváncsiságból. Bár csak akkor, amikor épp felébredek. Nekem stagnál 36,8 fokon.

Kép
babancs

Babancs: én nem szeretnék kék szemű gyereket:lol: mert akkor gyanús lenne, hogy ki az apa :lol: Ugyanis nálunk mindenki szép meleg barna őzike szemű:) (mellesleg nekem nem teccenek a kék szemű pasik, olyan vizenyős a tekintetük :oops: :shock: :lol: :D ) úgyhogy én barna párti vagyok:lol:! És bele vagyok betegedve, hogy Róna haja vöröses árnyalatú.... :lol: :lol:
Viszont egy kisfiúba én is benne lennék :lol:
Sztem az Elevitet ne hagyd abba, csak szedd ritkábban :wink: ! Pl 2-3 naponta!

Athiz: köszi:) Közeli Szilárdról?? :)

Melcsi: köszi :oops: nekem is tecc :wink:

ceniko
Szeged

Enikő,
nagyon szépek :)
Melcsi,
hááát ez a futok ez nem pontos... futni fogok. Találtam egy 6 hetes kezdőknek való abszolút teljesíthetőnek tűnő edzést, azt kezdem kedden.
Ez a cicás kép ha esténként nézed a TVt 2-3 órát és közben csinálgatod cirka 2 hét. Most kezdek egy hatalmas nagy tájképet, az lesz 3-4 hónap is, és 30 színből áll. Majd ha elkészül azt is megmutatom.
Vendég

Sziasztok!

Melcsi!
Nem az azonos idővel van a gond, hanem azzal, hogy galériaágyon alszunk. Az órák pedig lent vannak. És elég kellemetlen a hangjuk. Le kell mennem leállítani őket: 5.45-kor majd 6.15-kor. Mert így nem alszom vissza nagyon mélyen. És ugye akkor már nem lehet mérni :(. Ráadásul mostanában éjjel 1-3 között, de ma pl. 4.45-kor felébredtem, és pisilni mentem, megyek.
És így sem lehet mérni. Hát ezért.

Kriszta

mohácska

Ceni holnap teszek képet Szilről is közeliben, ha el nem felejtem ugye.

De most megyek szunyózni, mert szétmállok az álmosságtól! Hogy lesz így babánk, ha mindig elalszunk? :? :lol:
Vendég

Na,ezt csináltam ma este:

Kép

Keresek még saját produkciót...

Kép
zölddisznó

Ezy meg Karácsonyra csináltam...csak megevődött:

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a görbeelemzést!

Az a helyzet a ciklusommal, hogy szülés előtt 30-35 napos volt, de végülis soha semmi bajt nem találtak nálam. Mondjuk vérvizsgálat nem volt. De uh-val meg a szép szemével most is nézett a doktorom pár hónapja, a P1-es lelet mellett szép a méhnyálkahártya, szép belül minden, semmi gáz a petefészkekben. Viszont Miksa is több mint egy év alatt jött csak össze, már épp mentünk volna vizsgálatokra, amikor mégiscsak bekopogtatott. Szülés után 1,5 évig szoptattam, és csak utána jött meg, majd egy évig szabályos 30 naposokat produkáltam. Tökre örültem, de most tavasszal kezdtek megint nyúlni. Ez a nyári 37 napos volt a csúcs. A hőmérőzés nekem azért is jött be, mert így a hosszú, nem egyforma ciklusok ellenére is tudom, hogy mikor kell megjönnie, nem csinálok nyakra-főre negatív teszteket. Mert régen azért mondjuk a 34. napon már teszteltem - teljes joggal. És persze volt nagy borulás... Most viszont bevált, hogy a pé-től 15. napra várom a mensit. Illetve az utolsó a 14. napra jött, úgy tudom, az a legideálisabb, de az már méhpempővel és E-vitaminnal megtámogatva volt. Persze nem tudhatom, hogy ettől-e, de szeretném remélni, hogy ezek beváltak. Mindegy, kedden megyek a doktorhoz, mert nem szeretnék tovább várni, utána többet tudok.

Enikő! Csini csajok őrülten, majd holnap megmutizom őket Miksának :wink:

De kikérem magamnak az egész kékszemű családom nevében a "vizenyős tekintetet" :lol: Ez vizenyős? :wink:

Kép
Kép

Athiz! Nekem 80A-ról ment 85D-re :) Azóta szolid 80C-nél állapodtam meg :wink:

Babancs! Még nőhet a kosárméret is, nyugi! :wink: Legkésőbb szoptatáskor!

Áfonya! nem annyira gáz ám a 90 napos! Jókat zabáltam néha, de komolyan :) Ha amellett döntesz, mondok recepteket, miket tudsz főzni. Most én a dél-tengeri diétát kezdtem el (elég romantikusan hangzik, de annyira nem az), ez az első 2 hétben kizárja a szénhidrátot, majd visszajöhetnek, de csak az olyanok, amik lassan, tartósan emelik a vércukorszintet. Szóval nem a kakaós csiga, de nem baj :wink: A 90 naposban viszont 4 naponta be lehet sütizni rendesen, én már alig vártam...

Mohácska! Vigyél föl egy telefont a párnád alá, fölciripelteted maga vele, amikor kell, mérsz egyet, aztán még visszaalhatsz a földszinti óracsörgésig :) Egyébként a szitu ismerős, régen, még a leánylakásomban én is pont így csináltam, hogy lent hagytam az órát :lol:

Melcsi! Szerintem is hasznos néha hányni :wink: Én a 14. hónapban émelyegtem őrölten, de egyszer sem tudtam hányni. Mindig csak a határon voltam, az is nagyon vacak ám. Inkább hánytam volna néha egyet, bizisten.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi! Klasszak nagyon! Ügyes vagy :wink:

Majd keresek én is képet a mézeskalácsházamról :wink: Miksa is segített kicsit, úsztunk a cukormázban, de jó volt :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

KöSzirom!

Kép
zölddisznó

Kellemes októbert és tvábbi jó hajnalodást!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Zöldi, te őstehetség! Grat a remekművekhez! Nagyon szépek.

Szirom!

A méhpempővel kapcsolatban 2 emlékem van: undor és hasmenés közvetlenül az utolsó csepp lenyelése után :lol: Hát a ciklust nem rendezi, az tuti..nemtom mi köze lenne a hormonokhoz. Tudtommal immunerősítő szer. De hát én is kipróbáltam, nekem nem jött be..ettől függetlenül másnak még segíthet. Pl. fertőzéseket elhajtani biztos jóó.
Nekem a cickafarkfű-palástfű teakeverék jött be..először egy 38 napos ciklus, majd egy babás ciklus (úgyhogy előtte nem menstruáltam egyáltalán) :P

Mohácska!

Nem kell olyan vér komolyan venni ezt a hőmérős dogot. Én mikor legelőször elkezdtem mérni, össze-vissza mértem..épp mikor reggel felébredtem. És nagy éjszakai WC-re járós vagyok..főleg most :oops:
Szóval az a görbe nagyon is értékelhető lett. Aztán rá egy hónapra, mikor minden nap pontosan ugyanakkor mértem reggel, akkor meg rossz helyre tette a Ferty a pé. napját.
A reggeli hő a lényeg, du. és este a fizikai aktivitás miatt már nem értékelhető.

Kép
babancs

Jó reggelt!!!

Coca: te mindig ilyen korán kelsz?? Akkor is ha nem muszáj? :lol:
Én ma fél 9-kor keltem, illetve akkor keltettek a csajaim...olyan jót aludtam!

Babancs: Én is vettem egy időben méhpempőt a gyerekeknek immunerősítés céljából, de nálunk nem csepp formájában van! Egy kis tégelyben van benne és kiskanállal adtam nekik. Jó drága volt arra emlékszem, és kb 5 napig volt elég a 2 csimotának.... :shock:
A mézboltba vettem, szal a "gyártótól" és mégis egy vagyon volt.... Úgyhogy átszoktam a grépfrútmagolajra + Béres csepp immunerősítésre :wink:

Ma megsütöm a tegnapi amúrt (jönnek anyuék ebédre) a Zuramnak meg csirkét sütök, ugyanis ő nagy horgász létére útálja a halat :lol: Leves maradt tegnapról, az még jó lesz mára :wink:
És megyünk a lányokkal szavazni is :) Ti is menjetek el :wink:
Szép napot :lol:

ceniko
Szeged

Szép jó napot mindenkinek!

Zöldi, nagyon szépek a művek, a boszi biztosan megirigyelhetné a mézeskalács házikódat, az órát meg én. Működik is? Nem csinálnál nekem is hasonlót? :mrgreen:

Szirom, nos, az én gyönyörű fiam is kék szemű, habár most már inkább Ő is tengerszemű (hol kék, hol zöld), apám is az, párom is, én is tengerszemű volnék, stb. Úgyhogy egyetértek, a vizenyősség nem jellemző a kékszeműekre, ott van pl. akit mindig is irigyeltem, Terence Hill! Falnivaló pasi volt a szemeivel!

Nos itt az ígért fotók Sziliről:

Kép Kép Kép Kép Kép

Az utsó 2 kép már itthon készült, a többi nyaraláskor Balcsin. Szili orra alatt egyébként papírbajusz van. :lol:

Továbbá a hőgörbeszem:

Kép
Vendég

Enikő!

Coca imád aludni, de mióta vitaminokat szed, elég 6 óra alvás - meg egy kis délutáni lustizás hétvégén.

A méhpempő egy havi adagja nálunk a méhecskék boltjában 500.- Ft. Mit vettél Te? A Méhpempős méz (szintén 1 havi) az is 800 valamannyi.

Jő főzőcskézés!

...naná, hogy szavazunk!!!

Babancs!
Köszi a dicshimnuszt.

Kép
zölddisznó

Athiz!
Dehogynem - amint babás leszek, és itthon maradok, mindent, amit csak akartok!!! :lol:

Nagyon drága a kismanód!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Athiz! Nagyon jó srác a fiad! És tényleg kékeszöld a szeme, nahát! :shock:

Zöldi, én hiába szedek akármit, aludni azt tudok :wink: Majdnem mindig Miksa ébreszt. Ma 9-kor keltünk a kölyökkel, pedig ő meg Enikő csemetéihez hasonlóan graepfruitmag-olajat kap és Béres-cseppet. Gyúrunk az ovira :)

Babancs! Megiszom én bármit! Elmondod azt a teát?

A méhpempőt különben itt a bneten és máshol is olvastam, sokan esküsznek rá, úgyhogy ezen ne múljon. Az E-vitamint pedig asszem a babaszobán írta egy kórházi dolgozó lány (nem emlékszem, hogy csecsemős vagy szülésznő, de a kettő közül az egyik), akinek sokáig nem jött össze a baba, és egy nődoki kollégája javasolta neki az E-vitamint emiatt. És elég gyorsan sikerült.

Enikő! Én szigorúan el szoktam járni szavazni, de most nem megyek. Ide nem vagyok bejelentkezve, a lakásomban meg már 7. éve nem lakom, nem utazom be ezért a városba. Az ogy.-i választások miatt bementem, az más. De hogy ki lesz a 2. kerületben a polgármester, megmondom őszintén, tökmindegy nekem. Az uram viszont tud itt szavazni, ő megy is, ha megjött végre a több napos horgászatból...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz ízlések és pofonok :lol: nekem Terence Hillben pont a világítós kék szeme az ami nem tecc :lol: :lol: Amúgy Szilinek szép mélykék szeme van :wink: , nekem az az égszínkék nem tecc szemben, amúgy meg a kék a kedvenc szinem :lol: , de szembe nem gyere be..... Nem tehetek róla, főleg ha még szőke hajszín is párosul hozzá :shock: Jujj :lol:
És nagyon szép a Fiad, meseszép gyerek, elkérhetem a receptet? :lol:

ha nem mondtad volna h papírbajusz sose jöttem volna rá :lol:

Coca: Ilyen kis picike tégelyben volt a pempő, és naponta 1-1 kanállal kellett adni a csajoknak reggel éhgyomorra, ez volt kb 800 ft. Ami nem lenne sok ha havi adag lenne, de mondom kb 5 napra volt elég a két csajnak :roll:
A grépfrútmagolaj meg 1600 ft kb. a Rossmannba és a 2 lányomnak 1 hónapra elég az adag.... + a Béres csepp is :wink:

ceniko
Szeged

Szirom: a Te urad is horgászik?? És téged nem kerget vele az őrületbe? :lol: Bár inkább horgásszon mint kocsmázzon vagy más... Ő ott vezeti le a feszkót! Vagyis hát enyim uram tuti. Más ember lesz amikor hazajön, azonkívül hogy büdi hal és tószagú :lol:, még nyugodt is :wink: Főleg ha még fog is valamit, a boton kívül :lol: Hova jár a férjed, melyik vízre???? Több napra? Az enyém csak 1-re szokott, a munkája miatt többre nem tud.....

ceniko
Szeged

Enikő! Aha, horgászik, sőt, én is szeretek horgászni, csak a kölyökkel még nem nagyon lehet. Mi a Szentendrei-szigeten lakunk, itt a Dunán lehet horgászni természetesen, de inkább a környékbeli tavakon szokott. Ha hazamegyünk anyuékhoz Szekszárdra, akkor Szálkán ( http://www.szalka.hu ), az a nagy szerelme... oda általában én is ki tudok menni, mert akkor anyu vigyáz Miksára. De ott van Sötétvölgy, Tolna (csukázni voltunk, majd lefagyott a lábam :wink: ), Gemenc, szóval van sok hely. Aztán nincs nagyon messze Orfű sem, de most épp a Balatonra ment. Nem szokott, de már nagyon régóta tervezték két másik pasival.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ceni, cseréljünk receptet, Te adod a lányokét, én a fiamét! :wink: :lol:
Vendég

Ha kék szem, akkor fiatalkori Paul Newmann.

Méhpempő: annak a kis tégelynek a tartalmát bele kell tenni 1,5-2 dl mézbe, és úgy az egy kávéskanál/nap.
...de nincs gond, túlélték a csajok! :lol:

Az én nemsokárauram is pecázik. De soha sem fog semmit! Kezdjek el gyanakodni? :wink:

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?