Sziasztok!
Köszi mindenkinek a görbeelemzést!
Az a helyzet a ciklusommal, hogy szülés előtt 30-35 napos volt, de végülis soha semmi bajt nem találtak nálam. Mondjuk vérvizsgálat nem volt. De uh-val meg a szép szemével most is nézett a doktorom pár hónapja, a P1-es lelet mellett szép a méhnyálkahártya, szép belül minden, semmi gáz a petefészkekben. Viszont Miksa is több mint egy év alatt jött csak össze, már épp mentünk volna vizsgálatokra, amikor mégiscsak bekopogtatott. Szülés után 1,5 évig szoptattam, és csak utána jött meg, majd egy évig szabályos 30 naposokat produkáltam. Tökre örültem, de most tavasszal kezdtek megint nyúlni. Ez a nyári 37 napos volt a csúcs. A hőmérőzés nekem azért is jött be, mert így a hosszú, nem egyforma ciklusok ellenére is tudom, hogy mikor kell megjönnie, nem csinálok nyakra-főre negatív teszteket. Mert régen azért mondjuk a 34. napon már teszteltem - teljes joggal. És persze volt nagy borulás... Most viszont bevált, hogy a pé-től 15. napra várom a mensit. Illetve az utolsó a 14. napra jött, úgy tudom, az a legideálisabb, de az már méhpempővel és E-vitaminnal megtámogatva volt. Persze nem tudhatom, hogy ettől-e, de szeretném remélni, hogy ezek beváltak. Mindegy, kedden megyek a doktorhoz, mert nem szeretnék tovább várni, utána többet tudok.
Enikő! Csini csajok őrülten, majd holnap megmutizom őket Miksának
De kikérem magamnak az egész kékszemű családom nevében a "vizenyős tekintetet"
Ez vizenyős?
Athiz! Nekem 80A-ról ment 85D-re
Azóta szolid 80C-nél állapodtam meg
Babancs! Még nőhet a kosárméret is, nyugi!
Legkésőbb szoptatáskor!
Áfonya! nem annyira gáz ám a 90 napos! Jókat zabáltam néha, de komolyan
Ha amellett döntesz, mondok recepteket, miket tudsz főzni. Most én a dél-tengeri diétát kezdtem el (elég romantikusan hangzik, de annyira nem az), ez az első 2 hétben kizárja a szénhidrátot, majd visszajöhetnek, de csak az olyanok, amik lassan, tartósan emelik a vércukorszintet. Szóval nem a kakaós csiga, de nem baj
A 90 naposban viszont 4 naponta be lehet sütizni rendesen, én már alig vártam...
Mohácska! Vigyél föl egy telefont a párnád alá, fölciripelteted maga vele, amikor kell, mérsz egyet, aztán még visszaalhatsz a földszinti óracsörgésig
Egyébként a szitu ismerős, régen, még a leánylakásomban én is pont így csináltam, hogy lent hagytam az órát
Melcsi! Szerintem is hasznos néha hányni
Én a 14. hónapban émelyegtem őrölten, de egyszer sem tudtam hányni. Mindig csak a határon voltam, az is nagyon vacak ám. Inkább hánytam volna néha egyet, bizisten.