Szép estét hippy komuna!!!
Ez nagyon tetszik!!!
GRATULÁLOK SIBA-nak, is a gyönyörű kisfiához!!!
Hát nem csodálkozom, hogy az ő szülése se volt könnyű menet, dehát ekkora babákat megszülni nem semmi teljesítmény!!!
Egyre jobban könyörgöm pici Pistikémnek, hogy ne nagyon hízzon már, inkább a tüdőcskéjét érlelje!!
Hettie, nem azért nincs bent az utónévkönyben az ARTHUR név ebben a formában, csak ARTÚR-ként, mert magyarosítva van? Mert én úgy tudom, hogy minden idegen eredetű nevet csak magyarosítva írva fogadnak el!!!Na eztet aztán jól leírtam, remélem érted, hogy mit is akartam nyögni!!
Beuka!!
Jó régivágású hölgyike lehet a férjed nagynénije!!
Miért ne vihetnéd te a saját babádat haza? utána ki fogja gondozni, kinek a kezében lesz állandóan? Hát nem csodálom, hogy kiakadtál, bizti én is azt tettem volna!! Egyébként nem szabad az ilyen okoskodó rokonokkal foglalkozni, meghallgatod, mosolyogsz, és elfelejted!!
A tejcsiszivárgás: Szerintem egyáltalán nem baj, ha nem folyik, nekem a lányomnál se jelentkezett terhesség alatt egyszer se szivárgás, és még most se!!
A gátmaszírozás szerintem akkor is hasznos, ha nem biztosítanak gátvédelmet, mert rugalmasabbá válhat tőle a gát területe, nem lesz annyira kötött az izom, és lehet, hogy csak kisebb metszés is elég!! Bárcsak én is alkalmaztam volna anno!!
Hát remélem mostmár belehúz após a kiságy javításába a jövő héten, mert már anyós is mondta neki!! én már nem szóltam, olyan mérges voltam, csak magamban morogtam!!
Megbeszéltük a párommal, hogy a helyét akkor is megcsináljuk jövő héten, vagyis átrendezzük a szobát!! a számítógép kimegy a konyhába, így felszabadul egy nagy hely!!
Nózi!!
Tudom, hogy mit éreztek a szomszéddal kapcsolatban, nálunk egy őrült nő kaik a szomszédban, és állandóan ordítozik a családjával, szinte éjjel-nappal!!
Most egy picit jobb, hogy jön a hűvös, mert legalább nem nyitott ajtónál kiabál, de nyáron szörnyű...
Én úgy tudom, hogy a szocpolt át lehet vinni másik lakásra is, de a hitelt nem tudom, azt kérdezzétek meg a banktól, ahol felvettétek!!
Puszi Lányok mindenkinek!!
Jó éjt!! Üdv: Melódia