Sziasztok!
Hát a két babám nagyon rendes velem és fél nyolckor annak rendje és módja szerint bedobta a szunyát.
Akkor gondoltam jövök.
Pár dolgot elfelejtettem tegnap.
Az egyágyas szobát nem ajánlom senkinek. Csak aki nagy-nagy magányra vágyik.
én nagyon rosszul éreztem magam ,mert a baba az a nap nagyrészét átaludta. Nem mindig tudtam vele aludni és ilyenkor rossz volt egyedül. Hallottam a többi szobában a kismamák beszélgettek, nevettek. Ha lementek valahova volt kit megkérjenek,hogy vigyázzon a babára. Én nem hagyhattam ott a kicsit,hogy velük dumcsizzak. Meg mikor kaja volt vagy zuhanyoztam az is rossz volt. Bár én mindig beloptam a férjem a szobába amí zuhanyoztam, mert nem akartam magára hagyni a kisfiamat. Ez az egy előnye volt az egyágyasnak,hogy a férjem sokszor órákat bent volt. Senki észre sem vette.
BEÖNTÉS!!!
Talán most erre nem sokan gondoltok, de a beöntés maga a megváltás. Én nem akartam,de utánna nagyon megkönnyebbültem. A szülés utáni egy-két napról nem is beszélve. Sokat segített,hogy nem kell erőlködni a wc-n nagy fájdalmak közepette. A második szülésnél is szerettem volna. Vártam mint a messiást, de kijelentették,hogy ők olyat nem csinálnak. Még kérésre sem. Pedig akkor már 3 napja nem voltam wc-n, és féltem mikor lesz legközelebb alkalmam a saját lábamon meglátogatni az illem helyet. De azért műtét után 1 órával felszólítottak,hogy:
"anyuka, reggelre kakilni kéne!"
Köszi!
Szóval szerintem az nem rossz dolog. Jó elég kellemetlen szitu, de aki csinálja neki ez a sokezredik és nem a látvággyal vagy a hangokkal-szagokkal foglalkozik.
Mivel nem vagyok képben nekem is lenne pár kérdésem:
Finike! Mikorra várod a babát. Azt sejtem, hogy a napokban,de túlhordtad vagy ilyenek? És fiu vagy lány?
Dóri!
Ti direkt akartátok a kis korkülönbséget? És mit szoltatok mikor kiderült,hogy ikrek? Megnyugtatlak! Szörnyű nehéz lesz!!És még annál is nehezebb. Bocs de ez az igazság. De azért gratulálok.
Minket ketteske váratlanul lepett meg. nyaralni voltunk és elfelejtkeztem a mensimről. sok furi rosszul létem volt. Már minden szörnyű betegségre gondoltam. Csak gyerekre nem, mert mi annyira védekeztünk, hogy kész csoda ez a terhesség. Nagyon nehéz két kicsi,de más korosztályu gyerekkel.
Na jó! Hosszabb lett mint akartam. Bocsi, hogy sokat írtam. Mindenkinek jó éjszakát!!!