Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Latom kezd rendezodni a helyzet, habar en szemely szerint meg mindig nem emesztettem meg egy-ket dolgot. Peldaul azt, ahogyan matra "egyutterzett" velem, amikor elment a babam...amikor neki halvagy lila fingja sem volt, hogy ez mit is jelenthet! Aztan meg "imadkozott" ertem, hab a tortan, mit is mondjak...Na de a Joisten ott fent van es nem alszik. Ennyit a mergemrol...

Valer (Zsu): orommel olvastam tegnap, hogy alakul az eleted, ujra tudsz nevetni. Remelem hamarosan valoban ujra felhotlenul lesztek egyutt a paroddal, es tobbet latunk errefele. Kitartast es sok lelki erot, a parodnak is!

Latom ujra irtatok, "regiek": Unique, Eszter, Evi. ... Szepek a babak, nagyon hamar novogetnek!

Evi, Juca: gratulalok az evfordulohoz, unnepeljetek szepen. Juca, remelem ez a sztori nem keseriti meg annyira az unnepleseteket, nem eri meg:)

Angie: jo, hogy vegre feloldodtal, es teljesseggel a terhessegednek tudod szentelni magad. Biztosan nagyon boldog anyuka is leszel:)

Ne haragudjatok, hogy nem irok most, csak par emberkenek, megint szorit az ido:( Lelekben itt vagyok ezzel a csodalatos tarsasaggal.

Ja, meg valami: a nagy forgatagban elfelejtettem mondani, hogy csutortokon (mert kedden nem tudott fogadni) voltam a dokinal, egyelore minden rendben, a mehem szepen kitisztult (brutalis, de most megis jo hir), amint megjon a ciklusom, a 3. napon kell jelentkeznem ujra, vervizsgalat lesz. Aztan tovabb a 14., 21. napok korul ujra. Az eredmenyek utan megbeszeljuk mikor lehet ujra probalkozni, ha lehet, vagy milyen kezelest kezdunk el. En inkabb a probalkozasra szavaznek...:)

Szep estet Mindenkiek!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Ja, Bea 27, neked akartam meg irni, hogy lattalak valamelyik topikban most par hete, es csak elcsodalkoztam, hogy milyen nagy mar a babad! Ha van meg kedved, gyere erre is, itt sokan kedveltek teged.

Na most mar tenyleg lepek! Aki nem lesz itt, annak KELLEMES HETVEGET!!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Csak meg egy kis hetvegi kedvcsinalo...
a Bogaram:) Kép Kép

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 

 
 

Sziasztok!

Aniko!
Remélem is, hogy nyugodt vagy! :wink: Növöget szépen Gyöngyszemetek! Ez biztos!!! Kép

Norwell!
Mindkét gyerek gyönyörű! :)
Köszi a fotókat!

Jucmuc!
Ki nem hagynám a novemberi talit!!! :D Ezzel biztos nem vagyok egyedül... :wink:

Annácska!
Az a masszírozó hölgyike engem is érdekelne majd! Mert hát a narancsbőr engem sem kímél... :roll:

Évi!
Boldog 5. évfordulót! Érezzétek jól Magatokat kettesben! :)

Kati!
Maradjunk abban, hogy közösen éreztétek meg Anikoval, ki a kakuktojás... (Ankio uezt mondta fordítva! :wink: ) Mindenesetre bejött a dolog, ha közösen is, de vmit tudtok!... Emberismeretből jeles! Én megbuktam... :oops:

Juca!
A távolságtartás érthető...
Sajnos, a teljes élettörténet és családfotó sem véd... Látod Mátra is "vállalta" az arcát a talikon..., azt mégis. :(

Kacsa, Panka!
Még nem dícsértem meg a pocitokat! Bocs :oops:
Szépek!!! :wink:

Angie!
Én nem vagyok ilyen megbocsátó... :evil: Ez van...

Csibe!
Örülök a jó ctg-nek és UH-nak! :)
Szerdáig drukk..., aztán szabad a pálya Gáborbabának?!

Éva!
Jó, hogy benézel néha! Esetleg képek?
Köszi a gratut. :D

Junko!
Nálad sem mennek zökkenőmentesen a dolgok. :( És finoman fogalmaztam... :shock:
De inkább most tudd le a nehézségeket (amik úgy látszik Téged sem kerülnek el), hogy a Kaális babásodás zökkenőmentes legyen! :wink:

Borsó!
Neked is szomorú történeted van... :(
Remélem köztünk maradsz!? Így azért könnyebb drukkolni is. :wink:

Nomi!
Gondos az előrevetített kivizsgálás menete. Remélem minden oké lesz és próbálkozhattok hamarosan! :)

Beuka!
Úgy tűnik Mátra még egy dolgot elért... mindehol Róla beszélnek???

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Timika!Szia! :lol: A Kedves Mátra a stilusával üldözött innen el!Én PRÓBÁLTAM vele kedves lenni,meg segitőkész amikor kért tőlem valamit.Pl.hogy nézzem meg neki a term.napjait.Megtettem nagyon szivesen,AZONNAL!De nem kaptam tőle mégcsak annyi választ sem,hogy:KÖSZÖNÖM!Aztán már nem is emléxem volt egy nézeteltérésünk,már nem igazán emléxem rá,hogy miért.És kaptam egy E-mailt,hogy a többieket ne vonjuk bele,intézzük el "4 szemközt"!El is rendeztük volna,de olyasmi választ kaptam,hogy elmehetek nyugodtan ebből a topikból!Nem IGY mondta,de ez volt a lényeg!Akkor ez nekem nagyon fájt!! :cry: De átmentem egy másik topikba,ahol szivesen láttak,megszerettek,és egy olyan lány sincs ott a mai napig,mint ez a SZÉLHÁMOS!!Akiket kihasznált azokat nagyon sajnálom!Hiszen visszaélt az emberek JÓSZIVŰSÉGÉVEL! :twisted: De ezt a kört itt látom nagyjából "lefutottátok"!!Örülök neki!Ha tudjátok valahogy hajtsátok be rajta,ha meg tudjátok az összeget nélkülözni akkor ne stresszeljetek rajta!FŐLEG NE A KISMAMÁK!Tartottam eddig folyamatosan egy pár csajszival innen a kapcsolatot!(Jó volt!)Nagyon kedvesek! :lol: Pupy,Anikó,Angie,stb.......!
Köszönöm,hogy visszahivtatok!Jól esett! :lol: Majd néha igérem benézek!
Igen!Már a 28.hetet taposom Ádikámmal!Nagyon cuki kisbaba!Láttam már 4D-és Uh-án!Már láttuk rajta Apucikájának a vonásait! :lol: A MÁVban fogok szülni!Épp kedden megyek szülőszoba látogatásra!
Magamról ennyit tudtam igy hirtelen felindulásból irni!
Drukkolok nektek,hogy nehulljon szét ez a SZUPER csapat!de Hála a Jó Istennek nem úgy néz ki!! :wink: Mindenkinek nagyon sikert kivánok,mindenféle szempontból!Aki még nem babás annak azért,hogy minél előbb az legyen,aki meg babás,annak meg azért,hogy normálisan rosszullét mentesen,és BOLDOGSáGBAN teljen a terhessége!Mindenkinek MILLIÓ puszi! :wink: Bea27

Kép
bea27
 
 


Na meg egy kerdes: lattam valahol, hogy van a Beresnek egy Gravida nevu kismamaknak (es kismamasagra keszuloknek) valo bogyoja...Hasznalja valaki, velemenyek?? En hasznaltam a Beres-cseppeket (telen, tavasszal), es nagyon bevaltak. Kivancsi vagyok erre a Gravidara...Ha valaki tud rola valamit, legyszi irja meg.
Pusszancs!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Sziasztok :)

Ne haragudjatok, hogy így hosszú-hosszú hónapok után idepofátlankodok újra közétek, a többség már nem is ismer, de egy páran talán még igen :D
Azóta is rendszeresen olvasgatlak titeket, gyönyörködöm a babákban, de most meglepett ez a történet, illetve fogalmam sincs mi ez a történet Mátrával kapcsolatban, akármennyit is olvasok vissza, nem áll össze a kép. Egyik oldalon még azt olvasom, hogy mindenki aggódik érte, a másik oldalon meg már azt, hogy valami nagyon szemét dolgot csinált.
Ha nem hülye kérés ez, valaki leírná nekem röviden, mi is történt valójában? :) Köszi :oops:


Duddu
Gratula a lányokhoz, csodaszépek :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Dórimama Évi!

Hűha ti már ünnepeltek ilyentájt, boldog évfordulót!!! :)

Annácska, Timika, Brill, Narco

A kálváriámat egy cikkben szeretném majd megírni, ha lesz rá erőm. Úgy gondolom ami ma itt megy az országban az egészségügyben az röhej és egyben szomorú. Persze nem kell eget verő dolgokra gondolni, de még a dokim is azt mondta rám jár a rúd. Sokkal nehezebb mint gondoltam, de nem tudok mit tenni, prüsszentek egyet és megyek tovább.
És tudjátok fáradt vagyok. Most érzem csak igazán milyen nehéz az amikor napról-napra él az ember.

Nomi!
Örülök, hogy gyógyul a lelked. No és hát a kutyád. Djönnnörűűű! Tesómé is ilyen. :)

Bea!
Nagyjából követem mi van veled, a másik topikból. Örülök hogy rendben van a baba, és hűha nemsokára szülni fogsz. Öregszem.:)

Borsó!
Akkor azóta próbálkoztok mint mi. :(

Babus!
Hogyne emlékeznénk rád!!!Mátra egyik énje félrevezette a társaságot.


És végezetül Mátráról

Mátra azt gondolom sokkal betegebb annál mint hittük. Ha ő maga nem hiszi el saját hazugságait nem tudott volna minket az orrunknál fogva vezetni.
Nem felmenteni akarom távol áljon tőlem, mert azért ennyire empatikus nem vagyok, de ez sajnos betegség és segítségre szorul.
Vendég
 


Sziasztok!

Juca :) Nem láttam a műsort. Mit mondtak a császárról, hogy szidta az a 2 anyuka? Tök jó, hogy másodjára természetesen szültek, akkor talán nekem is van remény :roll:

Nomi :) Örülök, hogy jobban vagy! :D
Sejtem egyébként, hogy mit érezhtesz most mátra együttérzésévek kapcsolatban :twisted:

Bea :) Örülök, hogy írtál és sajnálom, hogy végül így alakult! :(
Viszont hihetetlen, hogy rohan az idő már a 28. hétben jársz :lol: A MÁV állítólag nagyon jó kórház és a szülőszobában mindenféle alternatív vajúdási eszköz megtalálható. Szülésznőd lesz? Teszel fel egy képet Ádiról? Gyere majd gyakran! :lol:

Babus :) A másik topikba írtam neked!

Unique :) Ne felejts el e-mail címet küldeni!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Babus!

Én is emlékszem rád!

A 678. oldalon kiveséztem a történetet, ha gondolod olvasd el. Bár a teljesség igénye nélkül, mert annyi szemétséget csinált, hogy csak na. Azt képtelenség leírni!

Jó éjt!
Vendég
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Jó reggelt mindenkinek! :D

Remélem nálatok is ilyen gyönyörűen süt a Nap, mint nálunk! Számomra már ez a tény is szebbé teszi a napot!

Nomi!
Jelenleg én most a Gravidát szedem. Több szempont miatt is esett a választásom errre. Pár forinttal olcsóbb, mint az Elevit, bár nem ez volt a döntő. Összehasonlítottam a 2 multivitaminnak az összetételét. Először úgy láttam, hogy az Elevité jobb (több benne a vas), de aztán pont akkor kaptam meg a Védőnő újság aktuális számát, és az írta, hogy ha sok vas van benne az sem jó, mert az meg már gátolja a cink felszívódását. Van benne jód is (az Elevitben nincs), ami a jódhiányos területeken, mint amilyen a mienk is azért nem árt. Folsav ugyanannyi van benne, mint az Elevitben. Többek között ezek miatt döntöttem a Gravida mellett. Persze most nem azt akarom mondani, hogy az Elevit nem lenne jó, mert nálam is a körzetben nagyon sok kismama szedi és minden rendben van velük és gyönyörű kisbabájuk születik, csak ha már van választási lehetőség, akkor miért ne? Remélem érthető voltam és tudtam segíteni. :)

Csibe!
Gondolok Rátok és szorítok, hogy minden rendben legyen és még kitudjátok várni a jövő hetet. Ne izgulj, pihengess!

Junko!
Pontosan nem tudom, hogy mi a helyzet veletek, de ahogy olvaslak sajnos nem sok jó. Drukkolok Nektek, hogy minnél előbb rendeződjenek a dolgok!

Bocsi, akinek nem írtam, de most így emlékezetből ennyire futotta. De most futok én is, mert holnap megyünk búcsúba és még meg kell sütnöm a sakk-matt szeletet (ami nem 2 perces művelet) és rendbe tenni a lakást.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
tina82
 
 


Sziasztok!Ime Ádikának a Pofikája 26 hetesen! :lol: Kép Kép

Kép
bea27
 
 


Azért olyan ott a szeménél,mert ott lóg a köldökzsinór! :x

Kép
bea27
 
 


Sziasztok lányok! Kép

Juca! :D
Én is örültem nagyon hogy láttalak benneteket! :D
Kinga életben is annyira kis tünemény!!!
Remélem a sütik finik voltak!
Probáltam ugy válogatni hogy szopis anyuka is nyugodtan dézsmálja! :wink:

Csibe! :D
Sokat gondolok rád!
Nagyon szép volt a történet amit irtál!

Nárcisz! :D
A gyerekek „gondolatai”nagyon édesek voltak! :D
Jo olvasni hogy már csak simogatnak a pindurkáid!

Junko! :D
Rohadt bosszanto amikor ezek a vizsgálatok hátráltatva vannak!
És annyira tehetetlennek érzi magát az ember! :evil:
Itt Pesten a Kaáliba már a vizsgálatok 70%-át elvégzik szerintem pont ezért!

Zsu! :D
Én már vissza is jelöltelek!
Mi a helyzet ezzel a kis gyönyörű kutyussal?

Borso! :D
Sajnálom amin keresztül mentél!
De hátha az uj környezet meghozza a kívánt hatást!

Annácska! :D
Neked köszönöm a segitséget mégegyszer!
Milyen a narancsbőrelleni kura?

Eszter! :D
Gyönyörüek a fiuk!

Tina! :D
Mi a sakk-matt süti?

Unique! :D
Milyen gyüminél tartotok?

Timika! :D
Gratulálok Kristofnak a fözelékezéséhez!

Beuka! :D
Én szoktam benneteket olvasni!
És már látom szépen a végefelé közeletsz!
Nagyon szoritunk! Kép

Nomi! :D
Örülök,hogy elöre nézel!
Erős lány vagy! :D
A kivizsgálás meg csak jo hogy ez soha többet ne fordulhasson elő!
Mert nem is fog!!!!
Ezt a béres vitamint én is megnézem magamnak mert nekem az Elevit a jodhiány miatt nem jo!
Édes a kutyád!

Brill! :D
Remélem jol vagy!
Hétfőn ultrahang! Kép
Küld már át légyszi az orvosod nevét és elérhetőségét,meg a másiknak is akiről beszéltünk!
Köszönöm!

Bea! :D
Örülök,hogy irtál!
Gyönyörű kisfiu Ádika!

Babus! :D
Gondolom már elolvastad a történetet!
Sajnos ilyen emberek is vannak! :evil:

Angie!
Én sem vagyok ennyire megbocsájto! :evil:
Soha nem akarom meglátni hogy esetleg ide ir!
Sőt kivánom neki hogy költse gyogyszerre az összes pénzt amit itt lehuzott tőlünk! :evil:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok

Most már képben vagyok, köszi mindenkinek.
Hát nem semmi emberek vannak..., megdöbbentő.
Ezt a hol terhes, hol nem terhes sztorit hébe-hóba én is olvasgattam, de én is naivan elhittem minden sorát, még drukkoltam is neki titokban. Tényleg jól manipulálta az embereket. Szomorú, hogy ilyenek vannak...és hogy ilyen komoly dolgokkal játszik...


Babus

Kép
babus2005
 
 


Szepjoreggelt!

Tina, koszi az infot! Sok jot olvastam en is, akartam azert hallani velemenyt olyantol is aki hasznalja. Esetleg meg tudnad irni, Magyarorszagon mennyibe kerul, mert valoszinu erdemesebb nekem onnan hozatni, mert itt altalaban minden dragabb, amit kintrol hoznak (a Beres-csepp is:( ).

Bea: Adam gyonyoru kisfiu, aranyos kis pufok arca van, biztos gyonyoru lesz akkor is, mikor mar a karjaitokban tarthatjatok. Buksimi neki, vigyazzatok ra!

Aniko: Mi mast is tehetnek, mint hogy elore nezek :) Sokat gondolok (gondolunk) meg az elveszitett kisbabankra, es o mindig ott lesz az eletunkben, de tovabb kell lepnunk, hogy egy egeszseges kisbabank szulethessen. Minden esetre valami megvaltozott, az biztos, most mar egeszen maskepp varok egy uj terhesseget, valahogy nyugodtabb, kiszamitottabb vagyok, es nem stresszelem magam, mert tudom, hogy ez a siker kulcsa :wink:

Pupy: reg nem jottel errefele, mi a helyzet?

Csibe, neked is akartam mar reg irni, te mar a finisben vagy, varjuk a csupa jo hireket.

Itt nalunk (Kolozsvaron) a heten 4-es ikrek szulettek, mutattak oket a teveben. Olyan picurkak (a legkisebb 500 g, a legnagyobb 900g), es termeszetes uton szulettek. ez is az elet egy csodaja:)

Remelem nalatok is szep ido van, mert itt gyonyoruen sut a nap:)
Hamar vegzek a takaritassal, hogy kimehessunk setalni:)
Szep hetveget Nektek!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Bocsika!Megint én!! :oops: Itt küldö Ádiról egy sokkal jobb képet,mert nekem az a másik pofis nemtetszik! :? Kép

Kép
bea27
 
 


Bea: profilbol vagy felprofilbol Adam sarmos fiatalember :wink:

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Sziasztok!
Befejeztem a süti sütést és most pihenésképpen leültem egy kicsit.

Anikó!
A sakk-matt szelet 2 különböző színű tésztából (majdnem olyan, mint a piskótatészta) készült süti. Lehet szinezni kakaóval vagy ételszínezékkel (bár ez utóbbi nem ad olyan látványos eredményt). Úgy kell a lapokat vágni és pakolgatni egymásra, hogy egy szelet süti egy 4*4-es sakktábla szerű ábrát mutasson. Nálunk ez a család kedvenc sütije. Elég pepecselős megcsinálni, de megéri!

Nomi!
A Grvidából 30 darabos kiszerelésben: 1787 Ft
90 darabos 4489 Ft

Ha esetleg többre is kiváncsi vagy, akkor a www.beres.hu oldalon bővebben olvashatsz róla.
tina82
 
 


Tina! koszi az infot, valoszinu Mo-rol fogom beszerezni, mert itt kb. 5500 ft-ba jonne, atszamitva:( De a tesom gyakran jar ki, ugyhogy nem lesz problema:)
Tovabbi szep napot!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


kedves lányok!
én nem ebbe a topikba szoktam írogatni,de egy másik helyen olvastam egy m.nevű lányról,akire ki vagytok bukva.
rámtört a kíváncsiság,és elkezdtem nyomozni.
a dolog akkor lett igazán érdekes,mikor olvasom hogy most abban a kórházban van,ahol én élek.úristen lehet hogy ismerem?
milyen néven fut az iwiwen?
ha vki pár sorral leírná röviden a sztorit megköszönném.
írhattok privit is.
lola29
 
 


kíváncsi lennék a hozzászólásaira!hogy lehet megnézni?
lola29
 
 


Szia, Lola!
A 678. oldalon olvashatod a stori osszefoglalasat. Es ne izgulj, nincs abban a korhazban a noszemely, tehat nem fertozi a levegot arrafele, mert valahol jol rohog a markaba, hogy milyen szepen kibabralt johiszemu emberekkel...

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


nomibogár!
köszi!
az iwiwen 162 találat van ezen a becenéven.milyen néven fut?azé megnézném....
lola29
 
 


Narcisz!

Nem emlekszem, hogy irtam-e, nagyon tetszett amit a gyerekektöl ideztel! :D
Jobban vagy? Most nem nyomnak nagyon?

Csibe!

Nagyon szurkolok, hogy mèg huzd egy kicsit es, hogy minden siman menjen! :D
Nagyon szep amit a siker-jolet-szeretetröl irtal! Tanulsagos törtenet!

Junko!: :D

Nagyon sajnalom, hogy ilyen körülmenyes minden! Egyszerüen felhaborito, hogy az ember fizeti a TB-t es amikor szüksege lenne az egeszsegügyre akkor meg itt szorakoznak vele! Engem is erdekel az egesz story!

Zsu!

Ahogy irtad! Szepen lassan! Meglatod minden rendben lesz! En nagyon drukkolok nektek! :D

Borso!

Igen, jövö heten H.S.G. Akkor ezek szerint Te mar tul vagy rajat? Hat bevallom en is felek egy kicsit, de nem banom ha faj, csak minden rendben legyen! Neked nagyon rossz volt? Vagy csak inkabb kellemetlen?

Orülök, hogy tetszik ahol lakom! :D Jo itt, nagyon nyugis. Elöször furcsa is volt a varos utan. :shock:

Sajnalom, ami törtent Veled, es remelem minel elöbb babad lesz! :D

Eszter!

Tetszett amit irtal! En is igy gondolom! :D

Annacska!

Nagyon jol hangzik amit a masszirozos lanyrol irtal. Kar, hogy az en közelemben nincs egy ilyen!
De jo, hogy talizunk majd! :D

Timika!

Orülök, hogy Kristof mar ilyen ügyes, es ilyen jo etvagya van! :D

Bea!

Kicsit visszaolvastam a Matra-val kapcsolatos dolgokat. Tisztan latszik, hogy egy csomoszor irtal neki kedvesen, kerdeztel töle, es meg valaszra sem meltatott. Ezt velem is csinalta utana, elöször sz@rul is esett, de aztan tökre nem erdekelt. Gondoltam nem kell, hogy mindenkinek szimpi legyek. Ugyanakkor voltak/vannak itt mas nagyon rendes lanyok is akikkel szivesen tarsalgok/ogtam. Sajnalom, hogy igy bant veled. En akkor nem nagyon ertettem az egeszet azert is mert nagyon uj voltam meg es azert is mert nagyon keveset tudtam jönni ide. Az meg szörnyübb, hogy privatban probalt kiturni teged, itt meg elöadta magat…

Nagyon szep a babad, :D es örülök, hogy irtal magadrol! Gyere meg, latod mindenki örül Neked! :D

Beuka!

Köszönjük szepen a kedves szavakat! :D Rendes töled! Latom mar nem sok van vissza a babazasig! :D

Nomi!

Orülök, hogy minden rendben veled! :D Nemsokara kezdödhetnek a vervetelek is!

Brill!

Annyira draga vagy! Köszönöm szepen! :D

Tina!

A sakk-matt szelet engem is erdekel! :D Biztos finom. Talan a fele kakaos vagy valami ilyesmi? Bocsi, most olvastam, hogy mar irtal rola! :lol:

Aniko!

Mi van veled? Jol vagy? Tudja mar Marci, hogy kistestvere lesz? :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Már nagyon régen jártam erre, gondoltam benézek, hogy hogyan nő a középső mező, de nem igazán értem, ami most itt fogadott?!?!? Igazából a visszaolvasással sem lettem sokkal okosabb..., mi történt???

Mindenesetre van akiknek még nem is gratuláltam.

Anikó, Brill!
Gratuláloka Picurkákhoz, és nagyon boldog, problémamentes pocakosodást kívánok Nektek!!!

Dudu!
Neked is gartulálok a Lányokhoz, igazán nagyon-nagyon szépek!!!


Nomi!
Nagyon sajnálom, ami Veled történt.... :cry:

Elég sok a munkám, és próbálok is nem állandóan ezen agyalni, de a vizsgálatok elég lassan haladnak, így nyugodtan vegyetek ki a táblából, ha gondoljátok.
A kromoszóma vizsgálat, a hormon eredmény és a Férjem andrológiája van eddig kész, és szerdán megyünk az immunológiai eredményért.

Puszilok Mindenkit, és remélem helyreáll a topik békéje!!!

dido
dido
 
 


teljes délutánom a m ügy nyomozásában telik.teljesen felpezsdít ez a téma!
megkerestem ai iwiwen.
kiderült van egy közös ismerősünk.írtam neki,ő mit tud róla.
lola29
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam, de borzasztó? hetem volt. Most sem tudok nagyon visszaolvasni, mert nem az otthoni számítógépről írok, többek között ez is eltűnésem oka. Ugyanis felmondta a szolgálatot:( Azt viszont látom:

Angie: rettentően örülök a picikédnek!!!!! Fantasztikus!!!Nagyon boldog kismamaságot kívánok Neked!!!!

Egyszerűen nem térek magamhoz Mátrával kapcsolatban. Az tény, hogy a találkozón nekem nem volt szimpi, de próbáltam vele beszélgetni. Az az egy volt furcsa, hogy egy csalódott "anyuka", aki már elvesztette egyszer a babáját, másképpen reagál dolgokra. Most már mindegy. Szerintem több mérgelődést, utálatot meg sem érdemel. Ne hagyjuk, hogy akár egyetlen pillanatra beférkőzzön a gondolatunkba, mert azt sem éri meg. Undorító, az ilyenektől hányok....

Ez a hét rettentő furcsa volt és nemis tudom, hogy írjam le nektek. A házassági évfordulónk után szinte annyira összevesztünk, hogy ....Ez azért volt, mert leveleztem egy anyukával, akinek már van két gyereke, de a harmadikkal elvetélt. Megbíztam benne, erre a hátam mögött kikezdett a férjemmel Skypon keresztül képeket küldözgetett neki, stb...Lebukott. Még szerencse, hogy én szoktam a gép előtt ülni. Szóval nagyon szarul esett. Emiatt mi vesztünk össze a férjemmel. Egyébént még most is fáj, hogy ennyire nem lehet megbízni senkiben. Még a neten is ilyenek történnek.... :(

Kedden voltam uh-n, mert mondta a doki, hogy a következő Clostis hónap előtt mindenképpen menjek kontrollra. Már nagyon vártam. Eleve egy órás késéssel indított a doki, majd volt egy másik lány, akinek ugyanazt az időpontot adta, mint nekem.

Bementem, megkérdezte miért vagyok itt. Mondtam uh-kontroll a Closti miatt. Majd mondja: akkor nem jött meg a mensie?
Válasz: még nem kellene, a doktorúr hívott vissza kontrollra...
Kérdés a dokitól: akkor terhesnek érzi magát?
Válasz: még nem érzek semmit
Kérdés: akkor nem jött meg a mensie?
Válasz: még nem kelllene megjönnie
Kérdés: kiváltott a gyógyszert?
Válasz: milyen gyógyszert?
Doki: a Clostit
Válasz: még azt sem tudom, hogy be kell-e szednem.
Ezután megnézett.
Doki: maga nem terhes, szabályos A típusú, vékony mnyh. Viszont mást látok. Egy 26 mm-es tüsző jobb oldalon, egy 17mm-es bal oldalon. Negatív uh lelet, szedje nyugodtan a Clostit.
Én: nagyon sok tüszőm volt, biztos kell nekem a gyógyszer?
Doki: igen, 2*1, 5 napon keresztül
Én: nekem az sok, szétrobban a petefészkem
Doki: akkor szedjen 1-et.
Én: mikor kezdjem
Doki: amikor akarja
Én: mikor jöjjek kontrollra?
Doki: amikor terhes.

Ne haragudjatok, hogy leírtam a történetemet, de annyira kiborultam, sírógörcsöt kaptam. Aztán hazajöttem és a számítógép kaput. Gondoltam ennél rosszabb már nem lehet....

Erre nem jött meg, ma vagyok a 29. napon, teszteltem. És 2 db nagyon sötét vonal délutáni pisiből... Mit szóltok? Akkor most terhes vagyok? A doki szerint nem, viszont nincs mensim, nem fáj semmim és van egy gyönyörű pozitív tesztem.... :D :D :D

Mindenkinek millió puszi és nagyon kérlek Titeket, szorítsatok!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


ez is jó!
lola29
 
 


Heni!
Az orvosod tök hülye! :shock:
Te totálisan terhes vagy!!!!Szerintem a petefészekben a sárgatest termelést látta! :shock: okos!!!!
De most baj nem lehet mert a progiszinted tuti biztos!!!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Lola!
Küldtem neked egy privit!!!!!Nézd meg!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Anikó!
Köszönöm szépen :) Jól esik a drukkolás, már eléggé izgatott vagyok :)

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Heni!

Gratulálok!!!
És igaza van Anikónak, Pocaklakód van és a dokid kereshetne más szakmát!
Nagyon boldog és problémamentes 8 hónapot kívánok Nektek!!!

dido
dido
 
 


Sziasztok!

CsHeni!
Óriási gratula Nektek!!!
Kép
Most írjam, hogy éreztem...? :wink: Nagyon eltűntél (igaz most már tudom, hogy "borzasztó heted" volt)..., így azt gondoltam, van egy halványka teszted, de vársz az ismétlésre és ezután közlöd velünk a jó hírt... Hát, igen...mindenki magából indul ki. :lol: Aztán meg nem is olyan halványka az a teszt!!! :wink: Nagyon örülök!!!
Kíváncsian várom, hányan vagytok...? :wink:

Aniko!
Akkor fej-fej mellett haladunk! :wink:
Nagyon jóóó! :D
Jó volt a tra :lol: ccs...

Dido!
Dehogy veszünk ki a táblából! :evil:
Szerdára drukk!
Remélem semmi gond az eredményekkel!
Az andrológia javult? Úgy várom a híreket Rólatok...
Köszi a gratulát! :D

Bea!
Nagyon szép a kisfiad!

Junko!
Én jobban örülnék, ha a siker örömének érzése végre elnyomná a rengeteg bosszúságot... Legyen így! :wink:

Csibe!
Hogy vagytok?
Még megy a drukk...

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Sziasztok!

Annácska!
Köszönöm a drukkokat.Én is remélem, hogy jó lesz a szülés, már nagyon várom!

Brill!
Igen, szerda után bármikor jöhet babóka! :lol:
Ti hogy vagytok?

Nomi!
Szorítok neked továbbra is!
Köszönöm, hogy gondolsz ránk!Ha lesz valami, azonnal üzenek!

Babus!
Én is emlékszem rád!
Nagyon szép fiad van! :lol:

Tina!
Neked is köszi! Pihengetek, már amennyire tudok!
Ja, és izgulok ám egy kicsit!

Anikó, Judit!
Örülök, ha tetszett a történet, engem is nagyon megfogott!

Anikó!
Én is sokat szoktam rád gondolni!Remélem lazítasz és nem idegeskedsz! Semmi nem ér annyit!!!!!!

Bea!
Nagyon édes a babád! :lol:
Nekem két hetem van még, már én is tűkön ülök!

Heni!
Szereintem is terhes vagy!Nem tudsz másik dokihoz menni?A Clostit pedig be ne szedd!Gondolom ezt magadtól is tudod! :oops:

Timika!
Azt hiszem a látogatásból már nem lesz semmi! :oops:
Egyedül már nem mozdulok ki!

Junko!
Akkor ha jól olvasom segítőkész a doktornő?
Tudod nem szeretném ha csalódnál benne, az nekem is rossz lenne, hiszen én ajánlottam!

Most megyek, jó éjt Mindenkinek!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Kedves Lányok! :P
Hozzátok hasonlóan engem is megdöbbentett (és ez még enyhe kifejezés) Mátra aljassága. :twisted: Nehéz efölött napirendre térni és hálás vagyok Katinak és Anikónak, hogy felnyitották a szemünket.
És olyan jó volt látni, hogy más topikokból is átjöttek írni, erőt adni, drukkolni, hogy ne hulljon szét ez a csapat.
És már sokan leírták, de én is csak ezt tudom írni: nem marad semmi büntetlenül ezen a világon. Az ember felelős a tetteiért, szavaiért, gondolataiért.
Én nem bántam meg, hogy imádkoztam Mátráért, mert szerintem egy imát soha nem szabad megbánni, még ha az ok (babaelvesztés) nem is volt igaz, és ha nem is tudhatjuk, mit gondolt, érzett Mátra, amikor minket olvasott.
Én (is) nagyon csalódott voltam (vagyok).
Mindannyian sokat tanultunk az esetből.

Rolly
rolly
 
 


Lányok,
igyekszem majd megint írni, hisz még több nekem írt üzenetre nem válaszoltam, de a köv. héten pótolom!!
Most csak 3 gyors reagálás:

Heni :lol: :lol: :lol:
Szívből gratulálok!!!!!! Olyan jó, hogy ilyen jó hírrel érkeztél!!! Hát persze, hogy babát vársz!!!! Naggggyyyon örülök!!! Vigyázz magadra (MAGATOKRA)!!!! Annyira feldobott most ez a hír, hogy napok óta végre most igazi jó kedvem lett!!!
Kép

Csibe
Már nem sokára láthatod, magadhoz ölelheted a fiacskádat!!! :lol:

Bea
Ádikát én már láttam a másik topikban (és Téged is, amikor tettél fel képet még régebben). :lol:

Angie, Aniko, Brill, Juca
Köszönöm!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Akartam írni végre egy olyan üzenetet, ahol csak mosolygós fejecskék vannak!! És most sikerült!!
Megyek (tudjátok, óravázlatok...), jó éjszakát és szép vasárnapot!!
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Sziasztok!

Anikó! :)
Köszi, jól van a kutyus (Liza). :) Ma is voltam vele egy olyan helyen, ahol nagy tere van, sokat rohangálhat és ráadásul más kutyusokkal is játszhat, mert sokan viszik oda esténként sétáltatni a kutyájukat! Ma is kint voltunk, mit ne mondjak nagyon elfáradt, és most már az igazak álmát alussza... :D

Jucmus! :)
Köszike, jól esett, hogy rám is gondoltál... :D

Heni! :)
Én is gratulálok! Alakuljon minden úgy, ahogy tervezted!!! :D

Most ennyi.
Puszi mindenkinek
Zsu
valér
 
 


Brill!
Amikor Angie megírta sms-ben, hogy hogy jött össze a Babócátok, teljesen le esett az állam, pedig volt már itt a topikban egy-két "csoda". Mindenesetre nagyon örülök Nektek!!! És nagy bizakodással tölt el engem és a Férjem is.

A 2. andrológia sem lett jó, ugyan olyan rossz lett mint az 1. Úgy néz ki, hogy mindezért egy viszér a felelős, amit meg kell műteni :cry: , és igazából majd utána derül ki, hogy hogyan tovább, addig pedig megy a spontán próbálkozás.

Van azért egy kis jó hír is, mert annak ellenére, hogy nyár közepe óta nem szedem a clostilt, 37,1 !!! volt a progim, és mára már úgy néz ki, hogy a ciklusom is visszaállt a 26-29 napra.
Viszont most a prolakitnom szökött az egekbe: 856, amivel eddig soha nem volt baj. A doki azt javasolta, hogy a Férjem műtétjéig ne szedjek rá gyogyit, hanem van valami gyógynövény szer is rá, az a neve, hogy PREMENS, mert szerinte a stressztől lett ilyen magas a prolakitinom, és lehet, hogy ez is elég lesz a normalizáláshoz. Igazából már úgy örültem, hogy már nem kell szednem semmit....
De legalább a kromoszóma eredményünk jó, és már teljesen bizonyos, hogy a Férjem férfi én pedig nő vagyok... :lol:

Csibe!
Nagyon elszaladt az idő, olyan hihetetlen, hogy már a jövőhét már a Tietek is lehet. Emlékszem, hogy Gábor is egy kisebb csodával fogant :) most meg már nemsokára a kezedben foghatod.

Lányok!
Ismeri valaki a PREMENS-t?

dido
dido
 
 


Dido :lol: :lol:
Úgy örülök, hogy újra itt vagy!!!!
Sajnálom ezt a sok gondot, de igazad van: csodák mindig léteznek!!!

(megyek, készülök tovább, csak még nem léptem ki, lefekvés előtt ugyanis még egyszer benézek)

Puszi: Rolly
rolly
 
 


Sziasztok!

Heni :) Tiszta szívből gratulálok a zebrádhoz! :lol: Viszont keress egy másik dokit.... :twisted:

Csibe :) Sebaj, ezt a kis időt már kibírom, majd jöttök ketten :lol: :wink: Holnap már 38+4 leszel... Kristóf ennyi idősen jött a világra :D

Jucmuc :) Anikó :) Köszönöm a gratulációt Kristóf nevében is! :D Az étvágyunkkal ma sem volt probléma, ugyanúgy megettük a fél üveg sütőtököt szopi után természetesen :lol:

Anikó :) Minket nem szeretnél meglepni? :lol: :wink:

Bea :) Nagyon szép baba Ádika bármelyik képet is nézem :D :wink: Hol voltatok 4d UH-n?

Lola :) Koós Rita néven fut a "művésznő" :twisted: :twisted: :twisted:

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Ja, a mai bosszúságomat még leírom: akartunk venni a járókába matracot, hogy ne legyen annyira kemény a felülete. Szegeden nem találtunk, ezért a múltkor, mikor fent voltunk Pesten, vettünk az ottani Brendonban 6e forintért. Kimostam a huzatát 40C-on, erre most nem tudom visszahúzni arra az átkozott szivacsra. Azt hittem felrobbanok :x :x :x

KépKép

KépKép
timika
 
 


Timika
Milyen nagy már Kristóf!!! :lol: És a főzelékevés nagy dolog!! Csináltatok képeket a majszolásról??? :wink:
Nem semmi, hogy a brendonos huzat összement! (Ha esetleg most kimosnád a szivacsot??? Aztán meg levágsz a járókából?? Na jó, abbahagyom, agyamra ment az előbb a nyelvtöri :lol: )

Jó éjszakát, szép álmokat, megyek aludni (én is).
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Sziasztok!

Hiányoztatok és ezért gyors benéztem!
Vissza olvasni nincs energiám :? BOCSI

HENI! Kép Gratulálok!

Dido!
Velem szedette a doki ezt a gyógyszert, de szerintem nagyon felesleges.
Semmi haszna, csakhogy egyel több gyógyszert kelljen szedni :?
1-1.5 hónapig szedtem hiába.

Amint tudok, jövök!!!
Millió puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Ági279
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!nagyon aktív vagy ma hajnalban!
lola29
 
 


Jó reggelt Lányok!

Én annyira, de annyira, de annyira boldog vagyok, hogy azt el sem tudom nektek mondani!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ma is csináltam tesztet és az is nagyon sötét két vonal. Olyan izgatott vagyok! Remélem minden rendben lesz. Az biztos, hogy ehhez az "orvoshoz" többet nem megyek.....

Anikó, Brill, Timika, Dido, Rolly, Csibe, Ági!! Remélem nem hagytam ki senkit, de az agyam csak a babóra tud koncentrálni!!
Nagyon köszönöm nektek a gratulációt!

Mindenkinek gyönyörű vasárnapot kívánok!


Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Valér!! Neked is nagyon szépen köszönöm!! :oops:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?