Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy nem írtam, de borzasztó? hetem volt. Most sem tudok nagyon visszaolvasni, mert nem az otthoni számítógépről írok, többek között ez is eltűnésem oka. Ugyanis felmondta a szolgálatot:( Azt viszont látom:
Angie: rettentően örülök a picikédnek!!!!! Fantasztikus!!!Nagyon boldog kismamaságot kívánok Neked!!!!
Egyszerűen nem térek magamhoz Mátrával kapcsolatban. Az tény, hogy a találkozón nekem nem volt szimpi, de próbáltam vele beszélgetni. Az az egy volt furcsa, hogy egy csalódott "anyuka", aki már elvesztette egyszer a babáját, másképpen reagál dolgokra. Most már mindegy. Szerintem több mérgelődést, utálatot meg sem érdemel. Ne hagyjuk, hogy akár egyetlen pillanatra beférkőzzön a gondolatunkba, mert azt sem éri meg. Undorító, az ilyenektől hányok....
Ez a hét rettentő furcsa volt és nemis tudom, hogy írjam le nektek. A házassági évfordulónk után szinte annyira összevesztünk, hogy ....Ez azért volt, mert leveleztem egy anyukával, akinek már van két gyereke, de a harmadikkal elvetélt. Megbíztam benne, erre a hátam mögött kikezdett a férjemmel Skypon keresztül képeket küldözgetett neki, stb...Lebukott. Még szerencse, hogy én szoktam a gép előtt ülni. Szóval nagyon szarul esett. Emiatt mi vesztünk össze a férjemmel. Egyébént még most is fáj, hogy ennyire nem lehet megbízni senkiben. Még a neten is ilyenek történnek....
Kedden voltam uh-n, mert mondta a doki, hogy a következő Clostis hónap előtt mindenképpen menjek kontrollra. Már nagyon vártam. Eleve egy órás késéssel indított a doki, majd volt egy másik lány, akinek ugyanazt az időpontot adta, mint nekem.
Bementem, megkérdezte miért vagyok itt. Mondtam uh-kontroll a Closti miatt. Majd mondja: akkor nem jött meg a mensie?
Válasz: még nem kellene, a doktorúr hívott vissza kontrollra...
Kérdés a dokitól: akkor terhesnek érzi magát?
Válasz: még nem érzek semmit
Kérdés: akkor nem jött meg a mensie?
Válasz: még nem kelllene megjönnie
Kérdés: kiváltott a gyógyszert?
Válasz: milyen gyógyszert?
Doki: a Clostit
Válasz: még azt sem tudom, hogy be kell-e szednem.
Ezután megnézett.
Doki: maga nem terhes, szabályos A típusú, vékony mnyh. Viszont mást látok. Egy 26 mm-es tüsző jobb oldalon, egy 17mm-es bal oldalon. Negatív uh lelet, szedje nyugodtan a Clostit.
Én: nagyon sok tüszőm volt, biztos kell nekem a gyógyszer?
Doki: igen, 2*1, 5 napon keresztül
Én: nekem az sok, szétrobban a petefészkem
Doki: akkor szedjen 1-et.
Én: mikor kezdjem
Doki: amikor akarja
Én: mikor jöjjek kontrollra?
Doki: amikor terhes.
Ne haragudjatok, hogy leírtam a történetemet, de annyira kiborultam, sírógörcsöt kaptam. Aztán hazajöttem és a számítógép kaput. Gondoltam ennél rosszabb már nem lehet....
Erre nem jött meg, ma vagyok a 29. napon, teszteltem. És 2 db nagyon sötét vonal délutáni pisiből... Mit szóltok? Akkor most terhes vagyok? A doki szerint nem, viszont nincs mensim, nem fáj semmim és van egy gyönyörű pozitív tesztem....
Mindenkinek millió puszi és nagyon kérlek Titeket, szorítsatok!!!