Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi, nem baj, úgysem lesz szükség rájuk :-)
szonya

* :P
Tudom. Nagyon drukkolok!

Szonya :P
Ki van zárva. Pont Neked nem írom le. Nem kiszúrásból, hanem miattad! Ha elmúltál 12 hetes, ígérem leírom! Szorítok Neked és minden rendben lesz :)
Próbáld kizárni a rossz gondolataidat és örülj neki, hogy ott vannak a pocidban, 1 vagy 2 babóca :wink:

Lányok :P
Holnap bevonulok a kórházba hiszteroszkópiára. A műtét maga csak hétfőn lesz, s ha találnak valamit, akkor pár napig bent kell maradnom. Drukkolok mindenkinek, akinek szüksége van rá, s majd jelentkezem!

Fanni
fanni73

Sziasztok

Zsofian
gratula, akkor most nagyon vigyázol rájuk,

Szonya
ne izgulj, nehogy megártson a babáknak

Fanni
már holnap pénteken befekszel és hétvégére haza sem engednek, engem tavaly hétvégére hazaengedtek és csak vasárnap délután 2-re kellett visszamennem, az elég rossz lehet ha nem engednek haza, melyik kórházba mész?

Drukk mindenkinek ezerrel

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szonya!

Köszönöm a biztatást! De ahogy hiszed azt, hogy nekem nem lesz szükségem fagyibabákra, Hidd úgy, hogy minden rendben van.
Nem szabad izgulni! minden rendben lesz, a dolgod csak annyi, hogy vigyázz magatokra. Persze, hogy előfordulnak szomorú esetek, Fanninak nagyon-nagyon rossz lehetett. De ne rá gondolj, hanem az egészségesen világra jött babákra!
zsofian

KISMÓKUS!
elsősorban neked írok!láttam hogy szépen kijavítottál a táblában!
arra kérlek,hogy bármit írok,egy hétig hagyj fennt a táblában oksi?menni fog?
tegnap hülye voltam.este teszteltem.semmi.holnap lesz a 2.hét letelése,reggel tesztelek.
nagyon reménykedem, nagyon szorítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29

Lola,
csak rád gondolok, nagyon szorítok!
szonya

Lola! :D
Mindenem csuriba érted! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Rengeteg jó hír jött azóta, hogy nem jelentkeztem, melyneke oka: mint már írtam ma voltam vissza a Kaáliba. A doki bácsi rendben talált és már ma este ment a Gonal-F és a Suprafact. Kedden kell mennem UH-ra.

Szonya: Éppen ma múlt el és már írta is a szurit. Igazad volt!!

Melcsi: Nem fizettem, csak tettem volna. Ugyanis nekem a doki azt mondta Ny.h-án hogy kell egy papír hogy jogosult vagyok a lombikra, melyet ők adnak ki. Végül is mindegy, lezártam azt a részét és csak a baba érdekel!!
Gyógyulást!!!

ZSofia, Katyerina: Nagyon-nagyon szurkolok!!!
És persze mindenki másnak!!

Kismókus: KÖszönöm!!

Csibe73: Mint már írtam nálam soha semmi nem ment úgy, mint 1 normális embernél. Ezért most ha "talán" jó lenne a stumu, akkor biztosan nem lenne jó a leszivott anyag, vagy nem termékenyülne meg, vagy nem osztódna, vagy................, mit tudom én! Néha nem értem, miért kell hogy minden megtörténjen velem! Nem vagyok negatív, csak sajnos félek hogyha van még valami prücök, ami bekerülhet a gépezetbe és én még nem éltem át, akkor az előbb utóbb elér!!De miért??
Bocsánat, csak úgy kijött belőlem!

Lola29: Fel a fejjel. Ha ennyit vártál, azt a kicsit már tedd hozzá! Tudom én hogy nehéz, mintha magamat olvastam volna vissza. Sajnos ugyan ílyen vagyok :oops:

Jó párosodást, osztódást, tüsző növekedést(ezt már magamnak is) és nem utolsó sorban Jó éjszakát!!

Szerencsét a holnapi naphoz!!!!!
pézsé

HAJRÁ LOLA!!!!!!!!
Melcsikém!
Részemről jöhetsz, szorítok egy kis helyet neked a pakkomban!!
Pézsé!
Részemről a "párosodás" jókívánságot veszem magamra :lol: :lol: :lol: :lol:
Pusszantás!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Köszönöm az elérhetőségeket. Már be is jelentkeztem, szerintetek kihez? :lol: Hát persze, hogy a Krizsa doktorhoz. Annyi jót hallottam róla tőletek, hogy nem is volt kérdés. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a többi ott dolgozó orvos nem vér profi.
Le tudnátok írni, hogy mi fog történni az első megbeszélésen? Nagy baj, hogy nekem nincs friss hormoneredményem, amit elvihetek?
mazsola78

Mazsola!
A legjobb kezekben leszel.
A dolog ugy kezdődik, hogy megkérdezgeti, mivel foglalkoztok a párosodáson kivül, majd az előéletetkről kérdez. Aztán irja ki a vizsgálatokat, FSH LH ösztradiol, prolaktin, nem tudom még mi, HIV,Hepatitis, átjárhatósági esetleg, párodnak elrendeli amit meg kell tennie. Aztán hajrá. Ez az egész lezajlódhat 1 ciklus alatt, aztán a következőben akár indulhattok is, ha minden jól megy. De sajna nov-ben elutazik 3 hétre, ugyhogy lesz időtök a vizsgálatokra.
Ha van korábbról esetleg vmi leleted, zárójelentésed, stb,azt vidd Magaddal.
Zsófi! :D
Visszakaptad a pötyikéket. :D Szépen megágyaztál nekik?
Kedves amit irsz, remélem is, hogy azért 1 kicsit szeret!Mivelhogy gondoskodom arról, nehogy már lila legyen a medencecsontja, ha rám fekszik :oops: :lol: Na de lassan az övé sem látszik :lol:
Lola!
Ejnye-bejnye! Reggel kell csinálni! Várunk a hirrel!
Katyuska, Ági, Lona!
Mennek a tapasztó drukkok!
Pézsé!
Pozitiv gondolatokat elősegitő ++++++++++++ energiákat küldök Neked. Ugyanis ehhez nagyon kell, és felkészülhetsz sok sikertelenségre is, mert ez sajnos a mi utunk, de sose szabad arra gondolni, hogy ez nekem biztos nem sikerül. Mert akkor nem is fog!
Azért hihetetlen, hogy miket ki nem találnak dokik, hogy még 1 kis pénzt kihuzhassanak a páciensekből.
Van 1 jó ismerősöm, több éve járt 1 dokihoz, miómával, amit "nem lehet müteni", és azzal "lombikra sem lehet jelentkezni". Aztán ellöködtem Krizsához nyáron, aki ajánlott neki dokikat. Tulvan a mütéten, sikerült,és már uton is vannak a lombik felé. De meddig járt volna még 1 helyben, ha nincs ismerőse, aki hasonló cipőben jár? :evil:
Fanni!
Remélem hogy a kórházban sikerül olyan állapotot elérni, amivel Te is eljutsz a várva várt babához. Veled mi történt, megirnád priviben? Tudod, nekem is volt...
Szonya!
Még rengeteg szörnyü történetet fogsz hallani a babavárás során, de legjobb ha ugy gondolsz ezekre, hogy Veled ilyesmi nem fordulhat elő, és azt szüröd le, hogy bizony mindent meg kell tenni, hogy Te végig kiviselhesd, ezért semmilyen áldozat nem drága, mert Neked nem természetes uton lett babád. Az igazi para pedig majd akkor kezdődik, mikor a kezedben tartod :lol: És sose lesz vége :lol:
Anikó!
Te mikortájban mész ujra UH-ra? Nem mostanában? Jól vagy? Azért irkálj csak ide is!
Kismokus!
A táblánk gyönyörü!
Kiscsillag!
Nagyon drukkolok, kitartás!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

lola29,
hajrá, nagyon szorítok neked!!!
Nekem másfél hetem van még a tesztig.
Nemtom ti hogy vagytok vele, én a beülti óta érzem, hogy valaki(k) ül(nek) a hasamban. Ti is érzitek a hasatokat? Amúgy itthon múlatom a zidőt (inkább nem is gondolok a mh-emre, mert csak ideges leszek), és igyexem annyi babás képet nézegetni, amennyit csak lehet.

mazsola78,
Krizsa dokinál biztos, hogy nagyon jó kezekben leszel!
pompomlány

Sziasztok

Mazsola
megkérdezhetem hogy mennyi időt kell várnotok a bejelentkezéstől a találkozóig, csak azért kérdezem, hogy kb. tudjam majd hogy én is mikor kérjek majd időpontot, köszi szépen

Mindenkinek drukkok ezerel

Pompomlány
akkor pihenj nagyon nagyon sokat

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!
Én ki szoktam hagyni a recepciót, és rögtön Krizsától kérek időpontot. Kicsit hamarabbra tud azért adni... Tudod irtam, hogy elmegy novemberben, ezt kalkuláld be.

melcsi1967

Sziasztok lányok! :D
Itt vagyok olvaslak ám benneteket! :D
És nagyon nagyon drukkolok mindenkinek! :D
Jövöhét szerdán megyek ultrahangra!Már nagyon nagyon várom!

Melcsi! :D
Végül ez allergia lett?Mert mondtad hogy elég ramatyul vagy!

Szonya! :D
Hogy van a torokfájásod?
Remélem jobban vagy!De ha segitség kell irj és leirom miket szedtem én!

Tűkön ülök!!!!

KépKépKépKép
aniko24

LÁNYOK!SAJNA MOST SEM SIKERÜLT!ÁTKÉRTEM A PAPÍROKAT pestre,okt 24-én megyek.már nem bírok egy újabb strapát győrben elkezdeni.
lola29

lola29,
ne keseredj el!!! Pesten jó kezekben leszel, ez biztos. Az újrakezdésig pedig töltődj fel, csak magaddal törődj, és mindenképpen csak előre nézz - ha javasolhatok bármit. Ami késik nem múlik.

Erika13,
igyexem a sok pihenéssel, könyvekkel és filmekkel múlatom az időt, és egyáltalán nem unatkozom. Már az is eszményi feltételeket teremtett számomra, hogy 3 hétig no munkahely. :lol:
A bejelentkezéstől az első konzultációig mi egy hónapot vártunk.

Mindenjót! pl.
pompomlány

Lola ne keseredj!! Előrre nézz mindíg, és csak pozitívan gondolj, hogy majd a másik helyen tuti sikerűl!! :-)
Ági28

Sziasztok

Melcsi
köszi szépen, csak úgy ismeretlenül is ad, mert szerintem nem valószínű hogy még emlékszik rám kb. 1,5 év távlatából

Anikó
mindjárt itt a szerda

Lola
és Pesten kihez fogsz járni

Pompomlány
köszi szépne, és csak pihengess szépen tovább

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Lola!
Szomorú lettem, amikor olvastam! Sajnálom!
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek: előre kell nézni, és bízni abban, hogy Pesten kitalálnak valami okosat, és ott sikerülni fog!
kismokus

A kormány csökkentené a társadalombiztosítás által támogatott lombikbébi-kezelések számát is. Az Egészségügyi Minisztériumnak néhány napon belül el kell készítenie javaslatát arról, hogy 2007-től milyen ellátások járnak mindenkinek automatikusan, melyek illetik meg csak a járulékfizetőket, és miért kell még nekik is fizetniük.
monyo

Sziasztok

Monyo
ezt hol hallottad, vagy honnan tudod?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

ezt a HirTv-n olvastam, ha jól emlékszem ők a Magyar Hírlapot hozták fel forrásnak.
monyo

monyo

Hát, lányok,
úgy látom, akkor nincs más: húzzunk bele, mielőtt érvénybe léptetik a korlátokat.
Már tsak azon tűnődöm, ehhez köze lehet-e annak a sok "okosságnak", amit mostanság a lombikosokról a média összehordott. :( Tudjátok, gyerekek kémcsőben a Nők Lapjában, kidobott magzatokkal riogatás a Magellánban. Hm... :roll:
pompomlány

Melcsi!

Köszi az infókat! De lenne még egy kérdésem. Ha elutazik, akkor nem ad át addig valaki másnak? Talán az elvégezné a vizsgálatokat (esetleg inszemet, ha kell).

Erika!

Mi október 11-re kaptunk időpontot. Jó lett volna hamarabb is, de hát ez van.

Remélem nem baj, hogy ennyit kérdezek,de még nagyon új vagyok ebben a dologba. Sajnos. :( :(

Mindenkinek megy a drukk!!! :lol: :lol:
mazsola78

Sziasztok Lányok!

Lola!
Sajnálom!!! :cry: Egy kicsit pityereghetsz, de aztán gondolj a következő lehetőségre ami sikerülni fog!!!

Én is hallottam sajna az RTL-klub híradójában amit Monyo írt. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy döntenek és mi alapján?:evil:

Mindenkinek megy a drukk! Csak ügyesen!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Mazsola! :)
Az okt. 11. nem is olyan rossz. Én június 15. körül telefonáltam, és július 27-re kaptam időpontot :shock: (Krizsa doki közben nyaralt).

Ahogy Melcsi is írta, első alkalommal beszélgettek majd. Hogyan jutottatok el a Kaáliba, mik voltak az előzmények, milyen vizsgálatokra lesz szükség, meg egy csomó adminisztráció (még azt is megkérdezi, hogy hány kiló vagy :lol: ). Nem tudom mondták-e, hogy az első konzultáció ára 12.000 Ft.

Lányok! :)
Most volt az első szuri! Remélem mindent jól csináltunk!!! :lol:
kismokus

Sziasztok!

Színházban voltam tegnap nem jöttem, de gondolom nem baj, én úgyis sokat írok mindig, csak foglalom a helyet!

Icsilya, Melcsi!
Köszi a biológiát! :oops: Nem vagyok elég képzett... Én azért 2 jegyű vagyok, de a hasamon a háj... :cry:
Icsilya!
Jobbulást!

Melcsi!
A szerelem, a szeretet - az IGAZI szeretet - nem a kilókon múlik. Én így húsosan több pasinak tetszem, mint sok csontkollekció ismerős lány. Mert pozitív, vidám vagyok. És ez sugárzik belőled is. A Férjed is ezért szeret nyilván. Meg biztos jókat főzöl Neki! :lol: :wink:

Zsófi!
Igen, kaptam én is a Menopurt. Abban LH és ösztro is van. Azért jobb a Gonalnál, mert abban csak ösztro van.
Gratula, nagyon vigyázz a kismanókra! Szorítsd össze jól a comikat! :wink:

Fanni!
Nálunk Apa nincs az öribabán, de egyelőre még én sem akarok ezen gondolkodni... de van, hogy csak ez az uccsó lehetőség! :(
Vigyázz magadra a kórházban!

Pézsé!
Írd ki magadból, én is így érzem.. miért van az, hogy már 3-szor kellett leállítani... miért nem jutok el a beültiig? Már korábban gond van... és persze velem, ki mással! Hát Te is így lehetsz!

Lola!
Szívemből sajnálom!!! :cry: Pedig Győrt tartják most a legjobbnak az országban - még akkor is, ha ide legtöbben Pestről írnak. De sírd ki magad, pihenj, bulizz kicsit, aztán új erővel, hajrá! Esetleg Te is megpróbál6nál besegíteni egy adag Gynevac-kal, nem gondolod?

Monyo!
Üdv! Én is az esti Híradóban hallottam. Ki vagyok bukva! Ahelyett, hogy többet támogatnának bennünket, még el is vennének! Gyönyörű! Nem akarok bántani senkit, meg politizálni sem, de remélem nyel egyet az, aki az MSZP-re szavazott! Bocsánat mindenkitől!!!!!

Pompomlány!
Sajna még az is lehet, hogy köze van a sok marhaságnak ehhez a rendeletmódosításhoz. Kár, hogy azokat, akik végigcsinálják, meg akik TÉNYLEG ezzel foglalkoznak, azokat nem kérdezik meg.

Lányok!
Aki még babát tart a pocijában, kérem, nagyon vigyázzon rá!

Mindenkinek azt kívánom, amit a legjobban szeretne!!!!

Ja, megvan a Gynevac, erre nem tudtam elérni a nővérkét. Tolódik a sejhajba szúrás....

Puszika!

Csibe
csibe73

Sziasztok

Kismókus
nagyon nagyon ügyi vagy, csak így tovább

Csibe
mit mondtak pontosan, mert nemhallottam a lényeget

Sziasztok

a drukkok és a gólya seregek mindenkinek mennek ezerrel

Erika

Kép

Kép
erika13

Hali csajok :D
bocs, hogy csak most, de egész nap mindenfelé furkároztam :D

szóval eddig minden úgy alakul, mint 2.5 éve a kispasikkal. Képzeljétek pont ugyanannnyi és ugyanakkora tüszőm van, mint anno volt. 3+3 db, 11-12 mm-esek. Ezért aztán abban maradtunk, hogy mindent csinálunk ugyanúgy, vagyis még 3 nap stimu, szerdán punkció és pénteken vagy szombaton transzfer, ha minden jól alakul :D
jah :D és utrot fogok kapni :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

JÓ estét!

Lola29: Szörnyen sajnálom! Nincsenek ilyenkor megfelelő szavak. Az emberi ilyenkor kibukik, aztán ujra felszívja magát és mehet minden előlről! Sok erőt kívánok az uirakezdéshez! :(

Pompomlány: Pihenj és bizonyos keretek közötti kellemes időtöltést!!
MOst csak te és a baba (babák) a fontosak!!! Csak pozitívan!!

Mazsola78: Én is új vagyok! KÉrdezz nyugodtan, a lányok némelyike már doktorálhatna a témában!! Üdv a fedélzeten!!!

KÉrdés: Mire jó a Gynevac? MÁr annyit írtatok róla, de igazából nem tudtam kivenni. KIknek adják, ajánlják?? Előre is köszi!

Szurkolok mindenkinek!!!!!!
pézsé

Icsilya: Tiszta szívből örülök!!! Csak így tovább! :lol:
pézsé

Lola :)
sok-sok erőt kívánok a folytatáshoz Nektek!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!
De ügyi vagy!

Erika!
Azt mondták, hogy le akarják venni az 5 alkalmat 4-re, minek nekünk olyan sok? Jövő 7en döntenek a "sorsunkról" azok, akiknek soha nem volt ilyen problémájuk, olyanok, akiknek f*ngjuk nincs az egészről. Szuper!

Pézsé!
A Gynevac egy gyulladáscsökkentő, vagy inkább elmulasztó szuri, alattomos, láthatatlan gyulladásokat, fertőzéseket kezelnek vele. Erre találták ki, aztán mellékhatásként belépett a képbe, h aki kapta, azok közül sokan utána babásak lettek. Bővebben itt: www.gynevac.hu.

Jó éjt!

Csibe
csibe73

Sziasztok

Csibe
köszi szépen, hát igen, sajnos mint mindig olyanok döntenek akiknek a dologhoz semmi közük, róla fogalmuk semmi, ill. ők anyagiakban nem érintettek

Sziasztok

szép álmokat mindenkinek

Erika

Kép

Kép
erika13

Köszi CSibe!!!
pézsé

Icsilya! Nagyon szurkolok!

Katyerina! merre vagy??? Nem tudok rólad semmit? Írjál!

Pézsé! A Gynevac laktózbaktériumokat tarlamaz.Aoknak ajánlják, akiknek rendszeresen visszatérő nőgyógyászati problémája van. Rendbe hozza a hüvely flóráját. Mellékhatásként vették észre, hogy elősegíti a megtermékenyülést és csökkenti a vetélések számát. A dokik nagyon vegyesen nyilatkoznak róla, ki jónak ki feleslegesnek tartja.
Az én nőgyógyászom szerint nagyon jó, támogatta a beadását, de hangsúlyozta, hogy ettől még nem leszek terhes, legfeljebb optimális körülményeket teremt odabent. Kovács doki szerint semmire sem jó, de ha már elkezdtem ,megvártuk a kúra végét, mert nem szeretik egyszerre a stimuval. Én most adattam be, mielőtt elkezdtük az injekciókat.
zsofian

Itt vagyok! sziasztok!

Ma nem tudom m i volt a kaáliban, de bolondokháza. életemben nem láttam még annyi embert ott.
Ugy megcsúsztunk az et-vel, hogy végül apa még akkor odaért amikor én még benn voltam. Szegény doktornőnek nem volt egy perc szünete sem.
Na de a lényeg, végül is 3 pöttyöcske csücsül a hasamban, sőt ők már nem is pöttyöcskék, komoly gömböcskék :lol:
Most tovább növesztették őket, mint eddig.
Lehet küldeni, nekem is a gólyákat!
Ja és "kidobtak" az őrzőből, mert két csajszival, annyira elbeszélgettük az időt, hogy nem vettem észre, hogy az enyém letelt :D

mindenkinek a legjobbakat!

katyerina

Katyerina!
Nagyon örülök neked, drukkolok a három pöttyöcskének.

Mindenkinek megy a drukk olvasó üzemmódban vagyok, de durkkolok nagyon.

Ja és nézzétek miket találtam ennyit sikerült most befognom de lesz még utánpótlást jut mindenkinek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Katyuska!
Máris továbbitom a tapasztó ++++++++++++ energiákat, és igyekszem arra tériteni a költözésnek induló gólyákat is!

Nekem az egész Kaáliban az őrző az egyetlen hely, ami nem tetszik. Olyna undokok tudnak ott lenni, engem is ki szoktak dobni ET után, hogy nem attól fog megtapadni, stb szövegek, szóval ezt nem szeretem.
Mazsola!
Ha nagyon sürgősnek érzed, persze átad, de azért általában szereti ő befejezni amit elkezdett. De szerintem pont jó időben lesztek, Kuala Lumpurban felszed 1 csomó infót, és csinál Neked gyönyörü gyereket! :lol:
Erika!
Szerintem ő 1 olyan EMBER, aki emlékszik a pácienseire, még évek távlatából is! Esetleg pár szóban körülirhatod Magad.
Orsi!
Hát ha minden ugy megy, tényleg megint ikreid lesznek, csak mondjuk lányok! Azért kibirnád, mi?
Lola!
Sajnos ez is hozzátartozik az uthoz. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Talán ez lesz a megoldás, hogy átjössz Pestre. Tudod már, melyik orvoshoz?
Csibe!
Küldtem 1 képet priviben, nem tudom átment-e?
Szóval kurtitás lesz :?: :!: :evil: Aljasság! Szivemből szóltál... Nagyon fogok figyelni, mert ha igen, akkor még decemberben mennünk kell az 5. lombikra, pedig igazából a január lett volna jó a bolt miatt, de az a legkevesebb ebben a helyzetben.
A Nők lapjában tovább folytatják a jó kis sorozatot. be lehet irni, talán meg is kéne tennem, és másoknak is, akiket érint...
Lehet abban valami, hogy nem a külcsin számit, mert én már fiatal lánykorom óta ekkorka vagyok, de alig tudtam levakarni magamról a férfiakat, pedig nem volt tul nagy önbizalmam, szóval nem voltam soha valami kihivó, de mégis ragadtak. Aztán szerencsére megismertem a férjemet, még nem voltam 16 éves...
Pompomlányka,Kiscsillag,Zsófi,Ági,Lona, s valahány név a naptárba :lol: szóval remélem senkit nem hagytam ki, nagyon-nagyon drukkolok Nektek, olyan nagyon szeretném ha sikerülne amit ugy vártok!
Kismokus!
Gratulálok a bátor és ügyes szuráshoz, remélem sok szép tüszőt növeszt Neked!

melcsi1967

Zsebike!
Egyszerre irtunk! Micsoda kollekciód van! :lol: Ebből jutni fog mindenkinek!

melcsi1967

KEDVES MINDENKI!
KÖSZÖNÖM A VIGASZTALÓ SZAVAKAT,NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!
NAGYON REMÉNYKEDEM, HOGY MARAD AZ 5 INGYEN LOMBIK!
a kovács dr-höz jelentkeztem be.egy barátnőm ajánlotta,aki megjárta a hadak útját,de az első lombik sikerült neki,decemberben a 30 szülinapján fog szülni!!!!!!
és nagyon kedvesek voltak.én is azt hallottam hogy győr a legjobb, de nekem nem megy a 400 km.én rontottam eddig a statisztikájukat! majd a pestit meg feljavítom!
most a nők lapjábna is megy a sok hülyeség?én csak a magellánt láttam 2*.ez is sokkoló volt .ma megveszem!nagyon okos az az újságírónő,lehet hogy beírok neki!nem köszöni meg az tuti!
nem gondolkodtam még a gyvenacban.nem tudom.nekem anyósom a háziorvosom, lehet ő is felírná.mondjuk nekem sokat volt gombás fertőm+a méhenkívüli is összenövés miatt lett.nem tudom.
azt a ciklus milyen napján kell elkezdeni?meddig tart a kezelés?
lola29

lola29,
gyere is a Kaáliba, statisztika-javításra! Meglátod, nem bánod meg!

zsebi,
köszönjük ezt a sok befogott gólyácskát, nekem az ágyon ugrálók tecc a legjobban! :D (stipi-stopi, ahogy kb. 30 évvel ezelőtt mondtuk volna uncsitesómmal) 8)

pézsé, melcsi,
nagyon köszönök minden bátorítást. Mint tapasztalatlan naiva, tele vagyok optimizmussal, és eddig tényleg minden a lehető legklasszabbul alakult - hála Krizsa doki vérprofizmusának. Viszont a táblázatba kerülést elodáznám a tesztig, bocsánat, de valahogy nem esne jól ott látni magam, kivéve persze, ha már világbajnokok lettünk! :)

Nem is t'om, ki szokott "babaragacsot" osztogatni, a gólyák mellé azt is kérnék! Előre is köszi, puszi mindenkinek: pl.
pompomlány

JÓ Reggelt!!

Lányok, 1 kis segítséget kérnék. Reggel óta egy kicsit viszketek, nem szeretném ha ez tovább fajulna, mit tegyek, mármint mit használhatok?? Előre is köszi, sürgős!

Katyerina: Örülök a 3 pötyikének, tudom hogy nagyon fogsz rájuk vigyázni és jó helyen vannak. Pihenést és kellemes időtöltést!! Kitartást a 2 héthez. :lol:
pézsé

Jó reggelt!

Katyerina!
Nagyon örülök, hogy visszakaptál 3 pöttyöcskét. Szorítok, hogy minden rendben legyen,és 9 hónap múlva egészségesen tartsd a karodban a gyermekeidet! :lol:

Anikó!
Sajnálom, ami veled és másokkal történt (a másik topikban). :cry: Teljesen megdöbbentett engem is ez az eset. Régen rendszeresen olvastam, én mindig úgy éreztem, hogy az a nőszemély mindenki "anyukája". Ezért is volt hihetetlen, ami történt. Ti már régóta sejtettétek?

Lola!
Ne keseredj el, én is most fogok a Kaáliba menni, talán éppen együtt várunk majd babát? Te kihez fogsz menni?

Jó pihenést a hétvégére mindenkinek!
mazsola78

Mazsola! :D
Igazábol rengeteg ellentmondás volt mindig abban amit mondott magárol!Már akkor tünt fel nekem elöször hogy oda kell rá figyelni amikor bejelentkezett hogy két éve jegyben jár egy fiuval aztán jöttek a durva köpködések egymásra,három nap alatt jött egy régi uj szerelem és folytatodott tovább a gyerek projekt!Na ez azért már erős volt és utána mint a lavina jöttek a hazugságok a sorozatos vetélések és az egyre képtelenebb történetek!
De a pénzt azért adtuk neki mert azt mondta rákos és nem tud elmenni az orvoshoz!És mi egyből segitettünk!Sajnos nem kevés pénztől szabaditott meg minket! :evil: De kivánom hogy gyogyszerre kelljen költenie az összeset! :evil:
Azért nem is jelentkeztem mostanában mert bántott nagyon ez az egész! :( De már tul tettem magam rajta teljesen! :)

Katyerina! :D
Vigyázz nagyon a gyöngyszemekre! :D
Mindenem csuriba! Kép

Pézsé! :D
Igyál kálciumot!Az segit!

Nagyon sajnálom! Kép
De itt Pesten fognak segiteni!Ez tuti! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Katyerina
gratula a 3 babócához, nagyon remélem2 hét múlva te leszel a világ egyik legboldogabb embere

Melcsi
köszi

Zseboroszlán
nagyon szépek - gyönyörűek a gólyák, szerintem mindenkihez megérkeznek

Lola
biztos vagyok benne hogy javítani fogod a statisztikát, drukkok és gólyák ezerrel

Pompomlány
hány aranyérmet szeretnél kapni a világbajnokságon? Mert én már oda is adtam neked őket

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lányok ezt találtam a BMC-s oldalon

Ekkora konfliktust nem vállalnak?
„Előkészítés alatt áll a fogászati ellátás tb-támogatásának csökkentése” – olvasható a Brüsszel által a héten jóváhagyott konvergencia-programban. Lapunk által megkérdezett szakértők szerint ez nem jelent mást, minthogy bizonyos fogászati ellátások átkerülhetnek az extra fizetős szolgáltatások közé.
A tárca azt is fontolgatja, hogy kevesebb lombikbébi-próbálkozást fizessen, úgy tudjuk, ebből a szempontból a brit példát favorizálják, ahol az állam mindössze egyetlen próbát fizet.
Egy lapunk által megszólaltatott szakértő szerint viszont elképzelhetetlen, hogy ekkora konfliktust vállaljon a minisztérium,az ő véleménye szerint „három alá biztosan nem mennek”.
Jelenleg a társadalombiztosítás a kapcsolatban élőknek támogatja az asszisztált, úgynevezett reprodukciós beavatkozásokat, de nem a végtelenségig. Az inszeminációért (a nő testén belüli mesterséges megtermékenyítésért) nem kell fizetni, de lombikbébi-próbálkozásból (amikor a megtermékenyítés testen kívül történik, és a petesejtet visszaültetik a nő méhébe) csak ötöt támogat az egészségbiztosító.
A nemrégiben hozott rendelettel ez érvényes a meddő egyedülállókra is, de azoknak, akik csak a korukra hivatkozva szállnak be, fizetniük kell. Ez beavatkozásonként 300-400 ezer forintba kerül. E mellé jönnek még az elengedhetetlen gyógyszerek, amelyek – azon túl, hogy sokszor csak külföldről beszerezhetők – igencsak drágák. Bár ezeket a tb 50 százalékban támogatja, próbálkozásonként még így is 50-200 ezer forintot kóstálnak. Mindent egybevetve nagyjából fél millió forintjába kerül egyetlen próbálkozás az egészségbiztosítónak.
Demográfiai mélypont
Megkerestük az egyik lombikbébi-klinika vezetőjét, aki szerint vállalhatatlan következményekkel járhat, ha próbálkozásonként fél millió forintot kellene előteremtenie azoknak a pároknak, akiknek természetes úton nem lehet babája.
„A Ratkó-korszak unokái vannak most szülő korban, és ez még tíz évig marad így. Utána olyan súlyos demográfiai mélypontra kerül az ország, ami
– ha nem teszünk ellene – megfordíthatatlanná válik.”
A klinika vezetője azt mondja, a tervezhető beavatkozásoknál már jó ideje várólista van, így ha valaki ma bejelentkezik hozzájuk, március közepére tudnak neki legközelebb időpontot adni. „Ezzel a lépéssel a várólista lerövidíthető lesz két hónapra, de szignifikánsabban kevesebb próbálkozásból kevesebb gyerek születik.”
Azt mondja, átlagosan öt próbából tudják vállalni a sikert, így minden egyes próba elvétele húsz százalékkal rontja az esélyeket. „Nem véletlenül alakult ki, hogy öt próbálkozás legalább kell. Ez olyan, mint egy öt menetes boxmeccs: az első menet az ismerkedésé, majd fokozatosan tapasztaljuk ki a másikat.”
Jelenleg évente mintegy 2500-3000 baba születik lombikkezelések hatására.
2006. szeptember 29. 09:32
Szomorú hogy így kell takarékoskodni az államnak

hát tényleg nagyon szomorú

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

SZiasztok! :)

Lola,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry:

Katyerina, Zsófian, Pompomlány
nagyon drukkolok nektek, hogy a picik jók megtapadjanak! :)

Kiscsillag,
nálad mindjárt tesztidő! :D ++++++++

Mazsola,
üdv! :) Krizsa dokiban nem fogsz csalódni! :D

Lois,
ti már úton? :D Legyen ám jó időtök! :wink:

Anikó,
le vagyok döbbenve M-n :( :( Majdnem írtam is hozzátok, de aztán meggondoltam magam. Bevallom a rák dologban nekem regeteg dolog gyanús volt nála (egy időben emileztünk), hát most már értem :roll:
Szörnyű, hogy így befurakodott közétek, így kihasznált benneteket, főleg akik adtatok neki... sajnos sokszor a jó emberek járják meg :?

Ügyesek legytek a szerdai UH-n! :D

Erika,
köszi, hogy bemásoltad!
Ez valóban szomorú :( Vagy inkább :twisted:

Bocsánat mindenkitől, akinek most nem írtam! :oops: A drukkok mindnekire vonatkoznak, vmihez mindig jól jön! :)

Rólam:
megérkezett végre miklósbácsi! :D Köszönöm mindenkinek, aki hozzámküldte! :) Pénteken megyek UH-ra, és remélem nem lesz akadálya, hogy októberben jöjjenek a fagyibabák!
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?