Mazsola!
A legjobb kezekben leszel.
A dolog ugy kezdődik, hogy megkérdezgeti, mivel foglalkoztok a párosodáson kivül, majd az előéletetkről kérdez. Aztán irja ki a vizsgálatokat, FSH LH ösztradiol, prolaktin, nem tudom még mi, HIV,Hepatitis, átjárhatósági esetleg, párodnak elrendeli amit meg kell tennie. Aztán hajrá. Ez az egész lezajlódhat 1 ciklus alatt, aztán a következőben akár indulhattok is, ha minden jól megy. De sajna nov-ben elutazik 3 hétre, ugyhogy lesz időtök a vizsgálatokra.
Ha van korábbról esetleg vmi leleted, zárójelentésed, stb,azt vidd Magaddal.
Zsófi!
Visszakaptad a pötyikéket.
Szépen megágyaztál nekik?
Kedves amit irsz, remélem is, hogy azért 1 kicsit szeret!Mivelhogy gondoskodom arról, nehogy már lila legyen a medencecsontja, ha rám fekszik
Na de lassan az övé sem látszik
Lola!
Ejnye-bejnye! Reggel kell csinálni! Várunk a hirrel!
Katyuska, Ági, Lona!
Mennek a tapasztó drukkok!
Pézsé!
Pozitiv gondolatokat elősegitő ++++++++++++ energiákat küldök Neked. Ugyanis ehhez nagyon kell, és felkészülhetsz sok sikertelenségre is, mert ez sajnos a mi utunk, de sose szabad arra gondolni, hogy ez nekem biztos nem sikerül. Mert akkor nem is fog!
Azért hihetetlen, hogy miket ki nem találnak dokik, hogy még 1 kis pénzt kihuzhassanak a páciensekből.
Van 1 jó ismerősöm, több éve járt 1 dokihoz, miómával, amit "nem lehet müteni", és azzal "lombikra sem lehet jelentkezni". Aztán ellöködtem Krizsához nyáron, aki ajánlott neki dokikat. Tulvan a mütéten, sikerült,és már uton is vannak a lombik felé. De meddig járt volna még 1 helyben, ha nincs ismerőse, aki hasonló cipőben jár?
Fanni!
Remélem hogy a kórházban sikerül olyan állapotot elérni, amivel Te is eljutsz a várva várt babához. Veled mi történt, megirnád priviben? Tudod, nekem is volt...
Szonya!
Még rengeteg szörnyü történetet fogsz hallani a babavárás során, de legjobb ha ugy gondolsz ezekre, hogy Veled ilyesmi nem fordulhat elő, és azt szüröd le, hogy bizony mindent meg kell tenni, hogy Te végig kiviselhesd, ezért semmilyen áldozat nem drága, mert Neked nem természetes uton lett babád. Az igazi para pedig majd akkor kezdődik, mikor a kezedben tartod
És sose lesz vége
Anikó!
Te mikortájban mész ujra UH-ra? Nem mostanában? Jól vagy? Azért irkálj csak ide is!
Kismokus!
A táblánk gyönyörü!
Kiscsillag!
Nagyon drukkolok, kitartás!