Halihó Lányok!
Üdv Nándorka
))) Engem is nagyon érdekel az intimtorna, meg minden torna, mit ilyenkor végezni lehet, mert nekiindult a hízás!!!
Képzeljétek le, autóbalasetünk volt! Mentünk főúton, és szólt egy pasi, hogy egyetlen egy hátsó lámpánk sem ég. Gergőt rávettem, kapcsoljuk be a vészvillogót, hogy lássanak hátulról. Aztán jött egy keresztutca, alsóbbrendű, ahol a pasi azt hitte, jobbra indexelünk, így kivágott elénk. Persze az én oldalamba jött bele. A kerék elég furcsán nézett ki, mindkét ajtó meghúzva, oldalsó elem tropa, indexlámpa kibukott a helyéről...
még szerencsénk volt, hogy Apa lassan vezetett, így nem történt nagy baj. Átsodródtunk a szembesávba, ahol persze jöttek, de Apa gyorsan visszakormányozta a sávunkba. Nagyon ügyes volt!
Érdekes volt, hogy végig a picire koncentráltam, attól a pillanattól kezdve, hogy láttam, baj lesz. Rá figyeltem, és nyugtattam magunkat. Mindezt másodpercek leforgása alatt. Semmi nem érdekelt, nem pánikoltam. Szó nélkül éltem meg ezt a pár percet. Nem érdekelt, hogy összetört az autó, semmi sem érdekelt, csak hogy mi rendben vagyunk!!!
Persze utána remegtem picit, de ennyi.
Az autót ott kellett hagynunk, mert a tengely eltört. Apu jött értünk. Persze a család nagyon megijedt!
persze csalódottak voltunk, mert hát péntekre terveztük, hogy lemegyünk Apa családjához bejelenteni a nagy hírt (ugyanis most van Apukája születésnapja és a 30. házassági évfordulójuk).
De pénteken béreltünk autót. Egy Smarttal mentünk le Szekszárdra. Érdekes
No hát este megérkeztünk, és átadtuk az ajándékokat. Apa beletette a képet egy nagy-nagy dobozba, ami ki volt bélelve ilyen tömő anyaggal. Abban volt elhelyezve, ezt közösen kapták, közösen bontották ki.
Mikor meglátták a képecskét, Anyukája elsírta magát, Apukája annyira örült!!! A tesója is nagyon meghatódott! Ugyibár itt Tyunytyika lesz az első unoka. Apukája végig úgy hívta Anyukáját, hogy Nagymamiiiiiiiii! Nagypapi lettem! Ezt egész este. Végig kérdezgették, mit kívánunk, mit szeretnénk enni? A pocakomat simogatták! És nagyon megköszönték nekünk!
Szóval nagyon aranyosak voltak! Bár féltem egy picit, mert Gerivel volt egy kis szünetünk, és a szülei egészen mérgesek voltak rám. Szóval féltem, hogy hogy fogják fogadni, de végülis minden rendben van!!!
Ma pedig eljöttem Szekszárdról és mentem Reiki 2-re. Nagyon érdekes volt! Mindekinek csak javasolni tudom. Én főleg a baba miatt csinálom, és természetesen a család miatt, mint ahogy a masszázst is
No bocsi, hogy ennyit dumáltam, de ennyi minden történt!
Puszika Csajok!