Új privát üzeneted érkezett!

arwen07 hát úgy kb 7-én 8-án kellene bár ne jöjjön lmeg most meg 5 percenként járok pisilni lehet felfáztam vagy nem tom és nálatok mi a helyzet?
erzsebet0312

Erzsébet,
akkor nagyon együtt vagyunk :) ÉN 06.-ra nem várom :)
De semmit nem érzek. Szóval szerintem ez a hónap sem az, de ugyebár vannak csodák!
Mindenestre drukk Neked is!

Kép
bodzi

Elfoglalt kismamikkal mizujs? :)

Kép
bodzi

szia bodzi de szép kis ajándék lehetne mindannyiunknak bár az angyalkák mindenkinek egy éde babócát tennének a fa alá kívánom mindenkinek :lol:
erzsebet0312

az nem jelent semmit én sem érzek semmit de ne jöjjön meg egyikünknek sem te éreztél szurkálásokat középidőnél?
erzsebet0312

Bodzi,Erzsebet,meg barmi lehet!!!!! :wink:

Erzsebet,egyebkent a pisilesi inger az lehet a terhesseg jele is am!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Szeretnék tőletek hosszabb-rövidebb időre elköszönni. Biztos észre vettétek, hogy ritkábban jövök, ami csak félig igaz, mert mindennap olvaslak benneteket, de nem írok. Szeretnék egy kicsit elszakadni ettől a baba témától, teljes mértékben a természetre bízom magam, és elfogadom, hogy úgy lesz jó, ahogy alakulni fog. A gyógyszereket nem váltottam ki amiket felírt a doki, én már semmilyen értelemben nem akarok kockáztatni. Ha spontán összejön a baba, minden görcsölés és "erőszakoskodás" nélkül, akkor nagyon fogok örülni, ha nem akkor meg biztos így kell történnie.
Továbbra is drukkolok mindnyájatoknak, nyomon követlek benneteket, néha majd hírt adok magamról is.
Hétvégén elmegyünk 3 napra a férjemmel Hévízre, isteni idő lesz, már nagyon várom! Mindenkinek jó hétvégét és boldog babavárást!
Fanny
fanny01

Fanny,sajnalom,hoyg elkoszonsz..
De azert ugye majd benezel neha?
Tudod,sokan mondjak,hogy akkor jon/jott ossze,amikor nem is koncentralnak ra.
Lehet,nalatok is ez lesz a nyero!!!
Azert drukkolunk am Nektek es jelentkezz neha!!!!
Hevizen meg tuti jol fogjatok erezni magatokat!!!!

Koszonjuka jokivansagokat,es enis hasnolokat kivanok Neked!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Fanny,
minden jót Neked.

Erzsébet,
én nem éreztem szurkálást, de igazából nem is nagyon figyelek ilyenekre. Lesz, ahogy lesz :)

Kép
bodzi

tényleg bodzi????????? :lol: nem nem lehet nem élem bele magam bár igazad lenne :roll:
erzsebet0312

Sziasztok!

Ágota miért lenne korai? Fizu után és is rendelek egyet, tönköly töltettel. Merike köszi a linkeket, pont olyat szeretnék amit te is, meg Ágota is belinkelt. Szerintem már most jól jöhet, föleg, ha érzékeny a cici. Már nekem is az, sokszor nem tudok hason feküdni, pedig az a kedvencem, és egy darabig hanyagolni kell majd. Szerettem volna kiélvezni amig lehet. :roll:
Tönköly töltetű az én párnám is, és most az egész családnak venni kellett, mert mindenki az enyémet lopdosta. Még leányzóm is.
Én a névanapomra kértem a babit, és 1 hónap csuszással meg is lett. :lol: Lillával meg a családnak úgy közöltük, hogy betettünk a fa alá plusz egy csomagot. Senki se tudta, hogy kié. Aztán kibontották, kis zokni volt benne, és persze volt nagy sírás. Első unoka! :!:

Vannak ám még érdekességek! Nekem ilyenre fáj a szívem:
http://www.hordozokendo.hu/
De megelékszem egy ilyennel : http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_kendo.htm

Fanny kívánom nektek, hogy a lehető legideálisabban alakuljon az életetek, és tényleg eltudjátok fogadni azt, amit hoz a sors! :wink:

Vani gratulálok! Akkor most nálatok is nagy az öröm!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
köszi mindenkinek a gratulákat, aranyosak vagytok. Csak titkon merek örülni nehogy úgy járjak mint előző hónapban. (1 hétig örülhettem csak, utána megjött...)Elkezdtem szedni az elevitet, hátha segít. Mindenkinek boldog babavárást és akik meg teszt elött vannak ezer drukk!!!!!!!!!!!!

Fiona azt szeretném kérdezni, hogy látom a vonalzódon 5 hetes a babád,majdnem 6, és ezt mikortól számították ki? elöző mensi első napjától vagy rá 2 hétre? Mert azt mondják, hogy 6 hetesen lehet már szívhang, de azt honnantól számítják? Köszi a választ.

Mindenkinek puszi!! Ha tudok még benézek!

Kép
vani

Orsi:
:cry: majd legközelebb. :)

Vani:
hatalmas gratula!!
Bár nem tőlem kérdezted, de válaszolok. :) A 6. hetet az utolsó mensi első napjától számolják. Tehát ha jól látom, akkor holnap kellett volna megjönnie. Így most kb 4 hetes vagy. :)

Fanni:
sajnálom, hogy elmész. De tégy úgy ahogy jónak látod. A lelki békéd a legfonosabb. :)Remélem hamarosan kismamiként látunk viszont.

Bodzi, Erzsébet:
hajráá csajok! :wink:

Fioona:
nekem nem volt ilyen párnám. De körbekérdezek Neked. :)
Vendég

Vani ez jó kérdés. Nekem elvileg szept.1-jén volt peteérésem. Annak pont 4 hete. Viszont olvastam, hogy mikor megfogan a baba, már 2 hetesnek számít, mivel az utolsó menstruáció első napját, vagyis az aktuális ciklus első napjától számítják a baba korát, és a várható szülés időpontját is. Úgyhogy a te babókád, már 28 napos!
Azaz 4 hetes. Tehát 2 hét a szívhangik. Ha minden igaz, és nem tévedek....

KépKép
KépKép
fioona

Fiona,hat az tenyleg fantasztikus lehetett karacsonykor..!!!

Vani,mult honapban pozitiv teszt utan jott meg?
Szerintem ne gondolj most semmi negativra,megertem,hoyg meg nem mersz orulni,en is ilyen vagyok....
De azert lassanmajd elhiheted!:-)
Dokihoz mikor mesz?
Igen, az utolso mensi elso napjatol szamitjak a baba korat!
Igy mikor megtudod,mar minimum 4 hetes,vagy tobb (attol fugg,ki mikor tesztel.))

Kép

Kép
arwen07

Ti hasznaltatok mar LH tesztet?

Kép

Kép
arwen07

Hajni köszi!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Megspórolnál a posta költséget, meg megtudnám tapogatni.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!
Csak gyorsan bekukkantok, mert ezer a dolog:(

Vani!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon.nagyon örülök neked! Ezuttal biztos minden rendben lesz, ne aggódj! :D

Orsika :cry: Sajnálom, de hajrá októberre!!!

Fanny :cry: Sajnálom, hogy nem leszel, ugyanakkor úgy gondolom, bölcs döntést hoztál. Nekem az életemben nagyon működött az a bölcsesség, miszerint "Engedd el magad, és a folyó kivisz a partra". Ezt kívánom neked is, és tényleg úgy gondolom, hogy aki képes mindent elengedni, az cserében mindent meg is kap! Nagyon sok szerencsét és boldogságot kívánok!

Na, most egyenlőre ennyi, de mindenkinek millió puszit és ölelést küldök!

Ja, Fióna :D Hát, mit mondjak...nagyon megható lehetett Lilla érkezéséről ígyértesülnie a családnak...én is elérzékenyültem

puszik

porsika

Porsika Ti meghuzzatok bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Köszi mindenkinek a válaszokat! Akkor elvileg 4 hetes vagyok :o A nődokim a multkori után azt mondta hogy az elmaradt mensitől számítva 10 nap mulva menjek hozzá.Vagyis 2 hét múlva keddre gondoltam hogy bejelentkezem.

Arwen07: igen, múlt hónapban több poz,teszt ellenére 1 hét után megjött. Bár akkor sokkal később mutatta ki a csíkos és halványabban. Most már az első percben látszik, bár nem erősen de csík.

Kép
vani

Sziasztok!

Vani nagyon örülök,hogy Neked sikerült!!!! (tudod egyszerre kellett volna tesztelnünk :wink: )

Lányok!
Köszönöm soraitokat nagyon jól esik. Visszahoztátok az életkedvemet. Bár nagyon nem ment el, de azért most már tényleg aggódok. 7 hónap az 7 hónap. Mondtam a férjemnek,hogy akkor most elmegyünk kivizsgálásra. De ő azt kérte várjunk még egy hónapot....Hát rendben, várunk.

Bocsánat ha keveset írok....ígérem összeszedem magam hamarosan...

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!!!

Olyan jo hirt kaptam,hoyg csak na!!!!!!!! :D :D
Ez adjon mindenkinek kedvet es erot a tovabbi probalkozasokhoz!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szoval:
Ma tudtam meg,hoyg az egyik baratnomeknek,akik 9 honapja probalkoznak ikreik lesznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Termsztes uton,nem lombik vagy ilyesmi!!!!!!
Teljesen le vannak sokkolva,de nagyon orulnek!!!!!!!!!Ma volt eloszor dokinal,ugymond most allapitottak meg hivatalosan,hoyg babat var,tehat eddig csak teszt volt.
Es ugye a doki mikor meglatta......na meg amikor o meglatta a monitoron!!!!!!!!

Szoval Csajok barmi lehet!!!Barmi!!!!!
Fo az optimizmus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi,ne csuggedj,szerintem minden rendben van nalatok,biztos,hoyg elobb utobb eljon a 2.babo!!!
Domi hamar osszejott???

Jaj en ugy fel vagyok ettol dobva!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen!

Ez tényleg csodálatos történet,még a könnyem is kicsordult.Gratulálok nekik!!!!! :lol:

A kisfiam szinte elsőre összejött,ezért sem értem hogy most mi van. Ideges nem vagyok,mert végre van saját lakásunk stb. Minden oké és mégsem sikerül....

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Arwen nagy gratula a barátnődnek és sok kitartás és erő :D az ikrekhez.

Meri, ingáztam a hasim felett és fiút jelzett. Láttam, hogy csak az én nevemnél nincs inga, úgyhogy gyorsan megcsináltam, nehogy kilógjak a sorból. :D

Vani, hip hip hurrá :D

Orsi, neked csak annyit tudok mondani, hogy szerintem akármikor jön nagyon fogtok neki örülni :D :D :D , de szerintem a férjednek van igaza. Addig jó míg az orvosok nem dirigálnak bele

:wink:

Párna, gyertya állás, meg ilyenek... ezek tutira segítenek, ja és szeressétek egymást nagyon.
:D

Mindenkinek zebrás jó éjszakát.
toti77

jajj csajszik sikerülni kell az október legyen a mi hónapunk :lol:
erzsebet0312

Jó reggelt!
Húúú mi minden történt!

Vani gratulálok!

Fanny sajnálom, de meg tudlak érteni is. Azért várunk ám vissza bármikor, ja és légyszíves oszd meg velünk, ha zebrás a teszted!

Orsi, ne keseregj inkább dolgozzatok az ügyön! A gondolatoknak teremtő ereje van, éppen ezért nem szabad negatívan hozzáállni. (Bármilyen nehéz is ilyenkor.) A baba úgyis jön, ha jönnie kell, ezen akár görcsölünk, akár nem. Nekem is most lett volna a legoptimálisabb mindenféle szempontból, de ezek szerint a babucimnak nem. Nehéz ezt elfogadni, de próbáld megközelíteni pozitív oldalól, abból baj nem lehet! :wink:

Kép

meriann

Vani ingáztál esetleg? A tervezett szülési időpontod 2007. június?
Bocsánat, ha elnéztem valamit, de még félig sikerült felébrednem.

meriann

Sziasztok Lányok!
Tényleg egy extra babás topic :o Már csak azért is aggódom mert mensi szerüen fáj a hasam. Ti tapasztaltatok hasonlót?

Szia Meriann!
Aha ingáztam, egy kisfiút!!!!!!!!! :lol:

*orsi*: együtt teszteltünk volna, igen, emlékszem, akkor nagyon drukk a következő hónapban!!
És mindenkinek aki tesztel hajrááá!!!!

Kép
vani

Kép

meriann

Sziasztok!!!!!

De szep nap van ma is!!!!
Es vegre pentek!!
Abalkpucolast tervezek a hetvegere,meg fuggonymosast..HURRA!:)

Fiona, vettem olyan mikroszalas torlokendot,amit ajanlottal,ugyhogy most majd kiprobalom!!!!! :wink:
Majd beszamolok a tapasztalatokrol :lol:

Csajok,mienk az oktober!!!!!!Tessek erre koncentralni!!!!!!!!!!!!!

Gyonyoruseges napot kivanok Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Kép

Kép
arwen07

Jó reggelt Lányok!

Jajj, annyira nincs kedvem dolgozni, olyan szép idő van :(
De legalább péntek :)
Mi nagytakarítunk hétvégén, de asszem azért majd détálunk egy nagyot a közelben :)

Orsika,
ne keseredj el ennyire, bár tudom, az első napok mindig rosszak.
Gyere közénk sokat, megpróbálunk vidítani.

Meri,
nagyon tetszik ez a tábla! :)

Vani,
ne izgulj, az csak árt a picúrnak.
Azt mondják, hogy a mensi szerű tünetek hasonlóak a terhességiekhez.

Arwen,
annyira jó ez a történet a barátnődről! :)
Az ilyenek mindig erőt adnak. Gratula neki.

Erzsébet,
már csak 1 hét és kiderül, miénk-e az október :)

Kép
bodzi

Jó reggelt Kedveskéim!

Arwen :lol: :lol: Jelentem belehúztunk :oops: :wink:
Szerintem is csodálatos az idő, és végre jön a hétvége!!! A barátnődnek nagyon sok boldogságot kívánok!!

És csak hogy szaportsam a megörvendeztető történetek sorát: egyik kedves ismerősöm, aki már 40 éves, a 4. vetéléssel végződő lombik után most spontán teherbe esett, decemberben szül!!!!! Ebből kiderül, hogy nem is annyira "most" esett teherbe, de csak most meret elmondani a bővebb ismerősi körnek! Úgyhogy mindenkinek fel a fejjel, bármi lehetséges!!!

Mindenkinek nagyon szép napot, millió puszi és ölelés!

porsika

Bodzi,Ugye milyen jo sztori:-)
Tudom,en is annyira orulok nekik!!!!
Es ez tenyleg erot ad,en azt hiszem!!!!!

Porsika,ugyesek vagytok!!!Hajra!!!Mar mi is elkezdtuk!!!!! :wink:
Nagyon gratulalok az ismerosodnek!!!!!!!!!!!!!Fantasztikus,kepzelem miylen boldogok!!!!

Multkor kerdeztem,de nem valaszolt senki,igy ujra megkerdezem :lol:
Hasznalt valaki mar LH (peteeres jelzo) tesztet???

Kép

Kép
arwen07

igen bodzi neked nincs olyan tüneted mintha görcsölnél mintha meg lenne? szurkolok neked
erzsebet0312

Arwen,
én még nem használtam.

Erzsébet,
az ég világon semmilyen tünetem sincs :)
Én is drukkolok Neked.

Porsi,
a Tiéd is milyen jó hír! Hiába, sosincs semmi veszve!

Kép
bodzi

akkor lehet neked lesz zebrád :lol: legyen mind a kettőnknek
erzsebet0312

Igy van,legyen Mindkettotoknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink:

Kép

Kép
arwen07

meg mindenkinek ha az lesz akkor találkozunk és össze vissza puszilok mindenkit :lol: ha nem akkor is ha majd sikerül és megvitatjuk személyesen is a babatémát
erzsebet0312

Sikerulni fog hamar mindenkinek!!En nagyon optimista vagyok most!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Vani! Gratulálok!

Bodzi, Erzsébet, Arwen! Drukkolok nektek, hogy tiétek legyen az október! :D Addig is mindent bele! :lol:

Én már alig bírom magamban tartani..... Családnak még nem mondtuk el. Remélhetőleg az én szüleimnek most hétvégén fogjuk elmondani, ha összejön. Anyósomékkal jövő hétvégén fogjuk közölni. :D (ha minden jól megy leutazunk vidékre)

Arwen! Én sem vettem sose lh tesztet..

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!
Tegnap jó sokat olvasgattalak Benneteket. Nagyon megörültem, hogy vagytok, mert mi is éppen augusztus óta gondoljuk úgy, h jöhetne a kistesó. Na jó, nem csak gondoljuk... :) (A fiam 3 és fél éves.)
Gratulálok a növekvő babákhoz, a nagy pillanatra várakozó babák anyukáinak meg hajrá!
Azért írok, mert az Intimtorna tanfolyamot én megcsináltam. Nagyon tudom ajánlani. A szülésem után megfogadtam, h a következőnek már így futok neki. Mesélek erről, ha érdekel valakit.
A Lilypie-on megcsináltam a vonalzómat, de nem tudom, hogy kell iderakni.
nán-dorka

Szia Dorka!

Üdv közöttünk! Akkor betehetlek a táblába?
Engem érdekelne az intimtorna, de úgy tudom a többieket is.

Hajrá Neked is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

meriann

Sziasztok!!!

Krisz,hat nem csodalom,hogy nem birod mar magadba tartani!!!!!
En sem birnam!!Nem is ertem,hoyg hogy birtad eddig!!!

Dorka udv kozottunk!!!Gratulalok a Kisfiadhoz es mielobbi babasodast kivanok Neked itt kozottunk!!!
Az intimtorna engem is erdekel,de igazabol szerintem Mindenkit!!!
Meselj rola!!!
Fiona erdeklodott rola konkretan,ha jol emlekszem!

Ha kesz a vonalzod akkor a vonalzo kodjat,ami a BBC,kijelolod es beszurod a Profilodba az alairasodhoz,es klikkeld be,hoyg minidg jelenjen meg az alairasod.
Remelem sikerul! :wink:

Nagyon szep hetveget kivanok Mindenkinek!
Szuper ido van/lesz,hasznaljatok ki!!! 8) 8)
Mindeki nagyon vigazzon magara!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kívánok! Pihenjetek sokat!

Én sajnos már 7 óta dolgozok, úgyhogy csak fél 4kor szabadulok innen... :( Pedig olyan szép idő van kint, legszívesebben elmennék valahova kirándulni... Úgyhogy ti mindenképpen használjátok ki!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Kriszti szegényke, te minden hétvégén dolgozol? Sajnálom, hogy megint bentrekedtél ilyen szép időben. Jövőhéten már nem lesz okod kivágyni a szabadba. :( Jön a hüvös.
Még mi sem mondtuk el, csak 2 embernek, akik tuti nem mondhatják vissza a családnak. Azért a poént mi akarjuk lelőni. :lol: Az a vidéki út merre lesz Kriszti?

Dorka üdv. :D Én érdeklődtem a torna után, nagyon érdekel. Igaz tegnap belefogtam a nézésébe, de félbe kellett hagynom, sűrgös Lilla ügyek miatt. :D Nem derült még ki számomra, hogy minden eleme végezhető e várandósan is. :shock:
Porsika minmdent bele, Bodzinál kíváncsian várom a tesztet, a többiek pedig gyakorolják szorgosan a babagyártást. :wink:
Na megyünk vásárolni kenyeret, zöldséget. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Szerencsére azért nem minden hétvégén dolgozok.

Poroszlóra megyünk pénteken, ha minden összejön. (Ott laknak anyósomék)

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Halihó Lányok!

Üdv Nándorka :-)))) Engem is nagyon érdekel az intimtorna, meg minden torna, mit ilyenkor végezni lehet, mert nekiindult a hízás!!!

Képzeljétek le, autóbalasetünk volt! Mentünk főúton, és szólt egy pasi, hogy egyetlen egy hátsó lámpánk sem ég. Gergőt rávettem, kapcsoljuk be a vészvillogót, hogy lássanak hátulról. Aztán jött egy keresztutca, alsóbbrendű, ahol a pasi azt hitte, jobbra indexelünk, így kivágott elénk. Persze az én oldalamba jött bele. A kerék elég furcsán nézett ki, mindkét ajtó meghúzva, oldalsó elem tropa, indexlámpa kibukott a helyéről...
még szerencsénk volt, hogy Apa lassan vezetett, így nem történt nagy baj. Átsodródtunk a szembesávba, ahol persze jöttek, de Apa gyorsan visszakormányozta a sávunkba. Nagyon ügyes volt!

Érdekes volt, hogy végig a picire koncentráltam, attól a pillanattól kezdve, hogy láttam, baj lesz. Rá figyeltem, és nyugtattam magunkat. Mindezt másodpercek leforgása alatt. Semmi nem érdekelt, nem pánikoltam. Szó nélkül éltem meg ezt a pár percet. Nem érdekelt, hogy összetört az autó, semmi sem érdekelt, csak hogy mi rendben vagyunk!!!
Persze utána remegtem picit, de ennyi.

Az autót ott kellett hagynunk, mert a tengely eltört. Apu jött értünk. Persze a család nagyon megijedt!

persze csalódottak voltunk, mert hát péntekre terveztük, hogy lemegyünk Apa családjához bejelenteni a nagy hírt (ugyanis most van Apukája születésnapja és a 30. házassági évfordulójuk).
De pénteken béreltünk autót. Egy Smarttal mentünk le Szekszárdra. Érdekes :-)

No hát este megérkeztünk, és átadtuk az ajándékokat. Apa beletette a képet egy nagy-nagy dobozba, ami ki volt bélelve ilyen tömő anyaggal. Abban volt elhelyezve, ezt közösen kapták, közösen bontották ki.
Mikor meglátták a képecskét, Anyukája elsírta magát, Apukája annyira örült!!! A tesója is nagyon meghatódott! Ugyibár itt Tyunytyika lesz az első unoka. Apukája végig úgy hívta Anyukáját, hogy Nagymamiiiiiiiii! Nagypapi lettem! Ezt egész este. Végig kérdezgették, mit kívánunk, mit szeretnénk enni? A pocakomat simogatták! És nagyon megköszönték nekünk!

Szóval nagyon aranyosak voltak! Bár féltem egy picit, mert Gerivel volt egy kis szünetünk, és a szülei egészen mérgesek voltak rám. Szóval féltem, hogy hogy fogják fogadni, de végülis minden rendben van!!!

Ma pedig eljöttem Szekszárdról és mentem Reiki 2-re. Nagyon érdekes volt! Mindekinek csak javasolni tudom. Én főleg a baba miatt csinálom, és természetesen a család miatt, mint ahogy a masszázst is :-)

No bocsi, hogy ennyit dumáltam, de ennyi minden történt! :roll:

Puszika Csajok!

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

RAGOTA! FIOONA!

Megvolt az inszem nállunk és azt szeretném kérdezni,hogy mikor lehet ingáznom!?
Milyen módót alkalmazzak?
Pontossan csütörtökön és pénteken volt a beavatkozás és szerintem csütörtök éjszaka volt tüszőrepedésem.
Elvileg jó volt a csillagok állása.

Nagy örömmel olvaslak titeket és egy icike picikét irigykedem! :P
Remélem nem baj! :wink:

Jó éjt! Kép
odry

Sziasztok!!!

Agota!!!!!Te jo eg!!!Hala Istennek,hoyg nem lett bajotok!!!!!
Igen,erdekes dolog ez,hoyg amint az embrenek gyereke lesz,ot helyezi maga ele,es csak erte aggodik!De ez olyan jo!!!!!!
Edesek lehettek Parod szulei!!
:lol:
Vigyazzatok nagyon Magatokra!!!!

Vani,ugye csak veletlenul ugrott elore a vonalzod??Remelem nem jott meg,nagyon drukkolok!

Krisz remelem tulelted a mai munkanapodat!!
Tenyleg nagyon szep ido volt ma!!!!

En egesz nap ablakot pucoltam,meg fuggonyt mostam,kiraly volt!!
En igy levegoztem :wink:

Fionanagyon koszi a mikorszalas torlokendo otletet!vettem meg multkor az Auchan-ban,e smost azzal mostam ablakokat!!WOW!
Hat azota mar Anyumat is flehivtam es elmondtam neki,hoyg muszaj kirpobalnia,mert elegge megkonnyiti az ablakpucolast!!!!!
Ahhoz kepest,hoyg elotte hanyszor toroltem at az ablakot,es vizzel,majd ablaktisztitoval,majd ujsagpapirral..
Hat ehhez kepest ez most elvezet volt!!!!!!!!Es csak az ecetes vizet hasznaltam,semmi mast!
Kosziiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D :lol:

Kép

Kép
arwen07

Szia Odry!!!

Nagyon-nagyon drukkolk Nektek!!!!!!Szerintem tuti lesz minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt mondjak elvileg utana egybol megmutatja az inga!!!! :wink:

Ez amugy nem tudom mennyire igaz,mert en most tartok ugye a 10.napon,es ingaztam,es korozott mint a fene :D (amikor meg megvolt a mensim egyebkent allt,mint a covek)
De meg szerintem nem volt meg pe-m,mert elgge a ciklus eleje,bar ki tudja :D (de persze mar dolgozunk a teman :D )
Erdekes ez a pe-dolog,a sogornommel beszelgettunk multkor es neki kb 30 napos cikusai vannak,es mondta,hogy mindharom gyerkocuk kb a 10-12. napon fogant!!!!!!

Szerintem probald ki az ingat :wink: !!

Pusziiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?