Új privát üzeneted érkezett!

Athiz:
Nekem igy ket ev tavlatabol az lenne a legfontosabb, hogy tudjam mi a helyzet vegre... Szoval jo tudni azt is ha baj van, legalabb lehet rajta segiteni. Ha meg nem, akkor legalabb nem vesznek el a honapok foloslegesen remennyel es lehet tenni lombik vagy oribaba iranyaban valamit. Szoval en mar ugy latom minden vizsgalatot megeri megcsinalni es elore haladni vele.

baratodildi

Sonjus: viszont :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Egy kézfogás Szezsonak!

Kép

és egy másik, amit már biztos többen láttatok!

Kép
sonjus

elég picike az alsó kép, de remélem azért jól látszik a csöpség keze!
sonjus

Sziasztok!!!

Csak gyors tempóban átfutottam a mai termést! :)

Szezso!!

Ne keseredj el, a következő hónapban lehet, hogy egy egész zebra csordát magadénak tudhatsz majd, én szurkolok! :lol: :D :lol:

Babócások és (még) nem babócások jó éjszakát nektek!!!
judithappy

Jó pénteket sorstársak!

Ki hogy van ma? Lévén péntek, remélem e puszta tény sokakat boldogsággal tölt el! Gyönyörű napsütés, reményteli tervek, gőzölgő kávé...mi kell még?

Induljon a nap! :lol:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Sonjus: jók a képek!!!

Judit: én is viszont szurkolok!

Coca: Te mindig jobb kedvre derítesz! Hogy szorult beléd ennyi optimizmus? :lol:

Na, pá lányok, lassan indulok a gyárba...Este talán benézek..

SzezsoKép
KépKép
szezso

HALIHÓ MINDENKINEK!

Remélem jól indult a reggeletek!!?? :lol: :lol: :lol:

HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ PÉNTEK!!!! Mondom én, aki holnap konferencián, vasárnap pedig a szavazatszámláló bizottságban fogok csücsülni! :? :o :?
Olyan leszek, mit a mosott .....

Ráadásul én lökött, hétfőn és kedden próba szóbeliztetem a kozmetikusaimat, hát normális vagyok??? (egyébként igen, az vagyok!!) :D :D :D

Most lépek, mindannyiótoknak szép napot!!!
judithappy

Szervusztok!

Én is szép napot és mindenfélét kívánok!

Zöldi, Te kis huncut, szóval már az 1. DPO-n vagy miii???? :wink:

Sok sikert kinek a gyárhoz, kinek pedig a konferenciához!

Meg persze a babagyártáshoz, ha még nem gyártották volna le a tökéletes bébit eddig!

Pusz
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Görbém még nézésre sem érdemes, így nem is rakom fel :)
épp kihülőben vagyok 36,4 !

Zölci! bocsika, úgy hagytam a gépet, ma reggel láttam, hogy írtál MSN :(
sonjus

Na mi van itt kérem? Szinte sehun senki? Miért nem peregnek az események.

Eliza, a kis állandó fecsegőnk eltűnt, és Áfonyánk sem írogat sűrűn, amit természetesen tolerálunk, csakhát így elég üreske ez a topic.
A babások sem nagyon néznek már felénk, persze ez is érthető azért. Újak nincsenek? Már kiment a divatból a hőmérőzés, vagy mi van?

Na én házimelók közepette azért cuppantok ám mindenkit! :D
Vendég

Vagyok én Lelkem galambocskáim!
Voltam háziorvosnál, elvittem neki a zárójelentésem, megkérdeztem bemenjek-e Paksra varratot szedetni, megnézte, azt mondta majd ő kiszedi... :? hááát a paksi SZTK sebészének jobban örültem volna, de végülis csak 1 varrat, még én is ki tudnám szedni. No meg kértem beutalót gasztroenterológushoz. Az még szép mutatvány lesz... :(
Vendég

Áfonya, hát nem irigyellek, na de fel a fejjel!
Tuti, hogy nem akarsz érdeklődni Bp-en is lombik után?
És ha elindítjátok az örökbefogadást, akkor nem kaphatnátok gyorsabban babust, ha alapítványhoz (Bölcső, Gólyahír) mentek? Mert ott úgy tudom, ha netán szimpik vagytok egy anyának, aki épp megválni készül születendő babájától, akkor egyenesen hozzátok kerülhetne a kórházból, ha megszületett.
Gondolom újszülöttet szeretnétek, ugye?
De a lombikot próbáljátok meg mindenképpen elkezdeni, tudom, ez anyagiakon múlik, de ne hagyjátok veszni a lehetőséget szerintem!

Pusz
Vendég

Athiz,
nem hagyjuk veszni semmiképp a lehetőséget! Úgy tűnik a diákhitelemből 2 lombikot tudunk finanszírozni. De csak jövőre csinálnak Pécsen. Nem szeretnék Pestre menni, messze is van, nem is ismerik ott az előzményeket, és a jelenlegi orvosomhoz is ragaszkodom. Addig az örökbefogadást ügyintézzük. Alapítványok listájára is szeretnénk felkerülni, de ahhoz is elöbb az alkalmasságot kell megszereznünk, azt meg a Tegyesz és a gyámhivatal ad mindenféle hercehurca után de úgy tudom 3 hónapon belül. Hát remélem megkapjuk. Kisbabát szeretnénk, jó volna ha én hozhatnám el a kórházból. De ez még sajnos arrébb van, akár alapítványon, akár Tegyesz-es listán van az ember sokat kell várni. Sebaj, addig lombikozunk, hátha...
Vendég

Áfonya, akkor drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba lombikkal, és az örökbefogadási procedúra is gyors legyen!

Pusz
Vendég

Áfonyaa!

Örülök, hogy végre rászántad magad a gasztroenterológusra!
Priviben esetleg leírnád, miért vanak rossz tapasztalataid az altatással kapcsolatban? Köszi! Ja meg hogy egyáltalán mit csináltak veled mielőtt elaltattak. De megértem, ha nincs kedved beszélni róla..engem még sohasem műtöttek..elképzelésem sincs.

Szomszédtól kaptam egy halom babamagazint. Nagyon jók..de a császáros részt nem kellett volna elolvasnom..ha az ember nagyon tart valamitől, bekövetkezik. Pedig ez a császáros műtét baromira rosszul hangzik. Én már a katéterezésnél is ordítanék. Milyen érzés, ha az ember húgycsövéhez érnek?? Császárnál a szülő nőt lógatják oldalra (megdöntik alatta az ágyat féloldalasan), mert így jobb a baba felé a vérellátás, +altatás nélkül vágnak. Ez létezik, vagy csak valami horrort olvastam?? Úgytom Szandi mind a 3at így szülte.

Kép
babancs

Szasztok, vagyok!

Vagyis később leszek igazán - jött apa!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Hőmérőslányok! :D

Babancs :)
(Földim :wink: )
Nyugi, én kettőt szültem császárral és a harmedikat is úgy fogom.(feltéve, ha összejön végre...)
Ha van kérdésed, szólj!
(A katéter csak akkor kellemetlen, ha béna aki felteszi. Különben meg se érzed. Ébren voltam, amikor vágtak -az elsőnél-, de mivel gyomortól lefelé nem éreztem semmit, nem volt kellemetlen élmény. Ja, és nem döntögettek semerre :) )

Sok sikert mindenkinek!!!
Vendég

Babancs,
nem döntenek semerre császárnál!!! Ez hülyeség. És igaz hogy már nem altatnak, de a gerincedbe érzéstelenítő injekciót kapsz, deréktól lefelé nem érzel semmit. Garantáltan semmit! (Csak zárójelben, mikor kimegy az érzéstelenítő pokoli az az éjszaka az intenzíven, de jön a reggel, találkozol a babáddal, és nyögve meg nehezen mozogva de százszor is megéri! )
Mivel többen kérdeztétek mesélek az altatásról, előrebocsátva hogy a rossz élmény nem általános, és akinek mostanában lesz ilyen inkább ne olvassa el.
Altatás elött nem kaptam semmit, holott a legtöbb helyen szokás a nyugtató injekció. Hétfőn délben ehettem utoljára, és éjfélkor ihattam utoljára. A műtét kedden volt fél 1 körül. Nem is ez volt a baj. Átsétáltunk a műtőbe, levetkőztem meztelenre (voltak benn vagy 12en) bekötötték az infúziót, maszkot tartottak a szám elé amiből tiszta oxigén jött, majd az infúzióba belenyomták az altatóinjekciót. És innen jött a baj, nagyon rosszul lettem. Szédültem de pokolian, hányingerem lett, nem kaptam levegőt, ziháltam. Majd egy pillanat alatt elaludtam. Igen ám, de ahogy elaludtam, úgy ébredtem. Hánytam (hogy mit nem tudom mert üres volt a gyomrom) szédültem iszonyúan, zúgott a fejem, asztmás rohamot kaptam, és olyan sírógörcs jött rám hogy nem bírtam abbahagyni a hangos zokogást. Időről időre egy darabig még elvesztettem az eszméletem. Sajnos a beteghordók akik vittek vissza a szobámba nem kezelték állapotomat kellő megértéssel, durván pofoztak és szerintük hisztériáztam (öntudatlan állapotban!!!) Aztán 2 óra alatt elmúlt a szédülés, hányinger, csak a torkom fájt nagyon (és fáj a mai napig) mert nagyon felsértették lélegeztetéskor.
DE! Láttam a szobatársaim ébredését is, nyugodtan ébredtek, nem volt semmi komolyabb gondjuk, tehát biztos hogy nálam szúrtak el valamit, vagy érzékenyebb vagyok a kelleténél az altatóra, nem tudom. Az altatástól félni nem kell!
Vendég

Sziasztok!

Koszonom Marci neveben is!!!! :D
Virus fertozese van! :( Ha jol ertelmeztem a dr.no szavait akkor ketfajtat szedett ossze! :( Lazas,nathas,kohog es ami meg johet az a hasmenes lesz! :(

Afonyaaa!
Nagyon csodallak titeket!!!!
Kivanom nektek hogy mostmar csak jo johessen az eletetekbe!!!
A gastrohoz meg sok erot! :(
Ha lenne egyszer kedved,megirnad nekem a lapart!???

Babancs!
NEM!!!!!Nem olyan szornyu!Nekem megsem fordult a fejemben hogy csaszar lesz a vege!!Megis az lett!Gerincerzestelenitessel csinaljak(sajnos nem mindenhol)nem erzel semmit!Ne ijedj meg tole ha esetleg odakerulnel!!!!

gorbem:
Kép

Nem tul biztato,igaz? :(

Kép
Kép
ancsa81

Hát anyu 7* hányt, miután felébredt az altatásból..ha nincs ott mellette a nővérem a tállal, akkor a földre ment volna az egész.
Áfonyaa, akkor gyak.nem csináltak semmit? Remélem nem fizettél semmit. Így utólag neked nem érte meg. Vagy jobb, hogy túlvagy rajta és tudod, hogy mi a gond? (bocs, ha hülyeséget kérdeztem)

Kép
babancs

En meg vajjudtam 8 orat a csaszar elott!Az erzestelenito utan is ez a fajdalom van,de nekem nem volt annyira veszes!En inkabb mas miatt fajtam de ez mar mas tema!

Kép
Kép
ancsa81

Idézem, mit írtak a császárról:

"A szeméremszőrzet felső részét leborotválják (??őskor?), a húgycsőbe pedig katétert vezetnek fel. Az érzéstelenítésre rendszerint a műtőben kerül sor. Ezután rögzítik a kismamát a műtőasztalon, amelyet kicsit oldalra billentenek. Ezt a furcsa "lecsúszom" érzést a baba érdekében kell elviselni, mert így jobb a lepényi keringés.."

Nem idézem tovább, ezt írták..a Kismam különszámában.

Kép
babancs

Babancs,
én akkor sem fizettem volna semmit ha életem mindösszes gondját megoldját. Én meg a hülye elveim, nem fizetek olyanért amit egyszer már kifizettem, így jár nekem. Hát végülis a nem csináltak semmit az túlzás, átjárhatóságit csináltak. Meg ugye a petefészkeimet is megpróbálták megműteni, de nem lehetett. Nem az orvosok hibája. Hogy jobb-e így hogy tudom mi a gond? Nem tudom. Komolyan nem tudom. Olyan jó volt veletek hőmérőzgetni, tesztelgetni, reménykedni. Most mindez nincs. De van más, van öribabás ügyintézés, várakozás a lombikra, fogyókúra, gasztoentes doki, rendbe teszem az életem. Nagyon nagyon igazságtalannak tartom ami velem történt (és még jónéhányunkkal) és nagyon fáj a lelkem, nem erről álmodoztam lánykoromban. Egyrészről jó volna nem tudni semmit. Másrészről meg így legalább tenni tudok valamit. Csak nehéz :(
Vendég

Sziasztok!

Én a Gynevac topikba járok leginkább, de beleolvasok az írásaitokba időnként... :oops: Bocsi, remélem nem baj!

Áfi!
nagyon nagyra becsülöm az erődet! Fantasztikus csaj vagy! Az öribaba fantasztikus dolog! Aztán ki tudja! Tlán ha megnyugszik a lelkecskéd, valahogy egyszer talán mégis sikerrel jársz. Az emberi test egy csoda, tehát csodákra képes...meg azért az is átfutott az agyamon, hgy ezt is csak egy orvos mondta. Talán egy másik,másként értékelné ezt az állapotot.
További sok erőt és puszit küldök!
T
tapedli

Meg aztán Áfonyaa lehet, hogy neked ez a "küldetésed" - ha lehet ilyet mondani - ha valamilyen oknál fogva már nem lehet babód, akkor örökbefogadó anya légy. Ki tudja, kinek a sorsát mented meg? Te boldog gyermekkort, szerető családod adhatsz egy kis csecsemőnek, aki nem kell a vér szerinti szüleinek. Míg ha állami gondozásban nőne fel - biztos sérülne valamennyire lelkileg.
De hát még van lehetőséged lombikra, a méheddel nincs gond nem?
Én is sokra becsüllek és rengeteg erőt, kitartást kívánok Neked, ebben a nehéz időszakban!

Kép
babancs

Az én anyósom évekig volt a Fóti Gyerekváros főkönyvelője. Láttam ott szomorú szemeket... Az örökbefogadás ugyanolyan szép áldozatvállalás, mint a természetes anyaság! SŐT! Hajrá Áfi! :D
tapedli

Tapi, Babancs,
nagyon kedvesek vagytok, de én önző vagyok ám... nem sorsot akarok én menteni, hanem magamnak kisbabát, akit nevelhetek, szerethetek, és testvére lesz a lányomnak aki annyira gyerekközpontú hogy le sem tudom írni. De nem is biztos hogy lesz belőle valami. Mondjuk ezt csak úgy tudom elképzelni ha ikreim lennének a lombikon. Ha egy lombikbabám lenne, vagy egy se, akkor is lenne örökbebabám. Tudom hogy nem látnék különbséget közte és a saját(ok) közt.
Az erőről meg annyit hogy nem hittem volna hogy én ilyet kibírok. És ha nem volna a férjem, a Manóm, és ti, virtuális barátnőim, biztosan nem is bírnám. Könnyebb úgy erősnek lenni ha támogatják, bíztatják az embert.
Vendég

Helló!

Áfonya, sajnálom, amit altatás után átéltél, hát nem volt könnyű helyzet. És micsoda megértés vett körül, nem semmi, hogy ilyen mocsok módon bánnak egy frissen műtöttel!

Anyukám dolgozott gyermekotthonban, és én is majdnem elhelyezkedtem oda, de amikor megéreztem, mennyire vágynak ott a gyerekek a szeretetre, és hogy milyen nagy felelősség ez, nem vállaltam el, pedig imádom a gyerekeket, de egyszerűen nem tudtam volna elviselni nap mint nap azt, hogy szomorúnak és csalódottnak lássak ennyi gyermeket, akiket a drága szüleik okkal vagy ok nélkül, de eldobtak. Ez olyan szörnyű! Én pedig túlérzékeny vagyok, a végén örökbefogadtam volna valamennyit! :shock:

Régen úgy gondoltam, hogyha nem megyek soha férjhez, akkor 18 éves koromban majd örökbefogadok egy kisbabát. Szerencsére mégiscsak férjhez mentem, és lett saját babám, igaz sokára, de mindig hálás leszek érte a sorsnak és a jó Istennek, hogy Őt nekem adta.

A császárról annyit, hogy nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy ilyen módon akarok szülni, mert jobb. De már meg vagyok győződve róla, hogy mind én, mind pedig a gyermek jobban járunk úgy, ha természetesen megy végbe a szülés, hüvelyi úton. Persze sajnos ezt valamikor nem lehet véghezvinni.
Vendég

Ancsa, a görbédből én még nem látom át, hogy mikor lesz peteérésed, de ne aggódj, lehet, hogy még korai, úgyhogy csak mérj és várj türelmesen! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok,

Jó sokat irtatok, kedd estéig kellett visszaolvasnom.

Áfi, csak ismételni tudom a többieket, nagyon sajnálom. :(

Zöldike, szuper a görbéd!!!!!! Szoritottam értetek.

Rólam csak annyit, hogy tegnap este voltam UH-on és 2mm-es a kis drágám, és már pulzált a szivecskéje.Jó helyen van és a hétnek megfelelő fejledtségű. :)

Babancs, SzErika, én is elevit-et szedek, de most átáltam csak folsavra, mert mióta szedem szorulásom van.Bár erre külön rákérdeztem az orvosnál és azt mondta ez alapban a terhességtől is lehet.

November 9-én kell mennem újra, akkor már több, mint 12 hetes leszek, ha a jó Isten is úgy akarja.

Puszi nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok lányok

olvaslak benneteket,csak ritkán tudok olyan görbét produkálni amit elemezni lehet...

Athiz hiányolta a pörgést, felteszem a görbém elemzésre mikor lehetett pé??? kérdéssel

Minden jót csajok, remélem hamar örülhetünk újabb zebráknak
Sok sikert mindenkinek!! :)

Kép
Vendég

Szasz Kincs!

Húha, hááát, biztosra nem mondom, de, ha szimatom nem csal, akkor talán a 40. napon történhetett esetleg valami, ami lehetett akár peteérés is! :shock: :lol:
Persze ha valaki valami mást lát, szóljon nyugodtan!

Melcsi, puszilom a kis 2 mm-esedet! :wink:
Vendég

Szia Kincs!

Egyetértek Athizzal, szerintem is a 40. nap lehetett a pé.

Nahát, Melcsi, már 2mm-es a babád :lol: Úgy nőnek, mint a bolondgomba :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok megint!

Csak egy pillanatig vagyok függőleges. Köszi Melcsi a szorítást - most én szorítom,amit apa itthagyott :lol: :oops: :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Áfonya ez elég durván hangzik .... egyébként nekem azt mondták, hogy amilyen az elalvás olyan az ébredés. De ezek szerint tényeg. Nekem azt mondta mindenki gondoljak valami szépre és akkor nem fogok sírva ébrdni.

Na én is leírom az "élményeimet" .... csak hogy akire altatás vár pozitívat is halljon.
Én sem ehettem már hétfőn csak ebédet, utána csak vizet ihattam éjfélig. Volt egy beöntés hétfőn délután és "vacsira" egy marék gyógyszer (széntabletta, hashajtó meg még valami) + kaptam estére egy altatót hogy jól aludjak. Reggel 5-kor mégegy beöntés és utána vártam a műtétre. Engem fél 9-kor műtöttek, 8-kor kaptam egy nyugtató szurit, attól úgy éreztem magam mint aki félig alszik. Fel kellett vegyem a kórházi hálóinget, felraktak a hordágyra és irány a műtő. A műtő előtt kb 5 percet kellett várjak, betoltak, átraktak a műtőasztalra. Benyomták a karomba az infúziót és az arcomhoz tették a maszkot hogy lélegezzek jó mélyeket. Ennyi maradt meg és már aludtam is. Utána a következő amire emlékszem hogy 10 körül ébredtem fel az ágyamban. Se hányinger, se szédülés. Olyan volt mint mikor hulla fáradtan lefekszel aludni és egy jó mélyet alszol. Szóval nekem ez a része nem volt vészes. Most a sebek zavarnak meg fájnak picit még .... főleg a köldökömnél.

Akinek kell szurkolni hajrá :)
kokusz

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy belepofizok, de olvasgatlak benneteket, és kértem is már tőletek tanácsot (én is hőmérőzgetek) és most muszáj Áfonyának mondanom valamit!

Azzal kell kezdenem, hogy csodállak a kitartásodért, és nagyon-nagyon sok jót kívánok, örökbebabát, saját babát és minden klasszat az életben! Kicsit földim is vagy, szekszárdi voltam valamikor.

Másodszor: nézesd meg a torkod mindenképpen, nekem egy hasonló, torokfájással végződő vállműtét után hangszálpolipom lett, mert felsértették altatáskor. Muszáj volt megoperálni azt is végül.
Az altatás utáni hányás sajnos állítólag alkat kérdése, nekem is mindig előjött (több műtétet is végigcsináltam, igaz, a császáron (és a hangszálműtéten) kívül csak sportsérülések voltak.

A többieknek is egytől egyig babásodást kívánok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!
Sorstársaim! Nem is gondoltam volna eddig, hogy ennyien vagyunk és ilyen közösségi élet folyik itt, kellemes meglepetés! Mi 6 hónapja próbálkozunk, az elején mi is csak bele a vakvilágba, "mert ha két ember ennyire szereti egymást, azonnal összejön a baba":-( Megbeszéltük, ha most nem jön össze, elmegyünk mindketten orvoshoz, csak hogy tudjuk meg minél hamarabb, ha gond van. 31 éves vagyok, és szeretnénk legalább 2-3 babát, úgyhogy nincs veszetgetni való időnk...
Viko
viko

Üdv Mindenkinek!

Nemnormálistúlaggódó coca ma hajnalok hajnalán megállapította, hogy ki van hülve :cry: Ez a tény meglehetősen lelombozta, ezért visszafekszik aludni.

Pusszantás Viko!
Kérdezz bátran tőlünk, tapasztalt fórumfüggőktől!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Coca, egy hő miatt nem érdemes aggódni!!! Majd a többi helyrepofozza a görbédet....Látom Te is fél 6 tájban szoktad mérni, mint én :D

Viko, üdv közöttünk...Jól látod, szuper a topik, és mindig van élet, mindig van kiért izgulni :lol:

Na, itt ez a csudálatos görbe, csak a rend kedvéért rakom fel:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!
Ez nem görbe, ez egyenes! :wink:

Kép
zölddisznó

Coca!

Nem úgy volt, hogy visszaalszol? Vagy eddig tartott? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Ma bejelölte a ferti a pé-t :shock: én is egy hétel előbbre teszem(Lh-teszt is csak akkor csíkosodott,
27 szerdán nega volt...ki érti ezt :roll: )

Kép
Vendég

Sziasztok lányok!
Micsoda görbék... Azt hittem, csak az enyémnek van ilyen fura alakja:-) Majd én is kitapasztalom, hogy kell feltölteni. Viszont az feltűnt, hogy nektek sokkal magasabb értékek jönnek, nekem a 36.0-36.2 között van az elején, utána is csak 36.3-36.5. Jelenthet ez valamit?
Viko
viko

Viko,
üdv néked! :)
Javaslom neked a mellettünk levő hőmérős topikot, oda gyűjtöttünk sokmindent, pl azt is hogy kell görbét feltölteni. Az hogy az érték alacsonyabb függhet attól is hol méred, szájban mindig alacsonyabb mint hüvelyben. (Hónaljban tilos!!!) Meg egyéni adottság is kinek mennyire megy fel a hője. Szerencsére nem ez a lényeg.
Szirom,
köszönöm a tanácsot, ha bármi furcsát érzek a torkomban azonnal orvoshoz megyek! Mi az a polip?
Kincs,
én is csatlakozom a 40. napot favorizálók csapatához.
Cocus,
egy érték nem érték! (Vagy pingvinnel vagy várandós :D )
Vendég

Áfonya! Sejtburjánzás, bár talán nem pontos a megfogalmazás, a nálam jobban hozzáértők talán bővebben el tudnák mondani. Az enyém gombóstűfejnyi volt, és kellett szövettan, ami szerencsére negatív lett.

Ha már belekotyogok a topikba, hadd kérdezzek valamit! :wink: Mi ebben az évben próbálkozunk, és eddig hiába. A hőgörbéim szépek, de most már szorít az idő (mh), úgyhogy beszélek az orvosommal, és megkérem, hogy nézzük meg uh-gal, épp félidő környékén leszek. De csak hetente kétszer rendel, és ahogy számolgatok, talán pont aznap lesz pé-m, amikor tudok menni. Ha előtte nézi, akkor ugye petécskét kell látnia, de ha már megrepedt, akkor semmit sem lehet látni uh-val? Tudja ezt valaki?

Előre is köszi!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hűha Szirom,
ez nem pont így van... ha PÉ elött nézi tüszőt lát ami repedés elött kb 20-25mm. Ha tüszőrepedés után nézi akkor sárgatestet lát ami a tüsző megmaradt része a tüszőrepedés után. Ez fogja jópár hétig termelni a progeszteront ha teherbe esel. Menj el bátran UHra, az orvos meg tudja majd mondani volt-e (Lesz-e) érett petéd.
Vendég

Köszi Áfonya! :wink: Ilyen helyzetben még nem voltam, úgyhogy ebben nem vagyok valami tájékozott, még jó, hogy valaki kisegít! Köszi :)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezsó!
Mit akarsz, aludtam még két órát! Majd délután folytatom.

7kincs!
Amúgy milyen hosszú ciktusod szokott lenni? Követik UH-val? Vagy csak szorgalmas próbálkozók vagytok?

Vikó!
Nekem pont ilyen a hőm!
Találkozunk az Antarktiszon!

Áfi!
..vagy mirelit borsóm lesz.
Szerintem ügess el egy gégészhez, kukkoljon meg, ő lelát odáig, amíg kell.
Szirom!
Miksa nadyon jó csávó.

Ki mit csinál ma?
Hát én sajnos nem biciklizhetek, mert a tesómvédőnéni is letiltott. Tegnap egy karton alkoholmentes sört kaptam a barátnőmtől! Mi ehhez a szenvedéshez képest egy HSG???
Marad a kézimunka és a jégkrém - hogy azért a hétvége se múljon el endorfin nélkül.

Hétágra sül a nap! Juhéjjjj!

Kép
zölddisznó

..vagy fő?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?