Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jadey :)
Legyek jó jós!! :)

Mamy! :)
De jó, épp ilyen egyidőben lettetek kismamik a tesóddal!!! Drukkolok én is nekik! Majd írd meg reggel, hogy mi volt!

Melódia! :)
Örülök, hogy minden rendben volt! :)

Nózi! :)
Igen, gyanítottam, hoyg ezek a méretjóslások a 36.hét környékén még azért nem szerntírások... Nem is figyeltem eddig Zsolti akkor a 38. hétre született?! Nagyon cuki pofa a kisfiad!!!!

jó éjt mindenkinek!!! Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok lányok! Itt vannak a beigért képek a mai ultrahangrol..Az én kis csokos szájumrol..Persze végig aludt.Hát helye szinte semmi ezért is probáljuk apával már rábeszélni kivül jobb.. :D

Marvin baba:
Kép Kép Kép Kép

Mammy:
Jujj de izgi szorittok a tesodnak..Biztossan meglessz az a bébike ma éjjel..

Nozi:
Zsoltika annyira édes..Kis hisztizsáknak tünik. :D
Vendég

Sziasztok!

Eszti&Gyuri!
Gratulálok Barnabáshoz! Ezek szerint ez a név passzolt a Kisfiatokhoz :D Sok boldogságot és még annál is több tejcsit!!! :D

Edit!
Nekem Marcinál volt ilyen pirosos pöttyös, kivörösödött a popsija. Nekünk akkor a dokinéni valami piros ecsetelőt írt fel, de a nevét nem tudom. Nekem volt Sudocremem is, amit szintén használtunk a vörös foltokra a dokinéni tanácsai alapján.

Mamy!
Megy a drukk a Hugodnak és a kisfiának! :D

Nózi!
Nyamnyogás újra! Most este a full cicin kezdett nyamnyogni Beni, erre jó félórás kínlódás után kakilt egy hatalmasat és utána helyrejött :lol: Én is így vagyok vele, hogy a nyamnyogás ellenére sem veszem le a ciciről, nehogy má' azt higyje, az van, amit Ő akar :wink: Speciel ma fél 1-től cirka fél 4-ig folyamatosan cicin lógattam, máshogy sehogy sem volt jó Neki.

Tina!
Szép husis pofija van Marvinnak :D

Jadey!
Drukk megy rendületlenül! :wink:

Holnapután költözünk, de már most "elbúcsúzok", mert holnap még iszonyatosan sok dolgom van. De ma beszerelték a netet és a telefont a lakásban, ahová költözünk, úgyhogy nem kell sokáig nélkülöznötök (ha tennétek egyáltalán :oops: ). Amint normál körülmények vesznek körül, próbálok Vácról is hírt adni magunkról.

Puszi Mindenkinek!
A már babásoknak kitartást, lesz ez még rosszabb!!! :lol: A pocakosoknak további jó gömbölyödést és még most pihenjetek!!! :wink: És a finiselőknek, azaz Jadeynek minél előbb babócát! :D

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Bujka szopi: :D nálunk ma a baba nyert.. :oops:
Nem vagy semmi, hogy a gyerekágyas időszakban még költözködést is meg tudod csinálni!
Azért küldök egy kis energiát, biztos elkél ++++++++++++++++++++++

Minden jót nektek, jelentkezz minél előbb!

Mamy Zsolti a képen ásít, de tényleg olyan mintha bömbizne :) Húgodnak drukkolok!

Eszter Gratulálok Barni babához! Nagyon szép nevet választottatok! Sok tejecskét, és sok-sok boldogságot kívánok nektek!

Zsoltikának átadtam a dicséreteket! :)

KépKép
nózi

Sziasztok lányok,

Csak egy gyors bejelentkezés, mielőtt újra anyuci leszek :lol:

Reggel elment a nyákdugó és a magzatvíz, erős fájások... Rohanunk. Drukkoljatok please. Rönci vagy Jade majd biztos ír, hogy mi a helyzet.

Puszika

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem, de betegek vagyunk mindketten. Csipet megfázott, kicsit én is lázas voltam, most is gyógyszert szedek, valamilyen fertőzést kaptam lentről. Sajnos lecsökkent a tejem, már nem elég a babómnak. Tegnap éjjel végig próbálkoztunk enni. Esetleg tudna valaki tej ügyben segíteni? Van valakinek "felesleges" tejcsije amit nekünk tudna adni? Köszi.
Kész vagyok!

Évi

KépKép
ranpo

JAdey, veled vagyunk! Huhh de izgi! KEpet is kerunk meg ma!!!

Ranpo Evi, sajnos en nem fejek. Jobbulast!

Drukkoljatok nekunk is, mert mar 4. napja nem kakalt a dragam. Ma felhivom a vedonenit vagy elviszem dokihoz.

csengo
Vendég

Ezaz Bencus!!!Jadey,drukkolok,hogy gyors legyen a szülés,hogy délelőtt már ölelhesd és puszilgathasd kis Bencusod!!! :D

Évi sajnálom,hogy betegek vagytok. :( Mielőbbi gyógyulást!Remélem jelentkezik valaki,akinek több teje van a kelleténél.Én biztos,hogy adnék ha lenne.Puszi a kis oroszlánodnak!
piciza

Sziasztok lányok!

Tegnap délután hazajöttünk, de még nem volt időm írni. Olvasni meg pláne, de úgy látom ma is izgalmas napra virradtunk! Hajrá Jadey!!!!!!!!! :wink: :D :D :D

Dorka!
Na végre!!!! Gratulálok!!!!!!! Jól felízlaltad! Hogy bírta a derekad? És ezután hogy bírja majd? :shock: :D

Boccsássatok meg, de borzasztóan fárdat vagyok, de rövidesen újra becsatlakozom... :)

Puszi

u.i.: Képeket még ma igyekszem feltenni/feltetetni...
Ja! Mondtam már milyan nagyon boldog vagyok????????? :D :D :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Évi, nekem nagyon kevés tejem van lefagyasztva. kb 100 ml. odaadom, ha kéred. MEg le tudok még fejni kb ugyanennyit. esetleg hívd fel a védőnődet, biztosan tud segíteni. Jobbulást Nektek! jelentkezz, ha kell, jó? 11-ig van itthon a gép, hívj, ha bármi van!

Gesztenye - gratula és minden jót Nektek!!!!!!

Jadey - drukk, drukk ezerrel!!!!

Beuka - Lfigyelő, tanfolyam - nem tudom, hogy ki tanácsolta, de én úgy tudom, hogy a gyereket semmilyen körülmények között nem szabad rázni!!! ez elég gáz, ha mindössze ennyit tudnak abban a boltban, ahol légzésfigyelőt árulnak.

Ha nem lélegzik, le kell vetkőztetni, kemény és sima felületre fektetni, és megkezdeni a befúvásos lélegeztetést. a mentőketi is hívni kell késlekedés nélkül. 4 percünk van a lfigyelő riasztásától, az után az agy oxigénhiányos állapotba kerül. Mellkaskompressziót csak akkor kell alkalmazni, ha nincs keringése. (azaz szürke a baba) NEm vagyok profi a témában, gyorstalpalót végeztem és megvettem a könyvet. A Madarász utcsai gyermekkórházban keddenként négytől (?) van a tanfolyam, 2000 ft. az eleje tömény marketing, jópáran fel is háborodtunk a sok reklámon (Babysense légzésfigyelő promóció) de az utolsó fél óra miatt megéri.

MAmy, Nózi - külföldön bevett eljárás a kutya, macska hangszálának átvágása. Az állatorvos szerint egyáltalán nem viseli meg a jószágokat, ők a feeling és nem a hang miatt ugatnak-nyávognak. (Szegény kutyám tök süket, mégis ugat egész nap. :)
NEm azt mondom, hogy követném Gregor B nyomdokait, de még mindig jobb így, mintha odavágta volna a macskát egy új gazdának.

Hidrofil fürdető szerintem annyira nem gáz, ha forralt vízben oldjátok fel, egyáltalán nem csomósodik össze. Az illatosított műszarokat szerintem jobb mellőzni még jó pár hétig, a baba bőre annyira érzékeny, van elég stressz az immunrendszerének, nem kell még ez is. Valamelyik topicban olvastam, hogy egy csaj ki volt akadva azon, hogy a fürdetőnek nincs samponillata és hogy a kórházban mennyivel finomabb illata volt a babának, ezért inkább a Jonhson fürdető használja az újszülöttön. Ezen jól fel is húztam magam.

Egyébként öblítőt sem szabad használni, az is elég agresszív kemikália. A DM-ben vannak folyékony babamosószerek, azok eléggé megpuhítják a rucikat. A vasalás egyébként meg a sterilizálásra nem ér semmit, ahogy hozzáérünk a kezünkkel, vagy betesszük a szekrénybe, azonnal olyan, mintha semmit sem csináltunk volna. Max ruhapuhításra való.

jó sokat okoskodtam, bocsi. :)

Nagy nap ez a mai: elkezdem kipróbálni a suttogóban leírtakat. Mivel mi öt-hat körül fürdünk és ekkor kajálunk, Ricsi ez után tizenegyig-éjfélig szokott aludni. Valahogy ezt szeretném úgy alakítani, hogy 11-kor kajáljon utoljára és 4-ig, 5-ig aludjon. Igaz,m ma 10-kor kajált és hajnali fél négyig bírta, az se rossz. Utána már csak hatkor kelt. ez tök kibírható, főleg, hogy napközben is alszik háromszor-négyszer egy-egy órát. Napközben szigorúan három óránként követeli a kaját.
Lányok, a cumi viszont áldás! Lekopogom, azóta tök nyugodt, mióta cumizik.

Eldugulok, még 1x drukk JAdey-nek!!! jaj, de jó, egyre több kisbabánk van már!!!

pusz,
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi

Jadey-nak sok-sok drukk a gyors szüléshez!

Kép
gabriel79

Ranpo-Evi,

mielobbi javulast nektek. Tejci ugyben sajnos nem tudok segiteni, szomoru, de en tapszerrel egeszitem ki minden etkezeset, mert nincs annyi tejem, hogy jollakjon.

Viola
fj35

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a segítséget és a gyors választ.

Krisszi
Aranyos vagy köszi, de nem fogadhatom el. Neked sincs sok, maradjon meg neked.

Futok még pár kört.

Köszi!

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Sziasztok!

Jadeyről tényleg beszámolok majd nektek.Az előbb hívott,édes 2 fájás között.

Gigi:

Köszi a segítséget!jadeyek majd cd-n megkapják a masszázst képekkel,és ők felteszik nektek.
Peti nagyon édes!!

Gabriel:

Már többen írták a véleményüket a fürdetőkkel kapcsolatban.Én is írtam már a sajátom régebben.Nálunk a kórházban Johnsont használnak a kora babáknak,nem szokott gond lenni vele.1-1 gyereknél ha igen,akkor kapnak fürdőkrémet.Nem vagyunk egyformák,nem lehet azonos a véleményünk.Használd az amit a szíved dikál.

Bujka:

Marcinak jobbulást!!

Gesztenye:

Sok boldogságot a kis családodnak!!!

Mamy:

Szegény Geszti,a panelban duplán hallani a fúrást!!
Nálunk pont ez zajlik,készül Míra szobája.De nincs most kisbaba a házban.

KépKép
rönci

Sziasztok!

Jadey! :)
Úgy örülök, hogy beindult!!! NAGYON DRUKKOLOK!!!!
Kép Kép Kép

Tina! :)
Nagyon édes a bébi! :) Tényleg nem sok hely van már odabenn :)

Évi! :)
Jobbulást!!!

Csangő! :)
DRUKK a kakihoz!!!

Krisszi! :)
Nem én írtam a rázást! Köszönöm a leírást!

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok lányok!

Képzeljétek!!! :lol: Nemrég üzent a hugom, megszületett a kisfiuk, ma reggel 7.45-kor, 3850 gr és 58 cm! :lol: Szegénykémet ezek szerint hagyták vajúdni, pedig azt mondta tegnap este hogy már reggel elkezdett folyni a magzatvize. Azaz nagyjából ugyanaz volt a helyzet, mint nálunk. Semmi bővebbet nem tudok, hogy spontán jöttek-e a fájások, vagy oxitocint kapott, remélem hamarosan tudok vele beszélni. Köszi a drukkokat a nevében is, célba értek! :lol:
És milyen érdekes, hogy pontosan a kiírt napon született!

Jadey!
Itt a követendő példa: hajrá-hajrá, most már percek kérdése a nagy találkozás!

Évi!

Sajnos nálunk is az a helyzet, mint Violánál, nincs tartalék tejcsim, örülök ha éppen elég, ami van. De sajnos többnyire nem elég, tápszert vagyok kénytelen adni. Szívesen segítenék pedig...
Te is adsz tápszert, gondolom?

Krisszi!
Kutya-macska ügy: lehet, hogy én vagyok túl maradi, vagy túl érzékeny az ilyesmire, (imádom ugyanis az állatokat), de nekem ez horror, én biztos nem tennék ilyet, egy állatot úgy szeret az ember, ahogy van, micsoda önző dolog a saját ízlésére alakítani? Ez nem egy tárgy, hanem egy érző lény. Még akkoris, ha nem fáj neki a beavatkozás. Amit persze nem nagyon hiszek, mert minden orvosi beavatkozás fájdalommal jár. Csak ők nem tudják kimutatni. Ezzel most nem veled akarok vitatkozni, félre ne érts! Csak ez a véleményem.
Suttogó: annyi jót hallottam róla, én is szívesen kipróbálnám, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Ezek szerint már 1 hónapos babán is el lehet kezdeni alkalmazni, nem csak újszülöttel?
Egyébként a neten olvastam, hogy a 2. részét eléggé lehúzták, ugyanis van benne valami olyasmi, hogy a 2-3 éves gyerekeket hogyan lehet leszoktatni a hisztiről, a szerző azt írja, hogy ha két gyerek játszik, akkor fel kell húzni egy vekkert, hogy mondjuk 20 percig csak az egyik játszik azzal a bizonyos játékkal, akkor megszólal a vekker, és át kell adnia a játékot a másiknak. Ezt nagyon kritizálták, amit nem is csodálok, mert szerintem ez nem módszer. Max. arra jó, hogy a gyerek megutálja az idő fogalmát. És mi van ha nem is akarna 20 percig játszani azzal a játékkal? Akkor kényszernek érzi, és valami elvárásnak, hogy neki most a vekker megszólalásáig játszania kell. A másik meg lehet, hogy nem is akar játszani 20 perc után a játékkal, akkor meg ő érzi kényszernek, és utálja ha megszólal a csörgő. Vagy ha jól elmerül a játékban, baromira nem fogja érdekelni, hogy idő van, és át kell adnia, hisztizni fog ugyanúgy, mert nem akarja odaadni. Hát nem tudom, ebben azért lehet valami, bár mondom, ez a 2. része a könyvnek, ami már a nagyobbacskákról szól. De a csecsemőgondozás részéről jókat hallottam. Lehet, hogy megreszkírozom én is és megveszem.

Fürdetőkrém:
Érdekes módon, nekünk is műanyag kádunk van (mint általában mindenkinek), és nem vettem észre hogy ráragadna a krém. Ha meg igen, az olyan minimális. És kit zavar?... Tegnap én is kipróbáltam azt a módszert amit Bujka írt, hogy frottír mosdókesztyűre tettem egy diónyit, és azzal simiztem-kenegettem át Gesztit, persze a vízben is volt feloldva egy kicsit, hát nagyon élvezte! Biztos sokkal jobb érzés a kis dörzsizés mint ha csak lelötykölöm kézzel. Nagyon tetszett neki, úgyhogy ezentúl így fürdünk! Köszi Bujka!
Az meg, hogy mivel fürdünk, krémmel vagy Johnson-al, teljesen egyéni, mi úgy gondoltuk hogy elhasználjuk az 5 tubus krémet, az kitart még 1 hónapig kb. aztán áttérünk az egyéb fürdetőkre. Úgy vettem észre, Geszti bőre nem túl érzékeny. Sampont még korainak találom, de a fürdető szerintem nem fog gondot okozni. Ezek ma már nagyon jó szerek, nem úgy mint régen, hogy volt a Baba szappan, aztán kész.
Szerintem is mindenki azt használja, amit a szíve diktál, amit jónak érez.

Védőnő sztori:
Fél 10-kor csöngetnek, hát ki az? Nem fogjátok kitalálni! A védőnő! Eléggé döbbentem nézhettem rá, és megkérdeztem: Ön az, csak így bejelentés nélkül váratlanul? Mire csak vigyorog, hogy igen, miért, nem aktuális? Mondom, de, persze, csak éppen most keltünk, a férjem most jött ki pucéran a fürdőszobából, stb. Erre visszakozott, hogy akkor jön máskor. Mondtam neki, rendben, felőlem jöhet bármikor, csak szóljon előre! Közölte hogy nem tud, mert nem tud a rendelőből telefonálni, mert meg van szigorítva. Na persze! Egy védőnői-orvosi rendelőből nehogy már ne lehessen kisbabás anyukákat felhívni. Na mindegy, végülis nem jött be, szerintem látta rajtam hogy pipa vagyok. Adott tápszer receptet, és egy időpontot a két hónapos oltásra, okt.19-re. Jaj szegény Gesztikém...

Kép
mamy

Jadey,
Nagyon szorítok Neked!!Várjuk a híreket!!
Mamy, Gratulálok a hugodnak. Milyen jó érzés lehet, h szinte egyidős a 2 baba. Nálunk a férjem öccse kislánya a nyáron született. Mit fog művelni a 2 csaj majd együtt?
Sz_Kata,
Ha véletlenül nem jössz, hívj fel, mert akkor én sem mennék. Csak miattad megyek. Nincs kedvem már semmihez.
rolex

sziasztok lányok!

Jadey:

Nagyon szoritok neked ..Várjuk a hireket és a képeket.
Most már én jövök??? :shock:

Mammy:
Gratulálok a hugodnak.Nem kis mértekkel született a nagyfiu..Jo egészséget kivánok nekik..
Vendég

Szép napot lányok!!! :D

De jó, nagy drukk Jadey-nek!! :D Csak tudta a kis bencus, hogy mikor kell előbújni!!! :D

Gratulálok mamy a húgodnak!!Nem semmi méretekkel született a kis vasgyúró!!

Szia Krisszi!!

Az enyhe rázást én írtam (persze nem durván gondoltam), és csakis abban az esetben, ha a babának egy-két légvétele marad ki, és nem oxigénhiányos állapotban van, mert persze akkor egyből befújásos lélegeztetést kell alkalmazni, vagy komplex újjáélesztést!! Nem hiszem, hogy nagy butaságot írtam volna ezzel, de ha így van, akkor mindenkitől bocsánatot kérek, és visszaadom az ápolói bizonyítványomat!! :oops:

A fürdetőkrémmel kapcsolatban én is csak a saját tapasztalatomat írtam le, senkit nem akrtam lebeszélni róla, nekem nem vált be ilyen szempontból, de persze mindenki szíve joga, hogy mit használ!! :oops:

üdv!! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Jadey,

Nagyon drukkolok, hajrá Bencus :lol: :lol:

Gesztenye,

hú, te aztán nagyon belehúztál :lol: Gratulálok!!

Rolex,

este talizunk :lol: Remélem Petigyerek nem lesz nagyon nyügibügi

Ranpó,

anyatejgyűjtő állomást nem hivtál?
Sajnos én sem fejek :cry:

Csengő,

tudsz jönni Vk-ba? Kiváncsi vagyok a kisfiadra :D

mára az én fiamat is kiverte a ragya. Anyám vett aloé vera növényt, annak a levét kentük rá. hát nem tudom, maj meglátjuk jó-e. Ja, és a popsija is kiütéses. bóraxos popsikrém: ez receptköteles?

tegnap túl voltam az első totális idegkimerültségen :? Szerintetek is szólni kell a párunknak, hogy ugyan vegye már át a gyereket, amikor már órák óta ringatom? Szerintem ennek evidensnek kéne lennie..... :x
na, dugulok...
sz_kata

Sziasztok!

Köszi a gratulákat, átadom őket mind a Huginak. :lol:
Párjával tudtam beszélni az előbb, azt mondta hogy hajnali 4-ig csak 4 ujjnyira tágult, a baba feje meg már a szülőcsatornában volt, oxitocint már éjfél után megkapta, nagyon durva fájásai voltak, de nem akart tovább tágulni, és ezért szegénykémnek vákuummal segítették ki a babát. :cry: De az a lényeg, hogy teljesen egészséges, gyönyörű kisfiú! Negyedórával utána már mindketten elfelejtették a tortúrát! :lol:
Alig várom hogy beszélni tudjak vele is, de még nem akarom zavarni.

Rolex!
Ja, tök jó hogy végülis 6 hét van csak a két gyerkőc között, biztos olyanok lesznek majd, mint a testvérek, mert mi a Hugival nagyon jó tesók vagyunk, szerintem sűrűn összejárunk majd.

Jadey!
Lehet, hogy már te is túl vagy a szülésen?... :wink:

Kép
mamy

Jadey itt az idő :) Szoritok értetek hogy minden rendben legyen :) és gyors szülést :)

Tina Marvin nagyon formás :) Hát az tényleg látszik, hogy nem sok helye van már. Mi is gondolkodtunk elmegyünk még UH-ra, de most már legyen meglepetés :)

Mi tegnap Nst-n voltunk Niki persze alukált, ugy kellett kicsit noszogatni a pocimat, hogy valamit mutasson a kütyü. Azt mondta szülésznő nem tudja mi van, de most nagyon sok baba született az elmúlt napokban. :)
Ti csináljátok a gátmasszázst? Akik szültek már azoknak bejött vagy nem?

Kép
chesti

Lányok,
Úgy csavarognék, de nem bírok. :)

Mamy, szinte ikrek:)

Kata, Majd viszek Petinek egy kis páleszt ha nagyon nyügös lenne..:))))
rolex

Melódia:

Meg lehet kicsit rázni a babát ha nem vesz levegőt,a lényeg,hogy ilyenkor valami ingert kapjon.Úgyhogy nem írtál rosszat,ne add vissza a papírod.Persze ha nagyobb a baj,akkor ez nem elég,Krisszi biztos erre gondolt.
Gyakran viszont a gép sípolása is elég.

Mamy:

Gratulálok a tesódéknak.Hűűű,ez így dupla öröm a családnak!!
Ha Jadey hív azonnal üzenek.

KépKép
rönci

Lányok!!!

Én is írtam a rázást, de azért, mert így hallottam!!!

Fürdetőkenőcs!!!
Te jó ég össze ne kapjatok, mert segítséget kértem!!!
Csak érdekelt, mert nemtudtam mitévő legyek, de hallgatok az ösztöneimre köszönöm! :oops:

Védőnő téma:
képzeljétek a védőnőmet feljelentette egy ötödik gyermekét váró anyuka és véletlenül rátaláltam a neten, hogy mi is volt az igazi oka!/egyébként egyetértek az anyukával!/
Akit érdekel: http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=48797

Kép
gabriel79

Szkata,
Megyek a VK-ba, ezert hivtalak nemreg egy 70-es szamrol!

Beatrix :D
Vendég

Sziasztok

Én egyszer már voltam itt január :oops: :oops: :oops: környékén. Akkor még csak találgattam, hogy lakik-e valakia pocimban. Azóta eltelt sok idő,el is feledkeztem :oops: a topikról. Okt 3-ra vagyok kiírva. Kislányom lesz. Van egy kisfiam is, aki két és fél éves. Fotók (nem túl frissek):

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2742

Szóval azt szeretném kérdezni, hogy csatlakozhatok-e (ilyen sok idő után) újra hozzátok.
Köszi a választmindeninek, és gratula a babásoknak.

Puszi
anita78

Szia chesti!! :D

nekem is éppen ezt mondta a dokim tegnap, hogy az elmúlt napokban több olyan szülése volt, ahol 2-3 héttel elöbb is megindultak a babák, úgyhogy valami van a levegőben!! úgyhogy nekem is a lelkemre kötötte, ha valami furcsát érzek, azonnal hívjam, inkább potyán, minthogy egyáltalán ne!! de remélem még nem kerül rá sor, hoszen van még 4 hetünk!! :D

Rolex, mond apának, hogy tegyen be a kocsiba, és vigyen csavarogni!!! :D :D

Rönci!! köszi, amit írtál, lehet, hogy egy kicsit érzékenyen reagáltam a dologra, de kicsit szíven ütött!! de nem akartam senkit megsérteni, sőt még vitát szítani se, csak egy vélemény volt... :oops:

gabriel!!!Nem kapunk össze, megverekszünk!!!! :D :D :D

Én a részenről lezártam!!! :D
A védőnénis dolgot mindjárt elolvasom, kivi vagyok!!a lányom védőnője se ért anno kakát se!!már bocsi!!!ÉS még mindig dolgozik!!Mikor kijött elöszőr a lányomhoz, benézett a kiságyba, és közölte, hogy ne csomagoljuk ki a pólyából, mert meg van fázva, és nem akarja, hogy a baba is elkapja!! ezután egy szót se ejtett többet a gyerekről!! :(
Na mentem!!
puszi!! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok lányok!
Csak egy gyors bekukkantás, mert most gyorsan főzök ,apa elvitte a pici lánykámat csavarogni és nemsokára jönnek.

Jadey!
Nagyon szorítok, a gyors és viszonylag könnyű szüléshez!!!!!
baboka

Gesztenye, Dorka nagyon nagy gratulák!! Várjuk a részleteket!!! Hú, beindultak a dolgok rendesen, Tina, mi jövünk!!!!!!!!! Kicsit beparáztam :) :) !!! :) Tényleg, priviben lehet, hogy átküldöm a mobilszámom, mert ha ott fekszünk egymás mellett a Nyírőben és nem is tudunk róla... vagy akár a szülőszobán is találkozhatunk.. te kinél szülsz? vagy már írtad csak elfelejtettem?? Akkor bocsánat.

Jadey, ezerrel megy a drukkk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamy, a hugidnak is gratula!!

Nózi, Zsolt nagyon cuki!

És az Áron is imádnivaló!

Puszi mindenkinek! Még igyekszem jelentkezni, de muszáj nekiállnom takarítani, mert az elmúlt napokban semmi időm nem volt.

Kép
siba

Kép
sziasztok lányok!szerda óta nem voltam de ha visszanézem nem találom magam! :shock: ti láttok engem :?: :idea:
Jadey:
még egyben :?:
gratula minden babóhoz :lol: :lol: :lol: :!:
Tina73
nagyon édi béby :P
nagy lessz ugye :!: :?:
nagyon jóltáplált kis pofija van :wink:
nagyne.turocziadrienn

Sziasztok!

Csak gyors kérdés a légzésfigyelő témához:
rosszul írtam: nem megráztam a babát, hanem csak megbökdöstem a vállát úgy, mint amikor valakit fel akarsz ébreszteni. - ezek szerint azt lehet?

Na megyek, sírás van...

KépKép[/b]
nózi

sziasztok!

Siba:
Privi ment.Igen-igen mi jövünk. :?

Jadey:
Mi ujság annyira várom a fejleményeket.biztosan megvolt már a nagy találkozás!!

Adrienn:
Nem mondtak nagy babát 3 kilora saccolták(bár én is megkérdöjelezem a kép alapján :) ),inkább csak kicsi a hely és kicsit össze van nyomva..

Bufo:
Nagyon szépek a fiaid..Látom azért a régi szabásminta megmaradt :D ,hasonlitanak egymásra nagyon.

Rolex:
A csavargás nálam abbol áll hogy kimegyek a játszotérre a lányommal és leülök a padra ennyit birok manapság menni.. :(

Most voltam dokinál 1 ujnyira vagyok nyitva azt mondta mivel nem elsö baba bármikor beindulhat..Annyira más mint az elsö terhességem.Nagyon izgulok..
Vendég

Anita üdv közöttünk..Látom te is a finisben vagy. :D

Lányom most vettem észre van egy kis barnázásom :shock: és egy kis gyenge vérzésem..Az csak a vizsgálattol lehet?Vagy állitsam a családot térdelörajtba az ajtohoz? :lol:
Vendég

Lányom = lányok
Vendég

Tina!

Én a térdelő rajtra szavazok.....!!!!! :D

Livi

bali78

Elnézést, most látom, hogy fent van a válasz a kérdésemre.

Siba, Tina - hát ti is jól kihúztátok a negyvenedik hétig! Mennek a drukkok, hisz már bármelyik nap lehet a Nagy nap, talán a mai lesz!

KépKép
nózi

FOLYIK A FOLYIK A ............... hát ez a magzatvíz lesz... Csajok nem mondtátok, h ez ennyi.... :) :)
Apjuk rohan haza, addig nem merek beállni a zuhany alá, amíg ide nem ér, aztán indulunk.. Tényleg van valami a levegőben, csak az a ciki, hogy a dokim holnap hajnalban elutazik... Juj, szurkoljatok plíz!!!!!!

Kép
siba

Ez az Andris gyerünk!!!!!
Vendég

Tina és Siba!

Mennek a drukkok! Nagyon szorítok Nektek! :D :D

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Gesztenye
Szívből gratulálok mindanyiótoknak! Sok boldogságot és tejcsit kívánok!

Jade
Remélem már babázol!

Siba, Tina
Mind a kettőtöknek nagyon drukkolok! Gyors könnyű szülést!

Mamy
Gratulálok a hugodnak. Ti milyen egyformán időzítettétek a babákat, nem semmi. :lol:

Gabriel
Én Dávidnál is és most is a fürdetőkenőcsöt használom. Úgy 4hó tájékán tértem át a Gabi termékekre. Eddig nem volt semmi baj a nagyfiú bőrével. A kicsi még 1 hetes úgyhogy nála még várok.

Sz kata
Lesz mág ilyen kimerülés. Csak nyugalom, nem lehet mindig minden tökéletes. :cry: Apát pedig nyugodtan fogd be. Néha kell a férfiaknak egy kis noszogtatás, maguktól nem mindent vesznek észre.

Ranpo évi
Mielőbbi gyógyulást. Sajnos tej ügyben én sem vagyok segítség. Nem fejek mindig annyi van ami kell.

Dávid mióta itthon van, folyton a kicsi körül matat. Állandóan simogatja puszilgatja.Berakja a kedvenc játékait a kiságyba. Persze így mindig felkel Áron, de hála az égnek nem sír egészen jól tűri a kiképzést.
Délben sikerült őket egyszerre aludi vinni így én is lepihiztem. Nem is reméltem, hogy ez az első időkben sikerül. Most fel vagyok dobva. Sokkal könyebb lesz a 2 éjszakai szopi is.

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Nagyon úgy látom, hogy a babák beindultak!!!??
Jadeyről nincs hír lányok? Tina, Siba nektek is megy a drukk és mielőbbi babázást nektek is!!!!
baboka

Aztaaaaaaa! Micsoda nap!

Hajráááááááá Andrisés Marvin! :lol: :lol:
Vajon Bencus kint van már? :shock: :D

Livi

bali78

Piciza!

Drága! Beírnád, hogy 3530gr és 52 cm...? Köszi :D ..és hogy Nándor lett végül...

Livi

bali78

Tina, Siba :)
NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!! Könnyű szülést kívánok én is mindkettőtöknek!!!

Jól beinult!!! Helyes! :) :) :)

Bea

Kép
Kép
beuka

Jadey! Siba!
HAJRÁ!!!! Drukkolok!!!

Edit

Kép
Kép
edi78

Végre hozhatom a híreket nektek!!

MEGSZÜLETETT JADEY KISFIA BENCE!!!!! 16.25-KOR.

4100 GR,58 CM!!!

Most beszéltem vele,jól vannak,de nagyon kemény volt,majdnem császár lett a vége.Majd elmeséli nektek.

Siba:

Neked is megy a szorítás!!!!!!

KépKép
rönci

Rönci!
Köszi az információt Jadeyékről és ha beszélsz vele akkor mondd meg neki, hogy nagyon gratulálok és jó egészséget, sok tejecskét nekik!!!! Csak kibújt a kis drága! Aztán majd várom a beszámolót!
baboka

Tináról és Sibáról nemtudtok valamit? Szorítok nekik is!!!!!

Ákata!
Hogy vagytok? Remélem minden rendben ?

Piciri!
Te is nagyon eltűntél bár tudom inkább neked pihenésre van szükséged. Azért ha van egy kis időd akkor írd meg hogy vagytok???
baboka

Hűha micsoda nap!
Gratula Jadey-nek!
Drukk Tinának és Sibának!

Ranpo
Sztem ha van felétek anyatejgyűjtő állomás vedd igénybe, hiszen pont azért van, ha vkinek szüksége lenne tejre, akkor legyen hová fordulni.

Chesti
Én ma kezdem el a gátmasszázst, ma vettem búzacsíraolajat. Azzal kell maszírozni 15-20 percet este lefekvés előtt, mert utána már ne legyen mászkálás, stb. A szülésznőm ajánlotta. Csak az a gond, hogy a gyógynövényes boltban nem a masszázsolajosat adta az eladő, hanem az van ráírva hogy ét és salátaolaj, olyan kis üvegben van. De remélem ez is ugyanaz, meg végülis ugyanabból van, nem tudom abban a másik fajtában mi van még. Szted ez is jó? amúgy van a masszírozásnak valami gyakorlata, vagy elég csak simán masszírozni?

Csengő
Megy a drukk a kakihoz! :lol:

Mamy
A segítségedet szeretném kérni. Írtad, hogy Ti kérvényt írtatok, hogy elfogadják, engedélyezzék a Gesztenye nevet. Kiderült hogy a név, amit adni szeretnénk a babának, az nincs benne az utónévkönyvben. Légyszi leírod, hogy hova kell kérvényt írni, és hogy van-e erre valami formalevél, vagy elég csak a saját szavaimmal is megfogalmazni? Előre is köszi!

Ma elintéztük a házassági levél hitelesítését. Elég gyorsan ment, csodálkoztam is. Ott rögtön kész lett. :)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?