Sziasztok lányok!
Eredetileg már tegnap este szerettem volna írni, csak elaludtam.
Reggel meg nem volt netem
Remélem Kristóf egy kicsit eljátszik egyedül és be tudom fejezni az írást
Visszaolvasni viszont nincs időm, mert akkor tuti nem érek a végére, úgyhogy csak fejből…
Szóval én pár nappal ezelőtt tudtam meg, hogy Mátra egy hazug álnok kígyó és engem is nagyon letaglózott a dolog…
egyszerűen felfoghatatlan, hogy ilyen topikba is befurakodnak ilyen szemét emberek(?)…
Juca! Megértem, hogy megingott a bizalmad, de én is csak azt tudom mondani, hogy egy ilyen valaki miatt ne engedjük, hogy széthulljon a topik és beférkőzzön a bizalmatlanság.
Tudom, nagyon kemény tanulópénz volt, de én csak arra bíztatnálak, hogy tedd meg a szükséges lépéseket! Kingát meg puszild meg helyettem is!
Angie
Ne haragudj, hogy még nem gratuláltam a kis mazsoládhoz, szeretném most pótolni!!!
Unique
Naná, hogy kell Laura! Legalább a határozottságával ráncba szedi egy kicsit az én szintén elég akaratos kis Törpémet!
A cikket bescanneltük, ha tudsz adni egy emil címet , szívesen elküldöm (4 oldal).
Kati
Nagyon frankó volt az összefoglaló!
Csak megint elgondolkodtatott, hogy hogy lehettünk ilyen vakok és hogy dőlhettünk be ennek a szemétnek?!
Nagyon ari a kutyu!
Évi
Boldog házassági évfordulót kívánok! Hova mentek ünnepelni?
Valér
De jó, hogy nálad is egyenesbe jönnek a dolgok!
Mikor jössz vissza hozzánk?
Bea27
Akkor legalább annyi haszna legyen a dolognak, hogy most visszatérsz
Vagy már nincs kedved? Azt egyébként nem értem, mivel üldözött el???
Junko! Sajnálom, hogy ilyen dolgokon kell keresztül menned! Szégyen ez az egész egészségügy!
Narco
Aranyosak ezek a kis szösszenetek, na meg az állatos képek is!
Hogy vagytok mostanság? Mikor lesz a következő UH?
Kacsa! Nagyon királyok ezek a képek!!!
Norwell
Kende baba tündéri!
Mit szerettél volna kérdezni?
Elnézést, ha vkit kihagytam, de most ennyire futotta az agyi kapacitásom…
Mi tegnap ettünk először „szilárd” ételt, sütőtököt burgonyával, és Kristóf ma majd egy fél üveg kaját bepuszilt, mindezt szopi után…
Unique, te kérdezted, hogy Kristóf miket eszik? Ez az első kaja, amit kapott, előtte csak egy kis almalevet adtam neki 1 hétig. Ja, és szerintem nemsokára kint lesz az első fogacska…
Pussz mindenkinek!