Sziasztok!
Andi
Én is gondoltam rá, hogy szólok, a büfésfiút el ne felejtsétek, de látom, őt nem lehet
Vasárnap, amikor kint voltunk, mi is véletlenül épp ott fagyiztunk, de akkor két nőszemély volt, és még az egyik srác, de nem a mosolygós édeske
Valahogy mi Balázsnál is úgy álltunk be a dologra, hogy mindig aznap ünneplünk, amikor épp van a szülinap. Ráadásul tesóm most jelezte is, hogy a szombat nem lenne jó neki.
Ayse
Én valahogy úgy gondolom, hogy teából is olyat adnék, amilyen gyümit szabad már. Áfonyát én még nem adok, úgyhogy azt nem. / ha minden jól megy, akkor ugyanis valódi gyümiből készül a tea is
/ Nemtom, hogy ezt valahol ajánlották okosok, vagy csak én gondolom így magamtól, de nekem ez van az agyamban...
A buli nem volt annyira tuti sajnos, mert Gergő nagyon nyűgös volt. Ez egyrészt a fáradtsága miatt volt, de asszem a népsűrűség sem volt kedvére. Fél hatra volt megbeszélve a vendégekkel, mert tesóm is, Apa is akkortájt tudott jönni. Elhívtuk még sógoromékat is, és mostohámékat. / eredetileg egyáltalán nem akartunk ekkora felhajtást, de mivel úgyis jönnének valamikor köszönteni, gondoltuk egy paszattal megvan. És a torta se romlik ránk/. Mostohámék korábban jöttek, velük elmentünk a tortáért, jót sétáltunk, hátha elalszik Gergő, de nem. Előtte otthon sem tudtam elaltatni. Déltől aludt egy órát, de jót tett volna neki még egy kicsi.
Apa negyed hétre bírt hazaérni, pedig szóltam, hogy Gergő fél héttől már nagyon zizi szokott lenni. Nem tudtam letenni se, annyira nem érezte jól magát a társaságban. A torta se hozta lázba, a tüzijátékot nézte csak nagy szemekkel, de a tortához hozzá se nyúlt
Most örülök csak igazán, hogy nem bababarát torta volt
Az ajándékoktól kicsit jókedvre derült, de aztán hamar el kellett vinnem fürdeni. Ott magához tért, öltözésnél is nagyokat nevetett, látszott, hogy élvezi a nyugit. Jó nehéz volt elaltatni, kicsit túlpörgött. Tanulság számomra: szűk családi körben kellett volna tartani a szülinapot, de mindenképp koradélután.
Amúgy az előkészületek alatt nagyon jól elvolt, imádja a lufikat, úgyhogy egy csomót felfújtunk, és tombolt velük kacagva
Balázst este még megcsípte egy méhecske, ez neki a fájdalmon kívül is hatalmas trauma volt, mert a méhecskéket nagyon szereti a mesékből. Persze magyaráztuk, hogy az a szerencsétlen csak védekezett.
Balázs amúgy nagyon rendesen viselkedett, kicsit tartottam tőle, mert a saját szülinapján nagyon agresszív hangulatban volt, akkor látta utoljára mostohámat, nem tudtam, most mire számítsak. Persze megkértem rá, hogy senkit ne bántson, ő meg meg is ígérte, és nem is volt gond. Július óta amúgy tök sokat változott.
Az mondjuk nem volt szép, hogy alig engedte Gergőnek megnézni az ajándékait, mert mindegyik annyira tetszett neki, hogy egyből magáévá tette őket
Közelharcot kellett vívnom értük.
Képek is készültek, igaz, én nem nagyon tudtam fotózni, mert Gergő rajtam lógott, remélem, jók lettek. Sajna ebből adódóan mindegyiken rontom majd a minőséget... Valamikor majd teszek is föl, a gépemen az újratelepítés megtörtént, de még nem tudok csatlakozni a nethez, úgyhogy vannak még tennivalók...
Fú, bocs a hosszúságért!!!
Jó éjt!
Judit