Sziasztok ,
Kismoni,
Aranyosak vagytok, köszönöm, de én is autóval megyek, viszont, ha a párod, csak ezért jönne veled, hogy elhozzon, akkor ne tegye, érted megyek én! (Nem gond, és szívesen teszem
) Tényleg nagyon jól esett a felajánlásotok, még egyszer köszönöm.
Merre laktok Kispesten?
Mamm,
Lehet amúgy, hogy Neked van igazad. Én nagyon beleéltem abba magam, hogy ténylegesen kismami vagyok, ezért nagyobb ám a pofára esés esélye is, bár ebbe nem is merek belegondolni…
De azért mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én TUTI viszek fényképezőt a talira, úgyhogy lesznek képek bőőőven
Drága Taptau,
Te kis tündér! Ennyi babatapit!
:D:D Biztos segít a Kicsiknek a kapaszkodásban!
Kriszti,
Bár már msn-en írtam, de nagyon-nagyon örülök, hogy jössz a talira!
És örülök, hogy "hozod" Esperanzát is!
Ja, és természetesen a munka miatt rettentően büszke vagyok ám rád!!!!!
Lyutka,
Sok sikert a hétfői HSG-hez!
Numato,
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni szombaton, de szavadon foglak, hogy a következőre már jössz!
Judit,
Szuper, hogy ilyen rendi dokik is vannak!
Amúgy én a BMC-ben is ezt tapasztaltam, a növérkétől kezdve az altatóorvosig mindenki annyira kedves, és ebben a helyzetben ez végképp nagyon sokat számít!!!
Share,
Igyekszem tartani a 8 órát.
És nem idegeskedni, de erről lejebb bővebben
Az utrogestanról nem merek nyilatkozni, mert a szerdai vérvételnél derül ki úgyis, hogy kell-e tovább adagolnom magamnak. Talán kicsit most babonából nem mernék venni még belőle. Szerintem nyugodtan hirdesd meg máshol is, de köszönjük a felajánlást!
Lanett,
Holnap rajtad a világ szeme!
Nagyon drukkolok, hogy minél több petikét sikerüljön szerezniük a dokibácsiknak! Mindenképpen jelentkezz, hogy mi a helyzet!!!! Mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne aggódj a köhögés miatt, nekem is nagyon fájt a torkom aznap, de ha nem vagy lázas SEMMIT nem befolyásol. Úgyhogy NYUGI drága!
Lukrécia,
Millió puszi!
Wolves,
Annyira szuper, ahogy ehhez a témához hozzá állsz! Viki nagyon-nagyon büszke lehet Rád, hogy ennyire remek párja van!
Az én férjecském nem zuhant magába, de az urológushoz gyűlölt elmenni. Amúgy nem rázta meg a dolog, hogy így alakult, de ami nálunk mondjuk ebből a szempontból "szerencse", hogy mindkettőnkkel gond van, így sem vádaskodás, sem önmarcangolás nem jöhetett szóba - bár egyéként sem valószínű, hogy ilyen lett volna
:D:D Amin Te keresztülmentél, azt viszont szerintem nagyon-nagyon sok érvelés után lehetett volna csak rábeszélni Zozót - tehát, hogy felvágják… De azért biztos sikerült volna…
Hát, ma dolgoztam először… Szívem szerint már 9-kor hazajöttem volna, persze nulla kedvem volt dolgozni. Teljesen máshol jártam agyilag, ami - ugye - érthető is. Aztán persze belerázódtam. Amikor feltornáztam magam agyilag, akkor próbáltam, sok-sok nagy levegőt venni, hogy nem, ezt nem szabad, és egyből a Kicsikre gondoltam, hogy Nekik nem szabad feszültséget okozzak. Holnap eme nyugalmamat megpróbálom a további tökéletességre fejleszteni
Dél körülre már tök álmos voltam, és ebéd után végképp rám tört a kaja-kóma (pedig csak egy frankfurti levest ettem
), és legszívesebben bekuporodtam volna az íróasztalom alá, és átaludtam volna pár órát
:D:D
Aztán egyszercsak 16:30 lett, és Zsókuci - régebbi szokásaival ellentétben - felállt az asztalától, és hazajött
Itthon ettem még egy kis levest (megőrülök mostanában értük
) ami azonnal véremmé vált
, és aludtam egy órácskát. Utána egy kis netezés, egy kis házimunka
(módjával természetesen), punnyadás néha a tv előtt, most meg itt ülök, és verem a fejemet a falba, hogy már megint milyen nagggyon késő van, és holnap 6:20-kor csörög a vekker… Ááááá…. Ja, és még ma nem adtam be a progi-szurit, úgyhogy még ez a "remek" élmény is hátra van
Na, húzok is, holnap jelentkezem!
Millió puszi, és gyönyörű álmokat Mindenkinek!