Új privát üzeneted érkezett!

Mamm,
naná, neked is jár a babatapi, és én is küldöm :D És mi az, hogy nem vagy bizakodó?? Ejnye csajszi, nem szabad így hozzáállni!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Hogy bírod az izgalmakat? Én egész jól viselem, persze sokat agyalok a Kicsiken, de próbálom nem kikészíteni magamat :lol:

Lucia,
köszönöm szépen mégegyszer az intézkedést, aranyos vagy! :)

Lanett,
nagyon ügyi vagy a szurikkal! :D:D Tudom, ilyenkor már nagyon feszít, de kitartás, már csak napok kérdése és te is kismami leszel! :D:D:D:D Addig is mennek a tüszőnövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vigyél fényképezőt, mert van egy kis szoba, ahol van a monitor, és a laborból - gondolom- van kivetítve oda a kép a Kicsikről. Nekünk külön-külön megmutatták őket, majd együtt is kétszer :lol: Összesen 4 mutogatás volt, és 4 kép készült is :D De készülj, elég gyorsan mutogatják, legalábbis, mikor volt nekem az ET, akkor nagyon sokan voltak transzferen is, és inszemen is, így kb. 1 perc volt a nézgelődés :? Annyira sokan voltak, hogy én egy 2 személyes szobában voltam, egy másik ET-s lánnyal, és rajtunk kívül 4 :!: inszemes lány várt fellövésre, ott ücsörögve a kanapén, meg a széken. Szóval nagy volt a forgalom nagyon... De mondjuk, ezzel egyenesen arányosan jó volt a hangulat is :lol: 8)

Mot,
szuper lenne, ha legalább egyikőtök el tudna jönni :D:D:D:D Mikor lesz tuti? Vagy ez már tuti?? :D:D:D Puszi!

Velem minden rendben, ma már elég sok munkám van itthonról, aminek muszáj is nekiessek, mert sajna zárás van már, és hétvégén semmiképpen nem szeretnék dolgozni...
Holnap már dolgozom, és abban maradtunk a drága főnöknőmmel (akit nagyon imádok, ő a legrendibb főnök a Világon :D), hogy ha nem tudok egész nap bent lenni, mert elfáradok, akkor bármikor hazajöhetek, ha úgy érzem :) Úgyhogy így már nem is aggódom annyira...
Pocim szinte már nem is fáj, ma 7 naposak a kicsik, tehát már elkezdődött elvileg a beágyazódás. Remélem jó kényelmesen ágyaznak, mert ott lesznek még 39 hétig :D

Puszi mindenkinek, és szép napot! :) Kép

Kép

Kép
zsókuci

Taptau,
sajnálom :( és persze megértem...
Majd legközelebb jössz Te is.

Köszönöm a jelzést.

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Esperanza, lehet, hogy az én problémám sokkal kisebbnek tűnik a tiédhez képest (nem tudom, mi történhetett) de mikor kiderült és sikerült felfognom is a bajomat először én is azt írtam, nem jövök egy darabig. Majd rá kellett jönnöm, hogyha valaki, akkor pontosan ti tudtok segíteni, mert annyi mindenen keresztülmentek, megyünk a babáért.
Most még jobban vágyom ide, ha írni nem is mindig van kedvem, de olvasni mindenképpen. Csak azt szeretném ezzel mondani, hogy próbáld ki. Sajnos, akik benne vannak ebben a mókuskerékben, sokszor jobban képesek támogatni, mint azok, akik jobban ismerenek, személyesen is, szeretnek, de... de nem igazán tudnak mit kezdeni egy intim problémával.

Aki esetleg nem tudná, én vagyok az a lány, aki a meddőségis kivizsgálások után spontán teherbe esett. Mivel igazi panaszokat nem találtak nálunk (a PRL szintem volt magas, azt elkezdtük gyógyszeresen kezelni), és orvosom is azt mondta, spontán is teherbe eshetek, hát így próbálkoztunk. Közben azért jártam UH-s figyelésre. Tudtam, hogy nem sokáig csinálhatom, mert őszíntén szólva azt vettem észre, hogyha nem kezdjük az inszeminációt vagy egyebet, akkor nem értik, mit is keresek ott? Lehet, hogy igazuk van, és ennek egyéb (TB-s támogatás, és az a sok nálam elszántabban kezelésre váró pár, vagy más) okai is vannak, de mi, a férjemmel igenis szerettünk volna magunknak pár hónap természetes próbálkozást adni inszem, vagy bármi egyéb orvosi segítés előtt. Sosem mondták, így ki, de ügynököm is többször kérdezte, miért nem inszem végre. Erre lelkileg (és anyagilag) is rá kell hangolódni, de érthető, hogy a BMC-ben és más meddőségi kp-ban azt szeretik, ha a lelked már készen áll mindenre, és ott a sok munka és futószalag miatt már csakis a testedet kell kezelni. Kezelni és nem nézegetni. Érthető.
Rettenetes sokat dolgoznak, életekért felelnek, olykor számukra is szörnyű információkat kell adniuk, harcolniuk a beteggel, betegért és az új kis életkezdeményekért.
A hosszas bevezető után folyt. a történetünk, ami amúgy még majdnem sikersztorinak számít, hiszen a BMC-be való jelentkezésünk utáni 5. ciklusban spontán összehoztuk a babót. Örültünk is neki rendesen, jaj, mennyire!!! A fene sem gondolta, hogy mennyi a rizikó még... azt hittem, egy esetleges vetélés a leges-legrosszabb, ami történhet. Hát nem. A méhen kívüli annál még sokkal rosszabb.
Méhen kívül egy beágyazódott embrió, amelyik nő, brr, élni akar, életveszélyes állapotba sodorhatja az anyját :( Életveszélybe a várva várt csoda, micsoda paradoxon, nem?! Nos, hamar döntöttek sorsunk felől, laparral eltávolították, és vele együtt az egyik petevezetőmet is. :cry:
Most tele vagyok a szomorúságon túl félelemmel és izgalommal a jövőt illetően. Még nem állok készen arra, hogy újra beálljak a kígyózó sorba, hogy újra kezdődjön minden, csak kevesebb, rosszabb esélyekkel :(
Lehet, hogy ismét adunk magunknak, de most már tényleg csak 2-3 hónap spontán esélyt, aztán BMC, és a szokásos könnyek. (Majd remélhetőleg idővel az örömkönnyek.)

Kriszti, kérlek javítsd a táblában, hogy időközben 31 éves lettem, valamint, hogy nekünk most november közepéig védekeznünk kell, úgyhogy az legyen inkább a szövegünk, hogy decemberig kötelező védekezés. Köszönöm szépen.
edua

Hello Lányok!

Megjöttünk!
Szóval végre összeszámoltam az ujjaimon gyorsan ahogy mondta. Összesen 19-en vannak. Közülük 5 db 20 mm-es, meg egy csomó 19 mm-es, és 2 vagy 3 18 mm-es. :lol: :lol: :lol: :lol:
12 mm-es a méhnyálkahártya, azt mondta az gyönyörű!
Olyan jól indult, remélem a folytatás is így alakul!

Ma este 22.30-kor kell beadni az Ovitrellet 1,5 ampullát. És még holnap egy Orgalutránt. Ezt mondjuk nem egészen értettem, hiszen az Ovitrelle megrepeszti, az Orgalutrán pedig éppen azt gátolja, nem?
De mindegy, biztos van valami oka.

Pénteken reggel fél 8-ra kell menni leszívásra, és hétfőn ET.

Üröm az örömben, fáj a torkom és már kezdek szipogni.
Most minden létező technikát bevetek a megfázás ellen.
Aspirin C-t szerintetek ihatok?
Nyomatom a homeopátiás Belladonnát, de eddig még nem sok sikerrel és duplájára emeltem az Aloémat.
Most megyek és gőzölök kamillával és utána be is borogatom vele a nyakam, de még elő kell ásnom egy sálat valahonnan.
:?

Zsókuci!
Köszi az infot!
Viszek gépet.
AZtán csak óvatosan a munkával!
Babatapik természetesen ezerrel mennek Nektek!

Mamm!
Sikerülni fog, majd meglátod! Neked is mennek a babatapik!

Edua!
Remélem a közeljövőben rendeződik Nálad is a helyzet. Az idő sokat segít, és amire oda kerülsz hogy próbálkozhattok, addigra lelkileg is sikerül ráhangolódni erre a dologra.
Nagyon sok sikert Neked!
Arra gondolj, hogy nagy szerencséd volt hogy észrevették, hogy méhenkívüli, tudok rá precedenst ahol nem vették észre és tragédiával végződött a dolog.

Sok puszi mindenkinek!
lanett

Lanett, ez tényleg nagyon jól hangzik! 19 db!!! :D

Köszi a jó szavakat, kezdek rendeződni, igazából azért írtam olyan hosszan, hogy Esperanza, és más is, akivel esetleg nem (csak) jó dolgok történnek, hátha erőre kap.
edua

Sziasztok!

Lanett, gratulálok a 19-hez!!!! Hétfőn ezek szerint találkozunk?!!??

Üdv: Lyutka
lyutka

Sziasztok lányok!
Kedden 3-án jönn valaki a BMC-be?
Klasz lenne ha összefutnánk.

bonya

Kép

Kép
bonya

Lanett,
hú, ezek nagyon szép eredmények! :D:D:D
Nekem is anno 22:30-kor kellett beadnom az Ovitrellt, és másnap még szúrnom kellett a Orgalutránt, úgyhogy biztos így a jó, nyugika! :D
Jól felgyorsulnak az események Nálad is! Hétfőn akkor már te is kismami leszel!
Kép

Edua,
annyira csodállak az erődért! Ügyes és erős csajszi vagy! És meglátod, legközelebb már nem lesz semmi gond, és lesz egy (vagy több :)) egészséges kisbabátok. Nagyon megérdemelnétek, és tiszta szívből kívánom is. Jössz a szombati talira? Várunk Téged is szeretettel természetesen! :D Most látom, hogy a táblázatban nem vagy benne (a talisban) - ezer bocsi a figyelmetlenségemért, természetesen Téged is ugyanúgy várunk! :)

Numato,
ez Rád is vonatkozik, de Te még azért nem szerepeltél a táblában, mert akkor még nem voltál köztünk, de Téged is betettelek, így tehát jó lenne, ha Te is jönnél. :)

Remélem, mást nem felejtettem ki... :oops: :oops: :oops:

Holnap én már megyek dolgozni...:(, remélem bírni fogom, de kedvem nincs sok. Szívesebben dolgoznék itthonról még egy darabig :) Bár ma ebbe is eléggé elfáradtam. :D

Mindenkinek kellemes éjszakát kívánok.

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Dobok gyorsan még táblát, a taliról, nézzétek át, ha nem stimm, szóljatok, illetve, ha van változás, akkor is légyszi.

Köszi! :)
Puszka! :)

Kép
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Én valószínűleg hétfőn megyek ultrahangra.
Lyutka Neked mi lesz hétfőn és melyik dokinál?

Lanett,
Ez nagyon jó eredmény. :D
Már érthető miért fájt úgy a hasad. Nem férnek már szegénykék egymástól annyian vannak.
Zsókuci,
Mivel jössz szombaton, autóval,vagy tömegközlekedsz?
A párom azt mondta, hogy elvisz és akkor jöhetnél velünk ha szeretnél. Mi a XIX.ker.-ben lakunk. Nem lakhatunk túl messze egymástól.
További szép estét Mindenkinek! :D

Kismoni
kismoni

Sziasztok Lányok!

Zsókuci!
Ezer köszi! Megnyugtattál!
Aludj jól kismama! :lol:

Lyutka!
Igen, akkor hétfőn találkozunk és lobbizunk a közös szobáért. :wink:

Kismoni!
Akkor Veled is találkozunk?

Puszika mindenkinek!
Jaj mikor lesz már péntek??????? :wink: :wink: :wink:
lanett

Zsókuci, köszike a bíztató szavakat! Én egyelőre nem izgulok, tulajdonképpen (és ezért most biztos megint kikapok tőled :oops: ) az esélytelenek nyugalmával várom a hétvégét. :roll:
Nálad viszont tutira nagy az izgalom, hiszen te már kismami vagy!!! Nagyon drukkolok, hogy a szükséges ideig az is maradj!!!! :D

Lanett, neked is nagyon köszi! És gratula, nagyon szép kis tüszőcskéid nőttek! Szorítok érted és értük!!! :D

Edua, nagyszerű csaj vagy, örülök, hogy visszajöttél. Igazad van abban, hogy itt olyan emberek vesznek körül, akik talán mindenkinél jobban megértik, hogy mit érzel, még akkor is ha nem élték meg azt, amit te. A babára várás és vágyás nehézségei összekötnek bennünket. Én a vetélésem után egy olyan topik tagja lettem, ahová olyan lányok irogattak, akik szintén keresztülmentek azon, amin én. Segítettünk egymásnak, együtt átvészeltük a nehéz időszakot, aztán alapítottunk egy új, sokkal optimistább babaváró topikot. Most már nagyon sokan újra babásak! :D

Szép estét, jó éjszakát Mindenkinek!

Mamm
mamm

Komolyan mondom úgy beindultatok,hogy követni se tudom.Jó lesz ha Kriszti dob egy új táblázatot!

Az biztos,hogy Mamm és Zsókuciikreskismami kap még estére egy kis
babatapit++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lanett,nem is tudom tüszőnövesztő vagy repesztő legyen inkább!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jaj,már annyiszor akartam mondani neked,hogy nagyon szeretem a tabi kuglófot(tudom hogy nem ott sütik) de mi ott szoktuk venni,ha arra járunk.Most nyáron is voltunk(igazából Miklósiban és Igalon pihentünk)de férjem haverja Tabra nősült(amúgy Lulláról) és ilyenkor meglátogatjuk.Mondjuk az idén pont nem sikerült találkoznunk.
Remélem legközelebb veled is összefutunk.

Lyutka,szomorúan vettem tudomásul,hogy elmarad a Budapest Maraton,de azért Te szaladj fel hétfőn!Drukkolok!!!!!!

Édua,nagyon jó hogy visszajöttél,meglátod meglesz az eredménye,csak pozitívan!

Kriszti,Te meg csak dolgozol rendületlenül.Remélem párodéknál minden okés!!!!
Többiek:Kismoni.Bonya,Numato,Jucicuki,Brigii,Bibar,Lukrécia,Milike,remélem senkit nem hagytam ki,ha mégis ezer bocs!!!!!!!!Nektek is nagyon drukkolok!

Pusszantás!
taptau

Hát és a legfontosabb:ESPERANSA nagy szeretettel várunk vissza!
Reméljük,ha egy kicsit megnyugodtál visszatérsz közénk!!!!!
taptau

Sziasztok!!
Megérkeztem!
Numato,
ennyi ember között nem csoda néha egy-egy elírás, eleinte én sem tudtam, ki kivel van....Aztán felírtam, hogy nehogy 2 X kérdezzem meg ugyanazt az embert!Majd belejössz! :lol: :lol:
Taptau,
ez nagyon szomorú! :cry: :cry: A haláleset egyébként is, de ha "közeli" akkor még rosszabb. Én egy vadidegent is meg tudok siratni, annyira érzékeny vagyok! :cry: (Nem tudom, kitől örököltem!)

Esperanza=REMÉNY!!!!!NE FELEDD!!!
Nem véletlenül választottad ezt a nevet, én úgy gondolom!!!

Zsókuci,
akkor szombaton IGEN!Megyek!És apus nélkül,egyedül, mert egész napos!Vagyis nem egyedül, hanem ESPERANZÁVAL!!!!!!! :lol:
Edua,
örülök neki, hogy Te is visszatértél közénk, és hogy tudunk segíteni a lelkiállapotodon!"Ezért vannak a jóbarátok!"
Nagyon sok erőt, és sikereket kívánok!!!!
Lanett, ,
nagyon jó!!!!!!Sok szép tüszőcskéd van!!!!Húúú, belegondolok, hogy nemsokára már Te is kismami leszel!!!!!Nagyon örülök neki, és mennek a drukkok!
Igazad van az ovitrelle a tüszőrepesztő, de a "gátló" azárt kell, hogy ne repedjenek meg idő előtt!!!(Ezt nekem a tanárúr mondta, mert én is megkérdeztem:)...)Sajnos vannak olyan dolgok, amiket nem mondanak el, és csak itt segítünk egymásnak az információ áramlásban, de van amit Mi sem tudhatunk! :lol:

Gyorsan átírom a táblázatot, és dobok fel egyet!!!
Vendég

Taptau,
majdnem egyszerre írtunk, vagyis kezdtünk írni....csak én sokat írtam, később küldtem el!
A jó hírt még el sem mondtam...A titokmeló:
Ma végre megkaptam a telefont, amit annyira vártam!Persze tegnap már végképp feladtam, hogy már nem kellek, de szerencsére nem így van. (el is indultam tegnap másik meló után nézni)
A városunkban indul egy sűrgősségi osztály...Nem kell mondani, vészhelyzet szerű...na jó, anniyra nem pörgős, de nem is egy nyugodt hely lesz...
12 ember kezdheti meg a munkát, tesztet kellett kitölteni, szakmai önéletrajzot beadni,és a vezető főorvosnő döntötte el, hogy ki menjen...
És képzeljétek, benne vagyok a 12 legjobb emberben!!Ez szakmailag annyira megtisztelő!!!!
Tudom, hogy nagyon sokat kell még tanulnom, hisz soha nem dolgoztam ilyen helyen, de imádok tanulni, új dolgokat kipróbálni!És ami a legfontosabb, hogy imádom a szakmám! :lol:
Úgyhogy november 1-ével kezdem is a munkát....
Lombikprogram kitolva júniusra, persze ha előbb akar jönni spontán, nem ágállunk ellene! :wink: :lol: :lol:
Íme a táblázat, remélem mindenkinek minden adat jó, ha nem kérlek, jelezzétek!
Kép
Kép
Vendég

Kriszti:Nagy-Nagy Gratula a melóhoz!!!!!!!!!!!! :lol:
Ez aztán a kihívás!

Puszi!
taptau

Taptau, köszike,és pusza...Majd írok mailt is....
Csak még tiszteletem kell tennem a többi regisztrált fórumon is... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Kismoni, hétfőn HSG-re megyek Wiegandt doktor úr az orvosom.

Lanett, igen nagyon jó lenne a közös szoba!!! :D Neked mikorra kell menned? Engem 10-re hívtak, szerintem neked korábban kell menni, úgyhogy légyszi kezdd meg a lobbizást, én meg meg majd ráerősítek.

Taptau, én is szomorúan vettem tudomásul, hogy elmarad a Futófesztivál. :( Ráadásul 15-e, ahová áttették, az nem jó, illetve ütközik egy másik versennyel (tájfutó), amire már nagyon régen eldöntöttem, hogy elmegyek. Hétfőn inkább a kocsit választom a futás helyett, bár tudod, a baba érdekében mindent! :lol:

Üdv: Lyutka
lyutka

Kriszti,
Nagyon örülök, hogy sikerült megkapnod az állást. Büszke vagyok rád így személyes ismeretség nélkül is.
Én is ápolónő voltam és ugyan úgy mint te azért választottam, mert hivatásomnak éreztem. Nekem édesanyám is ápolónő és talán ő fertőzött meg az igazi hivatás tudattal. Sajnos nem sokan mondhatják el manapság, hogy hivatás tudatból választotta a szakmát.
Én ő miattuk hagytam ott a kórházat, a Traumatológián dolgoztam.

Karold fel Esperanzát és segíts neki ebben a nehéz időszakban. Nem tudom mi történhetet, de biztos vagyok benne, hogy egy stram csajszi és párnap múlva már pozitívabban fogja látni a világot.

Ne izgulj hamar belefogsz jönni, nekem is mély víz volt annak idején a baleseti, de nagyon gyorsan belerázódtam. Szerintem még ma is ott dolgoznék ha kevesebb "tangabugyit rázó" nővérke lett volna, akik a dokiknak rázták minthogy a munkájukat végezték volna.
Ha túl lelkiismeretes vagy az ilyenek miatt kikészül az ember.
Kívánom, hogy jó kis csapat vegyen majd körül és továbbra is élvezd a munkád és szeresd nagyon az embereket.

Szióka

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt mindenkinek!

Zsókuci, köszönöm a táblázatba írásomat, most szombaton tutira nem tudok elmenni sajnos :( de legközelebb, már férjemnek is említettem:) ő kérdezte is, hogy itt, ahol beszélgetünk, arról nincs szó, hogy ki hogyan dolgozza fel ezt az egészet, azt hiszem ő a férfi oldalára gondolt :oops: ...mondtam neki, hogy dehogyisnem, erről is szól,de amikor mesélek neki ezzel kapcsolatban ezt-azt, néha úgy érzem, hogy túl sok neki...nem tudom ti hogy vagytok ezzel lányok, de szívesen vennék bármilyen jó tanácsot, tapasztalatot, hogyan lehet ezt legemberibb módon megélni...bonya, lehetséges, hogy én is túl lelkiismeretes vagyok :roll:

Kriszti, hogy vagytok?

lyutka, drukk a hsg-hez, minden renben lesz.

üdv.és szép napot nektek

numato
numato

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Képzeljétek el, mióta belevágtunk ebbe a "nagy kalandba" csupa pozítiv élmény ér.
Tegnap elmentem a fehérvári nőgyogyimhoz, mivel Szűcs megkért, hogy ha megoldható csináltassam meg itt az átjárhatóságit, mert ők nagyon leterheltek, ha nem megy, hívjam fel és próbál helyet intézni.
Elmentem a doktornőmhöz tegnap reggel, hogy rákérdezzek, és már telefonált is a kórházba, azonnal oda kellett mennem, egy nagyon kedves orvos (aki mellesleg més sosem látott) megvizsgált, elküldött egy halom vizsgálatra (vér, vizelet, EKG, ultrahang) részt vettem a főorvosi bemutatáson és ma még el kell intéznem az altatóorvost, de két hét múlva befektetnek, amikor alkalmas lesz az időpont a ciklusom szempontjából.
Annyira klassz volt, hogy mindenki ennyire segítőkész és kedves volt.
Háromra értem fel Pestre(negyed ötig tart a munkaidőm :-) és a főnököm is hihetetlenül megértő és rendes volt.
Szóval a sok baj ellenére vannak jó napok is és rendes emberek.
Most már legalább rajta vagyok az úton és ezúton köszönöm nektek is, hogy itt lehetek.

Szép napot!

Judit
jucicuki

Jucicuki,
örülök, hogy minden sinen van. Meglátod minden menni fog mint a karikacsapás.
Itt nagyon jó helyen vagy, a lányok segítőkészek és akik előrébb vannak a folyamatban klasz, hogy megosztják velünk .
Sok kitartást kívánok nektek!

bonya

Kép

Kép
bonya

Helló Lányok!

Lyutka,Lanett,
Lehet,hogy nem találkozunk mert én csak kb.11-kor megyek és én elől leszek. Szűcsre fogok várni ultrahangra.Talán ha zárójelentésre kell várnotok? :D
Kriszti,
Gratulálok az új munkához, ez nagyon jó hír. Ügyes voltál! :D

Üdv.Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Jucicuki,egyébként a Szűcs doki a székesfehérvári kórházból jött át a BMC-be tavaly március körül és állítólag nagyon sajnálták ,mert nagyon jónak tartják és ott is szerették.

Továbi szép napot! :lol:
taptau

Sziasztok!

Lanett, nem semmi! Több mint egy focicsapat! :) Drukkolok, hogy minden o.k. legyen.

Zsókuci, remélem sokat pihentsz, és nem dolgozol túl sokat. :o

Kriszti, wow, gratulálok! :D Emlékeim szerint Zuzmó is így kezdte, aztán nézzük csak, hol tart most. :) :) Örülök, hogy tudsz jönni a talira.

Juci, beindultak nálatok is az események. Altatásban lesz a hsg?

Numato, talán Mot és Wolwes (másik topik) tudna neked leginkább segíteni a férfioldali feldolgozásban. De, ha bármilyen kérdésed van, tedd fel, és továbbítom a férjemnek. Nem hiszem, hogy már elhalványultak volna az akkori érzések. Legalábbis nálam még nem.

Lyutka, drukk neked a hsg-hez.

És persze továbbra is mindenkinek!
share

TOVÁBBRA IS ELADÓ A 2 DOBOZ u]UTROGESTAN[/u]. HA NEM ÉRDEKEL SENKIT, AKKOR HIRDETEM MÁSHOL IS. SZÓLJATOK, LÉGYSZI!
share

Sziasztok!
A világ lustája felébredt! :lol: sajnos a héten ez az egy napom a szabad, és úgy gondoltuk, ma ki sem bújunk az ágyból, csak ha nagyon muszáj....

Lytka,
drukkolok, hogy a HSG-n minden rendben legyen!!!!

Bonya,
köszönöm!Szerencsére eddigi ismereteim szerint 3 női orvos, és egy pasi lesz, és a kollegák idősebbek....Egy fiatalabb van mint én, a többi 35 feletti-majd 50 évesíg...Remélem ők már kinőtték ezt a korszakukat... :lol: :lol: És nem tangabugyit hordanak...vagy ha igen, nem ezért... :lol: :lol:
Ha meg nem, akkor úgyis kibukik, mert nem nagyon lesz idő magunkat rázogatni!(szerencsére) :lol: :lol: Nekem Eü-s végzettségü rokonom nincs, de már 12 évesen eldöntöttem, hogy ez leszek!(Hiába, tényleg ez a hivatástudat! :) )Meg soha nem fogják becsülni a munkánkat, sem az orvosokét, sem a nővérekét, de olyan jó gyógyítani, segíteni!!! :lol:

Numato,
sajnálom, hogy nem jössz a talira...Látom elég sokan nem tudnak eljönni, de szerencsére sokan igen!!!Majd legközelebb!Egyébként a sok melónap miatt eléggé fáradt vagyok, úgyhogy minden lehetőséget megragadoka lustizásra. :lol:

Jucicuki,
ez nagyon jó hír!!!Kívánom, hogy ilyen szerencse kísérje végíg a programotokat, és az utána következő 40 hetet! :lol:

Kismoni, köszönöm...Nagyon jó érzés, hogy új, téren is kipróbálhatom magam...Nem ismeretlen, hisz gyakorlaton már megfordultam traumon, intenzíven...de mégsem szakemberként, csak tanulóként...Remélem hamar belejövök...

Share,
Neked is köszönöm!!Biztosan szépen kerekedsz már....Szombaton meglátom...Addig is vigyázz magadra/magatokra!!
És ezt minden kismaminak írom!!!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Kriszti,
jól tetted, hogy pihenkélsz. A nagyim mindig azt mondja kislányom akkor kell tovább pihenkélni amikor van rá alkalmad, mert ha kismanócska bekopogtat hozzátok akkor bizony majd akkor alszol ha ő engedi.
Valóban milyen igaz.
Sőt neked most fel kell készülnöd lelkileg és fizikailag is amélyvízhez.
Milyen oszt. dolgozol jelenleg?

bonya

Kép

Kép
bonya

share,

melyik másik topikra gondoltál pontosan? szeretném a páromat (is)bátorítani, kicsit felvidítani :wink: nincs kétségbeesve,csak nagyon bánt, hogy bántja :cry: nálatok hogyan ment ez, ha szabad ilyet kérdezni... :oops:

jucicuki, örülök, hogy ilyen rendesek voltak veled, ez tényleg kihatással lehet az egész napra :lol: csak így tovább!!

kriszti, én is sajnálom,h nem megyek,talán legközelebb összejön.Gratulálok az új mhelyhez, és kívánom,hogy nagyon jó kis csapatban dolgozhass, sztem ez nagyon fontos.és további kellesem pihenést mára :!:

lyutka, nem reagáltál,úgyhogy elkönyveltem,hogy nem félsz a hsg-től :lol: és drukkolok,h minden rendben menjen. :!: :)

bonya, nálad mi újság?

numato
numato

Numato,
köszi a kérdést.
Jelenleg tele vagyok aggodalommal.
A műtét utáni állapotom nagyon jó, gyönyörű a vágásom. Nem hiába a nőgyógy aki műtőtt sebész és gyerek sebész is.
A prolactin szintem vacakol és ez nagyon aggaszt, mert 3-án mennem kell a BMC-be és ha minden ok 4-én kezdem a szurizást.
Pénteken megyünk Szolnokra egy endocrinológushoz a bmorvosom javasolta és kiváncsi vagyok mint mond.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok!

Jaj köszönöm a drukkokat mindenkinek!
Mikor lesz már péntek????????
Mostmár köhögök is, de (kopp-kopp) nem lázasodtam be. Hát nem így terveztem....

Taptau!
Milyen kicsi a világ!
Ki az a haver?
Remélem legközelebb, ha jöttök találkozunk!
Hát igen a kuglófunk az tényleg híres, egyszer vittem vissza a kóterba Kaposvárra, aztán mindenki megkóstolta és már heti rendszerességgel kellett vinni.

Lyutka!
Nem tudom még hogy hányra kell mennem, de mindenképp mondom hogy Veled szeretnék együtt kerülni.

Mamm!
Azért tudod hogy a remény hal meg utoljára :wink: és még mindig ott van a hátha :lol:

Kriszti!
Gratulálok az új munkahelyhez.Nagyon ügyes vagy!
Biztos vagyok benn hogy remekül megállod a helyed!

Numato!
Hát igen a pasikhoz sokkal több türelem kell. Nincs valami olyan jó haverja, akivel meg tudná beszélni az ilyesmit? Az a szerencsém, hogy nekünk volt (ő a kabalababa) , és nagyon sok időt töltöttek akkor kettesben mert az uram nagyon maga alatt volt.

Zsókuci kismami!
Ne dolgozz túl sokat!

Alig várom a reggelt!!!!!!

Puszika mindenkinek!
:D
lanett

Sziasztok!

Numato, bocs, hogy nem reagáltam, de egész nap nem jutottam a gép elé. Háttttt, azért tartok egy kicsit a HSG-től. volt már hasonló vizsgálatom (akkor a co2-es lighosabb változatot csinálták) - aminek, mint kiderült, nem volt túl sok értelme, de igen kellemetlen volt.

Kismoni, engem 10-re hívtak be 11-kor lesz a HSG, utánna pihi, aztán zárójelentés + utánna még megyek Wiegandt doktor úrhoz.

Share, köszi a drukkot!

Kriszti! Neked is köszönöm a drukkot, és gratu az új munkahelyedhez, ilyen emberből kellene nagyon sok, mint amilyen te vagy!!! Éppen ma volt egy nagyon-nagyon kellemetlen élményem egy orvos + 2 nővér hozzáállásával.

Üdv! Sziasztok!
lyutka

Lyutka,
sajnálom, hogy kellemetlen szituációd volt....Tudod ez a mai EÜ helyzet mindenkiből kihozza az állatot, egyre rosszabb lesz!De azt mindenképp, és mindenkinek szem előtt kell tartani, nem a "beteg" tehet a kialakult helyzetről....Én is elszámolok tízig, mielőtt bármit mondanék, hisz nem szeretnék megbántani senkit!
Baromi nehéz, de meg lehet csinálni!Hisz ha betegek nem lennének, Nekem sem lenne munkám!
Vendég

bonya,

csak óvatosan a sok aggodalommal,drukkolok, hogy csupajó híreket kapj az orvostól, és minden rendben legyen! :wink: kitartás :!:

lyutka, nem kell félned,pár perc az egész, menses szerű fájdalom a hasban alul, kb.ennyit érzel, és kicsit feszíteni fog,de a doki mindent elmond, hogy éppen mit csinál, aztán beszalad a röntgenes, megkuksizza, hogy mi az ábra,és kész is leszel :wink: nem kellemes,az biztos,nekem még pár napig fájt a hasam utána, de semmiképp ne parázz rá előre, nem éri meg, nincs miért :!: drukk-drukk :lol:

lanett, az igazság az,h van egy régi jó barátja,de elköltöztünk,és mondhatni igen ritkén találkoznak,és igazából senkinek nem mondta még el sztem,csak a kettőnk családja tudja,és nekem 2 kollégám. Barátaink sem, nem érzem még úgy, hogy el kellene mondanunk.Ezenkívül az is idegesíti az uramat,h délelőtt kell bejönnie BMC-be,mert neki nem egyszerű ellógni munkájából....na mindegy,nem szaporítom a szót, remélem az idő ezen is segít...

puszi mindenkinek
numato

Bonya! Nekem is magas (nagyon magas) volt a prolaktinszintem, és február közepe óta szedem is a Bromocriptint rá. Azóta jó a szintem, az utolsó hónapokban mindig szépen a megszabott határ közepe - de nem mondta a saját nőgyógyászom, sem Z. ügynök, hogy csökkenthetem a gyógyszert. Állítólag a 12. terhességi hétig kell szedni. (Hol van az még? :( ) Nem tudom, neked kell-e szedned bromot, ha igen, és még sosem szedtél, akkor arra figyelj, hogy nagyon-nagyon fokozatosan kell, először, 1. nap csakis egy negyedet. Szerencsére én már előre összeokoskodtam mindent a netről. De apránként emelve nem gond, így én több, mint 1 hónap után álltam be a megszabott 2x1-re, ami mára semmi kellemetlenséget nem okoz, olyan, mintha nem szednék semmit, "csak" az eredményem lett jó.

Numato. A férfiaknak (is) nagyon nehéz ez az egész. Az én férjem még a sp. vizsgálatból is kemény lelki okot csinált, hogy ez minek, ő egészséges, és egyáltalán nagyon nehezen viselte, viseli az egészet, legszívesebben elbújna, ha előjövök a részletekkel. Más van náluk kódolva genetikailag. A férfiassághoz sok mindent társítanak, többek között a spontán szaporodást is.
edua

Sziasztok lányok!

Hát ez szép,két napig nem jövök fel a topikra,aztán már alig győzöm visszaolvasni... :D

Edua!

Hát el sem tudom mondani milyen nagyon örülök,hogy itt vagy megint,jó döntés volt,meglátod,könnyebb lesz így. :)

Lanett!

Hát ez aztán nem semmi!!!!Csoda hogy még vonszolod magad ennyi tüszővel!!!Nagyon szorítok holnap!!!!
Ja,és kúráld magad ezerrel!!!

Mamm!!

Ne legyél negatív,sokan kaptak már jóhírt akik az esélytelenek nyugalmával indultak....Fel a fejjel!!!

Krisztike!

Sok-sok gratula a melóhoz!!!Ügyes vagy!

Jucicuki!

Elkezdődött az izgalom nálad is,szorítok neked!

Bibar!

Nem hívsz Nyanyus?

Kép
lukrécia

Numato és Edua!
Én Nviki férje vagyok és nálam volt a gond.
Konkrétan nem tudták megmondani, hogy mi az ok, valószinüleg egy
sport sérülés/baleset volt a kiváltó ok.Sokáig voltam kézilabda és
kispályás foci kapus.Ha értitek mire gondolok.
Én a sperma vizsgálatokon 0 azaz NULLA eredményt produkáltam, de
amikor felvágtak, akkor idézem "rengeteg egészséges"- t találtak.
Engem max az bántott, hogy a Vikit miattam vizsgálgatjak és döfködik
mindenféle tüvel.
DE! Soha sem okozott "törést" inkább elpoénkodtam az egészet
és jókat röhögtünk a melóban és itthon is.
Ne hadjátok, hogy párotok magába zuhanjon mert az nem jó!!!!!!
Ha párotoknak bármi kérdése van vagy csak pár bátorító szó
kell, írjátok meg priviben és ahogy tudok válaszolok!
Mindenkinek kitartás és ragasztó!
üdv
wolves

Sziasztok!

Kriszti, szuper ez az új meló, kívánom, hogy érezd ott jól magad, és csak ismételni tudom Lyutka szavait: sokkal több ilyen elhivatott emberre lenne szükség, mint Te vagy!!! :D

Lanett, türelem!!! Már csak egyet kell aludnod, aztán utána még hármat és kismami leszel te is mint Zsókuci!!! Már a célegyenesben vagy, úgyhogy nyugi! :D Megy a drukk sokezerrel!!!!!

Lukrécia, köszönöm a bíztatást, nagyon jól esik! :D

Share, a múltkor meg sem köszöntem, hogy bemásoltad nekem azt a törvényi szabályozást... Szóval KÖSZÖNÖM SZÉPEN!! Láttam a táblicskuban hogy neked a második inszem volt sikeres, és jó érzés a tudat, hogy azért inszemből babásodásra is van esély, itt vagy rá az élő példa! Remélem követem is előbb-utóbb ezt a jó példát! :D

Taptau, köszönöm a tegnap esti sok-sok babatapit! :D Figyu, Te nem írtál néhányszor az nlc-s bmc-s topikba is? Mintha láttam volna ott a nevedet... :?:

Wolves, tök jó, hogy te ilyen lazán tudod felfogni az egészet. Az én párocskám nagyon nem komálta, amikor vizsgálatokra kellett mennie, az urológia előtt szinte lelkibeteg volt szegényem, bár ezt meg is tudom érteni... :roll:

Lányok! Esperanza akkor megy a találkozóra? Tudtok róla valamit? Tényleg, csináltok majd fényképeket a taliról? Olyan szívesen megnéznélek Benneteket!!! :D

Puszi Mindenkinek!

Mamm
mamm

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a biztatást, jól esik!
Túl vagyok az altatóorvoson is, műthető vagyok. Egy furcsa kérdése volt, amit nem értettem, hogy van-e liszt v. fehérjeérzékenységem...??? :roll:
Altatásban lesz az átjárhatósági, úgy számoltam, hogy valamikor 16-a körül. Most még meg kell várnom, hogy megjöjjön és akkor telefonon ad időpontot a doki.
Az itteni nőgyógyászom nagyon jóban volt a Szűcs dokival, azért is küldött hozzá. Kérdezte is tegnap reggel, hogy hogy van. Mondtam neki, hogy erről nem volt szó a konzultáción, de nem nézett ki rosszul :lol:
Hát igen, felpörögtek az események, de egyenlőre mindenki nagyon segítőkész, úgyhogy én is pozitívan állok hozzá a dolgokhoz, remélem az is segít és megmarad végig, ez a jó hangulat.

Puszi Mindenkinek!

Kellemes estét!

Judit
jucicuki

Mamm,
Neked is ezermilliárd drukk megy!!!!!!!Köszönöm a gartulációt...
Én mindenképp viszek gépet, természetesen megörökítek mindenkit....
Az én párom nagyon lazán fogta föl a dolgot,(a szükséges rossz, mindig ezt mondtuk), minidg engem bíztatott, hogy nem olyan nagy gond, hogy menni kell, ő kibírja, és bármit bevállal a babó miatt...
Lehet kényelmetlen volt párszor, de soha nem mondta...Sőt!
Komolyan mondom, most jobban fél a szurizástól, mint az urológustól annó...:)Esperanzával megyünk szombaton...A kis lelkivilága nem tudom, hogyan áll, én reménykedem benne, hogy ennyi jószándékú ember láttán megnyílik, és hagyja hogy segítsünk...Csak biztos idő kell neki...Abból van nagyon sok!!!! :)
Vendég

Mamm,igen, egy párszor írtam én is ,de ott nem pörögtek így az események és aztán ez a topic szimpatikusabb is lett!(bocsi nlc-bmc)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Egy kis bónusz!

Lanett,Tordai Csaba a neve(felesége nevét sajna ,szégyen ,nem emlékszem),de nemrég házasodtak össze és van egy 1.5 éves kislányuk.Az ovi közelében lévő lakótelepen laknak.
Ja,és holnap PÉNTEK!Ügyes légy! :lol:

Lukrécia,én csak fél napot hagytam ki,de már ezt elég visszaolvasni! :roll:

Mindenkinek jó éjszakát! :wink:
taptau

Sziasztok :),

Kismoni,
Aranyosak vagytok, köszönöm, de én is autóval megyek, viszont, ha a párod, csak ezért jönne veled, hogy elhozzon, akkor ne tegye, érted megyek én! (Nem gond, és szívesen teszem :)) Tényleg nagyon jól esett a felajánlásotok, még egyszer köszönöm.:D
Merre laktok Kispesten?

Mamm,
Lehet amúgy, hogy Neked van igazad. Én nagyon beleéltem abba magam, hogy ténylegesen kismami vagyok, ezért nagyobb ám a pofára esés esélye is, bár ebbe nem is merek belegondolni…
De azért mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Én TUTI viszek fényképezőt a talira, úgyhogy lesznek képek bőőőven :D

Drága Taptau,
Te kis tündér! Ennyi babatapit! :D:D:D Biztos segít a Kicsiknek a kapaszkodásban! :D :D :D

Kriszti,
Bár már msn-en írtam, de nagyon-nagyon örülök, hogy jössz a talira! :D És örülök, hogy "hozod" Esperanzát is! :D
Ja, és természetesen a munka miatt rettentően büszke vagyok ám rád!!!!! :D

Lyutka,
Sok sikert a hétfői HSG-hez! :D

Numato,
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni szombaton, de szavadon foglak, hogy a következőre már jössz! :D

Judit,
Szuper, hogy ilyen rendi dokik is vannak! :D Amúgy én a BMC-ben is ezt tapasztaltam, a növérkétől kezdve az altatóorvosig mindenki annyira kedves, és ebben a helyzetben ez végképp nagyon sokat számít!!!

Share,
Igyekszem tartani a 8 órát. :) És nem idegeskedni, de erről lejebb bővebben :D
Az utrogestanról nem merek nyilatkozni, mert a szerdai vérvételnél derül ki úgyis, hogy kell-e tovább adagolnom magamnak. Talán kicsit most babonából nem mernék venni még belőle. Szerintem nyugodtan hirdesd meg máshol is, de köszönjük a felajánlást! :)

Lanett,
Holnap rajtad a világ szeme! :D Nagyon drukkolok, hogy minél több petikét sikerüljön szerezniük a dokibácsiknak! Mindenképpen jelentkezz, hogy mi a helyzet!!!! Mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne aggódj a köhögés miatt, nekem is nagyon fájt a torkom aznap, de ha nem vagy lázas SEMMIT nem befolyásol. Úgyhogy NYUGI drága! :D

Lukrécia,
Millió puszi! :D

Wolves,
Annyira szuper, ahogy ehhez a témához hozzá állsz! Viki nagyon-nagyon büszke lehet Rád, hogy ennyire remek párja van! :D
Az én férjecském nem zuhant magába, de az urológushoz gyűlölt elmenni. Amúgy nem rázta meg a dolog, hogy így alakult, de ami nálunk mondjuk ebből a szempontból "szerencse", hogy mindkettőnkkel gond van, így sem vádaskodás, sem önmarcangolás nem jöhetett szóba - bár egyéként sem valószínű, hogy ilyen lett volna :D:D:D Amin Te keresztülmentél, azt viszont szerintem nagyon-nagyon sok érvelés után lehetett volna csak rábeszélni Zozót - tehát, hogy felvágják… De azért biztos sikerült volna…

Hát, ma dolgoztam először… Szívem szerint már 9-kor hazajöttem volna, persze nulla kedvem volt dolgozni. Teljesen máshol jártam agyilag, ami - ugye - érthető is. Aztán persze belerázódtam. Amikor feltornáztam magam agyilag, akkor próbáltam, sok-sok nagy levegőt venni, hogy nem, ezt nem szabad, és egyből a Kicsikre gondoltam, hogy Nekik nem szabad feszültséget okozzak. Holnap eme nyugalmamat megpróbálom a további tökéletességre fejleszteni :D Dél körülre már tök álmos voltam, és ebéd után végképp rám tört a kaja-kóma (pedig csak egy frankfurti levest ettem :D), és legszívesebben bekuporodtam volna az íróasztalom alá, és átaludtam volna pár órát :D:D:D
Aztán egyszercsak 16:30 lett, és Zsókuci - régebbi szokásaival ellentétben - felállt az asztalától, és hazajött :D Itthon ettem még egy kis levest (megőrülök mostanában értük :D) ami azonnal véremmé vált :D, és aludtam egy órácskát. Utána egy kis netezés, egy kis házimunka :( (módjával természetesen), punnyadás néha a tv előtt, most meg itt ülök, és verem a fejemet a falba, hogy már megint milyen nagggyon késő van, és holnap 6:20-kor csörög a vekker… Ááááá…. Ja, és még ma nem adtam be a progi-szurit, úgyhogy még ez a "remek" élmény is hátra van :D
Na, húzok is, holnap jelentkezem!

Millió puszi, és gyönyörű álmokat Mindenkinek! :D Kép

Kép

Kép
zsókuci

Edua,
én már 2,5 éve szedem a Norprolacot (hasonló a Bromohoz csak kíméletesebb) nem is volt semmi baj szépen beállt a prolactin szintem. Az endo dokimnak nem küldték meg az új recepteket és a régire nem adta ki gyógyszert mivel ezt 100% térítik ingyen kapom. Ezért 1 hónapig nem szedtem révén , hogy legalább kiderül mizújs ha nem szedem.Nos az eredmény ez lett:
a norm.érték 25-625 mU/l az enyém 1248mu/l lett.
Még az is aggaszt, hogy nem vettek le kontroll tumormarkert ( műtét előtt norm.:0,1-34,9 U/ml az enyém pedig 159.8 U/ml lett.) . Remélem nincs összefüggés a vérkép és a hypophysys tumorom között.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Kriszti, egyetértek azzal, amit írtál, de azt nagyon nehéz elfogadni, amikor nem tekintenek embernek, hanem egy tárgynak, ami hibás és meg kell javítani. Azt meg végképp nem értem, hogy hogy lehet úgy "beszélgetni" (én próbáltam kihúzni belőle néhány szót), hogy még csak arra sem méltat, hogy felém forduljon, rám se nézzen. (Igy sikerült közölnie, hogy v.szleg meg kell műteni a szemem...és a sok kérdésem közül egyikre sem kaptam kielégítő választ). Úgyhogy Kriszti és lányok! Ha tudtok jó szemészorvost, akár Pesten, akár esetleg a Jánosban, akkor légyszi írjátok meg a nevét.

Zsókuci, Numato köszi a drukkot!!!!

Üdv: Jutka
lyutka

Lyutka,
miért kell megműteni a szemed?
Ha nem publikus nem haragszom meg.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt Lányok, Asszonyok:)!

zsókuci, tetszett a tegnapi élménybeszámolód, jaj,olyan jó neked, már úgy szeretnék én is így lenni, hogy megőrülök ezért vagy azért a kajáért, fáradékonyabb leszek, és mindezt persze a kicsi miatt :wink: viszont ha lehetek szemtelen, szerintem picit többet kellene aludnod, 1/4 12-kor már nem a gép előtt ülni :wink: vigyázz magadra,magatokra. Nagyon kiváncsian várom én is a fényképeket a találkozóról, és igen, szavamon foghastz, párommal már megbeszéltük, hogy elmegyünk a következőre. Vagy (bár ez lehet buta kérdés) most csak a leendő és jelenlevő kismamák mennek, vagy a kispapák is?) :oops: szóval mindenképp megyek, megyünk!

edua, tudom én is, hogy a férfiak másként élik meg ezeket, és próbálok ehhez mérten reagálni és hozzáállni a dolgokhoz...köszönöm :wink:

wolves, KÖSZÖNÖM, jólesett a reagálásod.El is olvastam uramnak, és teljesen egyetértett a hozzáállásoddal bár sejtem, hogy nem lehetett egyszerű keresztül menni ezeken, és tisztelet a kitartásért, optimizmusért, az én párom is hasonlóan viszonyul hozzám, mint te Vikihez és ez nagyon nagyon jól esik :wink:

kriszti, a párod hozzáállása alapján, nem ezt hívják úgy, hogy szerelem? :lol: :lol: :lol: Esperanzának így látatlanban is jobbulást kívánok a lelkének, meséljétek majd el, mi a helyzet most, és természetesen nagyon hiszek benne, hogy jobbra fordulnak a dolgai, és sikerül nektek felvidítani őt. Ami az időt illeti, háát,én ilyenkor amikor nekem pl.még több mint egy hónap van hátra csak a stimulációig (és még hol vagyunk a beültetésig:), úgy érzem, vánszorognak a napok :(

puszi nektek, és szép napot, még jövök

numato
numato

Sziasztok! :D

Zsókuci, :D
Ha Te mindenképpen autóval jössz, akkor megyek Veled szívesen ha nem gond. A régi Hunyadi mozi-nál lakunk csak az Üllői másik oldalán a Táncsics Mihály úton. Ha ismered a környéket akkor írd meg hol találkozzunk.Előre is köszönöm, nagyon drága vagy. :D

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Bonya! Nekem 1700-as PRL-em volt, amikor jan-februárban nézték. Ez meglehetősen magas, ugye, és furcsálltam, hogy nem is nézették meg, hogy "nincs-e baj a fejemben", csak gyógyszert kaptam. De most már nem agyalok ezen, hiszen gyógyszer mellett stabilan 300-as körüli lett az értékem, az tényleg a közép. Szerintem, sajnos, nem szabad abbahagyni a gyógyszert, egyikőnknek sem. :( A Bromocr-t meg azért sem merném, mert nehéz volt megszokni :( nagyon rossz lenne, ha újra kéne, úgyhogy én kisírtam a háziorvosból, hogy írja fel, így mindig van itthon, nagyon figyelek.

Numato! Megnyugtathatlak, van ilyen, nehéz a pasiknak (is). Az én uram nagyon zárkózott, nehezen viseli, hogy egyáltalán kezelésre szorulunk. Igaz, nálunk a sperma (is) oké, így külön ágál az ellen, hogy orvossal csináltassunk babát. Látom, hogy nem azért szomorú, hogy engem bántson, hanem, mert fáj neki, hogy ilyen téren problémánk van. Nagyon sokat beszélgetek vele, és mindig faggatom, mit érez, így könnyebben vészeljük át talán a nehéz időket, főleg, hogy nemrégiben volt szerencsénk átélni azt is, milyen érzés babát várni :cry:

Wolves: elismerésem a hozzáállásodért.
edua

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Az én kiskatonáim is volt gond, lusták!!! :) Engem is inkább az zavart, hogy Kedvesemet össze-vissza "kínozzák", legalábbis én így éreztem.

A mintaadás procedúrát viccesen fogtam fel és mindenkinek így is mesélem el, főleg azt, hogy minden alkalommal egy csinos kis nővérke hozta a tárolóedény és bekisért újságot olvasni!!! Na ezek a cikis helyzetek, de nem okozott semmi negatív dolgot!!!

Szóval férfitársaim, nekünk még a "procedúra" is élvezet!!! Értitek ugye!!! De, Drága párjaink sokkal kellemetlenebb az egész!!!

:)
mot

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?