Szép napot Lányok!!!
Mivel ma még nem jelentkeztem, az egész napot lustizással töltöttem csendes magányban, gondoltam írok egy pár sort!!
Nemsokára megyek a dokibácsimhoz, a szokásos vizsgálatra, aztán innentől már minden héten vizsgálni fog CTG után!!!
Gratulálok én is Barnabás babához, sok boldogságot kívánok nektek!!!
A mi kis pöcsösünknek is ez lesz a 2. neve!!!
Köszi Beuka a biztatást, hát remélem igazad lesz, és sikeresen világra tudom segíteni az én "kis óriásbébimet"
hát a kórházi holmi összekészítésével még nem vagy igazán elkésve, de azért a 36 hét végére szerintem szerencsés összekészíteni!!
Én legalábbis abból indultam ki, hogy ha hirtelen menni kéne, apa még a saját ruháit se találná meg, nemhogy az enyémeket rakosgatná össze!!
Te még nem jársz CTG-re?
Szia chesti!!
Igen, csak tippelt a doki a baba súlyát illetően, hát majd meglátjuk...
Köszönöm a légzésfigyelővel kapcsolatban neked is a tippet, én is az Angel Care felé hajlok, sok jót hallottam róla!!
gabriel!!
szerintem azért is jó a légzésfigyelő, mert szerintem rögtön riaszt, ha a baba kihagy egy levegővételt, és vagy rögtön felébred a sipolásra, vagy arra, hogy mi rázzuk meg...Úgyhogy szerencsés esetben nem kell eljutni az újjáélesztésig...Brrr, még leírni is szörnyű!!!
A fürdetőkrém tényleg elég macerás dolog, én azzal fürdettem a lányom nagyon sokáig, mert ekcémás, sőt még most is azzal kéne...
Főleg műanyag kádba rossz, mert ráragad az oldalára, meg úszkál a víz tetején!!
Ha nem hajlamos a baba allergiára (szülői pldalról)akkor szerintem nem muszáj azzal kezdeni, lehet fürdetővel!! A lányomnál egyből krémmel kezdtük, mert apai ágon az egész család allergiás, és ekcémás!!
Jedey!!! Nagyon hallgatsz, csak nem??????
Gyönyörűek a babák a képeken!!
Nagy pussz mindenkinek!!!
Üdv: Melódia