Kedves Lányok,
Annyira kedvesek vagytok, hogy ennyien szorítottatok nekem, és most vigasztaltok, hogy úgy érzem: az órákra készülés meg a verselemzés várhat, de Ti nem.
Évi77, Angie, Norwell, Jucmuc
Köszönöm a biztatást, én is annyira reménykedtem, hisz az utóbbi időben mindig a 28. napon jött meg, tegnap meg már a 31. cn volt.
Junko
Én is úgy reménykedtem és én sem tudok mit mondani, csak szomorkodni, egy-egy titkos könnycseppet ejteni…
A párodat –szerintem- még most sem késő bevonni! Ilyen vizsgálatokra ne menj többé egyedül!!! Nincs annál jobb érzés, mint amikor tudod, nem vagy ott egyedül.
Csibe
Köszönöm!
Olyan jó, hogy otthon vagy!!!
És Mérleg lesz Gábor is, úgy néz ki!!!
A kérdésedre nem tudom a választ, nekem nem magától folyt el, burkot repesztett az orvos (és az nekem fájt, de állítólag nem fáj).
Közben látom, mások válaszoltak, akkor már mindent tudsz.
Narco
Én sem erre számítottam!!!
És olyan jó volt reménykedni – utána viszont milliószor rosszabb.
Juca
Köszönöm!
Más: A gyerekek nagy része meghálálja a készülést. Majd írok aranyköpéseket, mostanában nem nagyon jegyzem, kezdő tanár koromban sokat felírtam.
Úgy szeretem olvasni a soraidat!
Mindig mindenről van véleményed, jó tanácsaid vannak, úgy csodálom a hozzáértésedet!
Kacsa
Köszönöm! A reményt most megint feladtam, ha minden jól megy, a pé környékén visszatér – de most ez elég elképzelhetetlen, nagyon padlón vagyok.
Pöttömbaba gyönyörű!!!!!!!!!
Ági
Reménykedem, hogy jók lesznek az eredményeid!!!
És hogy most már a jó úton haladsz!!!
És köszönöm!!
Annácska
Köszönöm!!! Annyira jó érzés, hogy megértitek a szomorúságomat!!
A kislányod olyan édes volt Malackának öltözve!! Ő akart Malacka lenni??
Remélem, hogy elkerülnek a gondok – és mire én ezeket írom, már biztosan megszépültél a fodrásznál!!!
Panka
Köszönöm a soraidat, a tanácsokat!!
Az 1. cn a legutálatosabb nap a ciklusban. Nem a hasfájás, hanem a „lelki fájás” miatt – de ezt sajnos már sokan átélték és átélik hónapról hónapra. Én is mindig mondogatom, nem törődöm vele, nem gondolok rá, de valahogy mindig eszembe jut, hogy most van középidő…stb. Biztosan segítene az agykikapcsolás, csak még ki kellene találnom, hogy csináljam.
Olyan fantasztikus, hogy már a 18. hetes UH következik!! És hogy bent lesz Veled a férjed a szülésen, az csodajó!!!
AFP-erdmény mikor lesz meg??
Évi77
Olyan jó volt olvasni, ahogy lelkesen reménykedtél!!! Én is azt tettem…
És továbbra is írj sok vicceset, úgy szeretek nevetni a stílusos leveleiden!!!
Anikó
Köszönöm!!
Mostanában kicsit hallgatag lettél. De olyan jó, hogy mindig itt vagy és írsz
, de sajnos magadról nem túl sokat, meg az ebédekről, mint régen.
Kati76
Nagyon édes a kislányod!!!
Angie
Gondoltam ma Rád, alig várom, hogy holnap megmutasd a képet!!!
Hú, Lányok mennem kell!!! A kisfiam már vár, a verselemzés éjszakára marad, de most Veletek akartam beszélgetni (igaz, azt terveztem, pár sort írok összesen, de most meg abbahagyni alig bírom – még jó, hogy ránéztem az órára)
Sok puszi és még egyszer KÖSZÖNÖM!!!