Sziasztok!
Apa kölcsönadta a laptopját, így viszonylag normálisan tudok írni
Ezen is vannak hiányosságok, Gergő ugyanis eltávolított néhány billentyűt. De eszméletlen gyors, csak kapkodom a fejem, a nagy gép totál le van lassulva, nem tudom, mikor lesz belőle valami.
Naszóval, annyi mindent akartam írni. / ma már írtam egy hosszút, de elküldéskor lefagyott az egész szemét
/:
Az Ildi kontra Megann vitán én is nagyon elszomorodtam. Asszem én is nagyon naív vagyok, de bíztam benne, hogy a talimon mindenki, aki ott lesz, békében megfér egymás mellett, aki nem szereti a másikat, az nem szól hozzá, de emiatt nem lesz olyan, hogy azt kell lesni, ki jelentkezett, és menjek, ne menjek? Sajnálom, hogy így alakult
Azt azért hozzátenném, hogy én szoktam Ildivel is, Megannal is találkozni, és ezzel a szokásommal nem is akarok felhagyni. Remélem, senki nem veti a szememre...
Tünde
Nagyon édesek Zita szülinapos képei, és Neked nagyon jó a frizurád
Jack is nagyon tündérbogár a tortájával!
Zsóf
Jó, hogy előbújtál! Nem tudtam, miért nem válaszolsz.
Gergőm is mondja a nemre, hogy DE, nem is akárhogy, torkaszakadtából visítva, és nevetve. És a fejét is rázza, ha azt mondjuk, NEM, de persze folytatja tovább a veszedelmes dolgot. Ha pedig azt hallja, hogy ügyes vagy, tapsol
Ő sem jár még, eszébe sem jut, csak mászik, még oldalazva sem lépeget túl sokat.
TALI lesz Krisztánál asszem holnap / új ház, asszem, Vácrátót?/, én pedig valamikor októberben egy pénteki napon tervezek talit. Remélem, tudtok jönni!
Ayse
Andris egyre szebb, Lili-kép csúcs
Vaksi vezető
Sajnálom a kocsit. Az viszont tök jó, hogy a mai nap ilyen klassz volt, és ennyien tudtatok menni egy helyre
Juci
Nyaralós képek klasszak, remélem, sokat pihentél!
Prüntyi
Hajrá kistesó!!!
Dóri, vigyázz magadra, remélem, gyorsan elmúlik ez a rossz állapot!
Apropó: Ildi
Mi a helyzet zebraügyileg Nálad?
Rólunk:
Szombaton Apa melózott, tesóm eljött kicsit szórakoztatni bennünket. Kipróbáltam a tej- és tojásmentes palacsinát, hogy egyáltalán süthető -e, jelentem: az
De nem valami finom. Csináltam viszont almás palacsintát is / ugyanebbe a tésztába kevertem reszelt almát/, na, azt nagyon bírta Gergő. Ettől függetlenül úgy döntöttem, nem lesz palitortája, meg is rendeltem a cukiban egy sünis tortát. / nem igazán tudnám mivel tölteni a palacsintát, nem is túl finom, Gergő azt sem enné, akkor meg minek? Amit magára ken, attól nem lesz baja/.
Vasárnap Apa vállalta, hogy reggel kivonul a gyerekekkel a nappaliba, hogy tudjak aludni kicsit. Ilyen még nem volt, és nem is kértem rá. Ez piros pont
De az eszébe sem jutott, hogy Gergőn pelust cseréljen, fölöltöztesse, mindkét kölök pizsiben fogadott reggel tízkor. Balázs és az apja evett egy kis müzlit, Gergőre nem gondoltak, hogy neki is kéne reggeli... Mindegy, legközelebb már tudja.
Délután mi is elindultunk Etyekre, szerencsére időben leesett, hogy a buli szombaton volt, így kanyar a szigetre. Gusztustalan tömeg volt a nagyjátszón, a kicsi viszont tök jó, tényleg jobban le lehet tenni ott egy kúszó-mászót.
Lányok, emlékeztek az Impulse Incognito-ra? Majdnem lehidaltam, amikor egy új drogériában megláttam. Ugyanúgy néz ki, ugyanaz az illat, hajtógázas, de muszáj volt vennem
Kicsit visszahozza a gimis éveket
Aki nem emlékszik, ne izguljon, csak nagyon fiatal
Egyelőre ennyi. Úgy látom, ma sem lesz semmi a gépemből, Apa épp fut. Nem tudom, mikor jöhetek megint...
Judit