Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok!

Zsóf

Ilyen nálunk is előfordul, de nem vesszük olyan véresen komolyan, hogy bocsánatkérés, meg büntetés legyen a vége.
Lerendezem egy á dehogy kakis felkiáltással és lenyomom a vízbe.
Szerintem ezek nem tudatos hazudozások, egyszerűen csak figyelemfelkeltés, vagy feledékenység. Lehet, hogy Gergő tényleg azt gondolta, hogy még kakis a fenenke.
Múltkor Bazsika is mondta, hogy kér tejet (este), mondtam, hogy de már megitta, erre mondta, hogy de nem, mire én mondtam, hogy de igen itt az üres üveg, erre mondta, hogy jó, akkor alszik.
Én nem csinálok ebből nagy ügyet, kinevetem, hogy milyen kis majom, hogy ilyet csinált és ezzel lezárom a dolgot.

Még Laci sem jár csak kapaszokdva. Egy-egy lépést tesz magától, amíg átlép az asztaltól a fotelhoz, vagy hozzám, de aztán gyorsan letérdel és úgy teker tovább. Szerintem pár hét és járni fog, bár Barbi azt mondta, hogy Nolcsika hónapokig elvolt így, mire elindult.

Andi
Szívesen. :lol:

Irígyellek Titeket a zenebölcsi miatt. Mi itthon leszünk egész nap. Én szerintem a gép előtt fogok ülni rendesen, mint mindig, míg a gyerekeim meg nőnek maguktól, mint a dudva. Képben kell lennem abban az 5-6 topikban, ahol aktív tag vagyok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma is van zenebölcsi 10-től, mi megyünk!!!! gyertek el!!!!

Kép

Kép
prüntyi

Éjszakáááááááááák, háááááááát, azt nem mondanám...de az éjjel 1-2 ig alvásra stabilan lehet számítani...:) :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

Aranyos vagy, de Apa elvitte a kocsit. Majd csütörtökön. :lol: :lol:

Nem akarom kipurcintani a fiúkat sem, hogy 3 nap egymás után felborítom a ritmusukat.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Prüntyi!
Mit hallok? :lol: Tökjó hír! :)

Lányok!
Ti milyen joghurtot adtok a babáknak? Én adtam a Nestlé bébi joghurtot, és abból kapásból benyomott Viki kettőt, annyira imádta. :) Ti adtok sima natúr joghurtot bele gyümivel? Szerencsére Vikinek sincs semmi baja a joghurtoktól, így nálunk továbbra is tabu a tojás és a tej.

nagyon sz@rul vagyok, agyalok azon, hogy be kéne venni vmi fejfájás csillapítót, mert kezd már tűrhetetlen lennia dolog... :cry: és hol van még a nap vége.. :? Szerencsére Viki alszik már egy jóideje, tekintettel van anyukájára. :)
Vendég

Dóri...homeós bogyó?

Kép

Kép
prüntyi

Dóri!
Fejfájás :( . Sajnállak nagyon, tudom milyen pocsék.

Duda, Ayse, Annamami!
Örülök, hogy végre megismertelek Benneteket és persze Natit, Andrist és Marcit!
Andi, olyan jó, hogy ránk integettetek, és elmentünk mégis a zenebölcsibe. Szerintem Bendegúz élvezte, és olyan aranyosan simogatta Nati arcát, észrevetted? :)
Sajnálom, hogy Bendegúz úgy lefejelte Marcit, remélem nincs harag.
Andris meg olyan kis nyugisan derítette fel a terepet, mindig ilyen kis megfontolt?
Natiba meg hát az igazság az, hogy beleszerettünk mindketten Bendegúzzal.. :)

Majola!
És persze annak is örülök, hogy Veletek is találkoztam. Julcsi egy tündérbogár, mint mindig, és olyan kedvesen odaadta a barikáját Bendegúznak.
Neked meg nagyon csini a pocakod, és jól áll a rövid haj, nagyon vagány kismami vagy! :)

Szóval nagyon örülök, hogy elmentünk, mert Bendegúz tényleg élvezte, igaz teljesen kipurcant, már aludt is a Millenárisból kifele, persze a Metróban felébredt. De most sikerült elaltatnom szerencsére.
Meg nekem is jólesett kimozdulni. Sajnálom, hogy a játszóterezésből kimaradtunk, de az már kínzás lett volna Bendegúznak.
Valahova mi el fogunk járni ilyen zenélős, mondókázós helyre, még nem tudom hogy ide-e, mert azért elég messze van nekünk, és olyan rövid volt ez a félóra.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Tényleg jó kis délelőttünk volt, kár, hogy nem tudtunk veletek tartani a játszóra! Délelőtt hívtak a kollégáim és megígértem nekik, hogy meglátogatjuk őket. Örültek nekünk, végül is jól sikerült a dolog!

Márti!
Örülök, hogy találkoztunk! :D
És persze, hogy nem trafáltam mellé és nem egy vadidegennek kezdtem el veszettül integetni! :lol:
Bendegúz nagyon édes pofa, kár, hogy nem mutatta meg, hogyan tud killerkedni! :lol:
Annak is örültem, hogy olyan jó étvággyal ette Nati kekszét! :)
Igen, láttam, ahogy simogatta Nati arcát, nagyon édes volt! :)
Csak azt nem tudom, ehhez mit szól majd Ildi Lacikája? :roll: :lol:

Ayse, Anna, Zsuzsa!
Sajnálom, hogy nem tudtam túl sokat beszélgetni veletek! :(
Ez a zenebölcsi sokkal jobb volt, mint ahová eddig vittem Natit, ha nem találok addig közelebbit, lehet, hogy ide járunk majd.

Andi&Nati

KépKép
duda

Köszi az együttérzést, tényleg rég voltam így.. Homeós cuccok (2 féle) a semmit érte sajnos. Sajnos el is ájultam és hánytam, még jó, hogy mindezt anyukám társaságában. :( Kezdek félni a továbbiaktól emiatt. :roll:

Még benézek.
Vendég

Dóri!
Szegény! Ez nagyon rosszul hangzik. Ájultál el már korábban is?

A tücsökzenén mi is nagyon jól éreztük magunkat! Olyan jó, hogy Andris ennyi aranyos baba között lehetett! Én meg ennyi aranyos mami között! Köszönjük Nektek a szép napot!

Még állítólag tíz napig marad ez a jó idő, hétvégén különösen jó lesz. Szóval front úgy tűnik nincs, én viszont annyira elfáradtam, mintha az elmúlt másfél év minden kialvatlansága most jönne ki rajtam. Asszem ledőlök.

ayse

Ayse!
Nem, sosem fordult elő. Ijesztő volt, de nagyon. :cry: Megyek, le is fekszem, kivagyok, mint a liba. :cry:
Vendég

Dóri!
Remélem már jobban vagy!
Te kérdezted a joghurtot azt hiszem. Én adtam már Bendegúznak natúr Activiát belekevert gyümölccsel, meg Danoninot, meg Danoninot kis Activiával felhígitva. Szereti mindet, legjobban a Danoninot. Tudom, hogy édes kis vacak, de hát gyerek, és szereti.

Andi!
Köszi a kekszet, Bendegúz a kis éhenkórász mindent kinéz a más szájából. :lol: Olyannyira, hogy ma este haraptattam a virslimből, mert nem hagyott békén, sőt még az unicumos kupámért is majd megveszett. Na, arra még várnia kell. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Apa kölcsönadta a laptopját, így viszonylag normálisan tudok írni :)
Ezen is vannak hiányosságok, Gergő ugyanis eltávolított néhány billentyűt. De eszméletlen gyors, csak kapkodom a fejem, a nagy gép totál le van lassulva, nem tudom, mikor lesz belőle valami.

Naszóval, annyi mindent akartam írni. / ma már írtam egy hosszút, de elküldéskor lefagyott az egész szemét :evil: /:

Az Ildi kontra Megann vitán én is nagyon elszomorodtam. Asszem én is nagyon naív vagyok, de bíztam benne, hogy a talimon mindenki, aki ott lesz, békében megfér egymás mellett, aki nem szereti a másikat, az nem szól hozzá, de emiatt nem lesz olyan, hogy azt kell lesni, ki jelentkezett, és menjek, ne menjek? Sajnálom, hogy így alakult :cry:
Azt azért hozzátenném, hogy én szoktam Ildivel is, Megannal is találkozni, és ezzel a szokásommal nem is akarok felhagyni. Remélem, senki nem veti a szememre...

Tünde :) Nagyon édesek Zita szülinapos képei, és Neked nagyon jó a frizurád :)

Jack is nagyon tündérbogár a tortájával!

Zsóf :) Jó, hogy előbújtál! Nem tudtam, miért nem válaszolsz.
Gergőm is mondja a nemre, hogy DE, nem is akárhogy, torkaszakadtából visítva, és nevetve. És a fejét is rázza, ha azt mondjuk, NEM, de persze folytatja tovább a veszedelmes dolgot. Ha pedig azt hallja, hogy ügyes vagy, tapsol :)
Ő sem jár még, eszébe sem jut, csak mászik, még oldalazva sem lépeget túl sokat.
TALI lesz Krisztánál asszem holnap / új ház, asszem, Vácrátót?/, én pedig valamikor októberben egy pénteki napon tervezek talit. Remélem, tudtok jönni!

Ayse :) Andris egyre szebb, Lili-kép csúcs :) Vaksi vezető :( Sajnálom a kocsit. Az viszont tök jó, hogy a mai nap ilyen klassz volt, és ennyien tudtatok menni egy helyre :)

Juci :) Nyaralós képek klasszak, remélem, sokat pihentél!

Prüntyi :) Hajrá kistesó!!!

Dóri, vigyázz magadra, remélem, gyorsan elmúlik ez a rossz állapot!

Apropó: Ildi :) Mi a helyzet zebraügyileg Nálad?

Rólunk:
Szombaton Apa melózott, tesóm eljött kicsit szórakoztatni bennünket. Kipróbáltam a tej- és tojásmentes palacsinát, hogy egyáltalán süthető -e, jelentem: az :) De nem valami finom. Csináltam viszont almás palacsintát is / ugyanebbe a tésztába kevertem reszelt almát/, na, azt nagyon bírta Gergő. Ettől függetlenül úgy döntöttem, nem lesz palitortája, meg is rendeltem a cukiban egy sünis tortát. / nem igazán tudnám mivel tölteni a palacsintát, nem is túl finom, Gergő azt sem enné, akkor meg minek? Amit magára ken, attól nem lesz baja/.
Vasárnap Apa vállalta, hogy reggel kivonul a gyerekekkel a nappaliba, hogy tudjak aludni kicsit. Ilyen még nem volt, és nem is kértem rá. Ez piros pont :) De az eszébe sem jutott, hogy Gergőn pelust cseréljen, fölöltöztesse, mindkét kölök pizsiben fogadott reggel tízkor. Balázs és az apja evett egy kis müzlit, Gergőre nem gondoltak, hogy neki is kéne reggeli... Mindegy, legközelebb már tudja.
Délután mi is elindultunk Etyekre, szerencsére időben leesett, hogy a buli szombaton volt, így kanyar a szigetre. Gusztustalan tömeg volt a nagyjátszón, a kicsi viszont tök jó, tényleg jobban le lehet tenni ott egy kúszó-mászót.

Lányok, emlékeztek az Impulse Incognito-ra? Majdnem lehidaltam, amikor egy új drogériában megláttam. Ugyanúgy néz ki, ugyanaz az illat, hajtógázas, de muszáj volt vennem :oops: Kicsit visszahozza a gimis éveket :) Aki nem emlékszik, ne izguljon, csak nagyon fiatal :lol:

Egyelőre ennyi. Úgy látom, ma sem lesz semmi a gépemből, Apa épp fut. Nem tudom, mikor jöhetek megint...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

LÁNYOK! Aki már utazott vonaton, babakocsival....biztonságosan fel-le-lehet szállni?

Kép

Kép
prüntyi

Képzeljétek, Andris mondott egy mondatot!
A reggeli szopi után még velem volt a nagyágyon, Lili is átjött, aztán visszament a szobájába egy játékért. ANdris türelmetlenül várta és azt mondta:
- Jijííííííí, gyee!
(=Lili, gyere, ebből a Lilit már régebbóta tudja).
Olyan megható, hogy a testvérét hívta először!

Tegnap meg a zenekuckón kikövetelte, hogy fogjam a kezét, mint ahogy más babáktól látta, és ment vagy 20 lépést!

ayse

Sziasztok!

Láttam az ősziben a linket a másik fórumról. Szerintem azért szólni lehetett volna, hamár ennyit dumáltunk. :? :(

Dóri
Vendég

Kicsit szomorkás a hangulatom máma...
...mint a durcás kisgyerek, kinek elvették a játékát.

Gondolkodtam rajta, írjam-e vagy nem. Végül is mi bajom lehet?

Így, hogy kiderült ez a másik fórum (nem is tudom, hogy nem derült volna ki), nem látom értelmét ennek az egésznek. Nem mindegy, hogy másik fórum, vagy másik topik?

Bevallom, nem túnt fel, hogy nem írtok. Sildike, Ti tényleg olyan jó kis progikat csináltok, gondoltam, becsúszott megint egy. Sis mostanában nem igen jár erre. Tündéről meg azt gondoltam, nincs jól.

Nem értem, hogy mért a kockáknak kellett volna feltűnnie, hogy eltűntetek, mi nem adtunk okot a haragra. Vagy igen? Szerintem ezzel nem álltok bosszút senkin. Bennem viszont rossz érzést okoztatok. (Tudom, hogy hívni akartatok, meg lesz egy zárt fórum, de akkor is.)

Nem sértődtem meg és velem rosszban sem lehet lenni (sokáig). Ha nem hívtok a másik helyre, persze szomorú leszek, dehát tényleg van elég fórum arra, hogy értekezzünk, ha akarunk.

Most rossz lett a kedvem....

ayse

Ayse!
Ezek szerint nem te írtál a másik fórumon. Hát, valahogy éreztem..
Nagyon sajnálom, hogy így alakult ez az egész, de hidd el, nem ellenetek irányult! Amikor Ildi azt írta, kiváncsi, ki fogja észrevenni először, hogy nem írunk ide, az őszi topikra gondolt, nem a kockákra! Ti valóban nem érdemeltétek meg, hogy így értesüljetek erről az egészről!
Én személy szerint kifejezetten kedvellek téged és szerintem Ildiék is!
Ne haragudj!

Andi&Nati

KépKép
duda

Nekem is rosszul esett. :cry:
Vendég

Ayse!
Azért sztem azt is meg lehet érteni, hogy nem tudunk úgy írni, hogy abból ne legyen vmi sértődés. Én ezt már baromira unom.
Úgy látszik, nem elég a másik topic, de ahogy látom, a másik fórum sem, mert ez is cseszte vkinek a csőrét, és álnéven futott a hírrel...

Amúgy meg osztom Andi véleményét, nem is tudok mást hozzáfűzni.
Vendég

Ayse, és természetesen nem akarunk senkin boszút állni, csak végre nyugiban társalogni!
Sztem ez nem olyan nagy kívánság.
Azért remélem belefojsz majd az eszmecserébe. :wink:
Vendég

belefolysz
Vendég

Most nem akarok meddő vizákba belefolyni. Csak egy szó.

Nem tudom, mi a csodáért tűnt volna fel az őszieknek, hogy valakik innen eltűntek és azon kívül, hogy figyi má, a kockák eltűntek, még milyen hatást lehetett volna kiváltani. Persze ez csak merő feltétezés, mivel Magyarországon mindig minden kiderül 5 másodpercen belül.

Én mostantól csak babázni vagyok haklandó. Nem veszek részt a ki a barátom, ki nem a barátom ki az ellenségem, jajj de nagyon népszerű szeretnék lenni vetélkedőben.

És azért vagyok szomorú, ez mindkét oldalnak szól, úgyis mindenki olvassa, mert KISBABÁS ANYUKÁK képesek utálkozni, haragudni, meg nem bocsájtani, kompromisszumot nem kötni.

Nem csoda, ha körülöttünk szétverik az országot, meg távolabb a világot.

Egy tapasztalattal gazdagabb lettem, mostmár tudom, mért nincs világbéke. Valahogy sose értettem, hogy ha x szereti y-t és y z-t akkor hogy lehet vita x és z között. Lehet, naív vagyok. Nem baj, nem akarok megváltozni.

ayse

Húúúúúúúúúúúúúúúúúú, lányok! Ez már kicsit sok nekem........nem tudom, ki az aki feltette a linket, mert 1. hozzászólása volt, és tudta hova kell rakni, szóval bizti valaki olyan aki ismeri a másik helyet, vagy figyeli az őszi mozgásokat, de mindegy...tényleg nem tudom, miért hiszitek, hogy létezik olyan hely ahova "idegenek" nem néznek be és olvasnak minket... de ha privát szféra kell, akkor msn-ezzetek, skypoljatok, vagy bánom is én...mért nem lehet figyelmen kívül hagyni az idegen beszólásokat, vagy a nem tetszőket?

Lényeg a lényeg, én már nem megyek sehova...aki kiványcsi rám, és beszélni akar velem, írjon ide, vagy PÜ-t...

Kép

Kép
prüntyi

kiváncsi :)

Kép

Kép
prüntyi

Talan jobb is, hogy szar a gepem. Be se kellett volna kapcsolnom...
Rosszabb kedvem nem is lehetne. Jelzem, egyelore fogalmam sincs, mirol van szo konkretan, nem jartam meg az osziben. De a lenyeget ertem :(

Pedig delutan olyan jo volt a hangulatom, ugyanis eszleltem, hogy itt a kutya se jar, amit irtam, a kutya se olvasta, igy visszamentem egy evet, es nagyon jol ereztem magam. Ott meg mindenki szurkolt a masiknak...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, azért az vígasztaljon, hogy a meghívottak között említettek minket... :oops: :roll: , bár nem tudom ennek mi értelme...azért mert volt egy kis Megann vs Sildike...

Kép

Kép
prüntyi

Jucc

Én írtam Neked mail, de az ittenei mail címedről visszajött az üzenetem.

Kép
Kép Kép
sildike

Ezt már végképp nem értem. Mi baj volt ezzel a fórummal? Bár ez csak költői kérdés, nem is akarom megérteni.

Mi folyik itt? És mi az értelme? Nincs elég történés az életben, hogy kelteni kell a feszültséget?

Én szerettem ide irni, szerettem Sildikénél a talikat, hálás voltam a meghivásért, Barbinak, Sisnek a szállitásért, jó volt találkozni és beszélgetni.

Ugyanakkor a veszekedés sosem tetszett, és nem is vettem részt senki kitárgyalásában...és ezt továbbra sem szeretném megtenni. Nekem ez olyan "nőcis", nem vagyok otthon benne. Sokszor gondolok arra, hogy bizony a férfiakat sok dologért lehet szidni, de a barátságaik sokkal szebbek, nem akadnak fenn minden apróságon és nem gyűlölködnek annyit.

Sajnos senki nem tudja megmagyarázni nekem, hogy miért nem lehet túllépni néhány dolgon, ezért meg azért nagyon fontos, meg az ember büszkesége, meg a másik kétszinűsége, meg miegymás ...szerintem nem ezek a fontos a dolgok. A fontos dolgok más dimenzióban vannak és inkább arra kellene törekednünk, hogy a hétköznapi életünket is áthassa ez a másik dimenzió, ahol a nagy dolgoknak súlyuk van, és a kicsiket is a szeretet hatja át, vagy akár a könnyedség, de semmiképpen nem az utálkozás.

Uff

KépKép

KépKép
majola

Ayse!
Maximálisan egyetértek, nem is részletezem tovább. Nem értem miért erről szól ez az egész Nektek Lányok, akik ismért kiváltatok. Tényleg, nekem ez magas, én azért írok ide, mert jólesik beszélgetni, egymásról olvasni, nézni a jópofa képeket, és megírni az örömeimet, bajaimat. Nem írok ugyan gyakran, de próbálok mindig olvasni, és képben lenni. Nekem semmi bajom senkivel, és tényleg rossz olvasni, hogy egy ilyen fórumon ennyire kibékíthetetlen ellentétek vannak és ilyen indulatok fortyognak.
De azért egy elköszönést megért volna azoktól akik írogatnak még ide. :(

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ayse, Márti, Jucc, Zsuzsa, Prüntyi!
Én nem szeretnék mást, csak nyugalomban beszélgetni olyan emberekkel, akiket kedvelek.
Ha ezt itt megtehetem, akkor itt, ha nem, máshol!
Engem ugyan személy szerint nem bántott soha senki, de az utálkozás, a mocskolódás így is rányomta a bélyegét a napjaimra.
Sajnos jobban is, mint szabad lenne.
Én az utóbbi időben csak ide írogattam, mert úgy éreztem, a másik topikban senki nem figyel arra, amit írok. Volt, hogy kérdeztem, senki nem reagált. A nyári nagy balhéból kimaradtam, itthon sem voltam akkor, mire hazaértem, már egy megváltozott fórum várt.
Tehát nem a balhé miatt nem írtam oda.
Titeket kedvellek és szeretném, ha hallhatnék rólatok!
Ha itt, hát itt!

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc, Ayse, Zsuzsa, Prüntyi egyetértek.

Egyébként no comment. :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
göndörzsóf

Visszanéztem, és gondolkodtam rajta, tökre nem értem ezt a legújabb kiválást. :( És szerintem is bántó azokkal szemben, akikben nem fortyogtak/fortyognak indulatok és szívesen jött ide akár csak olvasgatni is, hátmég írni. :(

Lányok, ledöbbentem ezen, és tényleg szarul esik nekem is személy szerint.

én is uff
Vendég

Zsuzsa, Ayse, tokeletesen egyetertek Veletek, nem ertek semmit, es a vegtelensegig sajnalom, ami tortenik :cry:

Ildi :) Koszonom, ha irtal, az itteni cimem csak a regisztraciohoz kellett, mivel nem hasznalom, gondolom nincs is mar. jkoltaikukacexternet.hu a letezo, de most a szar gep miatt nem mindig tudom megnezni. De az uj forumra nem szeretnek menni. Sajnalnam, ha mas formaban nem dumcsizhatnank tobbet, az az allatkerti nap nekem tenyleg jo volt, remeltem, talalkozunk meg....Es a tobbiek is hianyoznanak, ha nem hallanek tobbet roluk.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Egy nehéz nap éjszakáján...nézzetek be a 2006 ősziekhez, ha cukit akartok látni...

ayse

Jucc

Holnap reggel írok.

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok!

Gondolkodtam. Szerintem gyertek vissza (más is megtette már :wink: ). Ettől függetlenül lehet egy zárt topikotok, ahová mások nem pillanthatnak be. Ha nem így tesztek, meg fogjátok bánni. Ez nem fenyegetés, ez egy nagyon jószándékú tanács (nem fogtok lófejet találni az ágyatokban :wink: ).

ayse

Ayse!
Hidd el, nem csak neked volt vacak éjszakád :(
Nekem biztos hiányoznátok!

Csak halkan jegyzem meg, hogy a lányoknak sem veletek volt baja, hanem a kialakult helyzettel és a piszkálódással.

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse

A tegnapi esti beszélgetésünk után én is hasonló döntésre jutottam.

Először is, minek egy másik fórumra írni, ha ott ugyanúgy olvasnak?

Másodszor, minek a zárt topik, ha valamit nem szeretnék mások előtt megbeszélni, akkor ott a privi, meg a skype, meg az msn.

Harmadszor meg tényleg Ti is hiányoznátok nekem.

Negyedszer pedig: egyszer én is csinálhatok segget a számból, nem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az, hogy mi volt az oka a lépésünknek azt már úgyis leírtam. Az nem változott. Egy kicsit besokaltam. Valszínűleg nem csak a babanet volt csak az oka, lehet hogy egyszerűen összejöttek a dolgok. Már írtam notepaden egy hosszú hozzászólást, de azt hiszem inkább, hogy itt húzok egy vonalat.

Minden esetre nagyon sajnálnám, ha sok emberrel nem tudnék tovább beszélgetni az itteniek közül. És szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akik megbántva érzik magukat (Márti, Prüntyi, Jucc, Majola).

És Ayse, igazad mostantól inkább babázzunk. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt mindenkinek!

Ayse, Jucc, vagy Majola,
plz, másoljátok be ide a tegnap esti levelemet.

Köszönöm

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok.

Én sem irok túl gyakran és a vitákba egyáltalán nem szoktam belefolyni,de ez már nekem is kicsit sok volt!! :cry:
Egyszerűen nem értem,hogy miért kell ezt csinálni???
És azt sem értem,hogy egyáltalán hogy lehet ennyire összeveszni a világhálón?? :shock: :shock:
Lehet én vagyok naiv!! :oops:
Na mindegy remélem helyre áll a békesség és tényleg azzal fogunk foglalkozni amiről ez a topic szól! :D

Hess-hess csúnya veszekedések!!! :lol:

ancsi26

Sis levele
Sziasztok!

Nem akarom mindezt, amit nektek most fogok, leírni a babanet
oldalaira, mert magyarázkodásnak tűnne (végül is az), és nincs kedvem
végtelen ciklusokat futni még ez ügyben :(
Gondolom ti is észrevettétek, hogy jó ideje nem írok rendszeresen,
csak hébe-hóba jelentkezem. Sem időm, sem kedvem nincs babanetezni,
ezt írtam is már, ha jól emlékszem. Tündével és Ildivel pedig napi
szinten tartom a kapcsolatot, ezért logikus, hogy mikor szóltak,
mentem én is az új fórumra.
Nem tudom, ki lehetett a "jóakarónk", de ha a link nem kerül be az
ősziekhez, senkinek kutya baja sem lett volna, eltűnünk, mint Bab és
Cinka a ködben. Így persze megy majd a susmus, hogy némá, jól
összeveszejtettünk mindenkit, aztán leléptünk. Végképp nem volt célunk
a szarkeverés, és szerintem nem is a mi stílusunk.
Ez szerintem már rég nem az ellentétekről szól, hanem inkább arról,
hogy vannak az életben szorosabb és lazább kapcsolatok, amik között
lavíroz az ember, és ha túl sok mindent vett a nyakába, valamit
kénytelen letenni, különben belerokkan.

Szenvedek, mint szúnyog a viharban, de én választottam a széllel
szembe repülést.

Elmúlik ez is, mint Sisotris tette. :)

Minden jót!

Shintal

ayse

Annyit hadd kérdezzek, mert az homályban maradt, hogy mért nem volt kedved babanetezni már?

Azt tudomásul vettem, hogy mint lazább kapcsolat elengedésre kerültem.

ayse

Ayse,

Légy szíves, azt vedd inkább tudomásul, hogy a lazább kapcsolat nem kapott levelet...
Veled is sokat beszélgettem skype-on. És neked is mondtam, hogy nincs kedvem, inkább olvasgatok ezt-azt.

A lazább-szorosabb kapcsolat példája pedig választ ad a kérdésedre is.

Köszönöm

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bővebben:

Mostanában ezer meg ezer dolog foglalkoztat az élettel kapcsolatban, így inkább azokra fordítom az esti-napközbeni egy-két órányi szabadidőmet.

A többiektől ezúton is elnézést kérek, nem állt szándékomban senkit megbántani.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Még egy dolog:

Még régen, nemtom miért, le akartam lépni, és valaki megkért, hogy aki menni akar, az menjen, de ne írja le ide, hogy ki-mi miatt.

Hát megfogadtam a tanácsát, de nem jött be :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Oké, úgy veszem.

Akkor ezt a levelet most elköszönő szép üzenetként értékeljük?

ayse

Jajistenem...

Nem akartam én örökre lelépni, csak, mint írtam, nincs időm-kedvem épp most írni, mert úgy alakult csöpp életem folyása, hogy másfelé visz az ár (amivel szemben úszok :P).

És nem utálok senkit sem, nem is személy ellen szólt a levelem, sem pedig az eddigi és ezutáni létezésem, csak egyszerűen most nem futja erre.

Ezért írtam, hogy ha nincs Júdás, nincs balhé.

Most kellett ez, kedves akárki?

édjys héoew haáoeihr-ae fg-dlfg -aoerz PE Aei zéae -aoe cguf-aeof -aeug -oauewgf a.weug f-oawe-oew fezf ráa

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok akik megint kiváltatok!!

Jó társalgást nektek a másik fórumban!!
Úgy látszik itt én is "lazábbak" közé tartozom,úgyhogy mától én is csak egy topicba fogok irni!!
Az indok csak annyi,hogy engem eszetekbe se jutott hivni máshova,pedig aztán én soha senkit nem bántottam még!!

Na pá!!

ancsi26

Sziasztok!
Én szeretném, ha megint írhatnék nektek és ti is írnátok nekem!
Remélem a tegnap történtek nem rengetik meg végképp a bizalmat irántunk.
De kérlek benneteket, ha ezután már nem tudtok felém bizalommal lenni, inkább szóljatok és akkor elköszönök.
Azt nem szeretném, ha elbeszélnénk egymás mellett!
Rendben??????

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?