Sziasztok!
Icsilya!
Remélem hozza a férjem a szurit! Sztem akkor pénteken nekimegyünk. (Azért pénteken, hogy ki tudjam pihenni a popsifájdalmat.) Én is úgy voltam, ahogy Te, hogy már alig érzem, a legkevésbé a Gonal penes fáj. Hol találtál eret? A pocidban? Jaj, de vékony lehetsz!
Nálam ez kizárt a hájtól!
Lois!
Én is nőből vagyok!
Én is imádnám az ilyet... de... babóra gyűjtünk!
Pézsé!
Az elsőnél nagyon vacak volt a hormonszintem, a 2. vérvétel után vége volt. A második és harmadiknál pedig nem volt kit visszatenni. Most volt a harmadikunk szept. elején, és tulképpen volt egy, de nem találták beültetésre alkalmasnak. Nyilván, h ne legyen beteg baba. Pedig már 8 sejtecskét szívtak le, de nem akarództak megfoganni, aztán kettő csak elindult, de hiába...
Mazsola!
Üdv közöttünk! A Kaáli honlapját (Zsofian megírta) az összes Kaáli elérhetősége fent van, nem csak a pestié, ha esetleg másik közelebb lenne. Azt hiszem, a miskolci még nincs fent, pedig már ott is nyílt az idén.
Lona!
Aranyos vagy! Most én aggódom kicsit, h nem üres kézzel jöne-e haza a kedvesem!
(Feledékenység)
Angel!
Csitulást tapasztalok, úgyhogy holnap "kirúgom" az öreget!
Fanni!
Megértelek, és tégy úgy, ahogy a szíved diktálja! És bár tudom, hogy rengeteg pénz, de azért ott a "nemfinanszírozott" lehetőség is, már annak, aki megteheti, hiszen 320E a beavatkozási része. De azért én bízom benne, hogy összejön az a finanszírozott részben már!!!!
Kismókus!
Mi a 18G és 25 G tűket használtuk általában. Feltétlenül kétféle kell, ha nincs összeállítva a szuri, mert az egyikkel (a hosszúval) felszívod a lötyit, belenyomod a porba, összerázod, felszívod ismét, tűt cserélsz (picire) légtelenítesz és szúrsz. De nem szégyen megkérni a gyógyszertárost, hogy nézze meg, h elég hosszú-e a tű, mert mi jártunk úgy, h nem ért le a hosszú a Menopuros üveg aljára. Asszem ez a 22 G-s volt. És a kicsinél kérd a legvékonyabbat, hogy minél kevésbé fájjon. És Icsilya tanácsához csatlakozva: bőrfertőtlenítőt! Én sajna azt az egybe izét, amilyen az inzulinosoknak van, nem ismerem.
Én is Icsilyához hasonlóan kapom a férjemtől, de én is kicsit ferdébben.
zsuzsi!
A a karra vigyázz, tele van idegvégződésekkel - állítólag, én kaptam oda, kék-zöld voltam, fájt. Jobb a poci, inkább váltogasd a helyét! Még a comb elülső oldalát szokták ajánlani.
Katyerina!
Gratula! Csak így tovább!!
Melcsi!
Ejnye! Tán már megint előkerült az a koporsó?
Mindenkinek kívánom a legjobbakat, vigyázni a kinti-benti babákra, és magatokra is!
Puszika!