Új privát üzeneted érkezett!

Icsilya! Ági! :)

Köszi az infót! Felírtam az adatokat, délután megyek a gyógyszertárba.

Icsilya! :)
Megköszönném, ha a szúrás technikájáról írnál valamit!
kismokus

Kismókus,
a Kaáliban a lányoktól a recepción lehet kérni inzulinos tűt, én is ott kaptam!
angel37

angel37

Lona :P
Aranyos vagy.
Próféta szóljon Belőled :lol:
Fanni
fanni73

Kismókus :)
én úgy szoktam, hogy ebfújom a helyet, össezcsípem a hasamon a bőrt, és határozott mozdulattal kb. 90 fokban be a tű.
a lényeg a határozott mozdulaton van. Ha lassan csinálod, akkor fájhat, így nem fáj :)
a gonal tűjét miután bement az anyag 10 mpig még bent kell tartani. a suprefactot meg jó lassan nyomni, mert csíp.

ha vérzik a helye az nem gond, csak eltaláltál egy hajszáleret, előfordul.
szúrni meg úgy szoktam, hogy egyik nap az egyik oldalra, másik nap a másikra, a köldöktől olyan 1 tenyérnyire kb.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya, Pompomlány!
Köszi :D

Szivvi: Igazad van, azóta kevesebb a sport, de az étkezésre odafigyelek és így is fogytam 5 kg-t. Most a baba a legfontosabb!!

lona: Fogalmam sem volt hogy endometriózisom van. Miután 4 évig nem estem teherbe, csiáltak lap+hisztero+........még valamit és akkor mondták hogy voltak endo csomók, de leégették őket és Danovalt kellett szednem 90 napig, nahát az szörnyű volt. Felfújt, aknés pattanások, klimax tünetek, borzalmas volt.
Azóta nem tudok róla semmit. Van e valami bajom, vagy nincs :shock: :?:
KÉrdezték, nem fájt a hasam (mármint nagyon):nem.
Ennyi az én endos történetem.

szurkolok mindenkiért :!:
pézsé

sziasztok!

már 4 embrikém van! és marad a pénteki beülti!
Köszi mindenkinek a tanácsokat, majd pénteken a doktornővel kitaláljuk mi a legjobb megoldás. Végül is most nagyon elemében van, ha jól láttam szeptemberben "csinált" 3 babócát :) Talán még nekem is tartogat egyet :)

lona!
miujs vérzés ügyben? Nagyon remélem, hogy angel mikulása nem tévedt el :oops:

lola!
te nem mostanában tesztelsz? miujság?

kismókus!
fecsit tényleg a legegyszerűbben a kaáliban szerezhetsz, biztos nem kapsz rosszat...
A szurinál meg szerintem kövesd icsilya utasítását, bár én nem egészen 90°-ban döften, hanem kicsit ferdén, de szerintem majd úgy is érzed, hogy a legjobb...
esetleg az elsőt szurasd be a lányokkal a kaáliban, nagyon szívesen megmutatják neked...

pomponlány!
természetesen, nem vagy kifelejtve, de őszintén szólva még lolát és lonát is állandóen összekeverjük és egy-egy mozgalmas nap után néha még magam sem tudom, hogy mit irtam :)

Ági!
remélem látod már a gólyát felétek!

zsófian!
privi megy!

katyerina

Sziasztok

Hát zajlik az élet itt nagyon nagyon.

Mindenkinek mennek a drukkok ezrel, ill. akinek gólyára van szüksége annak mennek a gólya seregek

Kismókus
mint már írták a pultnál kapsz a lányoktól ha kérsz fecsit, a Gonál-F-ben meg van.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

katyerina én nagyon lelkesen integetek a gólyáknak, remélem egyik észrevette!! :-) ! embrike gyönyörűűűűűűű!!
Ági28

Pompomlány

nekem a beültik után mindig mondta a doki, hogy tilos 2 hétig a szex, szóval ebben eltérő a dokik véleménye.

Lányok

aki már beadatta a gynevacot, érzett valami hatást utána? nekem kb 1 hónapja lett vége, azóta 2X volt vérzésem, és semmit nem érzek, előtte meg kibírhatatlanul görcsölt 1-2 napig mindig. Lehetséges, hogy ez a gynevac hatása?

Orsi

amikor 3 féle szuri megy, azt is mind a hasfalba adod? nekem a kaáliban azt mondták, hogy akkor 1-t mindig a karomba adjak, s egy nap csak max. 2 félét a hasfalba.

Zsuzsi
zsuzsi73

Katyerina!
Ma is van, de most csak világos barna :oops: bocs a naturalizmusért.
Elmentem progesteront nézetni. Kíváncsi vagyok nem az alacsony progi okozza-e, mivel most nem kaptam duphastont. Az elôzônél nekem biztonságot adott a tudat, hogy szedem, más részrôl így, hogy nem kell figyelnem a bogyók bevételére legalább nincs betegségtudatom. 4! embrike, csodás! Drukkolok!

Angel!
Miklós megérkezett már?

Pézsé!
Te is? Még szerencse, hogy észrevették. A mellékhatások miatt nem irigyellek... nekem is furcsa, hogy nem követik nyomon a késöbbiekben mi történik velünk. Hiszen ez kiújulhat, engem megnyugtatna, ha figyelnének erre. Persze tudom, gyerekcipôben jár még ennek a gyógyítása a dokik sem tudnak mindig mit kezdeni vele.

Kismókus!
Nagyon ügyes leszel a szurikkal, ne aggódj!
Megnéztem a kisfilmet... kicsit féltem( na ezért nem nézek horrort sem).

Szivvi!
M?tét után 2 hónappal el kezdtem szedni egy Premens nevü gyógynövényes bogyót. Aztán még aloe vera, magzatvédô vitamin, maszíroztatni jártam, 2 hónapig pedig méregtelenítésre.
Ezek után volt az elsô inszem, akkor már csak aloe és vitamin. Most a másodiknál pedig semmi, még a vitamin se, vagyis gynevac+ néha méhpempô.

Puszi:Lona

Kép
lona1

Katyerina,
gratula a 4 csodás babajelölthöz, csak összeszedték magukat a kényelmesebbek is :-)

Lola,
mi van veled? Kibírod szombatig? Írj ám, ha van újság...

Zsofian,
na, van már híred a beülti napjáról? Milyenek a babók?

Kismókus,
ne aggódj a szurik miatt, tényleg annyira egyszer az egész, jóformán nem is lehet elrontani és egyáltalán nem fáj. Icsilya szuperul leírta az instrukciókat. Esetleg előtte paskold meg kicsit azt a testfelületet, ahová adod...

Angel,
te meg a mikulás miatt ne aggódj, csak megjön végre én is küldöm, pedig erre már régen jár :-)

Képzeljétek, engem is elkapott rendesen a torokfájás, kb. ugyanakor, mint Anikót. Nagyon megijedtem, de Harci olyan rendes volt, megnyugtatott, hogy a babák abból semmit nem éreznek :-) Mindesetre a kamillateán kívül még most sem veszek be semmit, inkább az agyammal próbálom meg elintézni a dolgot, relaxáció közben szuper védelmi fénygyűrűt alkottam a babák köré és a gonosz behatolókat meg a sejtjeim a dárdákkal meghalasztották és kikergették!! Normálisan nem vagyok ám ennyire agresszív, de a babákért mindent :P :P
szonya

Pézsé,
nekem a Marvelon után teljesen rendes menstruáció jött, de pár nappal később, mint kellett volna, úghogy már elkezdtem a szurikat, amikor abbamaradt.
szonya

Lányok, jól gondoljátok meg, hogy biztos akartok-e gyereket!
Tegnap már majdnem végigirtam a gondolataimat, amikor az édes kicsi lánykám 1 laza mozdulattal kikapcsolta a gépet. Erre ma reggel, mikor irni akartam, kihuztam 1 kábelt, mivel az egyetlen kisfiacskám ugye oldallap nélkül tárolja a gépét, és kilóg belőle ez-az...
Amit irni akartam a drukkokon kivül, az Pompomlánynak szól.
Pompomlányzó!
Én 4 lombikon vagyok tul, mind a négyet ugyanugy végigfeküdtem. 2 sikerült, 2 pedig nem. Na akkor mit kéne csinálni :?: Erre keresem a választ, de lehet hogy sose tudom meg. Egyszerüen nem tudni, mitől sikerül vagy nem! És ez engem bosszant 1 kicsit, mert az embernek minden jószándéka megvan, szépen beszélget velük, fészket rak, mint a gólya meg miegyéb, és aztán nem jön össze! A következőre meg igen!
Kismokus!
Hát azért járunk a Krizsához, mert 1 lángelme, nem? :D
Pézsé!
Ha jól értettem, Te fizettél azért vkinek, hogy elküldjön végre a Kaáliba? Dehát nem kell beutaló! Én már küldtem pár embert Krizsához (lehet hogy azért van nála tumultus), de még sose mondta senki, hogy beutaló kellett volna!
Zsófi és Katyuska!
Látom sikerültek a pároztatások, szép osztódás és be a fészekbe! Csurikat küldök Nektek!
Ági,remélem sikerül a nagy randi!
Lona!
Észben tartom az I betüket :lol: Emlékeim szerint Szonya és Zsebi is küzdött ilyen vérzésfélékkel, és igen sikeres eredmény lett belőle!
Katyuska!
Tegnap azt akartam irni, hogy szerintem is 3-at kérjél vissza, azért igen ritka a 3-as terhesség. Én is 3-at kaptam vissza Emesével, aztán már az első UH-n csak Ő volt. De viszont most látom, hogy mégis 4 van. Lehet hogy el lehetne gondolkozni 2 fagyin, esetleg, biztos ami biztos.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Zsófi és Katyuska!
De jó hogy összeismerkedtetek! Hogy volt, jött Harci, és mondta,hogy ez Zsófi ez meg Kata? De jó! :D
Szivvi!
Üdv itt!
És mindenki, akire most külön nem tértem ki, soxeretettel gondolok Rátok!

Az összes fülem meggyógyult, de látom már, hogy mire ment a fájás. Iszonyu náthás lettem, a torkom és a szemem kiszáradva, mint a sivatag, a szemem karikás, és a közérzetem nem az igazi. Mivel közel 1 hete fennáll ez az állapot, de nem sikerült megfertőznöm a családomat, attól tartok, hogy ez lesz az allergia, amivel már kecsegtettek a fülészeten :shock: . El fogk menni 1 tesztre, ugy érzem.

Fanni!
Máshol épitkeztek, nem Pariban? Hanem hol?

melcsi1967

Sziasztok!
Icsilya!
Remélem hozza a férjem a szurit! Sztem akkor pénteken nekimegyünk. (Azért pénteken, hogy ki tudjam pihenni a popsifájdalmat.) Én is úgy voltam, ahogy Te, hogy már alig érzem, a legkevésbé a Gonal penes fáj. Hol találtál eret? A pocidban? Jaj, de vékony lehetsz! :lol: Nálam ez kizárt a hájtól! :lol:

Lois!
Én is nőből vagyok! :wink: Én is imádnám az ilyet... de... babóra gyűjtünk! :oops:

Pézsé!
Az elsőnél nagyon vacak volt a hormonszintem, a 2. vérvétel után vége volt. A második és harmadiknál pedig nem volt kit visszatenni. Most volt a harmadikunk szept. elején, és tulképpen volt egy, de nem találták beültetésre alkalmasnak. Nyilván, h ne legyen beteg baba. Pedig már 8 sejtecskét szívtak le, de nem akarództak megfoganni, aztán kettő csak elindult, de hiába...

Mazsola!
Üdv közöttünk! A Kaáli honlapját (Zsofian megírta) az összes Kaáli elérhetősége fent van, nem csak a pestié, ha esetleg másik közelebb lenne. Azt hiszem, a miskolci még nincs fent, pedig már ott is nyílt az idén.

Lona!
Aranyos vagy! Most én aggódom kicsit, h nem üres kézzel jöne-e haza a kedvesem! :? (Feledékenység)

Angel!
Csitulást tapasztalok, úgyhogy holnap "kirúgom" az öreget! :lol:

Fanni!
Megértelek, és tégy úgy, ahogy a szíved diktálja! És bár tudom, hogy rengeteg pénz, de azért ott a "nemfinanszírozott" lehetőség is, már annak, aki megteheti, hiszen 320E a beavatkozási része. De azért én bízom benne, hogy összejön az a finanszírozott részben már!!!! :wink:

Kismókus!
Mi a 18G és 25 G tűket használtuk általában. Feltétlenül kétféle kell, ha nincs összeállítva a szuri, mert az egyikkel (a hosszúval) felszívod a lötyit, belenyomod a porba, összerázod, felszívod ismét, tűt cserélsz (picire) légtelenítesz és szúrsz. De nem szégyen megkérni a gyógyszertárost, hogy nézze meg, h elég hosszú-e a tű, mert mi jártunk úgy, h nem ért le a hosszú a Menopuros üveg aljára. Asszem ez a 22 G-s volt. És a kicsinél kérd a legvékonyabbat, hogy minél kevésbé fájjon. És Icsilya tanácsához csatlakozva: bőrfertőtlenítőt! Én sajna azt az egybe izét, amilyen az inzulinosoknak van, nem ismerem.
Én is Icsilyához hasonlóan kapom a férjemtől, de én is kicsit ferdébben.

zsuzsi!
A a karra vigyázz, tele van idegvégződésekkel - állítólag, én kaptam oda, kék-zöld voltam, fájt. Jobb a poci, inkább váltogasd a helyét! Még a comb elülső oldalát szokták ajánlani.

Katyerina!
Gratula! Csak így tovább!!

Melcsi!
Ejnye! Tán már megint előkerült az a koporsó? :twisted:

Mindenkinek kívánom a legjobbakat, vigyázni a kinti-benti babákra, és magatokra is!

Puszika!

Csibe
csibe73

Sziaszto

Katyerina
hátha lesznek még többen is, és akkor egyszerűbb lessz a dolgotok

Mindenkinek nagyon drukkolok - nagyon nagyon.

Sziasztok

Szép álmokat mindenkinek

Erika

Kép

Kép
erika13

lányok!eddig még várok a teszttel.még csak a boltban van.itthon nincs.
lola29

Zsuzsi :)
huhh. hát 3ról én nem tudok nyilatkozni. nekem mindig csak 2 volt.
ha a kaáliban azt mondták, hogy oda kell adni, akkor biztos, oda kell.

Csibe :)
vékony nem vagyok :D a kispasikkal az voltam, de most annyira már nem. 63 kg. sacc/kb.
igen, a hasfalamnál találtam eret :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lola!
Na ne má!Miért várnál addig , szept. 28- án már a 14.napon leszel nem? :roll:
Nagyon türelmes vagy! Esetleg szeretnél velem és Kiscsillaggal egyszerre tesztelni? :lol:

Csibe!
Remélem a szuri hazaérkezett!

Melcsi!
Kergesd ki a fránya bacikat! Jobbulást!

Szonya!
Ügyes vagy! Ne hagyd magad a betegséggel szemben!Jobbulást!

Mindenkinek minden jót (szép tüszôket, petéket, méhnyálkahártyát, beágyazódást, fájdalommentes szurit, kismamiknak boldog babavárást... ) !!
Holnap ismét elutazom, pár nap múlva jövök!

Puszi:Lona

Kép
lona1

Icsilya!
Lehet, hogy én vagyok a tudatlan? Néha nekem is vérzett picit. Eret talált el a férjem? A hájam felett? :lol: Ó, ha én 63 kg lehetnék.... :oops: :roll:

Lona!
Jó utat Neked, remélem pihizni mész!!!! Sajna nem hozta, persze, h elfelejtette hazahozni a szurit. Gyorsan biriglire pattantam, úgyis mentem kóruspróbára, de hát nem volt szerencsém, 3/4 6-ra értem oda, és persze 1/2 6-ig voltak nyitva. Na, majd akkor holnap, még színházba menet előtt beugrom.

Puszi Nektek, és legyetek nagyon boldogok!!!

Csibe
csibe73

mi a véleményetek az esti tesztelésről?engem a hideg ráz a reggeli,éjjeli teszteléstől.
most kitalálta az uram, hogy elmegy a benzinkútra.pénteken lesz két hete a beültinek!!!!!mi legyen?gyorsan mert bepisilek!!!!!!
lola29

Sziasztok! Nem szoktam kozetek irni, de nagyon de nagyon drukkolok mindenkinek es nagyabbol kovetlek Tieteket!

Lona29 en azt gondolom hogy HAJRA!!!!!! Szoritok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Csibe :)
hát a vér az érből jön :D ha hajszálér, akkor is ér :D :D

Lola :)
ha sok HCGt választ ki a szervezeted, akkor a 13. napon este is mutat már rendesen. Ha viszont keveset, akkor lehet, hogy reggel sem, vagy csak halványan.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Hát a 6 petéből 5 szaporodik. Holnap megyünk értük, még nem tudjuk hányért. Attól is függ, hogy mit ajánl Kovács doki és hogy hányat lehet fagyasztani.
Nagyon megdícsértem a páromat, mert a peték az én "eredményem", de a többi.....

Melcsi! Ha jöl láttam, Katya már küldi a privit a részletekről :)

A szúrikat én mindig magamnak adtam, csak az inszemnél az elsőt nem. Kibírható. A Gynevac fenékbe sokkal rosszabb, pedig azt szakavatott kéz adta be.

Egy újabb buta kérdés: holnap reggel is be kell tenni a kúpokat, nem fogja zavarni a doki bácsit?
zsofian

zsófian!

írtam válasz privit.
az utrókról pont most éredeklődtem. :)
A megnyugtató válsz, hogy igen rakd fel a doki bácsi tudja mi a teendő, nem fogja zavarni.
szorítok holnap :)

lola!
elméletileg meg a tájékoztatók szerint a nap bármely szakaszában lehet tesztelni, bár ha biztosra akarsz menni akkor reggel is csináljál :)

katyerina

Zsofian :)
kúpot tedd be. transzfer előtt kiöblítik a hüvelyed, így nem fog zavarni, de a hormontartalma kell.

nagyon szépen osztódtak akkor a petikék :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ismeritek a Menopur injekciót?
zsofian

Lola,
na mi lett, megcsináltad? Nagyon izgulok... :-)

Zsófi,
mindketten nagyon ügyesek voltatok a pároddal :-) holnap gondolok rátok és a babókra...
szonya

Zsófi!
Mára nagyon nagyon drukkolok Neked, hogy kényelmesnek találják a fészküket a lakócskák. Remélem fagyiba is tudtok tenni!
Lola!
Megcsináltad? Vagy mégis vársz? Szerintem várjál péntekig! Nekem mindig bejött a türelem...
Orsi!
Hogy vagytok? A fiuk már biztos jobban, de Te?
Csibe!
Képzeld el, hogy én még Nálad is sokkal kövérebb vagyok, a kilókat nem is merném ideirni, de 3 számjegyü, és az uram rendszeresen talál rajtam hajszáleret :shock: Tehát nem a hájtól függ.
Kiscsillag!
Ha olvasol, nagyon sokat gondolok Rád, és küldöm Feléd a megtapasztó +++++++++ energiákat :)
Loiska!
Hát nem lehetett volna Barcelonában bikaviadalt nézni focimeccs helyett? Igaz, lehet hogy az októberben már nincs... Na mindegy, Róma is gyönyörü, sajna még nem voltam de ha esetleg betuszkolnál a bőröndödbe :wink:

A férjem olyan reménytelennek tartja, hogy 1x valamiben is elpusztulok, hogy már nem fecsérli az időt a koporsóra :lol:
Készülök a randira Krizsával, már csak 1 hónap. Testem-lelkem készül az uj baba fogadására.

Mindenkinek drukkolok azért, ahol éppen tart.

melcsi1967

Melcsi :)
a fiúk 100%osak, én még mindig pépesen élek... de legalább már nem vagyok levert és annyira erőtlen.
Tegnap egy kistányér tejberizs is lement kb. 1 óra alatt :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép jó reggelt minden babavárónak, jelölteknek és drukkernek!

Köszi a drukkot mindannyiótoknak,mi is nagyon izgulunk, hogy Bodza és Dominik várjon ránk :)
Melcsi 3 számjegy vagy sem a párod úgy szeret Téged nagyon, ahogy vagy! Ez lerí róla!
zsofian

Jó reggelt mindenkinek! :)

Tegnap beszereztem a fertőtlenítő sparyt, meg a tűket.
Most már minden megvan a holnapi döfködéshez. Kép
Megnéztem a videót is amit, Angel rakott fel. Abban tényleg nagyon aprólékosan bemutatnak mindent. Este megmutatom a páromnak is, hogy tanuljon!

És most a táblázat!!!
Remélem minden jó benne, ha valami mégsem, szóljatok!
Nem tudom észrevettétek-e, de az első sárga tábla gyarapodott egy babával! :D
Mereszt! :) Pézsé! :)
Már Ti is benne vagytok, de remélem nemsokára áttehetlek Titeket a sárgába! :wink:
Fanni! :)
Neked beírtam a decemberi fagyibabást!

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

kismókus nekem teszt 10.15.-én lesz
Ági28

Ági! :)
Oké, a következőben már benne lesz! :lol:
kismokus

Kismókus :P
Hogy Te milyen figyelmes vagy! Nézem a táblát és minden info tökéletes benne! És még a "fotóm" is bekerült!
Nagyon köszönöm!

Csibe :P
"Apával" azt beszéltük meg, hogy 7 lombikig csináljuk, tehát 2-t mi fizetünk, ha úgy alakul. Sajnos az öribabára nekem még nem állt rá a lelkem, de nyilván az 5. után érdemes lenne elindítani... amire azért szerencsére még bőven ráérünk...

Melcsi :P
De, ott, csak egy másik utcában egy nagyobbat veszünk...

Lola :P
Remélem, nem teszteltél. Sajnos korábban nem biztos, hogy igazi eredményt kapsz és az ember nagyon elkeseredhet... Én az első lombiknál a 10. napon negatívat teszteltem, a 6. héten meg kiderült, hogy ketten vannak... voltak...

Nagy drukkok mindenkinek.

* :P
Ha majd leszel, írd meg priviben, hogy bírtad a szurikat. Kíváncsi vagyok, kis félőske voltál, s milyen bátor lettél :)

Fanni
fanni73

Melcsi :) Nagyon aranyos vagy, köszönöm, hogy gondolsz rám. Néha be-benézek, de amennyire tudok próbálok pihenni, persze már nagyon unom magam. És leginkább félek a negatív dolgoktól. :( Remélem a Te füled már jobban van, annak idején emlékszem Nekem is volt ilyen fülcsíkom, nagyon utáltam. Gyolgyulj meg gyorsan és irány a Kaáli!! :)

Zsófi Én ismerem a Menopurt. Mit szeretnél róla tudni??

Fanni :) A szurikat jól bírtam, bár még mindig jobban viselem a fizikai fájdalmakat, mint a lelkieket. Ezért is félek a keddtől, de nagyon!! :(

Lona1 Mi nem találkoztunk véletlen? Hisz egy napon volt a beavatkozásunk. :) Te hogy bírod a várakozást?? Otthon vagy Te is vagy dolgozol?

Köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok! Küldjétek erre is a gólyákat meg a babatapikat meg mindent!!!!!! Nagy, nagy szükségem van rá!!!!!! Pusszi Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kicsillag én küldöm feléd, de ugye nem baj, hogy magamnak is tertok azért belőllük?? De szorítok nagyon.
Ági28

Sziasztok Lányok!
Bocsi,hogy eltűntem,de azért olvasgatom az eseményeket mi történik Veletek! Mindenkinek nagyon drukkolok ám!!!
Magamról annyit,hogy voltunk a dokimnál , a novemberi ciklusomban kezdem szedni a Marvelont.Kb. december közepére esik a beültetés.
Puszi Mindenkinek!
andrea23

Ági! :) Kicsillag! :) Lola! :) Lona! :) Zsofian! :)
Bár nem gólya, de azért remélem, segíteni fog! :lol:
Kép
kismokus

nem baj kismókus, a lényeg az ami a csőrében lóg. :D :roll:
Ági28

Meg van a holnapi időpontom! 13 óra, végre visszakapom az embrikéimet. végül is 4 befutó van.
Az időpont tökéletes Apa pont ekkor ad elő. ugyhogy bkv-val megyek, viszek olvasnivalót behúzódom egy sarokba és valamikor értem jön. Izgi :)
ne tessék nagyon lefársztani a gólyákat :)

zsófi!
gondoltam rád nagyon. remélem jól befészkelték magukat a pöttyök

katyerina

Katyerina akkor holnap egykor szorítok ezerrel!! :-)
Ági28

Katyerina Gondolok rád és nagyon drukkolok holnap! :) Végül hányat is kérsz vissza?

Ági Remélem a gólyák tudják a dolgukat! :) Megtarthatsz magadnak is persze, remélem van belőle elég és mindenkinek jut!!!! Drukkolok Én is nagyon Neked!! :)

kismokus Köszi nagyon aranyos vagy! :) Mindegy milyen, csak hasson!!! :lol: :D

Lola Drukkolok a szombati teszthez!!!

Azt hiszem elmegyek egy kicsit sétálni, nagyon szép idő van! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Ági, kiscsillag köszi :D!
Rám fér, mert nagyon izgulok!

Ahogy elnézem a táblát szép számmal szerepelnek 1 és 2. lombikból sikerült babák és zebrák. Most nekem is sikerülnie kell, ne rondítsam már el a statisztikát :wink:

jajj de messze van a holnap 1 óra :shock:

katyerina

Sziasztok

Ági, Kiscsillag, Lola, Lona, Zsofian, Katyerina
Mindannyiotoknak és nagyon remélem, hogy senkit nem hagytam ki mindenkinek de mindenkinek nagyon drukkolok és a gólyaseregek már mindenkihez elindúltak.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Végül hármat tettek vissza, egyet sem fagyasztottak, mert az egyik leáll, egyet pedig nem fagyasztanak.

Katyerina! Nagyon szorítok holnap :)
zsofian

Kedves Fanni,
ne haragudj, hogy megkérdezem, de ha nem nagyon nehéz, megírnád, hogy mi történt veletek az első lombikon? Volt két baba és mégsem lett egy sem? nagyon ideges vagyok, mert mi még csak holnap megyünk az első ultrahnagra és azt gondoltam, hgy ha ketten vannak és mindketten jól vannak, akkor megmondjuk a családnak a hírt, mert akkor azért nagyobb esély van arra, hogy legalább egyikük biztos megszülessen.

szonya
szonya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?