Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok mindenkinek jó reggelt
erzsebet0312

hahó senki sincs? :oops: hol vagytok?
erzsebet0312

Szia Erzsi,

Én itt vagyok, csak nagyon sok a dolgom :cry:
toti77

Pont most tervezgettem, hogy írok pár sort, mert valószínüleg egy pár napra most eltűnök.
Ugyanis a drága férjecském a pici babyre tekintettel arra az elhatározásra jutott, hogy már idén csináljuk meg a lakásfelújítást.
Ebből kifolyólag egy kicsit sok dolgom lesz, mert 1 hónap alatt kell elintézni a hitelt a terveket, az engedélyt, meg mindent...

Kicsit fárasztó lesz, de nagyon örülök neki.
Jövő kedden megyek az orvoshoz, utána mindenképpen jelentkezem, hogy hogy van a picike :D

Addig is minden picurinak egészséges fejlődést, a felső táblásoknak pedig mielőbbi zebrásodást.

Puszi
Timi
toti77

Jó reggelt Lányok!

Toti,
csak óvatosan a sok dologgal. Pihenj is, nehogy babukának megártson a sok munka!
Várunk a hírekkel

Kép
bodzi

Sziasztok!

Én is el vagyok havazva rendesen. És még a netem is akadozik. Holnap meg megyek értekezletre és találkozókra. :( Ez a hét már csak ilyen.

Toti tényleg legyél óvatos a hajszolással. Nem használ a babának a sok idegesség, túlhajtás, cipekedés, stb. Mindenképpen tartsd szem előtt, hogy várandós vagy és a baba legyen a legfontosabb minden csak utána jöhet szóba!
Várunk ám a hírekkel!

Pusz-pusz

meriann

Köszi az aggódást csajok, ígérem nagyon-nagyon vigyázni fogok.

Véletlenül nem dolgozik valaki a CIB Banknál???
Az nagy segítség lenne nekünk.

Köszi
Timi
toti77

Toti:
tényleg légy óvatos. :) Bár stramm kiskölök van a pocidban. :)

Én is vagyok, csak munka, munka, munka...
Meg benyeltem valami vírust. szombat óta hányás, láz, hőhullám. stb.. Alig bírok nyelni, úgy fáj a torkom. De azért igyekszem lépést tartani. :)
Vendég

szia hajni20! ti mióta próbálkoztok? mi most 2 hónapja de hát eddig semmi
erzsebet0312

Halihó Lányok!

Húú, annyi mindent írtatok, hogy nem is tudok reagálni mindegyikre!
Fanny, a kis Maki gyönyörűűűűűűűűűűűű! Nem kislány véletlenül? :wink:

Meri, ez a tábla csúcs, nagyon ügyes vagy!!!!

Én betenném a Kicsi képét, de nem tudom, hogy kell a Lilypie-ra? Valaki el tudja mondani nekem?

Fiona, szerintem is azért ilyen szép ez az ősz, mert a természet is örül nekünk! :P
Biztos igazad van az összetevőket illetően, de én ehhez annyira buta vagyok, inkább a beváltat használom, mert az a biztos, és ebben bízom.

Tegnap vásároltunk Apával két nadrágot. Megpróbálom lefényképezni magam, és beteszem milyen. Kertésznaci, és annyira kényelmes! Nem nyom odalent. Majd a lábát felvarrom.
A derékkötőt viszont használom! Az mennyei. Olyan rövid pólóim vannak! A derekam mindig is érzékeny volt.
Szép almazöld :-)

No egyelőre ennyi.

Puszika!

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Igéretem ellenére nem jöttem a hétvégén, mert most rengeteg a munka hó végén. Talán a jövőhét jobb lesz :(

Kismamik vigyázzanak magukra, a próbálkozóknak hajrá :lol:

Puszi
A.

Kép
Kép
adrienna

Ragota a Lilypie-n ha terhességi vagy ovulációs vonalzót készítesz, az oldal alján: Left side photo-nál be lehet szúrni egy képet.
De Neked nem ilyen a vonalzód, ugye?! A baby-gaga.com oldalt nem ismerem. Ha lesz időd nézegesd meg alaposan, biztos van rá lehetőség.
Na, húzok vissza a melózni!

Pusz

Most kimondottan jól jön, a sok meló, mert terelődnek a gondolataim a babáról.

meriann

Hahó!

Jaja, közben rájöttem, hogy a menzeszszalagom volt lilypie-os. De akárhogy nézegetem, itt nincs lehetőség fotóra. Persze, lehet, hogy csak én vagyok vaksi...

KépKép
KépKép
ragota

Ágota sajna én sem találtam ilyen lehetőséget.
Még az jutott eszembe, ha felraknád a blogolodra kicsi méretben is és onnan beszúrnád aláírásként????
Más ötletem nincs. :(

meriann

Sziasztok!
En is itt vagyok am :)
Csak dolgozom ezerrel...

Hajni,jobbulast!!

Timi,Te meg tenyleg nagyon vigazz magatokra!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Ágota Meri, én se találtam fotó beszúrási lehetőséget a baby-gaga oldalon. Ágota nagyon kíváncsi vagyok a gatyidra. Már én is kismami nadrágba járok, mert a farmeron, ha nem húzom fel a cipzárt, lecsúszik. :oops: Hiába a csípőnadrág átka. Ma vettem pár felsőt is, ezek nem kismamisak, de a derék takaróval jó lesz. Nekem is minden felsőm rövid derékban, már csak a magasságom miatt is. :wink:
Porsika köszi a sál ötletet, olyan kézenfekvő, hogy nem jutott eszembe. Hazsnálni fogom!
Kicsit visszatérve még a szimbolumokra, a kígyó is van ahol szent állat, míg máshol az ördög megtestesítője. Rettentő sokrétű dolog ez, de gondolom kell lennie valamilyen alap értelmezésnek. Vagy egyértelműen kijelenthető, hogy minden olyan, amilyen rezgésekkel mi felruházzuk? Ez olyan egyszerűen hangzik, hogy már szinte gyanús. Ugyanakkor, ha minden egy, és azon belűl létezik a dualitás, akkor miről is beszélünk? :shock:

Arwen, attól tartok, hogy onnantól kezdve, hogy az ember fejében megfogant a gyerek gondolata, állandó elentmondások között kell eligazodnia. Valószínű az lehet amit te is mondtal, helyfüggő.

Hajni köszi az infót. Most megvárom milyen szelek fújnak választások után. Addig úgyse kell lépnem. Aztán, ha úgy alakul, lehet, hogy kérdezgetlek még. :wink: Pont a csecsemősökről hallottam én is rosszakat, hogy nem igen törödnek az emberrel. Ez főleg első gyerekkel, vagy komolyabb beavatkozásnál gázos. :(

Orsi gyógyulj meg hamar!
A többieknek meg nagy drukk, babához, és babáért.

KépKép
KépKép
fioona

Uppsz :oops: a gyógyulást én is Hajninak szántam!

KépKép
KépKép
fioona

Igen Hajni mielőbbi gyógyulást kívánok én is!

Bocsi, csak szétszórt vagyok kissé.

meriann

Kép

meriann

Mielőtt valaki félreértené.
Az előbbi képen Tyunytyika látható az Ágota babucija.

meriann

Sziasztok Csajszik:)

Fióna, kedves, úgy látom, te is szeretsz filozofálgatni... :D :D :D
Erre most csak nagyon hosszan tudnék reagálni, és sajnos nincs elég időm, de majd mindenképp írok, mert nagyon érdekes és jó dolgokat vetsz föl...

Remélem mindenki jól van.

Timcsi, aztán óvatosan a felújításnál!

Millió puszi

porsika

Na, ki hozza a következő uh képet?

Kép

meriann

Mad még szépítek a táblán, csak most nincs időm.

meriann

Jaj de szepek ezek a kepek!!!!

Csajok,Ti elmentetek kivizsgaltatni magatokat mielott belefogtatok a babaprojektbe?

Kép

Kép
arwen07

Én nem voltam, de a melóhelyi komplex orvosi vizsgálat épp előtte volt. Így lett egy átfogó vérvizsgálatom, vérnyomás, stb.
Nődokihoz meg félénte járok, azt nem odázom el soha.

meriann

Halihó!

Nagyon szépek ezek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon ügyi vagy Meri!!!! Esetleg azt is fel lehet vinni, hogy a kép mikor készült. Nekem hivatalosan pontosan 8 hetes volt, az UH szerint pedig 7 hét 2 napos.
Érdekes, hogy én másén nem látok szikhólyagot. Gondolom az nem egy másik bébike?! :-)

Én úgy mentem el, hogy már megfogant a baba, de még nem tudtam róla :-) Akkor volt egy citológiai vizsgálat, és minden rendben volt :-)

Húúú, csajok, ettől a vitamintól úgy elkezdett nőni a körmöm, hogy csak na. Az elevittől nem is... télleg gyorsan hat!
ÉS, abszolút jól vagyok. A gyomrom nem labilis, mindent kívánok, tehát nincs ilyen ellenérzésem semmivel kapcsolatban sem! Nem tudom van -e összefüggés a vitamin és e között, vagy egyszerűen amúgy is így alakult volna...

KépKép
KépKép
ragota

Csak azert kerdezem (en evente jarok nogyogyaszhoz),hoygha most elmegyek rakszuresre miegyeb(mert most lenne aktualis)akkor az nem zavarhat bele a baboca "eletebe",ha esteleg addig megfogan.(Fo az optimizmus!!!)
Marmint hoyg ott megpiszkaljak a dolgokat...
Hulyesegeket kerdezek :oops: ??

Kép

Kép
arwen07

Nem kérdezel hülyeséget, ugyanis ez bennem is felvetődött a dokinál, hogy mi van, akkor ha már... először is azt mondta, hogy az szép csoda lenne, de semmi baj. Csak a méhszájból vesznek mintát, ha jól tudom, az pedig nem gond, a méhecskédet nem bántja, a babát meg pláne :-)

KépKép
KépKép
ragota

MIÉRT NEM LÁTSZIK A VONALZÓM???? :cry: :cry: :cry: :cry:

Merike:D Gyönyörű a tábla!!!!!!

Csajok, olyan gyönyörűek ezek a babák!!!! Mindenkinek adva van a minta, úgyhogy csak szorgosan, szorgosan.... :wink:

Arwen :D Megértem az aggódásod. Én a tabletta abbahagyása előtti hónapban voltam az orvosomnál, úgyhogy csak felhívtam, hogy én akkor motmár gyereket szeretnék:D Erre csak annyit mondott, hogy nagyon örül, de ezt ne neki mondjam 8) :lol: :lol:
A 9. sikertelen hónap után persze már tiszta para voltam, és elmentem egy "rutin" vizsgálatra, hogy nincs-e fertőzés, vagy bármi, ami akadályozna, a doki nagyon rendes volt, egy hónapig hetente jártam hozzá, ultrahang, tüsző-és méhnyálkahártya-méricskélés.... szerencsére minden rendben volt, és engem nagyon meg is nyugtatott, úgyhogy én azt mondom, ártani nem árthat, ha elmész előtte a nőgyogyihoz. Az esetleges terhesség közbeni rákszűrésre én is rákérdeztem, azt mondta, ebből semmi gond nem lehet:)

Ágota:D
Nagyon klassz, hogy ilyen jól vagytok, és a kép tanúsága szerint a vitamin Tyunytyinak is nagyon jót tesz, olyan gyönyörű!!!

Sok-sok puszi

porsika

Koszi Agota!!!
Vegulis Te vagy az elo pelda,hoyg nem lehet baja a babonak!! :wink:
Csak azert muszaj lenne,meg petefeszek uh meg ilyesmi,mert ha esteleg van vmi,akar fertozes,akar barmi (persze allandoan ilyeken parazok,tuti nem vagyok normalis),akkor meg inkabb elotte deruljon ki,mert terhesseg kozben kezelni barmit is,az meg plane veszelyezteti a babat.
Szoval ilyenken vivodom mostansag....
Mindig kitalalok vmit....

Kép

Kép
arwen07

Porsika,de jo,ezek szerint Te is gondoltal mar erre:)

Akkor megsem vagyok olyan paramano,ahoyg gondoltam! :lol:

Elmegyek mindenkeppen,most ki akarok probalni egy uj nogyogyaszt ugyis,mert o eselyes arra,hogy ha teherbe esek a dokim legyen! :wink:
Igy vegulis meg kapora is jonne,hoyg legalabb elotte talalkozzak vele,meg kipuhatoljam,hoyg milyen,szimpi avagy sem....

Lanyok,tok jo,hoyg megosztjatok velem/unk a tapasztalataitokat,nagyon kosziiii!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Fiona,
nem válaszoltál a kérdésemre :oops: bocsi, de akkor mégegyszer felteszem, jó? Szóval, te milyen testápolóval kenegeted magad? Mi a neve? És hol lehet kapni?
Ezt pedig mindenkitől kérdezem: szerintetek már most kell kenegetni csíkok ellen a hasat, mellet stb-t?
szerika

Szerika ne haragudj, már elmentünk itthonról mire eszembe jutott! :oops: Szóval én aromaterápiás készítményt fogok használni. Azért csak fogok, mert azt a 3. hónap után ajánlják. http://www.unas.hu/shop/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=NetBio_848221
MInt láthatod az összetevőknék, ez 100%-ig termnészetes anyag, semmi összetevő. :lol: Addig pedig simán jojobaolajat. Bár szerintem én magam fogom elkészíteni ennek a terméknek az alapján, hiszen minden összetevő megkapható. Általában bioboltokban vagy drogériákban lehet kapni. Legalábbis itt nállunk.
Es akkor már azt a kérdést is megválaszóltam, hogy szerintem érdemes már most elkezdeni, és nem csak a bőröd miatt, hanem a babának is jólesik a masszírozás. :wink:

Porsika lehet, hogy az a baj, hogy a HTML codot akarod beilleszteni. :oops:
[quote]F írta:ióna, kedves, úgy látom, te is szeretsz filozofálgatni...
Ááááááááááá....... :oops: :oops: :oops: csak zürös a fejem................. :roll: :lol: Vagy nem????? :twisted: ű

Ami a rákszűrést illeti, nálunk automatikusan elvégzik terheseknek. Akkor pedig nem hiszem, hogy számottevő kockázatot jelentene. Remélem.

Meri nagyon szép a tábla! Olyan jó ránézni. Képzeljétek el, milyen szép lesz mondjuk jövő májusba! :lol: :lol: :lol: Egy nagy rakás édes kis manócska!!!

KépKép
KépKép
fioona

Még valami! Tönköly terhes párnát körözök. Méghozzá azt a kifli alakút, amit később babáknak is lehet használni, kis fészekként. Ha vaki tudna egy helyet, vagy oldalt, ahonnan meg lehet rendelni, azt nagyon megköszönném. :oops:
Vagy esetleg Hajni, ha te tudnál Győrben, hol érdemes megnézni, az lenne a legjobb, oda talán el is jutunk még összel.

Valaki intim tornázot? MOst indul itt Komáromba egy tanfolyam, de olyan időpontban, amikor nem tudok elmenni. Megszereztem DVD-n, állítólag várandósoknak nagyon ajánlják. Van valakinek tapasztalata?

KépKép
KépKép
fioona

Szia Fiona!

Nekem sajnos nincs tapasztalatom intimtorna teren,de mar en is gondolkodtam,hogy majd ki kellene probalni!
Terhesseg alatt is tuti jo,plane gondolom utana (nemi lete miatt gondolom),mert a huvely izmait feszesen tartja.

Tenyleg Fiona,most jutott eszmebe,hogy multkor beszeltunk a Sogornomel es mondta,hogy automatikusan van rakszures,amikro kiderul a terhesseg.
Bar gondolom ha nekem elotte volt nem sokkal,akkor nem csinaljak meg ujra..vagy akkor is?

Kép

Kép
arwen07

Fioona: nekem van kifli alakú tönkölybúza párnám, meg derékaljam is. Nagyon jó, ha pl. fáj valahol. Van szoptatós párnájuk is.

http://shp.hu/hpc/hpc_member_2g.php?azo ... 1134874040

http://www.naturtanya.hu/termekbo.php?id=25

http://www.unas.hu/shop/shop_art.php?sh ... cat=152938

http://vision-fix.hu/main.php?lang=HUN& ... ermek&ID=4

A Vision-fix-től van minden tönköly termékem. Ha írsz nekik biztos megmondják, hogy árulja-e valaki ahol laksz. Erre is szoktak árulgatni. Ja, és nekem nem ám sima huzata van, hanem medvés. :)
Ilyen párnán alszom jelenleg is. Ha fájó fejjel fekszem le, akkor is többnyire elmúlik lefekvés után. Ezeket gyakran kell napoztatni és nagyon klassz illata lesz, meg így lehet feltölteni. Nekünk bejött.
A nedvességet viszont nem bírja.
Jó éjt!
Holnap nem leszek gépközelben és hosszú, rázós napom is lesz, de pénteken jövök. Addig is pusz-pusz.

meriann

Remélem stimmelnek az adatok?!
Na, tényleg jó éjszakát, mert hajnalban kell ébrednem!
Pusszancs

Kép

meriann

Sziasztok!

Nekem ma megjött.... :cry: :cry: :cry:

KépKépKépKép
*orsi*

Jaj Orsi sajnalom :(

De fel a fejjel,az oktober a mienk lesz,tudod!!! :wink:

Elso nap en is tok letargikus voltam most,hoyg nem sikerult,pedig meg csak ez volt az elso ciklusunk...
De masnap teljesen optimistan alltam a dolgokhoz!Muszaj!
Ha van agykontroll,marpedig szerintem nagyonis van,akkor igenis szamit,hogy mire koncentralsz,mit szeretnel nagyon!
En nem hiszem,hoygha nagyon szeretnenk a babat,az leblokkol,hizs hogy is lehetne NEM NAGYON AKARNI?
Nem igaz? :wink:
Ott a gyonyoru kisfiad!!!!!O adjon erot es hitet a masodikhoz,es a varakozashoz!!!!

Meri,nagyon tutik ezek a tonkoly termekek,lehet,en is beszerzek vmit 8) !!
Holnapra kitartas a sok melohoz!!!

Kép

Kép
arwen07

Orsi!
Nagyon sajnálom! :( De köv. hónapban biztos sikerülni fog!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok Lányok!

Gyorsan benéztem hozzátok, mert mostanában nem sok időm van és a munkahelyemről ritkán tudom csak elérni a babanetet:(( (most sikerült)Gondoltam megírom nektek, hogy van 3 db zebrás tesztem!! :D Nagyon félek, nehogy úgy járjak mint az előző hónapban, ugyhogy most aggódással telt el az utóbbi 2 napom.
Titokban azért nagyon boldog vagyok, úgy látszik jó az inga:))
Puszi mindenkinek!! Néha megpróbálok még jönni, de nem biztos hogy enged írni ez a fránya rendszer! Puszi! Vani
u.i.: Meri! Nagyon szupi a tábla!!

Kép
vani

szia vani! gratulálok nagyon örülök neki nagyon jó neked kívános nagyon sok boldogságot a babádhoz
erzsebet0312

Jó reggelt!

Látom van jó és rossz hír is.

Orsi :(

Vani,
éljen, éljen :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért tényleg jó a babaarány itt.
Remélem, mostmár mi is sorra kerülünk :)

Kép
bodzi

Sziasztok!!!

Vani wooooooooooooooow!!!!!!!!!!Hat ez nagyon szuper!!!!!!
Mi tortent elozo honapban???
Most minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!
Majd jelentkezz am!

Eddig tenyleg nagon jo a babasodasi arany!!! :wink:

Erzsebet,Nalad mi ujsag?Mikor kell megjonnie?

Bodzi,Neked sincs mar sok hatra a tesztig:-)

Kép

Kép
arwen07

Halihó Lányok!

Nagyon örülünk Vani!!!!!!!!!!!!! :P
Orsi, ennek kevésbé, de a következő hónap...olyan nincs, hogy az augusztus-szeptember ilyen termékeny, októberben pedig nem lenne semmi!!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy: HAJRÁ Lányok!

Egészen fáradt vagyok. Bár, az utóbbi két napban frenetikusan aludtam. Pihentető volt, nem ébredtem fel, csak egy pisilés erjéig, de aztán vissza is aludtam hamar. Jaj de jó. A gyomrom sem rossz már! Mindez 2 napja, mióta szedem ezt a vitamint...pedig elvileg most kéne belehúznia a hányingernek!

Anyu szerint dagi vagyok :-( Nekem a karom hízik, olyan vagyok, mint egy díjbírkózó. Kicsi fejhez, nagy mellkas :roll:
Na ma lefényképeztetem magam, és elküldöm az új nacimaról a képet.
Elég nagy a pocim, de ehhez szerintem hozzásegít az, hogy a WC-zés mostanság nem az erősségem. Most ugyan egy picit megindult, de közel sem annyi megy be, mint amennyi jön ki...

Apa kitalálta, mit kér Karácsonyra! Örültem, hogy jajj, de jó, nem kell annyit agyalnom, erre kibökte, hogy egy csővázas kengurut, amiben majd a babát hordozhatja. Hát nem édes?! :P
Már tervezgeti, milyen legyen a gyerekszoba :)

Olyan aranyosak Anyuék. Nagyon vigyáznak rám. Anyu azt mondta, mindig is az volt az álma, hogy így, együtt legyünk babásak Kisztivel, a nővérkémmel. Hát ez most valóra vált. :P

Bizony, már a legelején el kell kezdeni kenegetni a pocakot, a combot, a feneket és a mell oldalát, mert ott történnek változások (legalábbis nálam).

Ma megyek a dokihoz, így az asztrológiát kihagyom. Jön Apa is, szerintem meghallgatjuk a Kicsi szivét!
Lassan pedig be kéne jelentkeznem a védőnőhöz is. Majd négy gyerekhez jöhet ki a házban :-)

ELHATÁROZTAM, járnom kell valami tornára. Utánanézek, van -e itt Zuglóban, Rákospalotán, vagy Rákoskersztúron valami Kismamatorna.
Az intimtornát is be kéne iktatnom...jajj, csak ez a fránya idő...vagyis annak a hiánya.

KépKép
KépKép
ragota

Hát tudom, hogy ez még odébb van, de találtam egy érdekes dolgot....

http://szopiparna.uw.hu/hasznalatiutmutato.html

KépKép
KépKép
ragota

Ág,
nem lehet elég előrelátó az ember :)
Olyan jó, hogy ilyen lelkesen készültök.
Jajj, annyira szeretném én is, hogy ilyen dolgokon járhasson a fejem. Tegnap voltam a barátnőmnél, akinek fél éves a kisfia.
Úgy rámtört, hogy én is szeretném!

Kép
bodzi

Jaj Bodzi, nagyon aterzem amirol beszelsz,en is annyira vagyom ra!!!!!

Agota,nektek meg olyan jooo!Es ez meg meg plusz,hoyg tesoddal egyutt!!!!!!!!:-)))

Az en ferjem megtudjatok mit szeretne karacsonyra?Kisbabat. :D
Marmint,hoyg akkor mar a pocakban leygen!
Multkor nekem ezzel jott elo!
Hat nekem is ez minden vagyam!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
karácsonyig azért van még pár lehetőség, de remélem, nem kell annyit várnunk :)
Én is arra vágyom, hogy a "fa alá" a "babát tehessem" a kedvesemnek, meg anyuéknak.

Kép
bodzi

Bodzi,hat en is elobb szeretnem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?