Halihó Lányok!
Nagyon örülünk Vani!!!!!!!!!!!!!
Orsi, ennek kevésbé, de a következő hónap...olyan nincs, hogy az augusztus-szeptember ilyen termékeny, októberben pedig nem lenne semmi!!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy: HAJRÁ Lányok!
Egészen fáradt vagyok. Bár, az utóbbi két napban frenetikusan aludtam. Pihentető volt, nem ébredtem fel, csak egy pisilés erjéig, de aztán vissza is aludtam hamar. Jaj de jó. A gyomrom sem rossz már! Mindez 2 napja, mióta szedem ezt a vitamint...pedig elvileg most kéne belehúznia a hányingernek!
Anyu szerint dagi vagyok
Nekem a karom hízik, olyan vagyok, mint egy díjbírkózó. Kicsi fejhez, nagy mellkas
Na ma lefényképeztetem magam, és elküldöm az új nacimaról a képet.
Elég nagy a pocim, de ehhez szerintem hozzásegít az, hogy a WC-zés mostanság nem az erősségem. Most ugyan egy picit megindult, de közel sem annyi megy be, mint amennyi jön ki...
Apa kitalálta, mit kér Karácsonyra! Örültem, hogy jajj, de jó, nem kell annyit agyalnom, erre kibökte, hogy egy csővázas kengurut, amiben majd a babát hordozhatja. Hát nem édes?!
Már tervezgeti, milyen legyen a gyerekszoba
Olyan aranyosak Anyuék. Nagyon vigyáznak rám. Anyu azt mondta, mindig is az volt az álma, hogy így, együtt legyünk babásak Kisztivel, a nővérkémmel. Hát ez most valóra vált.
Bizony, már a legelején el kell kezdeni kenegetni a pocakot, a combot, a feneket és a mell oldalát, mert ott történnek változások (legalábbis nálam).
Ma megyek a dokihoz, így az asztrológiát kihagyom. Jön Apa is, szerintem meghallgatjuk a Kicsi szivét!
Lassan pedig be kéne jelentkeznem a védőnőhöz is. Majd négy gyerekhez jöhet ki a házban
ELHATÁROZTAM, járnom kell valami tornára. Utánanézek, van -e itt Zuglóban, Rákospalotán, vagy Rákoskersztúron valami Kismamatorna.
Az intimtornát is be kéne iktatnom...jajj, csak ez a fránya idő...vagyis annak a hiánya.