Új privát üzeneted érkezett!

Na, megvan. Ha minden igaz, akkor Dórit akartad kiházasítani :lol: :lol: :lol: Szóval, és igazából Anikó Marciját néztem ki vejemnek, de ehhez biztos az illetékeseknek is lesz egy-két szavuk :) Közös témájuk már biztos lenne, az ujjszopizás :) Persze Annácska Petikéje is jó party lenne :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!
Nem szabadulsz!!!! :twisted: :wink: :twisted: A Unique-os kérdésemre nem válaszoltál :D :D :D
Dóri szerelmi életével kapcsolatban valóban kielégítő volt a válasz. Marcika is dögös pasi, az biztos. Érett férfit kap majd Dóri pipi. Jó gondolkozás :D
Vendég
 


Angie!

Na, Unique jól van, Laura tündérbogár, és az apukája is tök jó fej :) Látszik, hogy imádják a kiscsajszit :) Csak tudod, ő dolgozik is otthon, így nincs annyi ideje netezni, sajnos :(
Szerintem is tök jó ötlet volt a minitali, nagyon jól éreztük magunkat náluk :) A Dóri még sehol nem volt ilyen jól el, mint Unique-éknál.
Remélem most semmi nem maradt ki :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

 
 

Évi!
Hát nem! Pedig már olyan jól belejöttem a szívózásba :wink:
Akkor többet kell vinni Laurához pipit. Biztos, így hármasban jól érzik magukat. Gondolom, Kinga is jól elvolt.
Vendég
 


Helloka, Lanyok!
Voltam otthon hetvegen, ugy tertem vissza, mintha kicsereltek volna...na azert ez tulzas, de mindenkeppen feltoltodtem. Sokat beszelgettem a tesommal (aki hamarosan doktor-neni lesz), megunnepeltuk a nagymamit meg az anyukam, volt kerti sutkerezes, miegymas. Es az ido is velunk tartott. Kellett ez a kis lelki dogonyozes nagyon!
Latom rengeteget irtatok, egy par erdekes dolgot felvetettetek, megprobalok alaposabban visszaolvasni.
Sajnos most nincs idom irni, de nagyon sokat gondolok ratok!
Oriasi puszi Nektek!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Angie :lol: :lol: :lol: Kinga is jól érezte magát.

Mondom én, hogy nagyon látogatás-kompatibilis lett a kölök! Ma bementünk a munkahelyemre meglátogatni a csajokat. Mindenkit elbűvölt, mosolygott, és engedte, hogy ölbe vegyék, megmutatta a mammamázást, és a kanállal evést is :) Iszonyú büszke voltam rá, nálunk ez nagy teljesítmény, hogy már nem visít, ha idegen helyre kerül. A tömegközlekedést meg különösen élvezi. Nekem meg csak csupa jó tapasztalatom van az emberek segítőkészségéről, ha babakocsit látnak. Egyszer se kellett egyedül emelnem a babakocsit, a buszon a néni szó nélkül húzta odébb a kerekes szatyrát, hogy be tudjak parkolni a szekérrel a babakocsik számára fenntartott helyre, az ellenőrök meg nem kérték el a jegyemet, hanem csak szóltak, hogy menjek nyugodtan tovább a babával. Ha ezt előre tudom, nem lukasztok :twisted: :twisted: :twisted: Iszonyú jó napom volt!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!
De jó!!!
Vendég
 


Bogárka!
Nagyon örülök, hogy itt vagy, és hogy ilyen jól sikerült a hétvégéd. Tényleg kell az ilyen. És annak is örülök, hogy a hangulatod is jobb. Ez egyértelműen kicseng a soraidból.
Gyógyulgass, pihengess, és hamarosan lehet újból próbálkozni. Na és gyere amint tudsz!
Puszi,
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Mátra!
Mivel tudom hogy olvasol minket ezért ide irom!
A határidő ugyan az mint Jucánál!Ha nem történik semmi feljelentelek a rendőrségen!!!!Tudod nem genyaságbol de amilyen adjon isten olyan a foggadj isten!!
Azt hiszem értehető voltam!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Évi! :D
Nagyon jo kis párositást eszeltél ám ki!!!! :wink:
Én benne vagyok és pont jo is lesz a korkülönbség késöbb! :wink:
Nagyon helyesek a lányok a képeken olyan kis édik!

Juca! :D
Gratulálok a kis hösnek hogy ilyen bátran viselte a szurit!!!

Nomi! :D
Örülök,hogy jobban vagy!

Angie! :D
Te nagyon kis becsületesen nézed a kaloriát!
Meg is nézhetem majd a végén a különbséget közted és köztem! :lol: :lol:

Annácska! :D
A szüret az szuper!
Rendezödött a lelki problémád?

Brill??? :D

Hangyi??? :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!
Egyelőre nem nézem a kalóriát, mert alig megy be valami. A későbbiekben biztos jobban fogom figyelni, ha majd minden képes leszek felfalni. De ez nem azt jelenti, hogy megvonok majd magamtól dolgokat. Úgy fogok étkezni, ahogy eddig is tettem. Szerencsére nem vagyok nagyon édesszájú, viszont imádom a zöldségeket, gyümölcsöket, husikat. Anyukám minden főztjét megeszem. Mondogatja is mindig, hogy én könnyű gyerek voltam, mert amit elém tett, azt mindig megettem. A zsíros kajákat valóban nem szeretem. Az orvosi eredményeim kivétel nélkül mindig jók voltak, amiből arra következtetek, hogy nem kell változtatnom az életmódomon.
Egyébként neked sem kell aggódni. Csini vékony lány vagy!
Vendég
 


Puszi Lányok!
Szép estét MINDENKINEK!
Holnap megyünk Manónézőbe :D :D
Csütörtökön jelentkezem.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hohy eddig nem jelentkeztem, de tényeleg nagyon el voltam havazva. Ez az első du., hopgy van egy szabad fél órám. (Mindjárt indulunk apukámékhoz, utána pedig Megasztár koncert :D )

Juca!
Sajnálom, hogy Kingát így megkeverte ez az oltás (ha gyorsolvasásból jól értelmeztem). Ha ez volt kor szerint a 4 hónapos oltása és a BCG hege is megeredt, akkor majd csak 15 hónaposan kap legközelebb a kora alapján. Reméljük talán akkor már jobban fogja viselni.

Kacsa!
Érdekes, amit erről a szívhang hallgatóról írtál. Még nem hallottam, hogy így lehetne venni. Igazából én azért nem javasolnám, mert nem mindig sikerül elsőre megtalálni a magzati szívhangot, akkor meg csak idegeskedik a mama. Most hétfőn pl. én egy kismamának 10 percig kellett, hogy keressem, mert a babák valóban nem szokták szeretni ezt a fajta kiváncsiskodást és mindig arrébb szoktak menni. :)

Narco!
Sajnálom, hogy nem érzed túl jól magad. Kitartás! Nagyon sok bölcs dolgot tudsz! Mindig tanulok valami újat ha benézek ide! :)

Nomi!
Nagyon örülök, hogy benéztél, annak pedig mégjobban, hogy már lelkileg is jobban érzed magad! A szavaidból is kitűnik, hogy sikerült egy kicsit feltöltődnöd! :)

Angie!
Drukkolok a holnapi UH-hoz!

Ne haragudjatok, akinek nem írtam, de ezt is már szinte füstölve a billentyűzeten, mert 6-ra ígértük, hogy odaérünk. Remélem érthető voltam és nem írtam el túl sok szót. Amint lehet jövök!

Sziasztok!
tina82
 
 


Angie! Akkor mennek a drukkok holnapra, mar mi is kivancsiak vagyunk! Varjuk az eredmenyt! :wink:

Pupy! Teged nagyon hianyollak, olvasgatok itt visszafele, es nemigazan latom soraidat tul surun...ugye azert minden rendben:)?

Matra, Draga! Remelem hamarosan rendezodnek ezek a szornyu dolgok az eletedben, es kerul egy jo dokid is vegre! Imadkozom erted es sokat gondolok rad.

Kacsa, nem tudom miket probalgattal eddig a rosszulletek ellen, nalam a legjobban a citromos viz jott be az emelygesekre:) De lassan akarhogy megszunnek majd a hanyingerek, most jon a kellemesebb resze a terhessegednek :wink:

meg egyszer puszi Lanyok!
es szep almokat!

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Szió mindenki!!!

Hangyolca, Brill, Timika, Annácska, Jucmuc!!!
Köszönjük szépen!!! Képek: apafüggő... :wink:

Juca!
Na, szóval, hogy is lesz: ki jut Kendének? Bár tökmindegy, a nászok mindenhol jók… :lol:

Angie!
Azért csak finoman azzal a munkával. Tudod, a semmittevésbe még senki nem halt bele, ellenben a munkába… 8) Nagyon-nagyon drukkolok az uh-hoz!!!

Narco!
Apa nálunk is vasal, sőt, még mosogat is, ha megkérem! Épp valamelyik nap beszéltem egy anyukával, akinek öt gyerkőce van, a legkisebbek öt hónaposak és ikrek. Hát, még főzni sincs ideje, még jó, hogy a férje meg a nagyok suliban kajálnak, ő meg olyat eszik, ami öt perc alatt kész van… :)
Ruha: nem gyűjtöm külön, de a fehéreket, meg ami a kis bőrével közvetlenül érintkezik, azt külön mosom. A pulcsit pl. nem, mert az alatt úgyis mindig van body.

Rolly!
Szintén csipiszben, a hasfájás nálam tünet volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mátra :?: :?: :?: :?: :?:

Nomi!
Örülök, hogy jobban vagy!

Ma du. baba-mama klubban voltunk. Nagyon szupi volt, Kendém is nagyon élvezte, most majd havonta lesz egy-egy alkalom.
Ja, és tegnap este apa átköltözött a másik szobába, mondván, hogy egy éjjelt hadd aludjon végig, de nem tudott aludni, mert hiányoztunk neki… :D

Most megyek, mert mindjárt fürcsi van, és az úr már türelmetlen…

Pusszancs Nektek!!!

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell!

Öregecske feleségemet (Kinga) lecserélem két fiatalabbra (Panna és Luca) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ismerős? Kende lenne a nászok ásza :wink:

tjuca
 
 


Szép estét!

Megvolt a 12. hetes UH!!! PöttömBabám 59,7 mm, tehát már majdnem 6 cm magasan tud csücsülni. Fickándozott, csuklott és a lábával biciklizett. Apa is ott mozizott velünk! :)

Legyetek jók, jó éjt!

Ui.: Dokibácsi azt mondta, hogy a Mg+B6-ot hagyjuk meg a terhesség végére. Úgyhogy aki esetleg szedi kezdeti pocifájásokra, annak is jobb vele óvatosan bánni, mert megszokja a szervezet és később már nem hat ...

kacsa14
 
 


Juca!

Szegeny kis Kinga, remelem mostanra mar kicsit kiheverte a szurit, es a fogmano sem kinozza nagyon!
Most olvasom a nevemmel kapcsolatban amit irtal :D Juditnak hivnak, Jucinak beceznek a barataim (otthon) es bizony ez a Jucmuc csak ugy jött, mert akarmit talaltam ki minden nev foglalt volt mar, ez volt az elsö amit elfogadott. :)
Abszolut erthetö amit a szemelyes talalkozasrol irsz, en pont ezert is varom mar nagyon, hogy minel több topic tagot megismerjek novemberben, többek között Teged is a kis Kingaval együtt!!! :)

A pacolast meg nem probaltam. Olajba tesznek különbözö füszereket es kb. egy napig van a hütöben? Egyszer igy olvastam valahol, de igazabol nem tudom pontosan milyen füszerek kellenek bele. Ha egyszer lesz alkalmad es nem tolakodo a keresem megkerdezned valamelyik majertöl a pacolas titkat? :D Elöre is köszi. A facanhusi leves viszont megy, ugyanugy csinalom mint a sima huslevest. Amugy itt az olaszok nagyon nem tudnak meg huslevest sem fözni. Itt pl. nincs petrezselyem gyöker es karalabe sem. Bezzeg az en kertemben sok szep petrezselyem termett, magrol neveltem öket. Aztan aug. vege fele begyüjtöttem öket most meg a fagyasztoban figyelnek :lol:


Narcisz!

Hat igen egy kicsit valoban parazok, de majd csak lesz valahogy :wink: + a ferjem is ott lesz velem.
Veled is mindig megy a ferjed olvastam, igy tudod milyen jo erzes :) talan ez ad addig is lelkileg eröt. Na meg persze Ti lanyok! :)
Huuu jo kis hancurok lehetnek ott a pocakodban! :) es meg majproblemak is vannak? Azert mert nyomjak a majat? Bocsi ha hülyesegeket kerdezek de (sajnos) meg nem ertek hozza. :?

Agi!

Nagyon drukkolok Neked, hogy minden eredmenyed rendben legyen, :) es egy honap az mar tenyleg nem sok! A kutyus nagyon szep!

Rolly!

En remelem azert nem jön meg!!!!! :)

Angie!

Holnap gondolni fogok rad, alig varom mar, hogy gyere es meselj! :)

Norwell!

Jol hangzik a baba-mama club, biztos szorakoztato! :)

Jo ejt lanyok mindenkinek! :)

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan bekukkantok, aztán megyek aludni.

Kacsa :) Gratulálok Pöttömbabához! Ezeken a méreteken mindig ki tudtam akadni, olyan felfoghatatlan.

Juca :) Mindjárt dobok mailt :) Sajnálom, hogy Kingát így megviselte az oltás :cry:

Narco :) Nálunk is munkamegosztás van: apa porszívózni és port törölgetni szeret :lol: Olyan kis édi olyankor :lol:

Angie :) Nagyon szorítok a holnapi UH-hoz! Csatlakoznék Jucához: nem tudnál egy sms-t küldeni vkinek?

Anikó :) Képet küldök majd priviben.

Előre is elnézést kérek és akinek nem inge, természetesen ne vegye magára, de aki nem képes tiszteletben tartani ennek a topiknak a szentségét és mindenféle gerinctelen dologra használja, az legyen szíves nem ide írogatni! Vagy úgy is mondhatnám: húzzon el innen, de most! :twisted: :twisted: :twisted:

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok Drágák!

Egy kis esti meglepi: :lol: KépKépKépKépKépKépKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjt és millió puszi!!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok :)
CsHeni :)
Gratula a házassági évforulótokhoz :) Szép kis ajándékot kaptatok az étteremtől :lol:

Évi :)
Aranyos vagy, már jobban vagyok :)
Petike kicsit fiatalabb mint Dóri, de persze ez nekünk nem akadály, ha Dórit nem zavarja a korkülönbség :wink:

Juca :)
Nem semmi Kinga súlya :) Gratula hozzá :)
Szegénykém :( Petit is a 4 hónapos oltás viselte meg a legjobban. Holnapra már jobb lesz :)
Ez a cukivagyok nagyon meredek :D

Timi :)
Nem korai még a nászra gondolni :lol:
Kristófka találkozott más Laurával?

Angie :)
Minden drukkom a tiéd holnap :D
Jó vásárlást nektek :)
Tudtommal Petike még szabad :lol:

Nárcisz :)
Micsoda férjed van neked :) Nálunk Apa még azt sem tudja hol a vasaló :D
Petinek teljesen külön mosok és a szennyeseit is külön gyűjtöm. Szerintem kb 2-3 éves koráig fogom ezt csinálni, aztán már nem számít, hisz ő is azokkal a koszokkal találkozik mint mi :)

Kacsa :)
Nyugodtan lehet festeni a körmödet, nem lesz tőle semmi bajod. Majd a szülésre kell csak lemosni, hogy tudják nézni a köröm színének változását :)
Mi is néztük apával a szívhallgató eszközöket, mikor gond volt Petivel. A védőnő és Apa is azt mondta, hogy ami ilyen árban van, az nem igazán jó, nem nagyon tudja megkülönböztetni a baba szívverését a tiédtől :?
Gratula PöttömBabához :) Most azért már nagyobb élmény volt látni, hogy kalimpál keze-lába :lol:

Judit :)
Drukkolok neked 5-ére, Remélem nem fog fájni és minden rendben lesz :)
A szüret tényleg fárasztó, pláne úgy, hogy egyik kezemben Peti gyerekülésben, a másikban egy vödör szőlő :D Vasárnap ugyan ez, csak szőlő helyett alma és körte volt a vödörben :D Ráadásul mindezt 50 lépcsőn le-fel folyamatosan :D

Anitta :)
Estére már sokszor keresztben áll a szemem és át siklom egy-egy üzeneten :(
Mikor folytatjátok az inszemet?

Ági :)
A hormonvizsgálat után mit a következő lépés?

Bogi :)
Örülök, hogy sikerült egy kicsit feltöltődnöd a hétvégén :)

Anikó :)
Rendeződik már a lelkem :) Sok minden történt mostanában, de az rakta be a kaput, hogy összeírtam a havi költségeinket és kiakadtam egy kicsit. Az állami támogatás az egy harmadára sem elég :( De gondolom ezzel mindenki így van :D

Norwell :)
Örülök, hogy jól sikerült a baba-mama klub :)
Apa :D
Ha már ennyire Malacka függő vagy itt van egy igazi :D
Kép

Pupy :)
Ez szenzációs képsorozat volt :D Köszi :D

Kanciról tudtok valami???

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


(EZ MÉG NEM AZ ÍGÉRT HOSSZÚ LEVÉL, CSAK EGY GYORS SZOMORÚ HAJNALI HÍR)

Aniko
1. cn
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon-nagyon (még annál is sokkal-sokkal) szomorúbb vagyok. :cry:
Mivel pár nap múlva lesz a 35. ( :!: ) szülinapom, úgy reménykedtem, hogy azt már "négyesben" ünnepeljük...
És most borzasztóan elszomorodtam. (Az elszomorodás még enyhe kifejezés) Így hajnalban, sötétben, bánatosan úgy érzem, hogy nekem már biztosan nem fog sikerülni. És dühös is vagyok magamra, hogy már megint miért reménykedtem!! :cry:

A bánat? egy nagy óceán.
S az öröm?
Az óceán kis gyöngye. Talán,
Mire fölhozom, össze is töröm.


Nektek gyönyörű szép napot kívánok, Kép

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Rolli!
:( :( :( :(
Mikor láttam, hogy írtál, úgy reménykedtem. :(
Én ilyen helyzetekben egyszerűen már nem tudok mit mondani.

Pupy!
Nagyon jók a fotók. :)

Mátra!
De tényleg mi van veled???

Monyó!
Nem akarsz írni egy kicsit? Legalább annyit mint én.
Vagy küldeni fotókat tortákról, konyhárol?

Kacsa!
Gratulálok a 12 hetes bébihez. Nagy megkönnyebbülés lehet.

Nomi!
Klassz hogy ki tudtál kapcsolódni. Ez már fél siker.

Annácska!
Nagyon édes a kismalacod. :)

Lányok!
Én sem bírok írni mindenkinek. Akkor írok, ha valami/ki jobban megragadja a figyelmem.
Nem szabad ezen megsértődni, ha drukkokra van szükség, úgyis mindenki egy emebrként szurkol az éppen a porondon lévőnek.

Anita!
Neked nagyon sok sikert a következő inszemhez.

Nárcisz!
Bámulom nálatok milyen munkamegosztás van, én abban csek reménykedni tudok, hogy ha baba lesz nálunk is megváltoznak a dolgok, mert hát egyenlőre... :roll:

Jucmuc!
Az szuper, hogy megy veled a férjed (a HSG-re ugye) Az én férjem nem jött. Egyedül mentem be és egyedül buszoztam utána haza. Csak később éreztem, hoyg ez mennyire szar, ettől lettem igazán depi. Sajnos túl önálló akarok lenni és kímélem a férjem mindentől, Ezt az elején nagyon elrontottam, de már mindegy...
Vendég
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Anikó!Évi!
Köszönöm jól vagyunk, bár az éjszakáim pocsékok!
Ma hajnalban majdnem felkeltettem apát, mert jóslófájásnak kicsit túlzás volt a hasfájásom, de aztán szépen elmúlt és el is aludtam!
Anikó!Anyukám nincs itthon :( , elutazott a nagyival H.szoboszlóra egy kicsit pihenni + nagyi kezeléséket kap! Vasárnap jönnek.Ők is nagyon idegesek, hogy kihúzzam addig! Bár azt mondták ha mégis megszülök, hazajönnek!

Rolly!
Sajnálom! :cry: Pedig reménykedtem!

Angie!
Drukkolok az uh-hoz, biztos nagy élmény lesz!

Kacsa!
Gratulálok Pöttömbabához!

Puppy!
Nagyon jók a képek!

Szóval, köszönöm Mindenkinek, jól vagyunk, csak az esték ne jönnének el!
Azt szeretném kérdezni, hogy a magaztvíz elfolyhat pisilés közben?
(Lehet jó nagy hülyeséget kérdezek! :oops: )
Ha igen, akkor hogy veszem észre? Most ezen jár az agyam!

Megyek még visszabújok egy kicsit az ágyikómba, megpróbálok pihenni!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Csibe!
Jaj már anniyra izgulok :lol:
Észre fogod vennia magzatvíz elfolyást. Sőt van, aki a nyákdugót is észreveszi. A sógornőm kikelt a fürdőkádból, és akkor ömlött szét. Másrészt gondolom a jóslófájások is megerősödnek. Szóval e miatt ne izgulj, mindenki észrevette már. Pihengessél még egy kicsit,hogy erőd legyen. :lol:

Rolly!
Nagyon sajnálom :cry: Nem erre számítottam. :cry:

Ági!
Köszi aképeket :) Nagyon szépek. El sem hiszed, hogy mennyire meghatnak :)

Juca!
Ez a cukivagyok micsoda? Nem tudtam, hoyg mit kell az oldalon keresni :oops:

Tina!
Megasztár koncert???? Milyen volt?
Okosságomat hülyeségekkel takargatom, hogy ami néha kijön, az jobbnak tűnjön :lol:

Norwell!
5 gyerek az nem semmi. Én biztosan kikészülnék rövid időn belül :oops:
Gondoltam majd, hogy az én férjem is átmegy néha a kisszobába, he nem bírja terrort. Mutattam is neki a történetedet. Hát nem túl bíztató. na majd eldönti :lol:
Köszi a tanácsot is.

Kacsa!
Gratula a szépen fejlődő babához. Ez igazán szép méret :lol:


Jucmuc!
Hát biztosan nem tdunék dolgokat végigcsinálnia páérom nélkül. Azt hiszem, hoyg nagyon szerencsés vagyok. Mindenkinek csak ilyet kívánok. Azt, hogy bemegy veled a vizsgálatra külön díjazom. :)
Hát az van, hogyha az epeutakat elzárják Pl nyomják, akkor pangani kezd az epe, ami kinyírja a májsejteket. Ez akut májelhalást, májelégtelenséget okozhat. Addig nincs gond, amíg nem megyek át kínaiba, mert akkor viszont a felhalmozódó méreganyag a babákat is bántja, ez császárt indikál. Na ezt nem szeretném.


Timika!
És szexisek is nem? :lol: Főleg vasalás alatt :)
De szegény mit össze szenvedett a pici ruhákkal. A réklinek még anvét sem hajlandó megtanulni annyira útálja :lol: A lelkesedése a végére alábbahygott, de becsületesen megcsinálta mindent. be is raktam a szekrényükbe :lol:

Pupy!
Köszi a képeket :)
Bár most is furcsán jelent mega képernyőmön, de most valamennyire sorban volt a dolog, így meg tudtam nézni.
Mi újság veled? Gondolom sok a munka, de enniyre?

Annácska!
Köszi neked is a tanácsot. Már csak azt nem tudom, hogy mibe gyűjtsem külön. Azt hiszem, hoyga kiságy alatti térséget fogom majd erre használni. Plusz ugye az áztatás :lol:
Hát apa mindig ilyen szorgalmas volt, és ha megérzkeznek a lányok, akkor még ennél is jobban szükségem lesz a segítségére.

Junkó!
A férjnevelést már az elején el kell kezdeni, ha nem megy, akkor az anyóson lehet bosszút állni :lol: :lol: :lol: :twisted:
De tényleg, egyébként csak azon múlik, hoyg mennyire volt elfogadotta családban a női munka végzése.

Kép
narco
 
 


Csibe!

Finis, bírd még egy picit. Magzatvíz, ha pisilés közben folyna el, úgy veszed észre, hogy kb. egy lityi, vagy még több :-) Víztiszta, meleg, és szó szoros értelmében folyik. Vér is van benne, de nem alvadt, inkább élénkpiros. Ezt nem lehet eltéveszteni!!! Ha csak szivárog. Nekünk azt mondták a felkészítőn, hogy le kell ülni egy fehér vagy egyszínű huzatú párnára, és ha még fél óra múlva is szivárog, és nem csak bővebb folyás (mondjuk egy kisebb folt), akkor be a kórházba, és ott megmondják mizu. Ilyenkor, ha csak kicsit reped meg a burok, akkor ált. nagyon megrepesztik, mert a felszálló fertőzések galibát okoznak.

Timi!

Válaszoltam.

Pupy!

Köszi a képeket, nagyon jók!!!

Angie!

Kinga is jól érezte magát ő volt a törpe. Azok a színes bigyók meg... :wink: Ja és jókat beszéltek neki a csajok, Laura buborékokat fújt, Dóri meg megmutatta, hogyan is kell olvasni :-)

Juci! :-)

Én is így indultam, aztán valaki leJucázott, és így maradtam. Volt egy másik Juci is a környezetemben és meg kellett az egyik becenevet változtatni. Megkérdezem majd a pácolást, mert elméleti szinten én is csak ennyit tudok.
Én még nem próbáltam húslevest főzni, bár áll. pofon egyszerű :?
Minden rendben lesz a vizsgálaton!!! Nyugi!

Junko!

Jó, hogy felpörögtél, megsúgom, hogy okt. 13-14-én megyünk osztálykirándulni :-)

Kaptunk egy csomó használt ruhát, és most válogatok, mosogatok, varrogatok, folttalanítok... szóval jól elvagyok. Kinga még a reggeli horpasztásnál tart :-)

Pusza:

tjuca
 
 


Rolly!

Sajnálom...

Narco!

Van egy klip, töltsd le...

tjuca
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm a Pöttöm méret dícséreteket! :)

Rókakoma viszont nem igazán olvassa a szakirodalmat, hogy neki mostmár húznia kéne innen, mert pont most szabadított meg a reggelimtől ...

Rolly!

Sajnál!!! :cry:

De ne add fel a reményt!!!

Azt nem is írtam tegnap, hogy a dokibácsi kérdezte, hogy együtt szülünk-e, mert akkor ad egy papírt, amit majd a klinikán le kell adni. Aztán Apa rávágta, hogy igen! Pedig igazán nem is beszéltünk még erről. Még anno, a kapcsolatunk elején, de akkor még eléggé semleges állásponton volt. Aztán este kérdeztem tőle, hgoy akkor bejössz szülni? És azt mondta, hogy "Igen, mert valakinek vigyázni kell Rád!" :)

kacsa14
 
 


Kacsa!

Kép??? Na jó anélkül is grat. nagyon jó, szerintem ebben a méretben a legemberibb :twisted:

tjuca
 
 


Juca!

Mindjárt megpróbálom feltenni, bár nem túl jó fotó, szabad semmel is elég maszatos. Ez egyiken úgy tartja a kezét, mintha búvárpipa lenne a szájában! :lol:

kacsa14
 
 


JUca!
Jézus, ez mi volt????? megnéztem........

Kép
narco
 
 


Na, akkor a fotók! PöttömBaba bent és kint:

Kép

Kép (pipázik)

Kép (pipázik)

Kép

kacsa14
 
 


Dobok egy pár képet:

Nagymamival:
Kép

Már nagyon próbálom tartani a fejecském! Nézzétek, csak!:

Kép

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159343784.39.jpg
[/img]

Ja, és ma csupa kettes vagyok:
Vendég
 


Kacsa!

Nagyon édi a bébi, a középső a pipás ugye?

Narco!

:twisted: cool! Én szétröhögtem az agyam. A kivitel, a szöveg...

tjuca
 
 


A harmadik nem sikerült, még egyszer:

Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Rolly!
Nagyon-nagyon sajnállak, nem nagyon találok szavakat Kép

Jucmuc!
Ha így belegondolok, akkor csak repülnek a hónapok.
1 már nem számít :) csak elég sok elrepült.
Drukkok mennek okt.5-re! Időben elindítom, hogy biztos oda érjenek :lol:

Pupy!
Fentörpikusak a képek, szépek és boldogok vagytok :lol:
Írhattál volna magatokról pár sort :oops: mert jó olvasni!

Annácska!
Talán a Hsg lesz a következő lépés,csak legyen jó az eredményem :?
Szép csajszi a "malackád" Kép

Csibe!
Izgulok értetek! Hamarosan a két kezedbe tarthatod Babókát!

Kacsa!
Gratulálok Pöttömbaba méretéhez!

Írok még, csak elkell mennem ithonról!

Kép
Kép
Ági279
 
 


Sziasztok :)
Rolly :)
Nagyon sajnálom :cry:

Csibe :)
Kitartás, mindjárt itt a vége és a kezedben tarthatod a kis csodádat :D
Észre fogod venni a magzatvíz távozását, nyugi :) Főleg arról, hogy ezt nem tudod visszatartani, jön és kész :D
Az esték azért "rosszabbak", mert ilyenkor nyugodtabb az idegrendszer és könnyebben beindul a szülés.
Pihenj sokat, most ez nagyon fontos, mert a szülés után nem lesz rá túl sok lehetőséged :lol:

Nárcisz :)
Vettem egy 250 forintos összecsukható szennyestartót, abban gyűjtöm a ruhákat :)

Kacsa :)
Örülök, hogy apa ilyen lelkes :D Óriási élményben lesz része :D
Nagyon helyes kis pocakod van, az uh meg szenzációs :lol:

Kati :)
Nagyon ügyes Petra baba :D

Este még jövök, de most megyek megszépülni a fodrászhoz :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Jó reggelt!

Rolly!
nagyon sajnálon, de kérlek ne add fel, tudod a remény hal meg utoljára.Mivel már van egy gyermeked, így te is tudod, hogy nem lehetetlen.Talán még nincs itt az ideje, attól függetlenűl, hogy te már nagyon várod a babát.Lehet ezt most hülyeségnek gondolod, de biztos te is tapasztaltad már, hogy vmit nagyon akartál, mindent megtetteél az ügy érdekében, és nem ment.Aztán eltelt egy idő, és magától megoldódott a dolog, talán mikor már feladni készültél.Sajnos a dolgokat nem mindig tudjuk kedvünk szerint irányítani, ezt el kell fogadni.És ha ez sikerülne, talán könnyebb lenne a lelkednek, nem?
Én hasonló helyzetekben azt mondom magamban, hogy kész, nem érdekel tovább, lesz ahogy lesz.Persze tudom, egy bébi esetében nem olyan könnyű,de a saját érdekedben talán meg kéne próbálni.
De nem okoskodom tovább.Remélem megtalálod a lelki békédet! :D

Pupy!
Jók a képek!

Csibe!
Kitartás, mindjárt ringathatod a kisbabádat! :wink: De jó Neked!Én is nagyon várom már!Egyelőre csak a pocakomban ringatom :wink:

Anikó, Juca!
Látom kivetted a táblából Mátrát.De én nem értem ezeket a negatív megjegyzéseket felé :? esetleg lemaradtam vmiről?Beavattok, vagy semmi közöm hozzá?

Nomibogár!
Nagyon örülök, hogy gyógyulgatsz!Jó a hozzáállásod!Csak így tovább!

Évi!
Örülök, hogy ilyen jó napod volt tegnap!És hogy jók a tapasztalataid az emberekkel kapcsolatban!Biztos Dórika megbabonázza őket :wink: Az ellenőrök viszont tényleg gyakran viselkednek így, de ha 1x nem lyukasztasz, akkor biztos elkapnak :evil:

Angie!
Ma uh!De jó, gondolok Rátok!Minden rendben lesz!!! :D

CsHeni!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!A vacsora az égiek ajándéka volt :wink:

Nárcisz!
Mosás:én úgy vagyok ezzel, hogy ha egész nap érintkezik velem, a bőrömmel(ami lehet poros, és izzadt), akkor ha mosáskor találkoznak a ruhák attól sem lesz semmi baja.Én nem vagyok nagyon híve a sterilen tartásnak, csak minden legyen tiszta.Hozzán kell szoknia a kinti klímához.A mosáskor tiszták lesznek a ruhák,így sok értelmét én nem látom a különmosásnak, de ebben a témában nagyon megoszlanak a vélemények.Mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, szerintem egyok sem rossz, vagy jó.Most csak az én állásőpontomat írtam le.Majd látod, hogy mennyi időt, és energiát igényel a külön mosás.Én nagyon utálok kézzel mosni, szerintem a gép jobban mos, meg öblít, centriz, és a babaruhákból nem gyűlne össze egy adag.Na ezt jól kiveséztem :D

Norwell!
utólag is sok boldog névnapot kívánok Kendének!Küldök neki egy cuppanósat! :wink: Gratulálok a keresztelőhöz!

Mi Pesten voltunk a 7végén egy barátnőmnél.Vásárolgattunk is, nagyon jó volt.A hazafelé úton viszont a kocsiban ülve Mocorgóm úgy betespedt a beleimre, hogy majdnem meg kellett állni, mert már nem bírtam ülni, de sikerült arrébb simogatni. :lol:
De ez a sok pisilés...Nagyon uncsi, hogy folyamatosan a wc-ket kellett keresni :lol: Dehát ez már csak rosszabb lesz :wink:
Nem baj, kibírom!Inkább mint Vuk! :wink:
Voltunk babalátogatóban is, 1 hetes babánál!Nagyon jó volt, a férjem is kézbe vette, persze remegett mint a nyárfalevél, meg izzadt a homloka :lol:
De úgy döntött, hogy bejön majd a szülésre, max. a végén nem néz oda. :lol: Most ennek nagyon örülök!Ja, és már nem elég neki, hogy érzi a pocakomban a mozgásait, ő már babázni akar!!!Simogatja a pocimat, meg ad neki puszit! :wink:
Reméltem, hogy így alakulnak majd a dolgok!
Jövő pénteklen megyek a 18 hetes uh-ra!Már nagyon várom,de mióta érzem a mozgásokat, azóta sokkal nyugodtabb vagyok, már nem izgulok, érzem minden rendben lesz.
Most még várom az AFP erdeményét.

Szép napot Nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Narco!

Elfelejtettem. Mi egyben mosunk, viszont Csipi annyit termel, hogy néha csak az ő cuccai is megtöltik a gépet. Viszont nincs öblítő, min. 60 fok, függetlenül címkétől, színtől. Egy teszt, de eddig még minden állta a próbát. Necces cuccokra külön vanish az a kétszínű turbó, és mehet. Az ekcéma miatt (pont akkor költöztünk), meg mert csak a 4,5 kilós töltetű mosógép fér be, kellett venni egyet, ezért olyat vettünk, amiben van allergiás embereknek való program, ami sokkal többször öblít és alaposabban. Most a saját ruhákat is ezzel mosom. Azóta nincs gond, de lehet az ekcéma kajától volt, levegőtől, vagy ki tudja. Meglátod, annyi cucc lesz, hogy csak győzzétek vasalni.

Annácska!

Hát igen. Az én összes pénzem, amit kapok csp-vel együtt nem elég a kölcsönre. És akkor még nem lakunk, eszünk, élünk... Nehéz ügy. Kofa meg este fél nyolckor ér haza... Mindegy vannak nálunk kevésbé jól élők is, és azért nekünk megvan ami kell, és egymással is viszonylag sokat vagyunk.

tjuca
 
 


Juca!

Még nem is gratuláltam Kingának a szurihoz, ő egy igazi híííróóó :) Nálunk a 3 hós volt gázos egy picit, mert becsomósodott :evil:

Nomi!

Nagyon örülök, hogy kezdesz jobban lenni!

Norwell!

Jó lehetett a baba-mama klub. Úgy kellenek a kimozdulós programok, nem?

Kacsa!

Nagyon szép pocakod van, csinos kismama vagy! És hát a pipázó PöttömBaba csúcs! Szép nagyra növesztetted Mikropetét :) És milyen nagyot fog még ezután nőni :)
Drukk az együttszüléshez! Nagy élmény lesz mindekettőtöknek :)

Pupy!

Köszi a képket!

Annácska!

Nem csodálom, hogy elfáradtál a szüretelésben... Nagyon cukorfalat Annamari Malackának öltözve :)

Rolly!

Nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Pedig annyira biztató volt minden...

Csibe!

Szerintem észreveszed, ha a magzatvíz folyik. Nekem kicsit narancssárgás színe volt, és pont végeztem a pisiléssel, mikor elfolyt. Már éppen indultam volna kifelé a fürdőszobából. És csípte a lábamon a bőrt egy picit. Meg nem folyik el az összes egyszerre, mert ahogy kizuttyan egy része, a baba feje lejjebb kerül, és eltorlaszolja a többi víz útját, és az csak szépen lassan folyik a többi után. Valahogy így magyarázták a szülésfelkészítőn. Nekem reggel 1/4 7- kor folyt el kb. 2-3 deci, a többi már csak a szülőszobán a fájások alatt. Mondjuk a nyákdugóm is már csak ott hagyott el :)
Kitartást, hamarosan kibújik Gábor!

Kati!

Csuda édes Petra baba! Kis husibogár :)

Ági!

Én azt furcsállom, hogy úgy inszemeztetek, hogy nem volt előtte HSG :roll: De minden rendben lesz, és hipp-hopp, kerekedsz is, mint a kuglóf :)

Panka!

Én se mosok külön a Dorcira. Az ő ruhái piszkosabbak, mint a mieink :) A gépből meg úgyis tisztán veszem ki őket, úgyhogy szerintem is mindegy. Persze ha érzékeny lenne a bőre, az más lenne, akkor nem lenne kérdés. Annyira vigyázok, hogy mindig sensitive öblítőt használok, és kész :)
Húúú, lehet, hogy jövő héten megtudjuk a törpid nemét? Jó lenne!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi, Juca!

Én már régóta sensitiv mosóporral mosok, Tomi miatt, és nem használok öblítőt, az is csak egy vegyszer(bár az illata hiányzik),mivel a gép 5x öblít.

Lehet megmutatja magát majd Mocorgó, de én tutira veszem, hogy egy Andriska lakik odabent! :wink: De ha Emília sem lesz baj! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka! :D
Irtam neked privit!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!
Köszönöm, megkaptam!Nem semmi!Már értek mindent.Én sajnálom, hogy így alakult.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok lányok! :D

Voltam ma strumma vérvételen!
Be kell állitani a gyogyszert mert másképp kell szedni mint egyébként!

Rolly! :D
Nagyon sajnálom,hogy megjött! Kép

Kacsa! :D
Nagyon örülök,hogy minden rendben volt az ultrahangon!
Aranyos a kis pipázo babád!

Panka! :D
Te mikor mész ultrahangra?

Pupy! :D
Jok a képek nagyon!

Ági! :D
A HSG még kérdéses vagy már meg is beszéltétek?

Csibe! :D
A magzatvizet az tuti érezni fogod mert azt nem lehet visszatartani!És csak jön és jön....!

Évi! :D
Hogy van ma az én kis gyönyörűségem?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó! :)

Nekem is írjál már privit! Én sose kapok privit!!! :twisted:

Csak vicceltem :roll:
Vendég
 


Kacsa!
Tényleg lengetia karját a pici pöttöm. Nagyon aranyos :lol:

Kati!
Petra baba még mindig nagyon gyönyörű baba. Éts tényleg nagyon ügyes. Látom van járókája is :) :) :)

Annácska!
Hát úgy látom, hoyg több ötlet is jött. Akkor nekem valami lapos kellene :)
Nagyon aranyos Annamari ebben a malacka jelmezben. Ez volt a party, ahová mentél?

Panka!
Igen, amit felvetettél, ez ötlött fel bennem is. Ezért kérdeztem mega csajokat. Te beszéltél olyannal, aki enm mosott külön? Lett valami baja a babának? Arra gondoltam, hogy a bodykat külön, a rugikat meg vele együtt. Cska mondjuk mi iylen halvány színeket nem nagyon hordunk vagy inkább adja magát....Na nem nyűglődöm ezen tovább.

Juca!
Szóval akkor ti sem külön. A vanish nálunk nagyon bevállt. Képzeld olyan foltok is kijöttek, ami évek óta bele voltak száradva a ruhákba. nagyon szépek lettek. Viszont fehéríteni nem nagyon tud, pl a pelusok nem lettek teljesen fehérek. Na de majd a sok mosástól. A sógornőm egyébként mindig készenlétben tartott egy adag áztató folyadékot, és abba rakta be azonnal a lekerült foltos ruhákat. A barátnői már nem tették meg ezt, így az összes ruhácskát foltosan kaptuk vissza. Na ez után jöttem én....


Évi!
Milyen az a szenzitív öblítő? Normál nem jó?

Kép
narco
 
 


Minden Ricsitől maradt, úgyhogy most nem kellett ilyeneket venni. :lol:

Idáig 2 db rugdalózót vette, meg 4 bodyt. Meg a Drága Barátnőmtől kaptam egy csomót!!!

Most végre én is vehetek neki, mert már 7 hetes kismami! :lol:
Vendég
 


Kati!

Azon vigyorgok, hogy amiket most kaptunk, van olyan, aminek a hátán van a minta. Lehet tudott valamit, akitől kaptam :twisted: Így legalább látszik a kabrióban is :wink:
Egyébként mikortól lesznek egyértelműen fiúsak a Ricsi ruhái? Nálam az gáz, ha második gyerek fiú lesz, szinte alig lesz jó cucca Kingáról, mert fiúra atomrózsaszínt nem adunk ugyi.

tjuca
 
 


sziasztok,


nini egy elveszettnek hitt bárányka 8)

na nem vesztünk el, csak azt sem tudom, utoljára mikor volt időm arra, hogy bekukkantsak. na ennek megfelelően senkiről sem tudok semmit. nem baj, ami késik, nem múlik. :)

Angie :)
Le vagyok döbbenve! :shock: Hogy Te még emlékszel ránk!!! Olyan aranyos vagy!!! :) (most komolya, jólesett!)

Mosás, nem tudom ki kérdezte (lesz még pár ilyen kérdés): én is mosógéppel mosom Laura cuccait, de csak azokat, amik nem plüssből vannak, mert azokat kézzel, és én mindig külön teszem bele az ő cuccait (max. 40 fokra, előtte Vanish-ben áztatom őket min. 1 napig), babamosóporral, öblítő nélkül. A plüss cuccokat mindig kézzel mosom. na és várok kb. 5 napig, amíg megszáradnak, mert a kezem mégsem egy centrifugagép :(
Lassan átszokom arra, hogy együtt mossak a mienkkel. De így is megtelik 1-1 program 2-3 naponta az övéivel. Vicces lenne, ahogy a mini zoknijai elvesznének a mi nagy ruháink között :twisted:

Kati :)
Tünemény a kislányod! :)

Nárcisz :)
Iszonyat rohan az idő, most látom, hol tartotok! :)

Juca :)
Hát, nem irigyellek, hogy Kingának már most jönnek a fogai... Laura most kezd belehúzni... Mit mondjak, nem egy leányálom...

Évi77 :)
na, kajcsi ügyben a következő az előrelépés: durci van 1000-rel. Már tudja a kis nyavalyás, hogy mikor jön a kanál, és bedurcizik, dafke, azért sem. nagyon brutális. Tegnap 1 óra alatt nyomtam le neki 40g almát. :( Nem mondom, hogy a végére nem voltam kiakadva. Most a kiéheztetéses-sírásos módszerrel nyomjuk, nekem szerintem jobban fáj, mint neki :( :(
Ha ezt túlélem, akkor mindent. :)

Fogdoki: Nektek volt olyan, hogy egy tömést éreztetek kb. 1 héttel a tömés után is, olyan, mintha egy idegen anyag lenne ott, és amikor ráharapok valami kajcsira, olyan furi (fémes) érzés??? Magasságot már állított rajta... :( Lehet, hogy újra kell tömni? :evil: Kivagyok...

Na jó, képeket láttatok rólunk, így azt megúsztam... (Köszi, Juca! :))

Puszi mindenkinek!

KépKép
unique
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?