Jó reggelt!
Rolly!
nagyon sajnálon, de kérlek ne add fel, tudod a remény hal meg utoljára.Mivel már van egy gyermeked, így te is tudod, hogy nem lehetetlen.Talán még nincs itt az ideje, attól függetlenűl, hogy te már nagyon várod a babát.Lehet ezt most hülyeségnek gondolod, de biztos te is tapasztaltad már, hogy vmit nagyon akartál, mindent megtetteél az ügy érdekében, és nem ment.Aztán eltelt egy idő, és magától megoldódott a dolog, talán mikor már feladni készültél.Sajnos a dolgokat nem mindig tudjuk kedvünk szerint irányítani, ezt el kell fogadni.És ha ez sikerülne, talán könnyebb lenne a lelkednek, nem?
Én hasonló helyzetekben azt mondom magamban, hogy kész, nem érdekel tovább, lesz ahogy lesz.Persze tudom, egy bébi esetében nem olyan könnyű,de a saját érdekedben talán meg kéne próbálni.
De nem okoskodom tovább.Remélem megtalálod a lelki békédet!
Pupy!
Jók a képek!
Csibe!
Kitartás, mindjárt ringathatod a kisbabádat!
De jó Neked!Én is nagyon várom már!Egyelőre csak a pocakomban ringatom
Anikó, Juca!
Látom kivetted a táblából Mátrát.De én nem értem ezeket a negatív megjegyzéseket felé
esetleg lemaradtam vmiről?Beavattok, vagy semmi közöm hozzá?
Nomibogár!
Nagyon örülök, hogy gyógyulgatsz!Jó a hozzáállásod!Csak így tovább!
Évi!
Örülök, hogy ilyen jó napod volt tegnap!És hogy jók a tapasztalataid az emberekkel kapcsolatban!Biztos Dórika megbabonázza őket
Az ellenőrök viszont tényleg gyakran viselkednek így, de ha 1x nem lyukasztasz, akkor biztos elkapnak
Angie!
Ma uh!De jó, gondolok Rátok!Minden rendben lesz!!!
CsHeni!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!A vacsora az égiek ajándéka volt
Nárcisz!
Mosás:én úgy vagyok ezzel, hogy ha egész nap érintkezik velem, a bőrömmel(ami lehet poros, és izzadt), akkor ha mosáskor találkoznak a ruhák attól sem lesz semmi baja.Én nem vagyok nagyon híve a sterilen tartásnak, csak minden legyen tiszta.Hozzán kell szoknia a kinti klímához.A mosáskor tiszták lesznek a ruhák,így sok értelmét én nem látom a különmosásnak, de ebben a témában nagyon megoszlanak a vélemények.Mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, szerintem egyok sem rossz, vagy jó.Most csak az én állásőpontomat írtam le.Majd látod, hogy mennyi időt, és energiát igényel a külön mosás.Én nagyon utálok kézzel mosni, szerintem a gép jobban mos, meg öblít, centriz, és a babaruhákból nem gyűlne össze egy adag.Na ezt jól kiveséztem
Norwell!
utólag is sok boldog névnapot kívánok Kendének!Küldök neki egy cuppanósat!
Gratulálok a keresztelőhöz!
Mi Pesten voltunk a 7végén egy barátnőmnél.Vásárolgattunk is, nagyon jó volt.A hazafelé úton viszont a kocsiban ülve Mocorgóm úgy betespedt a beleimre, hogy majdnem meg kellett állni, mert már nem bírtam ülni, de sikerült arrébb simogatni.
De ez a sok pisilés...Nagyon uncsi, hogy folyamatosan a wc-ket kellett keresni
Dehát ez már csak rosszabb lesz
Nem baj, kibírom!Inkább mint Vuk!
Voltunk babalátogatóban is, 1 hetes babánál!Nagyon jó volt, a férjem is kézbe vette, persze remegett mint a nyárfalevél, meg izzadt a homloka
De úgy döntött, hogy bejön majd a szülésre, max. a végén nem néz oda.
Most ennek nagyon örülök!Ja, és már nem elég neki, hogy érzi a pocakomban a mozgásait, ő már babázni akar!!!Simogatja a pocimat, meg ad neki puszit!
Reméltem, hogy így alakulnak majd a dolgok!
Jövő pénteklen megyek a 18 hetes uh-ra!Már nagyon várom,de mióta érzem a mozgásokat, azóta sokkal nyugodtabb vagyok, már nem izgulok, érzem minden rendben lesz.
Most még várom az AFP erdeményét.
Szép napot Nektek!