Kriszti
Hát több ötletem nincs a videora...Tk csak az van rajta,hogyan mennek ezzel a konfenrencia kerékpárral
!
Angel
Ezer hála
!Még nem találtam meg a Káli honlapját,egyszer régen néztem a fényképet,de akkor ő még nem dolgozott ott...
Húúú,teszt....
Akkor most izgulni fog az egész topik
!
Athiz
Fene vigye...
Szt is jó tölte,ha másik dokit keresel.Ha vmi miatt az ember bizalma megrendül...
A bobon Bulcsú sem fél,én sem...
.De ott tudsz lassítani,meg nem vagy magasan.nekem szt a hullámvasúttal és a többi pörgő-forgó csodával is az a bajom,hogy magasan megy...
Voltunk vmi vízi hullámvasúton,oda BUlcsút is felengedték,tudod,amikor magasról a vízbe siklik le a csónak...hát én azon is frászt kaptam .... :shock :
nem semmi Szili,hogy ilyen bátor...
.Bár Bulcsút sem kell félteni,lehet,én jobban be lennék tojva,ha ő van csak fent
!Nálunk Apa iylen bátor,már volt bangi jumingolni is...
...a tudtom nélkül
Tontica
Én úgy csinálom,hogy az elejét,amikor kezdem,azt kicsit hátul hosszabra hagyom,így az kilóg hátul,de szt nem csúnya és ált. nem zavaró....A végén meg,amikor befejezem az adott cérnával a szakaszt,akkor az utolsó pár keresztszemen át felül visszabújtatom a cérnát és úgy vágom el,így azok lefogják...nem tudom,érthető-e...
Nem kell rárakni az anyagra,látod,hogy melyik szem után melyik kell.elkezded valahol a mintának megfelelően hímezni aza anyagot és haladsz,ahogy jónak látod.Én nem sorban szoktam,hanem amerra az adott szín megy...Hát ez így lehet,hogy nem érthető,de ne úgy képzeld el,mint a gobelint...
Igen,ezt az oldalt én csináltam talán 2 éve...elég sokan látogatják
:):)....ez amolyan hobbi...
Te minek főzöd a cumit?
Elfogyott a csirke?
egyébként én disznó módon nem szoktam Villőnek kifőzni...na jó,ha nagyon gáz helyre leesik,akkor igen,vagy forró vízzel elmosom...Ha meg már nagyon koszos,amit nem lehet kifőzni sem,akkor cserélek...
Takido
Óriási gratul a puncishoz
!Mondtam én,ha ilyen szemérmes,akkor csak lány lehet
!Villő detto ezt csinálta,igaz,ő azért nem ennyire...
nekem vele is először fiút mondott egy "szakértő" kollégánőm,de nem jött be.Mondtam,hogy csakazértis lányt fogok szülni
:D:D!Amúgy nekem volt olyan,hogy bementem egy pékségbe és az eladó rögtön kérdezte,hogy kislány lesz?
Akkor már tudtuk,hogy igen
!Egyébként nekem a két gyerkőccel tök más hasam volt,de ezt asszem kiveséztem pár oldallal előbb
!
A képek nagyon jók!!!Csongrádínál voltatok?
A puppetsnek nincs meg az összes Anchor és DMC színváltozata,így a MP-nél vagy megveszed az eredeti fonalat,vagy rendelsz Vnuszt.Ez most egy új fonal,a neten lehet rendelni,asszem olyan 65 Ft darabja,+ postaköltség.nekem pár nap alatt meghozták,mert Áfonya jóvoltából hozzájutottam az átváltótáblájához
.Ha gondolod,elküldöm
.A
www.kezimunkabolt.hu oldalon lehet pl megrendelni,ha jól emlékszem...
Hmmm...20 %...és így mennyi volt darabja?
Junko
Ahhhh...és hogy megy az idomítás?
Hát nem lenne szép dolog,ha meghamizná a dárga...nincs róla képed?
Imádom a kutyukat
.
Akkor a drukkokat tartalékoljuk és többszörösen kapod az inszemkor
!
Mááá megen szómenésem volt...
Puszi