Új privát üzeneted érkezett!

Nem ismerem.

Mintha lenne több Bálint doki is a Szt Imrében, asszem talán rokonok is...
angel37

Angyal drága!
Azt hiszem most mindenki egyre gondol veled kapcsolatban. Istenem de jó lenne!
De ha meg nem várnak a jeges manók. :)

Anyapoc!
Hogyne gyakorolok.Pl. kutyákat idomítok arra, hogy ne egyék meg a lázmérőmet, a higanyosat!!!

Kriszta, Anyapoc!
Köszönöm a drukkokat, tudjátok csak akkor kérek, ha nagyon kell, nem akarok visszaélni velük. :)
Most nem történik semmi, de majd október-novemberben ha beindul az inszem remélem felpörögnek az események, és akkor, akkor szükségem lesz rájuk.

BALI?
Vendég

Drága Junkom! :) :)

Ha ezen múlna, akkor már a második babám is útban lenne! :wink: De sajnos nem, az esélyeim meg tényleg szinte 0-val egyenlőek :roll:

Csak tényleg már jöhetnének a fagyikáim! :oops:

Jó ez a kutyás gyakorlatoztatás! :lol:
Ismerős mesélte, hogy egyszer, míg nem voltak otthon, a kutya vhogy leverte az asztalről és összetörte a lázmérőt, és felnyalta a higanyt is, mert nyoma sem volt! :roll: És még baj se lett belőle! :shock:
angel37

Angyal! :)
Tudom-tudom, hogy mit gondolsz az esélyeidről. Te tudod, hogy milyen makacs vagyok és reménykedő másokkal szemben.

Kutya ügy
Az enyém is megette a végét. Kis higanygolyót és üvegszilánkot szedtünk ki a szájából. Aztán meg teletölttük tejjel, és akkora lett tőle mint egy lufi. Sztem attól lett rosszul igazán.
De kutya baja. Hál Istennek. Nagyon megijedtünk egyébként. Azt sem tudtam mit csináljak hirtelen. Nagyon édes kutya és bitang rossz, de nem bírnám elviselni ha baja lenne...
Hát igen. Mink így készülünk a gyerekre.
Vendég

Na igen, másokkal kapcsolatban szuperül megy nekem is! :)

Tyű szegény lufikutya! :shock: Még jó, hogy kutya baja, ha már kutya! :lol:

Imádom a kutyikat! :D :D :D

Nagyon jó készülődés a gyerekre! :wink:
angel37

:lol:
Mindig megnevettetsz
Vendég

Takido!

Te nagyon dögös kismami vagy, hallod! Le a kalappal előtted! Én el sem tom képzelni, hogy terhesen sexy legyek..már most akkora a fenekem. Meg óriás ingekben járok, mert még titkoljuk.

Okr!

Gratula itt is!

Most csak ennyit tudtam írni..megyünk tortázni tesómékhoz. Pussz!

Kép
babancs

Sziasztok!

Köszönöm a dícsérő szavakat mindenkinek.és a tej témához való hozzászólásokat is :)

Anyapoc!
Várom a képet az MP-s hímzésedről.Én most Anchor fonalat
vettem 20%-al le voltak árazva a Tescóban lévő rövidárú boltba.+a minta is ebben volt megadva,hiába akartam átváltani puppets-re volt olyan szín,ami abban nem szerepelt :cry:

Okr!
Nagyon örülök az UH eredményednek,és gratulálok :D

Junko!
Lehet,hogy a kutyátok is meg akarta mérni a hőmérsékletét? :D
A nemét illetően a hétre beterveztük a 4D-s UH-ot,ma felhívtam a dokit,erre mondta,hogy ma fél 2-re mehetünk.Gondoltam ezt az esélyt még megadom annak is,hogy kiderüljön,puncis,vagy kukis. :) Ha most sem mutatta volna,akkor tiszteletben hagytuk volna a "kérését".Az UH-ról majd lentebb beszámolok.

Athiz!
Sajnálom,hogy tolódik a vérvétel,de bízzunk abba,hogy sikerül egy jó orvos kezei közé kerülnöd,aki majd segít,hogy mielőbb összejöjjön Szili tesója :D
Köszönöm a Hattyúház tippet,de már késő.

Babancs!
Munkahelyen kell titkolni?

Angel!
Akkor elő azzal a teszttel holnap reggel.És inkább ehhez küldjük a drukkokat :D Történtek már lehetetlennek tűnő dolgok :D

Tontica!
Csak a hődről írtál,remélem ez azt jelenti,hogy jól vagy,és minden ok..?

Szóval ma 13.30-ra kaptunk időpontot 4D-s UH-ra.Vinni kellett videókazettát,meg cd-t.50 percig sasoltuk babót,és a doki nagyon rendes volt,mert próbált minél szebb képet csinálni az arcáról.Azzal kb.30 perc ment el.Utána megnézte minden szervét alaposan,és azt mondta,hogy minden rendben :D A szíve is,amit megnyugtató volt,hallani,meg látni,mert a 18 hetes UH nem volt túl egyértelmű ebből a szempontból.Mértünk is 1-2 dolgot.26-28 hét közöttire jöttek ki az adatok.És végül megkérdezte,hogy szeretnénk-e tudni a nemét.Mondtuk,hogyha lehetséges,akkor igen.Szerencsénk volt,mert a köldökzsinor ar arcánál volt,és mindkét lábát felpakolta a fejéhez(vagyis most nem volt olyan szégyenlős),úgyhogy 100%san lehetett látni,hogy punija van,vagyis kislány :D Athiz,látod nálam se jött be a hasformából nemre következtetünk dolog :D

Íme 2 kép:
Kép Kép

KépKép
takido

Takido, nagyon édes a kiscsaj! Gratula hozzá!
Hát igen, ezt mondom én is, hogy ugye a pocakforma alapján lányod lesz vagy fiad, megmondom én néked édös rozmaringom ideje már lejárt. Vagyis lehet, hogy még valakinél bejön, de most már mondhatom, hogy többünknél nem!
A kis huncut babák, lehet, hogy direkt szórakáznak velünk? Anyu, apu, becsaplak benneteket! :lol: :lol:

Nem semmi, hogy még a kutyák is együttéreznek veletek! :shock:
Klassz kis hőkutyák ezek! :lol:
Vendég

Takido
Húú,de jó!!!Gratula!!!Tudtam én ,hogy kiscsaj!!!! :lol:

Angyalka
Én meg most nem fogom megtudni a teszt eredményét! :( Írsz egy sms-t távolbaszakó topiktársadnak,a hírről????????? :?: :?:

Nos,lépek mert cumifőzés,gyerekfürdetés,talán egy kis babutógyártás lesz a porondon :D :oops: péntekig teszteljetek pozitívat,és ringassatok babákat!Puszika mindenkinek!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bali78 nevében írok, mivel ő kórházban van, ui. ma hajnalban szült, és megajándékozott engem, a boldog apát egy gyönyörű babával, Nándival!
Jól vannak mindketten, Nándi 3,5 kg-al született.
Jól ment minden a szülés folyamán, hajnali 1:45-re értünk a kórházba, és 3:40-kor már kint is volt a baba! (Az erős fájások este 8-tól kezdődtek kb.)

Később lesznek jobb képek, most még csak egy mobilos van.

Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Takido,
nagyon csini kismami vagy és gratula a Nagylányhoz, helyes kis pofija van :)

Babancs,
neked is nagy a hasad? Kérlek, nyugtass meg, hogy nemcsak én érzem magam lufinak. Pedig még olyan korainak tartom ezt a növekedést. A férjem azt mondta, hogy szerinte óriásbébink lesz :)
Én egyébként alapjáraton karcsú alkat vagyok, de most olyan feltűnőnek látom a hasam megnagyobbodását és persze még titkolni szeretnénk egy-két hónapig, szval nem tudom mi lesz, ha ez ilyen ütemben nő :shock:
szerika

Okr,
neked is gratula a Babóhoz. Ugye, hogy kár volt izgulni? :wink: Szép mérete van már most. Te most voltál először uh-n, amióta kiderült, hogy terhes vagy?
szerika

Balinak és családjának hatalmas gratula Nándi babához!!!!!
Kép

anyapoc

Baliék! :)
Nagyon szép a baba és gratulálok!

Kriszti! :wink:
De jó, hogy minden rendben! Örülök!

Takido! :)
De édes a babád!

Angel! :wink:
Tesztre fel! Inkább ezért drukkolok!!!+++++ :!:

Nekem csütörtökön doki. Majd akkor kiderül, mi is van velem.
zsazsóka73

Takido!

Amíg nincs szívhang, meg amíg a családnak nem mondtuk el, addig titok a munkahelyen.
A család anyósom szülinapján tudja meg "hagyományőrző" módon, mivel tavaly pont anyósom szülinapján a sógornőm jelentette be a terhességét. Ugyanakkor fog összejönni a család anyuéknál is.
ÚÚgy izgulok, hogy legyen szívhang, vagy hogy látszódjon valami.

Szerika!

Én takargatom a hasam..basszus akkora. 155 cm vagyok, 52 kg-ról indultam..a pm. túlműködés kezelése miatt feljöttem 1 hónap alatt 56 kg-ra, a terhesség még +2 kg-ot jelentett. Most xl-es cuccokat hordok.
Már nem merek este vendégségbe menni, mert felemelkedek a földről..
Lépek aludni, egész nap leesik a fejem. ÁLOMKÓR!!!!! :lol:

Kép
babancs

Bali és kedves apuka, nagyon gratulálok ehhez a nagyon édes és szép Nándihoz, sok boldogságot a családnak!

Zsazsó, drukk a csütörtökhöz!

A kissé már puffancs kismamiknak üzenem, hogy lesz ez még nagyobb "lufi" is! Én nem tudtam volna anno eltitkolni a terhességemet, mert már akkor látták rajtam, mielőtt megtudtam, hogy babát várok. :lol:
Vendég

Bali Apu!
Gratulálunk ehhez a gyönyörű csöppséghez,és pusziljuk Bali-t.

Babancs!
Ne izgulj,minden rendben lesz UH-on.Mikor mész?
Micsoda "hagyomány" van nálatok. :D Már előre örülhet valaki jövőre a családban.

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat,kislányunk nevében is :P

Athiz!
Úgy látszik a mi babáink ilyen furfangosak :D

Okr!
Jó sulit neked.

Zsazsóka!
Kíváncsi vagyok,hogy mit mond a doki csütörtökön.Remélem csak jót. :)

Szerika,Babancs!
Terhesség elején gyakori a felfújódás.És ez nem független a baba méreteitől.

KépKép
takido

Kriszti
Hát több ötletem nincs a videora...Tk csak az van rajta,hogyan mennek ezzel a konfenrencia kerékpárral :wink:!

Angel

Ezer hála :D!Még nem találtam meg a Káli honlapját,egyszer régen néztem a fényképet,de akkor ő még nem dolgozott ott...
Húúú,teszt.... :roll: Akkor most izgulni fog az egész topik :)!

Athiz

Fene vigye... :? Szt is jó tölte,ha másik dokit keresel.Ha vmi miatt az ember bizalma megrendül... :?
A bobon Bulcsú sem fél,én sem... :D.De ott tudsz lassítani,meg nem vagy magasan.nekem szt a hullámvasúttal és a többi pörgő-forgó csodával is az a bajom,hogy magasan megy... :? Voltunk vmi vízi hullámvasúton,oda BUlcsút is felengedték,tudod,amikor magasról a vízbe siklik le a csónak...hát én azon is frászt kaptam .... :shock :
nem semmi Szili,hogy ilyen bátor... :wink:.Bár Bulcsút sem kell félteni,lehet,én jobban be lennék tojva,ha ő van csak fent :D!Nálunk Apa iylen bátor,már volt bangi jumingolni is... :shock:...a tudtom nélkül :?

Tontica

Én úgy csinálom,hogy az elejét,amikor kezdem,azt kicsit hátul hosszabra hagyom,így az kilóg hátul,de szt nem csúnya és ált. nem zavaró....A végén meg,amikor befejezem az adott cérnával a szakaszt,akkor az utolsó pár keresztszemen át felül visszabújtatom a cérnát és úgy vágom el,így azok lefogják...nem tudom,érthető-e...
Nem kell rárakni az anyagra,látod,hogy melyik szem után melyik kell.elkezded valahol a mintának megfelelően hímezni aza anyagot és haladsz,ahogy jónak látod.Én nem sorban szoktam,hanem amerra az adott szín megy...Hát ez így lehet,hogy nem érthető,de ne úgy képzeld el,mint a gobelint... :roll:
Igen,ezt az oldalt én csináltam talán 2 éve...elég sokan látogatják :):):)....ez amolyan hobbi... :)
Te minek főzöd a cumit? :D Elfogyott a csirke? :wink:
egyébként én disznó módon nem szoktam Villőnek kifőzni...na jó,ha nagyon gáz helyre leesik,akkor igen,vagy forró vízzel elmosom...Ha meg már nagyon koszos,amit nem lehet kifőzni sem,akkor cserélek... :roll:

Takido

Óriási gratul a puncishoz :D!Mondtam én,ha ilyen szemérmes,akkor csak lány lehet :D!Villő detto ezt csinálta,igaz,ő azért nem ennyire... :wink:
nekem vele is először fiút mondott egy "szakértő" kollégánőm,de nem jött be.Mondtam,hogy csakazértis lányt fogok szülni :D:D:D!Amúgy nekem volt olyan,hogy bementem egy pékségbe és az eladó rögtön kérdezte,hogy kislány lesz? :roll: Akkor már tudtuk,hogy igen :D!Egyébként nekem a két gyerkőccel tök más hasam volt,de ezt asszem kiveséztem pár oldallal előbb :D!
A képek nagyon jók!!!Csongrádínál voltatok?
A puppetsnek nincs meg az összes Anchor és DMC színváltozata,így a MP-nél vagy megveszed az eredeti fonalat,vagy rendelsz Vnuszt.Ez most egy új fonal,a neten lehet rendelni,asszem olyan 65 Ft darabja,+ postaköltség.nekem pár nap alatt meghozták,mert Áfonya jóvoltából hozzájutottam az átváltótáblájához :).Ha gondolod,elküldöm :).A www.kezimunkabolt.hu oldalon lehet pl megrendelni,ha jól emlékszem...
Hmmm...20 %...és így mennyi volt darabja? :roll:

Junko

Ahhhh...és hogy megy az idomítás? :roll: Hát nem lenne szép dolog,ha meghamizná a dárga...nincs róla képed? :) Imádom a kutyukat :).
Akkor a drukkokat tartalékoljuk és többszörösen kapod az inszemkor :wink:!

Mááá megen szómenésem volt... :?

Puszi

anyapoc

Bocsi,azt akartam írni,hogy független a baba méreteitől :oops:

KépKép
takido

Mi sem szeretnénk október végéig elkiabálni semmit a családban, meg az ismerősöknél, úgyhogy addig ki kell húzni valahogy. :roll:
Én 55 kg vagyok a 162 cm-hez, de ez a korábbi 52-53 kg-hoz sok!!!! Na de örülök Babancs, hogy mindketten lufik vagyunk :)

Athiz, ne ijesztgess! Tényleg? Jaj remélem, hogy még egy-két hónapot ugyanekkora hassal valahogy kihúzunk... A m.helyemen is csak október végén szeretném elárulni... Másoknak meg ilyenkor még befelé horpad a hasuk, sőt még az 5 hónapos terhesség se látszik meg, hát hol itt az igazság?
szerika

Takido

Hmmm...hogy hogy nem független a baba méretétől? :roll:

anyapoc

Anyapoc!
Köszönöm.Ez a szégyenlősség úgy látszik tényleg a lányokra jellemző.Igen,Csongrádinál voltunk.Nagyon rendes volt,és tényleg látszott,hogy ráér velünk foglalkozni :)
Megköszönném a vénuszos átváltó táblát :D
Hát így sem volt valami olcsó az Anchor,122 körül volt darabja,de mivel csak 11 szín kellett megvettem.2 szállal kell varrnom,úgyhogy biztos marad is még belőle.A puppets egyébként 56ft volt,ha jól emlékszem.De esküdni azért nem mernék rá.

KépKép
takido

Anyapoc!
Alatta javítottam,hogy független a baba méreteitől. :)

KépKép
takido

Takido

Hmmm...mikor írtam,még nem volt ott :D:D:D!
Huh,jó ára van az Anchornak,bár azt tudtam,hogy dárga.Asszem a DMC meg olyan 360 Ft körül van.Tudom,hogy a Puppets olcsóbb,de abból nincs meg az összes árnyalat...Hát gondolom, a venusz ezért drágább :).
Küldöm az átváltást,remélem,megvan a címed még :).

anyapoc

Ha nincs,csak szólj,és elküldöm mégegyszer :)

KépKép
takido

A DMC árával megleptél,azt hittem az Anchor a legdrágább :roll:

KépKép
takido

Elment :)!

Nem is tudom,hol olvastam legutóbb,de lehet,hogy ez vmi extra DMC fonal volt... :roll:

anyapoc

Amit találtam most hirtelen,az vmi világítós DMC fonal,az 350 Ft...szt erre emlékeztem...

anyapoc

Takido!
Gratula a kis nunishoz. Úgy lászik változtatott a gyerkőc a stratégián, és csak megmutatta. Klasszak a fotók nagyon. :)

BALI!!!!
Látom annyit gondolkodtál a PCT vagy PCT (má magam sem tudom) vizsgálaton míg inkább elmentél szülni. :)
GRATULA neked is párodnak is akinek köszönjük a tudósítást. Jó egészséget, meg mindent amit ilyenkor szoktak kívánni.
Várunk!

Anyapoc!
Fogok fotókat feltenni, majd keresgélek. Én is várom a cirkuszosokat. :)

Zsazsókám!
Akkor csütörtökre mit is kívánhatnék... :shock:
Vendég

Hú,még benéztem,és milyen jó!!!!

Balikám drága hatalmas gratula!!!!Nagyon tündér Nándi baba!!
Szüléstörténete majd írj,ha lesz erőd,és időd rá!

Anyapoc
Én főzöm a cumikat! :oops:

Angyal
Kezem-lában keresztben lesz holnap egész nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most már tényleg lelépek,ezer puszika!

KépKép

KépKép
okr

Most csak ennyit mert az uram keszenletben var: :wink:

BALI GRATULALOK A GYONYORU KICSI FIACSKADHOZ ES ORULOK HOGY ILYEN KONNYU ES GYORS SZULESED VOLT, VARUNK AZ ELMENYBESZALMOLOVAL ES A SOK-SOK KEPPEL!

TAKIDO GRATULALOK A KIS NUNISHOZ!!!

KépKép
KépKép
tontica

SZiasztok!

Bali :D
:D :D :D HATALMAS GRATULÁCIÓ NÁNDI BABÁNAK ÉS AZ IMMÁRON KÉTSZERES ANYUKÁNAK! :D :D :D

Elnézést kérek mindenkitől, aki várta a híreket, de nem csináltam tesztet :oops:

Még mindig nem jött meg, de holnap reggelig még időben lenne.

Anyapoc,
www.kaali.hu :)
angel37

Anyapoc, hát el kell hogy mondjam, nekem iszonyatos tériszonyom van, úgyhogy a panorámakeréken (más nevén óriás kerék) majd beszartam, főleg, hogy iszonyú rozsdás, régi szerkezet, csak úgy nyekergett. Gyönyörű a kilátás, annyi szent, csak közben a gyomromból Gombóc Artúr lett. :lol:

Angel, hát mégsem voltál elég bátor? Pedig izgultunk ám érted. Na nem baj, megértelek. Talán majd holnap... :wink:

Erika, remélem, azért nem nagy volt az ijedtség. Csak úgy elmondtam, hogy nálam így működött, én képtelen lettem volna eltitkolni a pocimat! Először a kolléganőm mondta, hogy én ugye babát várok? Mondom dehogyis. Ugye 4 év sikertelenség után azért rosszul esett. Aztán már a másik kolléganőm is mondta, hogy az Ő barátnőjének is azt hitték, hogy veseköve van, kivizsgálták, aztán kiderült, hogy terhes. Én ugyanígy szenvedtem legalább 1 hónapot a vesémmel, és utána terhes lettem. Ez persze nem törvényszerű, csak mint érdekességet írtam le.
Vendég

Athiz,
aranyosak vagytok! :)

Nem bátorság kérdése, racionalitás!

De ha holnap reggelig se semmi, akkor megcsinálom, hogy tutira kizárjam a lehetőségét! :)
angel37

Sziasztok!

Athiz

Akkor kezetfoghatunk :D:D:D!Én a bécsin voltam,az nem régi,nem nyekereg,de én is majd' besz.tam... :D!Pedig komolyan nem voltak pedig ilyen... :roll: Asszem ez a korral jár...meg az anyaság :wink:

Kriszti

Tudom,én vagyok csak ilyen gyalázatos :D:D:D!Tudod, a következőnél már a kutya hozza vissza :wink: ...ha lesz kutya :oops: .Egyébként most találta meg Apa az egyik elveszettnek hitt cumit a kocsiban... :D Na,azt azért tervezem,hogy kifőzöm,de már ott áll a konyhában 2 hete... :oops:
Ja,ha elgémberedtél,akkor nyugodtan nyújtózz egyet,Angel várat még magára :wink:!

Angel

Nem ér,nem úgy volt,hogy ma tesztelsz????Direkt ezért jöttem munkaidőben(lyukas órában) fel :D!A lapot köszi, a kép még a régi :wink:...nincs rajta...

Junko

Ha nem megy a cirkusz,akkor csinálj :wink:!Képeket várom :):Majd én is mutizok az én kutyumról,igaz,ő már meghalt... :(

Pusztok!

anyapoc

Anyapoc,
Arany vagy! :)
Bocs :oops:
Ennél nagyobb álnokságot tuti nem fogok elkövetni! :lol:

De ígérem, hogyha holnapig semmi, akkor lepisilek egyet! :roll:

Én is úgy tippeltem, hogy régi, és hogy nincs rajta! :wink:
angel37

Sziasztok!

Oly rég írtam ide, de ilyen hírekre előkerülök:

Bali! Tiszta szívből gratulálok! :lol:

Olvaslak benneteket, s távolból megy a drukk is!

Bee
beebeey

Bee, 82. DPO?? :shock: 83. napnál? Na ez nagyon ari. Szerintem ez az elefántocskád műve. :lol:
Neked is mennek a drukkok!++++++++++++++++++++++++
Vendég

Athiz bár csak az elefánim bűne lenne..... :(
83. cn-n tartok sajna. Ez van. 100-nál leveszem a tickert. Amúgy köszi!
beebeey

En idiota visszaneztem amikor pozitivat teszteltem, olyan boldog voltam es amikor felraktam az ultrahangos kepeket es lattam a kicsit hogyan mozgott es most megint itt bogok a monitor elott.
A spanyol hercegno ujra babat var, most van egy 10 honapos kislanya es ez eszembe juttatta az egeszet, olyan hulye vagyok! :cry:
Lehet hogy most fogok kibukni egy honap utan?

Valaki kerdezte hogy mit jelent a kistesos vonalzom, azt hogy 3 honap es 5 nap van vissza addig amikor elkezdhetunk probalkozni ujra. Vagyis januarban.

Ha most teherbeesnek akkor az baj lenne?

KépKép
KépKép
tontica

Na, megvigasztalt az uram hogy nyugodjak meg O engem elsore teherbeejt :lol: es nemsokara ujra babat varunk majd! :D
Azt hiszem nem nezek annyira elore inkabb kicsi es kozeli celokat fogok kituzni, mondjuk most a bolcsessegfogaimat akarom kiszedetni aztan okt. 31-en vissza kell menni a korhazba majd ellenorzesre es akkor megtudjuk majd a vizsgalat eredmenyet hogy valoban a fertozestol repedt-e meg a magzatburok.
Szoval most okt. 31-e a cel. :)

Nem is irtam, hires vagyok, tegnap du. a fozotanfolyamra kijott a helyi tv meg az ujsag, ma reggel mar benne is voltunk, lefenykepezem majd es felteszem. :lol: Az ujsagban van egy portre rolam es egy szoveg alatta hogy en egy haziasszony vagyok es javitani szeretnem a ferjem es a fiam etkezeset. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, ez tök jó, gratulálok a hírességgé válásodhoz! Lássuk azokat a képeket! :D
Én nem gondolom, hogy bármiféle gond adódhatna abból, ha most újra babát várnál, sőt, lehet, hogy egy kicsit újra feltöltődnél, és ha nem is helyettesítheti az előző picúrkát semmi és senki, azért áldás lehetne egy újabb gyermek. De csak akkor, ha ezt lelkiekben pozitívan tudod feldolgozni. Ha úgy érzed, hogy boldog lennél, ha megint esélyt kapnál az élettől, és újra babát várnál, akkor ne várjatok, csapjatok a lecsóba!
De ez szigorúan az én véleményem! Szerintem boldog lennél! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöjük a gratulációkat Gerdával:D(lehet,hogy ide nem írtam,hogy ezt a nevet választottuk.

Anyapoc!
Köszönöm a mailt,megkaptam :D

Angel!
Remélem holnap reggel elhasználod életed első teszjét,és jó 2 csíkos lesz :)

Tontica!
Sajnálom,hogy rossz hangulatba kerültél,de nagyon édi a párod,hogy így megvigasztalt .
Gratulálok a tv-s,újságos szereplésért,és várjuk a képet.

Beebeey!
Sajnálom a 82 napot :cry:

KépKép
takido

Takido, még nem írtad, de nagyon különleges ez a név, nekem tetszik, Gerda... :D
Vendég

Angyal annyira izgulok Erted!!!

Ime a fotok: :lol:

Itt a rolunk szolo oldal, en allul vagyok feherben oldalrol, szemuveg van rajtam.
Kép
Itt pedig a portre rolam: :lol:
Kép

Hozzank is jottek cirkuszosok es kint voltak az elefantok:
Kép
Kép

Athiz koszike a valaszt, bevallom bar nagyon szeretnem de felnek meg teherbeesni amig nem tudom meg a vizsgalat eredmenyeit.

KépKép
KépKép
tontica

Takido nagyon szep nev a Gerda!!!
Rozsaszin lesz a szoba?

Lanyok, mi a kulnbseg a goblen es a keresztszemes kozott? Mert en azt hiszem goblent vettem veletlenul :lol: ne de mindegy probalkoztam vele es egesz egyszeru.

Anyapoc: goblent vagy keresztszemeset hogyan lehet anyagra rahimezni, teritore vagy torulkozore vagy agynemure stb.? Ravarrom a lyukacsos anyagot aztan levagom a szeleit vagy hulyesegeket beszelek?

KépKép
KépKép
tontica

Hello!

Atjavitottam az also vonalzom, most ez a cel, ha meglesz a vizsgalat eredmenye mar tudjuk kell-e meg varni vagy nem.
años-evek, mes-honap, semanas-hetek, dias- napok, hasta-ig

KépKép
KépKép
tontica

Bali!
Hatalmas gratula a kisfiadhoz!

Tonti!
Neked meg a híressé válásodhoz! :lol:

moni

SZiasztok! :)

Megígértem, megtettem, inkább csak miattatok :oops: :D és hát persze, hogy nega! :roll: De semmi gond, erre számítottam! :wink:

Viszont miklósbácsim MÉG MINDIG SEHOL! :shock: És ez nagyon nem tetszik :? A hasam úgy csinál, mintha mindjárt jönne, cicijeim már tegnap óta elkezdtek leereszteni, ép ésszel minden jel arra utál, hogy jönni fog, ajánlom, hogy így legyen! :evil: Még ma! :!:

Tontica, a sztár! :lol:

É kérdeztem a tickert, köszi, már értem! :)

Bee :)
rég jártál erre, jó, hogy benéztél!

82 :roll: Nem semmi... :?
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?