Szepjoreggelt
Forti,
bocsi, tok hulye vagyok, eszembe se jutott, hogy valaki esetleg nem liftes panelhazban lakik
A babakocsival mi is bajban voltunk vasarlaskor, vegulis mi batar nagyot vettunk, igy viszont buszozni nem lehet vele
Vedonoddel kapcsolatban ujat nem tudok mondani.
Ejszakai alvas: szerintem Levi pontosan ugy alakitja majd, ahogy neki jo, es ez a lenyeg, nem? Reka is szep lassan alakitotta maganak, minden kulso rahatas nelkul. Neha visszaesik, ujra 3 orankent musor van, ez van es ez is lesz egy ideig, gyanitom
Csics,
szerintem osszekevertel Pandaval, ami a gyogytornat illeti, en nem ertek hozza, pusztan csak erdekelt, mit erdemes jatszas kozben "gyakorolni" itthon esetleg.
Conti,
az eros tejleado reflexre azt javasoltaka szopis topicban a profik, hogy ki kell fejni az elejet.. meghogy magasabban legyen a gyerkoc feje, mint a mell, esetleg nezz be oda. A nemevesrol is irtak valamikor, szopisztrajk neven, de az hosszbb idore vonatkozott, nem egy delutanra. Sok okot emlitettek, koztuk a kov. baba megfoganasat is, ugyhogy figyelj
Panda,
ez a 6dik kiadasa 2002ben, en junius vegen kaptam szulinapomra. Neztem az arat is, de nincs rajta, gyanitom, nem tul olcso, mint a konyvek tobbsege manapsag
Visszaalvasrol: eddig en meg mindig megetettem, de tegnap.. szoval az ugy kezdodott
hogy Reka hajnali 3kor megebredt a szokasos 1/2 5-1/2 6 helyett. Jol bekajalt, 2 feszulo cicibol mindent, majd 5kor ujfent nyekeregni kezdett. Kicsit morcos lettem, ugy gondoltam, nem letezik, hogy 2 ora alatt megehezzen, ugyhogy bementem hozza, egy hang nelkul egy hatarozott mozdulattal hasraforditottam es kimentem. /aztan leultem a konyhaba, es vartam a hatast
/ Reggel 9kor !!! en ebresztgettem, mert kezdtem mar aggodni. Ez persze egyetlen eset, gondolom, az anyai oszton ereztette, hogy nem kaja gond lehet, a siras sem olyan.. szoval ha esetleg ugy erzed, probald meg. Ez az ejszakai teaztatas.. ha mar felkelnek teat adni neki, annyi erovel mar szoptatni is lehet, nem? Mondjuk, minap probaltam lefejt tejet adni Rekanak, azt se tudta, mit csinaljon a cumisuveggel
/Ildikot jobban szeretem, de sok van itt a babaneten, ezert talan jobb az Afonya, csak meg nem all ra a kezem
/
Zsani,
na pont ezert kerdeztem
Mert alt. Reka sem alszik 1-1 oranal tobbet folyamatosan napkozben, es azert gyanus, ha 4-5 orara is elszundit.
Ilke,
gratula Lilinek, jo kis hasizma lehet
Nyuszi,
KicsiRé sem szeret enfelem fordulva lenni, mert ugy nem lat, mmit kepzelek en, eltakarom elole a vilagot!
Es O is mszinte mindig cicin alszik el, legalabbis felalomig. Napkozben neha azert elalszik magatol, mint ahogy Kisnyuszi is. Multkor pl. vadul raztam neki a labammal a csorgot /kozben olvastam
/, s gyanus lett a nagy csond, odaneztem, hat nem elaludt? Meg jo, hogy a csorgok nem ebresztettek fel
Ma megszereztem a kocsit, szep ido is van, ugyhogy megyunk csavarogni egyet, legyen szep napotok
-Afonya