Szép napot lányok!!
Megvolt az első CTG-nk, mindent rendben találtak, még a lurló is mozgott, nem kellett noszogatni!!
apa is bent lehetett, hát nagyon élvezte!! Folyamatosan figyelte, hogy mikor mennyi a picike szívhangja!!
A szülésznő jókat mosolygott rajtunk!!
Megkaptuk a listát is, hogy miket kell vinni a kórházba, habár én már eddig is pakolgattam folyamatosan egy külön polcra, jövő héten már végleges formájában beteszem a táskába!! a héten már kész lesz az összes babaruha is, és legalább az ő kis holmijait is be tudom rakni!!
Szia Beuka!!
Látom a lányok már megírták, hogy ki hogyan mossa a babaruhákat, de azért én is leírom!! Szóval különválogattam szín szerint!!A fehérekhez tettem egy kis fertőtlenítőszert is, és ezért azokat 2* öblítettem Cocolino sensitive öblítővel!!40 fokon mostam őket!!A színeseket ugyanígy, de csak egyszer öblítettem, és persze utána jött a vasalás!!
A szülői segítséghez én is hozzászólnék!!
hát én már a terhesség elején kijelentettem, hogy nem kérünk segítséget, 3-ban, vagyis a mi esetünkben 4-ben szeretnénk ismerkedni, összeaszokni a pici bébinkkel!! anyukám kicsit meg is sértődött!!
Aztán mostanában úgy alakult, hogy a munkája miatt hétköznap nálunk lakik, így itt lesz a baba születése után is!!végülis majd segédkezik amiben tud, főzés, egyéb háztartási munkák!!Amikor a lányom szültem, náluk laktunk, akkor se szólt bele a gyerekgondozás részébe, szerintem most se fog!!
Ennek ellenére nekem is az a véleményem, hogy jobb az ha 3-ban vagytok, és így szoktok össze, így leszetek önállóak hamar a baba gondozása terén!!Persze jó, ha valaki telefonközelben van, ha valamiben elakadnátok!!
Köszönöm szépen a sok véleményt a légzésfigyelőről, egyre jobban ott tartunk mi is, hogy lesz!! Körbenézegetem az árakat, és azután eldöntjük, hogy milyet, hol, mennyiért!!
Dorka!!
Gratulálok a kisfiúhoz, hát nem semmi súlya van!!!
Úristen, engem is ezzel riogat a dokibácsim, hogy nagy baba lesz!!
Ugye Jadey?
Téged is!!
Látom még egyben vagytok!!Megfázásod múlogat?
Gabriel!!
Szerintem természetes a terhesség alatt a sírdogálás, és nem csak az elején!!aaért dolgoznak ám bennünk mindenféle hormonok rendesen!! Nekem ha olyanom van, még egy reklámon is képes vagyok elbőgni magam!!
Puszi mindenkinek!! Üdv:Melódia