Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretném tudatni veletek is, hogy szeptember 20-án reggel 9.00-kor megszületett Áron 3050g és 52cm. Császárral érkezett mert mekóniumos volta víz és a nyakára tekerte a köldökzsinórt. Hála az égnek nincs semmi baja, mert gyorsak voltak az orvosok. Már visszanyerte a születési súlyát úgy jöttünk haza a kórházból ma.

A megszületett babáknak és elsősorbam a mamájuknak is gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Bufo-Zsuzsa!
Gratulálok. Sok boldogságot, egészséget, tejet kívánok. Várjuk a részleteket. :)

Gáz ez a SOTE, az ember nem tehet róla, amikor szül mennyi baba fog érkezni. AKkor Tatabányán egyáltalán nem gáz a helyzet, egy hét alatt 10császár volt (amit én sokallottam) és természetes szülés asszem 4.

Kata ma megint sugárhányt. Csütörtökön, szombaton is produkált egy hasonlót. Súlya gyarapszik, nem szokott bukni, szépen böfizik. Remélem a védőnő (az enyém, aki eddig szabin volt) , megtisztel és eljön végre. Azért beszélgetnék vele. :shock:

A ti csemetéitek is szokott így hányni? Ijesztő egy kicsit.

E.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Ez most egy próba, ha sikerül nagyon köszönöm neked Melódia!!!

Kép
gabriel79

És sikerült!!!!

Még egyszer ezer köszönet!

Kép
gabriel79

Bufo!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget na meg persze sok-sok tejecskét nektek!!!!
baboka

Sziasztok!

Sz_Kata!

Hát lehet, hogy szopi-bumm, nekünk is volt a 3. hét körül, de mintha azóta folyamatos lenne... :wink: De viccet félretéve, az utóbbi pár napban vettem észre, hogy szinte egész nap megállás nélkül képes lenne enni. Csak azt nem értem, hová fér?... :roll: Amikor meg tele a poci, akkor (magamból kiindulva :oops: ) az ember beájul. De Geszti nem, csak nézelődik, és csak karban hajlandó nagy nehezen elaludni. Gyarapodik is szépen, ezért örülök. Csak aggaszt, hogy miért alszik ilyen keveset? Ez ugye nem okoz semmit gondot?...

Bufo!
Gratulálok a kisfiúhoz, aki nem is olyan kicsi :wink: és örülök, hogy minden rendben ment!

Edit!
Geszti is hányt már így, igaz szerencsére nem sűrűn, csak egyszer volt ilyen. De az tényleg eléggé ijesztő volt... :shock: Ráadásul éppen hanyatt feküdt, és csak úgy bugyogott fel belőle a tejci, mint egy gejzír. Még jó, hogy reflex-szerűen ilyenkor nem vesznek levegőt. És főleg, hogy éppen láttam. Ezért is tartok attól, hogy folyamatosan eszik, hiába büfiztetem, ha túleszi magát, akkor kijön.

Kép
mamy

Sziasztok!

Eltartott egy ideig visszaolvasni. :D

Beuka
Sztem, ha megnyugtat vegyetek légzésfigyelőt. Mi kapunk majd a rokontól, mert nekik már nem kell. Én sem tudnék nyugodtan aludni, vagy nem is aludnék. Sztem a baba biztonsága megér minden pénzt.

Mamy
Hát az ilyen hozzáállás nagyon felháborít. Minek megy az ilyen csecsemősnek? Oda aranyos és kedves emberek valók, nem ilyen bunkók.

Gesztenye
Köszi :D

Bufo
Gratulálok a babához!!

Boroka
Holnapra szorítok! De az is lehet hogy magátol is menni fog.

Ma voltunk a kórházban, megvolt az első találka a szülésznővel. Nagyon aranyos volt, meg segítőkész. Megnéztük a szobát, csak egyet, merta többi foglalt volt, rengeteg baba születik mostanság.
Elmondott mindent mi kell majd.. Én meg alig tudtam valamit kérdezni, még elég uj a dolog, persze az elképzeléseimet elmondtam a szüléssel kapcsolatban. Megvettük az apás szüléshez is a felszerelést. Nem volt drága. övő szerdán meg meglesz az első CTG is, meg egy UH. Ma bent volt az orvosom is, ugyhogy levette a kenetet is. Azt egyáltalán nem éreztem, viszont a vizsgálat most jobban fájt, mint a multkor, de gondolom ez igy a vége felé már ilyen. De tul lehet élni, meg nem tartott sokáig.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sok boldogságot a 2 újdonsült anyukának!!!

Hettie:

Én nov.21-re vagyok kiírva,úgyhogy te előttem jársz.Nekem nincs elképzelésem melyik szobában fogok szülni,majd a helyzet adja.De tetszik,hogy egyágyasak a szobák.Különben az ágyak ülésbe állíthatók.
Te sem jársz tornára?

Lányok,nem tudom miért de nem tudom felrakni a masszázst.Szerintem túl nagy.Pedig biztos hasznát vennétek.Egy kis kényeztetés a babáknak.Még próbálkozom.
E:\babatorna.doc

KépKép
rönci

Rönci!
És ha csak simán bemásolnád a szöveget? Ha túl nagy, akkor több részletben is lehetne.
Nagyon érdekel engem is! :lol:

Kép
mamy

Hello Csajok!

Először is nagy nagy gratula Angelnek és Bufonak!!! Várjuk a részleteket és a képeket, hogy frissíthessem a fórumbabák albumot! :) http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=20451

Mamy, ennek a kis Geszti babának olyan gyönyörű szája van... :) Istennő! És a kis gesztenyefigurák nagyon cukik!

Csengő, a telefonba írt gyógyszertári sztori nagyon vicces :) az ekcéma nem :( hamarosan remélem elmúlik...

Ákata, akadémiai székfoglaló hihi :) buddhista dörmögést azonnali hatállyal megkezdtem már most a pocaklakó korban begyakoroltatni nyugtató jelleggel :) Jó volt a fürdő?

Gesztenye, de drága vagy.. hogy így emlékszel... igen három hónapig feküdtem szinte mozdulatlanul és hormonokat szedtem, tuti, hogy része van abban, hogy így megdagadtam... de azért nem tagadtam meg magamtól semmi jó falatot :) Szerintem kövesd az én példámat, a hétvégén mi is nagyot takarítottunk és én irtó sokat segítettem - a szememmel :) :) Na jó, azért nem csak azzal, de túl sok hasznomat nem vette apjuk.

Suezika, kitartás, hát biztos, hogy van előnye is, hogy kidobtak a babagyárból... :) Azt mondják, hogy otthon jobban regenerálódik az ember! A lényeg, hogy minden rendben a babóval és hogy te is jobban vagy!

Piciri, ügyesek voltatok, gondolj erre és drukkolok, hogy elmúlik a kezdeti para!

Boróka, holnap egész nap rád gondolunk!!!!! Nagyon szurkolok, biztos, hogy minden rendben lesz! Aludj egy jót ma este!!!

Gabriel, nagy pusz, igazad van a kilókkal kapcsolatban. Apa tényleg szépnek lát és ez a legfontosabb... :) A keresztelő és esküvő egyben tök jó ötlet.

Krisszi, ez szupi hír, mert azt jelenti, hogy nincs nagyobb baj!!!! Én sem tudtam volna odamenni sajna, mert anyukámék beugrottak reggel. Imádok egyébként itt lakni a Tompa utcában! Ha látnád milyen oázisokat építettek a háztömbök közé.. és olyan csend van a teraszon, mintha vidéken laknánk, pedig 2 perc a villamos.. de az ingatlanárak az utóbbi években ennek megfelelően eléggé eldurvultak..

Jadey, nem lehet, hogy az hogy szarul vagy, előjel? Pont tegnap olvastam, hogy az influenza jellegű tünetek... a várandós mamák könyvében kerestem, hogy hány percig tart egy fájás, mert tegnap este megint olyan jóslófájásaim voltak, hogy csillagokat láttam :)

Mamy, Rolex, a szülésfelkészítőn azt mondták a Nyírőben, hogy lehet EDAval szülni, csak költségtérítéses az ügy és előre kell szólni....

BujkaTolsztoj, hiányozni fox, remélem gyorsan beizzítják az új netet az új kecóban.

Hettie, milyen felszerelés kell a papás szüléshez?

A mai CTG és ultrahang erdménye: semmi :) Minden zárt, a gyerek istenien elvan, jó a keringés a méhlepény ... és 3800 gramm a lelkem.. :) A ciki, hogy szombaton elutazik a dokim, úgyhogy addig nem ártana, ha kibújna Mr. Hedonista. Persze ő tudja, de azért jobb lenne, mintha várna a jövő hétig.. Csütörtökön megint kell mennem. Kiváncsi vagyok! Ma apjuk úgy jött haza, hogy hello dagiszájú :)

Na pusz mindenkinek!!! Eldugulok.. :)

Kép
siba

Beuka
Suttogó... nekünk nagyon bejött... rendszer van az életünkben, a gyerekem nyugis és éjszaka 6-7 órát legalább alszik :lol: :lol: :lol:

Muszáj valami rendszert vinni az életünkbe, mert tanulok, diplomadolgozatot írok...

Nekünk nincs légzésfigyelőnk...

Kitartást a kismamiknak!

Puszi az összes, szépséges babának :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mamy:

Aranyos vagy,már mindenhogy próbáltam elküldeni.Itthon a gépünk nemrég lett újra telepítve,így nem engedi a cd-t megnyitni,nem tudom részletekben küldeni a masszázst.
Próbáltam Jadeynek átküldeni emilben,de az sem ment.Holnap a férjem megpróbálja a munkahelyéről.

Gigaboszi:

Már kiváncsivá tettetek,megveszem ezt a könyvet.
Jó tanulást!!És persze babázást.

KépKép
rönci

Angel, Sue, Bufo-Zsuzsa Gratulálok nektek! Sok tejecskét és sok-sok boldogságot kívánok!

Csengő Kisfiadnak boldog születésnapot kívánok!
Remélem az ekcéma hamarosan elmúlik! Infacolos történet nekem is tetszett, egyébként az árán én is kiakadtam, főleg, hogy annyira nem is vált be.

Krisszi örülök, hogy Ricsikével minden rendben van! Szorítottam nektek! Amúgy mi is gondoltunk már arra, hogy visszavisszük a gyereket a kórházba, mondván: köszönjük szépen, már eleget babáztunk, ennyi elég volt... :wink: :lol:
(egyszer rászóltam Zsoltikára: "most már aludjunk" nem hangosan, de mérgesen - tehát tudom milyen rossz érzés. Röhögök magamban mikor olvasom a nevelési tanácsokat "ne legyen lelkiismeret furdalásod" na de kérem szépen azt meg hogyan kell csinálni?!)
Most már van interneted?

Mamy nagyon kedves a gesztenyés történet! Férjemnek is elmeséltem, és ő azt mondta, hogy ő is szívesen csinált gesztenye figurákat, még felnőtt fejjel is. Eszébe jutottak a vidéki történetei, és egy jót beszélgettünk - tehát köszönjük!!! :D
Macsek: Gregor Bernadett nem ezért vágatta el a macskája hangszálait? :shock: Neked is sziámi macskád van, mint neki - lehet ez a fajta nem bírja a gyereksírást. De szerintem neked ez a praktikus megoldás szóba se jöhet, ugye?:lol:

Edit Zsoltika is hányt, de szerencsére nálunk elmúltak ezek a gondok. Mindenképp kérdezd meg erről egy védőnőt, vagy a gyerekorvost!

Nálunk hatodik heti szopi-bumm van. Egész délelőtt nem bírtam levenni a ciciről Zsoltikámat - néha elalukált rajta, mikor levettem akkor viszont rögtön sírt - most viszont nem bukott, tehát rakom is a cicire amikor kéri - igaz most már tényleg felismerem a sírásokat. Hat hét nálunk fordulópont volt. Mondtam is a férjemnek, hogy ez nem az én fiam, vigyék el, és kérem vissza az én sírós babámat! :)
Hafájás múlik (kopp-kopp) egyre többször nézelődik, az eddig kőkemény, felfújt lufi pocija pedig puha lett. Igaz eddig csak hideget ettem, mert olyan fáradt voltam, hogy csak a babával, és a baba körüli háztartással foglalkoztam - most már meleget is eszek.

Már majdnem elkezdtem szomorkodni, hogy alig kezdődött el egy korszak (újszülött) és máris elmúlt, de annyira jó korszak kezdődött! Rámnéz, hozzámbújik, megnyugszik a simogatásomra, a hangomra - én meg csak lesek: ez a baba szeret engem!!!

KépKép
nózi

Sziasztok!

Bali78 nevében írok, mivel ő kórházban van, ui. ma hajnalban szült, és megajándékozott engem, a boldog apát egy gyönyörű babával, Nándival!
Jól vannak mindketten, Nándi 3,5 kg-al született.
Jól ment minden a szülés folyamán, hajnali 1:45-re értünk a kórházba, és 3:40-kor már kint is volt a baba! (Az erős fájások este 8-tól kezdődtek kb.)

Később lesznek jobb képek, most még csak egy mobilos van.

Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Lanyok,

nagy gratula minden friss Mamanak es Babanak! Sok tejcit es jo egeszseget!

Edit,

sugarban hanyas nalunk csak 2x volt es azt hiszem, tudom a konkret okokat is: tej+tapszer+tea egymas utan es emiatt tuleves, igy hanyas lett a vege. Bar ha gyakrabban fordul elo, akkor erdemes megkerdezni a gyerekorvost vagy a vedonot.

Sue,

sajnalom, hogy ilyen rossz elmenyekkel tertel haza Sote-rol. De legalabb otthon vagytok, es ez mar sokkal jobb. Vigyazz magadra es a picire is.

Viola
fj35

Bali
Gratulálok Nándihoz!! Ügyesek vagytok, és jo gyorsak. :D

Rönci
Tornára jártam, de már nincs erőm hozzá hogy elmenjek. Ugyhogy néha itthon szoktam tornázni.
Az is tetszik, hogy ha nem az alternatív szobában szülsz attól még szülhetsz olyan helyzetben ahogy akarsz, és át is tudnak hozni mindent onnan, kivéve a kádat. (sajna). :D

Siba
Mi a kórház gyógyászati boltjában vettük 1200 ft volt. Van benne egy züld nadrág és felső, meg cipővédő nejlon, és egy olyan valami amit a száj elé tesznek. Nem tudom annak mi a neve.

hettie

Bufo : Nagy Gratula Nektek is!!!

Szeretnénk kpeket is látni :wink:

Ezt írtad még februárban:

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet. A második babát várom a 7+3 héten vagyok. 2006. szeptember 24. a nagy nap. Tegnap voltam először uh, már volt szívhang is. Bp-en a Rókus kh. járok és ott is fogok szülni. Az első gyerkőc Dávid ő 2 éves. Jelenleg itthon vagyok vele gyesen.
Sajnos a rosszullét engem sem került el, egész nap hullámokban jön rám. Ilyenkor mindig ennem kell egy kicsit, amivel egy darabig jó. Szerencsére még vissza nem jött semmi.
Nagyon jó ez a táblázat, és milyen szuper, hogy ilyen sokan jöttetek itt össze.
Mindenkinek jó közérzetet és boldog babásodást!

Zsuzsa

KépKép
Kép
jadey

Drága Livi,

Millió puszi Nektek és Gratulálunk!!!

Szépen beelőztél, ez csalás :lol: :lol:

Nagyon szép Nándika, nem csoda, hogy nem bírtál magaddal és látni akartad Őt :wink:

És Te még aggódtál a 12 hetes uh után:

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok a zavarásért, de szükségem volna a véleményetekre! Ma voltam a 12 hetes UH-on, csodálatos volt, de... Amikor hazajöttem, rám nagyon jellemző módon elemni kezdtem az értékeket. BPD: 24mm, CRL:70mm, ....FL: 10mm. Azt olvastam, hogy a combcsontnak (FL) a BPD 2/3-nak kellene lennie, azaz elvileg túl rövid ez a csont. Viszont a barátnőm nem tud tanácsot adni, mert neki egyszer sem mértek FL-t a 12. héten... Ért valaki hozzá? Valami baj van? Nagyon köszönöm előre is a segítséget...
--------------------------------------------------------------------------------
Livi

KépKép
Kép
jadey

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat a nátha miatt, nap közben már úgy éreztem, hogy jobban vagyok, most estére viszont megint iszonyatos...

Siba :Nem hiszem, hogy a természet ilyen piszok lenne, ez newm lehet előjel, sajna... :cry:

Jóslófájásaim nekem is vannak, de még nagyon rendszertelenek. Szerdán megyek a dokimhoz megbeszélni, hogy mi a menet...

Rönci :Küldd át freemailen, megpróbáljuk, hátha sikerül. Puszika

KépKép
Kép
jadey

Csengő:

BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!! Kép

KépKép
Kép
jadey

Kedves Livi Nagy-nagy gratula nektek! Úgy látszik tényleg hatott a "hormonkezelés" :lol: Nándika (egyik kedvenc nevem!) csodaszép kisbabácska! Sok boldogságot, és rengeteg tejecskét kívánok!

Á_kata nekem (a túlterhelés miatt fájó melleimre) a Garmastan kenőcs jött be. Patikában lehet kapni.
Múlt éjjel jött el nálam a pillantat, mikor teljesen elfáradtam - nem emlékeztem éjjel hányszor etettem és arra se, hogy mikor. A férjem mesélte másnap, hogy bejött hozzánk, és én baromi lassan pelenkáztam az üvöltő gyereket. Erre se emlékeztem. Pedig egy hete már sokat javult a helyzet. Hihetetlen szerencse, hogy Zsoltika egyre többet és egyre jobban alszik - és egy hete tud segíteni egy kicsit a férjem is. (eddig nem tudott csak a fürdetésnél)
Úgyhogy sejtem, hogy milyen lehetett neked - csak kétszer ilyen nehéz.
Olyan jó, hogy van egy ötgyerekes sógornőd (akinek köszönöm a tanácsát hányás-evés-hiszti ügyben)!
Tetszenek az új képek - a régieket is meg szoktam nézegetni - egyszerűen gyönyörűek a lányok. A gúnyos félmosoly a kedvencem!

Babóka sajnálom...:cry: Nehéz időszak elé nézel, de gondolj arra, hogy nem érdemes előre félni. Ahogy Á_kata mondja, te rutinos anyuka vagy! Kislányod nagyon aranyos lehet :D

Angel férjem is szept. 15-én született: csak jót tudok mondani :D

Mamy nem semmi milyen érzéketlen csecsemősnővért fogtál ki! :evil:
Gratula a szép súlynövekedéshez.
Mi extra sebességgel hízunk. Már az elején is az volt, hogy Zsoltikám hízott, de a sárgasága nem múlt, lehet hogy zsíros a tejem, nem tudom :roll:
Nem alvás: lehet, hogy ez csak egy ilyen időszak. (nálunk egy ideig az ment, hogy Zsolti este 10-től reggel hétig három órát aludt - de neki borzasztóan fájhatott a hasikája)
Úgy látszik nagyon szeret az anyukájával lenni!:)
Nagyon szép képeket csináltok - mind tetszik!

Sz_kata körömvágást megpróbáltad? Nekem most megint olyan ügyetlenül sikerült levágnom, hogy belekarmolt az arcocskájába és kicsi seb lett rajta :(

Lányok Zsoltika teli van tejkiütéssel már jó egy hete. Azt olvastam nem kell törödni vele elmúlik. Tudja valaki, hogy mikor fog elmúlni? És mitől van? Gyorsan hízunk is, nem lehet, hogy zsíros a tejem? (van ilyen egyáltalán?)

Finiselőknek mennek a drukkok!

Babásoknak pedig csendes, kellemes éjszakát kívánok!

KépKép
nózi

Jó reggelt lányok!

Livi!
Na látod, a hormonkezelés meghozta az eredményét! :wink: :lol:
Szeretettel gratulálok Nándikához, nagyon aranyos, és a neve is nagyon szép. Annak idején azt hiszem, te tetted fel a kérdést, hogy melyik név a szimpibb nekünk, a másik névre már nem is emlékszem, de én a Nándorra szavaztam. Olyan férfias név.
Aztán várjuk ám a képeket, meg a történetet! És légyszives írd majd meg, miért gondoltad, hogy haragszom rád?... Nem hagy nyugodni a dolog.

Nózi!
Én is úgy tudom, a tejkiütésekkel nem kell foglalkozni, ez hormonális jelenség (az anyatejben lévő hormonok átkerülnek a babába). Geszti arca is tele van pici "pattanásokkal" ami csak közelről látszik ugyan, de ott vannak... Szerintem ez addig így lesz, amíg szoptatunk.
Köszi a dícséreteket fénykép-ügyben :wink: hát igyekszik az ember minden apró pillanatot megörökíteni. Már meg is beszéltük a párommal, hogy egy nyugisabb napos délutánon csinálunk jópár "művészfotót" Gesztiről. Párom is nagyon szeret (és tud) fényképezni, a szakmájához tartozik. Meg persze profi gép sem árt hozzá. Bár amiket én csinálok, az nem profi géppel készül, csak olyan mobiltelefon minőség.

Rönci!
Várunk türelemmel. Előbb-utóbb biztos sikerül feltenni. :wink:

Na megyek, fodrászhoz készülök ugyanis, már úgy nézek ki mint egy madárijesztő... :oops: Gesztikémet jól megszopiztattam, remélem most alszik 9-ig, addigra talán hazaérek.

Kép
mamy

Bali78!
Nagyon sok gratula a babához te aztán gyors voltál! Sok tejecskét és jó egészséget!!!

Nózi!
Köszi a bíztatást hát igen nem lesz egyszerű de bízom magamban, na meg a férjemben. Remélem a téli időszakokban nem lesz ilyen sok munkája és akkor ő is tud nekem sokat segíteni, mert ennyi gyerek mellé bizony elkel a segítség.Az meg érthető, hogy néha nem emlékszel dolgokra mert azért kicsit kimerül ilyenkor az ember. Ha tudsz pihenjél, főleg amikor a kis drága alszik. A tejkiütés a hormonok miatt van és a nagylányom már 6 hónapos is elmúlt még mindíg látszott neki. Teendő nincs vele, majd magától elmúlik. Én olyat még nem hallottam hogy valakinek túl zsíros lenne a teje, az csak jó a babának.

Mamy!
De jó neked, fodrászhoz mész! Én is készülök már 1 hete de még nemjutottam el. Majd talán jövőhéten.
baboka

Sziasztok!

Mamy :)
Ne viccelj dehogy haragszom, örülök, ha jó tanáscokkal látnak el. Most már nem is értem miért gondolkodtam a légzésfigyelőn, biztos, hogy megvesszük, pláne, hogy nem velünk egy szobában lesz a bébi. Ti hol vettétek a tiéteket? MIlyen lett a séró?

Krisszi :)
Örülök,hogy Ricsikének nincs "komoly" baja. Pontosan mi az a babycontroll?

Jadey :)
Jaj úgy sajnálom ezt a fránya megfázást :( mielőbbi jobbulást!!!!!!!!

Gesztenye :)
Köszönöm Neked is, megvesszük a légzésfigyelőt.

Bufo-Zsuzsa :)
GRATULÁLOK a bébihez!!!!

Hettie :)
Vannak friss UH-értékeid? Én tegnap voltam, de úgy vettem ki a doki szavaiból, hogy picit kisebb a koránál.

Gigi :)
Akkor majd megpróbálok én is a Suttogóból alkalmazni néhány dolgot!

Livi :)
GRATULÁLOK a babához!!!!

Dorka :)
Gondolok ma Rátok nagyon!!!!

Jövő szerdán megyünk először NST-re :)
Az én bébim még annyira fent van, hogy minden hajnalban arra ébredek, hogy nagyon nyomja a gyomromat. Ma reggel már nagyon fájt. Ilyenkor próbálok picit felülni, hogy "lecsússzon" picit.

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Livi,Zsuzsa gratulálok!

Kép
Puszi Iza
piciza

KépKép
rönci

KépKép
rönci

KépKép
rönci

Mamy,és a többiek:

Apa próbálkozik feltenni nektek a masszázst.Sajnos ha sikerül is csak képek nélkül,mert nagyok a képek és elég sok,túl nagy a méret.

Bali:

Gratulálok Nándihoz!nagyon édes pofija van,nem úgy néz ki mint akit megviselt a születés.

KépKép
rönci

KépKép
rönci

Bufo, Bali,

nagyon gratulálok :D

Jadey,
:?:

Boróka,

eljött a nagy napod :wink: :D sok szerencsét :!:
sz_kata

KépKép
rönci

KépKép
rönci

Ne haragudjatok a férjem nem áll a helyzet magaslatán.Majd egyben átküldöm nektek.

KépKép
rönci

Szép napot mindenkinek, Lányok!! :D

Na elhajtottam a pát a gép elől, meg sikerült ki is takarítanunk, úgyhogy tudok írni egy pár sort!! azért nem semmi már így takarítani, jól elfáradtam, pedig apa is segített!! :roll:
Megint pörög egy újabb babaruha a mosógépben, már az adag vége, úgyhogy lassan oszlik a káosz!! :D

Szia Jadey!!
Hát te még egyben?! 8) Legalábbis tegnap este még úgy voltál... :D Nekem a hársfatea segített, sok-sok citrommal, és 2 nap alatt elmúlt a torokfájásom!! :D igaz nem volt valami fincsó cukor nélkük (mivel enyhén cukros vagyok, édesítőt meg csak néha merek használni), de azért túléltem!! :D Hatásos volt, az a lényeg!! :D
Megy a drukk neked ezerrel!!! :D :D

Szia Beuka!!

apa azt mondta tegnap, hogy nekünk is lesz légzésfigyelönk, valószínüleg béreljük, hanár még nem néztünk utána, hogy úgy mennyibe kerül!! Valakinek esetleg van tapasztalata a bérlés terén?
Nem hiszem, hogy bármi baj lenne, mert picit kisebb a babuci, ha amúgy egészséges, és miért ne lenne az, akkor majd megnő itt kint!!Ezen ne aggódj szerintem!!

hettie!!
De jó, hogy említetted ezt a kispaparuhás dolgot, nekünk is mondta a doki, hogy kell, a héten akartam megkérdezni tőle, hogy hol lehet kapni, de te megelőztél!! :D

gábriel!!
Nagyon szívesen, látom sikerült!! :D

Livi!!

gratulálok a Pici Nándihoz, gyönyörű baba!! Sok boldogságot kívánok hozzá!! :D

Nagy puszi mindenkinek!!Üdv: Melódia

Kép
Kép
melódia78

Bali, nagyon cuki a kicsi Nándi!! Gratulálunk! Feltettem a képet a többi babónk mellé, ha nem gond... http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=20451

Boróka, szurkolunk!!!!!!!!!

Jadey, csak nem ti is??? :) :) Juj de izgi!

Puszi mindenkinek! Lassan mi jövünk Gesztenye! :) (Melba, Tina hol vagytok? )

Kép
siba

Sziasztok Lányok,

Boróka : Nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy Te szeretnéd!!!

Beuka, Szkata, Melódia:

Most voltunk ctg-n és mivel volt egy-két fájásom, megvizsgált a dokim is, de a méhszáj totál zárva... Elküldött péntekre uh-ra, de péntekre már nem volt hely, csak jövő hétre, mondtam a csajnak, hogy addig tuti szülünk és nekünk ez most nem mozizni kell, hanem, hogy minden jól van-e. Ismertek, kieresztettem a hangomat, így fél órán belül engem szólítottak :wink:

Az uh-s doktornő mindent jól átnézett, flowmetria Í(asszem ez a neve) meg mindent és Bencussal minden rendben, már 4 kilóra kóstálták :roll: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :roll:

KépKép
Kép
jadey

Teázok, c-vitaminozok ezerrel, hátha !Köszi a ippeket.

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Livi!
Gratulálok a babához. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok. Majd kérjük a részleteket, addig is jó pihit és sok tejet! :)

Többieknek puszi!

Katának adtam ma reggel cumit, azóta nem engedi ki a szájából :evil: , remélem eltudom venni tőle, nem akarom, hogy rászokjon. Ti adtok cumit a babáknak?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!
Elnézést a bénázásért a tűzfal túljárt az eszemen.
Nem vagyok egy Bill Gates.Na de most!
Most egybe elküldöm így élvezhetőbb lesz.Mégegyszer "sorry"!
Remélem hasznos lesz annak akit érdekel.
Szerintem az,bár elfogult vagyok.
Rönci drága BEVALLOM IMÁDLAK TITEKET!
A babásoknak SOK BOLDOGSÁGT KÍVÁNOK!(picit 1159266702.09.doc irigykedem)
Yadey puszilak Titeket (a Tibit nem)

OCS
Míra papája,Rönci férje

KépKép
rönci

Nem egészen oda akartam szúrni!

BABATORNA

1159267357.44.doc

OCS

KépKép
rönci

Mi is puszilunk Mírácska papája, Rönci férje, még Tibi is :lol:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Bali,Bufo!
Sok-sok gratuláció nektek és kívánok nektek minden jót amire még vágytok!

Képzeljétek ma 3 órát töltöttem a munkaügyi központba mire végre sikerült mindent elintéznem. Jól bekeményedett a hasam még járni is alig bírtam, így apát mozgósítanom kellett!
Még aug.1 bejelentkeztem és csak most intéződött el a dolog!
Na mindegy nem panaszkodom, mert minden jól sikerült!

Hettie,Rönci!
Nekem azt mondta a szülésznőm, hogyha a kád foglalt, akkor egy gumilabdát beviszünk a zuhanyzóba és apa folyathatja rám a melegvizet. Szerinte ezt is sokan választják és az is jó.

Beuka!
Amikor nekem Flóra nyomja a gyomromat négykézlábra szoktam állni és "cicahátazok". Nekem nagyon bevált, még a gyomorégésem is enyhül tőle!

Puszi mindenkinek és hajrá a finiselőknek!!!

Kép
gabriel79

Nozi,

mit ertesz azon, hogy Zsolti tul gyorsan gyarapodik? Nekunk azt mondta a gyerekorvos, hogy heti 150-250 gramm sulygyarapodas az idealis. Azt is emlitette, hogy ha tul sokat eszik a gyerek es hirtelen no, akkor a bore nem lesz szep, nagyon pattanasos lesz. Lehet esetleg, hogy nalatok emiatt van a sok kiutes, nem? Egyebkent azt is mondta, hogy nem kell semmivel kezelni, illetve hogyha nagyon bepirosodnanak a kiutesek, akkor a popsikenocsbol lehet ra vekonyan kenni.

Viola
fj35

Sziasztok :)

Gratulálom minden újdonsült anyukának, és babáikhoz :)
Olvasgatlak titeket, és izgulok is értetek, bár mostanában kicsit elkapott az "úristen még mennyi mindent kell tennem" cimű műsor.

Mi jól vagyunk Nikit 3 kilóra saccolták, fejecskéje lent, elég sokszor keményedek, egy nap többször, és ott lent szúrásokat érzek. Ez normális ugye? NST-n is minden ok volt.
Most rohanok babakocsit venni meg még ami kell.
Sziasztok :)

Kép
chesti

Piciza: Imádom a humorodat :lol:

Bentragadt babák topikja :lol: Akartam oda írni, de valamiért nem engedi... remélem azért nem, mert ma éjjel szülni fogunk :wink: :roll:

KépKép
Kép
jadey

sziasztok,

van néhány dolog, amit megint nem tudok szó nélkül hagyni 8)

mint pl: túl zsíros tej? Lányok, ne higgyetek a babonákban, a tejcsitek pont olyan, hogy a babátoknak a legjobb legyen. Az egy nagyon régi történet, hogy az anyatej nem az igazi.

ideális súlygyarapodás: azért akkor sem kell megijedni, ha valakinél ez kevesebb, ne adj isten több. A súlygyarapodás táblázati modelljét egyébként tápszeres csecsemőkhöz "állították be"
túl sokat eszik, gyorsan fejlődik: miért is baj ez?! a kiütések meg úgyis elmúlnak (ami egyébként az anya tejében lévő hormonoktól "pattanásos") A babák meg már csak ilyenek: hirtelen nőnek....

Bocsika, ha bosszantó vagyok, de nem tudom tartani a pofámat 8) 8)

Jadey,

4 kg :shock: akkor lesz dolgod rendesen :D

Boróka,

nagyon kiváncsi vagyok, mi van veled. Megérkezett é Bendegúz magától, vagy kellett neki segíteni?

Siba,

hajrá, kezd csak el a fotós vállalkozást. Krisszi mellett én is tuti kuncsaft vagyok ám :wink:
körömlerágás: esküszöm, már erre is gondoltam :lol: bár már kisollóval 1 db körmöcskét levágtam! majd szépen, lassan sorjában jöhet a többi is :)
sz_kata

Chesti

Nekem is sokat keményedik a hasam, meg tegnap szúrt is lent, sztem ez ilyenkor már normális. Ne aggódj.

Beuka

Én majd jövő szerdán megyek UH-ra meg az első NST-re is. akkor majd leírom az eredményeket. Legutóbb a 31. héten voltam. Ha gondolod leírhatom azokat az eredményeket is. Neked mik lettek az eredmények? Sztem ne aggódj, ha kisebb is, majd idekint megnő. :D Látom te is jövő szerdán mégy NST-re, de te nem a szt. Imrébe jársz ugye? Ha jol emlékszem. Kár, akkor találkozhattunk volna.

Gabriel

Köszi az ötletet, sztem sem rossz. Majd ha foglalt lesz a kád, de remélem nem, akkor majd kipróbáljuk a dolgot.

hettie

Mamy, Baboka, Viola Köszi, hogy megnyugtattatok! Remélem azért hamarabb el fog múlni - elég sok kiütés van rajta és nagyon pirosak is tudnak lenni néha. Úgy látom a friss levegő jót tesz, ha kint van a pöttyök mindig múlnak.
Viola jó, hogy leírtad, a heti gyarapodást, gyors kiszámoltam - heti 230 gramm - tehát minden ok. :D (valamit olvastam, hogy a testsúly kilogramm is számít, ez zavart össze) Igen valószínűleg Zsolti ilyen jó étvágyú (hál' istennek - elég ráncos volt mikor hazahoztuk, most meg belenőtt a bőrébe :D) Popsikenőcsöt kipróbálom ma este, fürcsi után.

Edit szerintem most még el tudod venni :D Mi is odaadtuk a cumit, egyelőre nem szokott rá (mondjuk mi semmit se értünk vele, mert se nyugtatásra - kíválóan bömböl cumival a szájában) se altatásra nem jó - percenként kiesik és aztán rögtön sír érte...
Apa cumival altatja, de tartania kell a cumit - én anélkül. Ha elvenném a cumit estére már nem is tudná, hogy valaha volt neki :)

Dorka megy a drukk!

Rönci köszönöm a babatornát - van egy kis időm, most el is olvasom.

KépKép[/b]
nózi

Szkata Elmondom akkor, hogy miért kérdeztem meg, hogy zsíros -e a tej - azért mert tegnap kb. öt percem volt, hogy rákeressek az interneten a tejkiütésekre, és két linkben, amibe beleolvastam erre utaltak, meg arra, hogy attól van, hogy sokat hízik a baba. Nem is hittem benne igazán, azért kérdeztem meg, hogy van-e ilyen hogy zsíros tej. Ezért köszönöm a választ, (reméltem is, hogy fogsz válaszolni, hiszen te utána olvastál ezeknek a szopis témáknak :)
Nyugodtan javíts ki bármikor, ha tévednék - bár szerintem ritkán szoktam állítani dolgokat, most is csak kérdeztem
ezt támadó hangsúly nélkül is le lehet írni, ne kelljen már folyton magyarázkodnom - nem akartam én itt senkivel se összetűzésbe kerülni, főleg hogy erre aztán abszolút nincs is energiám.

KépKép
nózi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?