Hello Csajok!
Először is nagy nagy gratula Angelnek és Bufonak!!! Várjuk a részleteket és a képeket, hogy frissíthessem a fórumbabák albumot!
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=20451
Mamy, ennek a kis Geszti babának olyan gyönyörű szája van...
Istennő! És a kis gesztenyefigurák nagyon cukik!
Csengő, a telefonba írt gyógyszertári sztori nagyon vicces
az ekcéma nem
hamarosan remélem elmúlik...
Ákata, akadémiai székfoglaló hihi
buddhista dörmögést azonnali hatállyal megkezdtem már most a pocaklakó korban begyakoroltatni nyugtató jelleggel
Jó volt a fürdő?
Gesztenye, de drága vagy.. hogy így emlékszel... igen három hónapig feküdtem szinte mozdulatlanul és hormonokat szedtem, tuti, hogy része van abban, hogy így megdagadtam... de azért nem tagadtam meg magamtól semmi jó falatot
Szerintem kövesd az én példámat, a hétvégén mi is nagyot takarítottunk és én irtó sokat segítettem - a szememmel
Na jó, azért nem csak azzal, de túl sok hasznomat nem vette apjuk.
Suezika, kitartás, hát biztos, hogy van előnye is, hogy kidobtak a babagyárból...
Azt mondják, hogy otthon jobban regenerálódik az ember! A lényeg, hogy minden rendben a babóval és hogy te is jobban vagy!
Piciri, ügyesek voltatok, gondolj erre és drukkolok, hogy elmúlik a kezdeti para!
Boróka, holnap egész nap rád gondolunk!!!!! Nagyon szurkolok, biztos, hogy minden rendben lesz! Aludj egy jót ma este!!!
Gabriel, nagy pusz, igazad van a kilókkal kapcsolatban. Apa tényleg szépnek lát és ez a legfontosabb...
A keresztelő és esküvő egyben tök jó ötlet.
Krisszi, ez szupi hír, mert azt jelenti, hogy nincs nagyobb baj!!!! Én sem tudtam volna odamenni sajna, mert anyukámék beugrottak reggel. Imádok egyébként itt lakni a Tompa utcában! Ha látnád milyen oázisokat építettek a háztömbök közé.. és olyan csend van a teraszon, mintha vidéken laknánk, pedig 2 perc a villamos.. de az ingatlanárak az utóbbi években ennek megfelelően eléggé eldurvultak..
Jadey, nem lehet, hogy az hogy szarul vagy, előjel? Pont tegnap olvastam, hogy az influenza jellegű tünetek... a várandós mamák könyvében kerestem, hogy hány percig tart egy fájás, mert tegnap este megint olyan jóslófájásaim voltak, hogy csillagokat láttam
Mamy, Rolex, a szülésfelkészítőn azt mondták a Nyírőben, hogy lehet EDAval szülni, csak költségtérítéses az ügy és előre kell szólni....
BujkaTolsztoj, hiányozni fox, remélem gyorsan beizzítják az új netet az új kecóban.
Hettie, milyen felszerelés kell a papás szüléshez?
A mai CTG és ultrahang erdménye: semmi
Minden zárt, a gyerek istenien elvan, jó a keringés a méhlepény ... és 3800 gramm a lelkem..
A ciki, hogy szombaton elutazik a dokim, úgyhogy addig nem ártana, ha kibújna Mr. Hedonista. Persze ő tudja, de azért jobb lenne, mintha várna a jövő hétig.. Csütörtökön megint kell mennem. Kiváncsi vagyok! Ma apjuk úgy jött haza, hogy hello dagiszájú
Na pusz mindenkinek!!! Eldugulok..