Rolly!
Köszönöm! Orülök, hogy tetszik ahol lakom.
A fünyiro az tenyleg nagyon tuti. Elötte soha nem nyirtam füvet, most meg szinte varom, hogy mikor lehet mar nyirni.
Nem vagyok am olyan ügyes a konyhaban, csak igazabol van idöm kiserltetezgetni.
Nagyon köszönöm a drukkokat, jol jönnek.
Amint latod en sem jövök minden nap pedig en nem dolgozom, kisfiam sincs (meg egyelöre) .
Nem az a lenyeg ki hanyszor tud irni szerintem. Te pedig egy aranyos kedves kis nö vagy, mint itt sokan masok igy barmikor is irsz jo olvasni!
Aniko!
Köszönöm! Nagyon rendes vagy! Hat hösiesen bavallom otthon soha nem keszitettem vadat en sem, csak hat az en ferjuram vadasz..
A vaddiszno es a szarvas pörköltet teljesen ugyanugy keszitem mint a sertes vagy marha pörit. Amikor pedig a sütöben keszitem pl. a vaddioszno combjat, a kotanyi vadak füszerkevereket hasznalom. Egyebkent a magyaros fk. is nagyon tuti pl. disznosülthöz. Ezert amikor hazamegyünk jol feltankolok füszerekböl.
A hsg. Idöpontjat atettek 5.-ere. Nem nagyon örülök neki, de nincs mas valasztasom!
Azt mondta az asszisztens nö tegnap amikor felhivtam, hogy nem baj ha tul megy a 12. napon, de vedekeznünk kell, vagy pedig kerülni az együttletet. VEDEKEZNI!
Jo mi? Attol is felek egy kicsit mivel, hogy az mar a 13. nap lesz es a tüszöm biztos nagy lesz addigra, hogy igy meg jobban erezni fogom a ‘turkalast’.
Na mindegy csak az a lenyeg, hogy legalabb mindent rendben talaljanak!
Angie!
Nagyon köszönöm! Sajnalom, hogy ennyi teendöd van! Pihenni is kene ennek a kismaminak!
Narcisz!
Szegenykem, sajnalom, hogy faj az eped. Mit lehet ilyenkor bevenni ra? Vagy van esetleg valami etel ami segitene?
Amugy en is ilyen kis moso-masa vagyok, meg rendmanias is.
Norwell!
Isten eltesse Kende babat!
örülök, hogy ilyen jol sikerült a keresztelö! Ez egy nagy pillanat az egesz csalad szamara! Kivancsi vagyok a kepekre!
Evi!
Olyan jo mindig olvasni ahogy Dorikarol irsz!
Gondolom minden nap van valami uj dolog amit felfedez, es ez biztos nagy gyönyörüseg a szüleinek!
Monyoka!
Sajnalom.
Csibe!
Orülök, hogy otthon vagy,
minden rendben lesz meglatod!
Brill!
Köszönöm! Hogy vagy kismama?
Annacska!
Köszönöm Neked is! Tenyleg szerencses vagy, hogy megusztad hanyinger nelkül.
A szüret az mindig nagyon faraszto, de milyen finom a must!
Puszi mindenkinek!
Judit