Sziasztok!
Emőke!
Mira szopizik de sajnos továbra sincs annyi amennyi neki kellene,rengeteget eszik,ma este is néztem,hogy hová fér belé annyi kaja.A vacsija 70 miniliterből csináltam neki tejpépet egy 2 centis banánt törtem neki bele,ezt bevágta majd a 2 cicimből a tejet mind kiszopizta.Pihizett egy kicsit kb 1 órát és megint kért enni.Odaadtam neki a tejcsit ami addig termelődött,elég is volt neki elaludt a cicin,de szerintem csak szomjas volt nem kimondottan éhes.
Jó tudom majd jönnek a hozzászólások,hogy én már tejpépet adok neki és még nincs 4 hónapos,de semmi baja nem lesz tőle a tejpép hasonló mint a tápszer,a gyümölcsöket meg egyépként is eszi.De csak 1 hete kap tejpépet.Azonban ha nem teszek neki gyümölcsöt a tejpépbe nem eszi meg hiába gyümölcsös maga a tejpép,fújja rám az egészet,nagy francos.tudja mi a jó.
Most hogy igy elgondolkozom rajta ennyi erővel a tápszert is megizetithetném neki gyümölcsel,akkor lehet meginná.
Lassan főzhetek neki főzelékeket ti mivel habartok?????Tápszerrel??Őszintén megmondom én akartam neki adni bébiételt 4 hós főzeléket,de egy kanál után visitott tőle,nem izlett neki,mondjuk nekem sem,mert megkóstoltam.Azonban az őszibarackot imádja amit üvegesen veszek.De az finom is,ugy néz ki ami nekem izlik az neki is:-)Én mindig mindent megkóstolok amit neki adok.Ti is?
Eszter!
Gratulálok Rékának a répaevéshez,ügyes kislány.
Edit!
A takaritás nagyon huzós volt egy nap alatt és teljesen nem is vagyok kész még törölgetnem kell majd a port ,meg a fürdőszobát wc-t ki kell még takaritanom,de ma semmit nem tudtam a csajtól csinálni,tiszta bolond volt,nem akart aludni sem lent sem fent.
Képzeljétek nekem a védőnőm megint eltünt
Hát ez az én formám ez már a 3. védőnőm volt,és most azt sme tudom ki az új pedig már 2 hónapja új van.De még nem is láttam a dokinál is úgy helyettesiti egy másik védőnő.Úgyhogy hozzám már nem jár a védőnő sem.Na nem mintha hiányozna,ugyhogy én a dokival szoktam konzultálni ha valami van ,csak felhivom és már a nevemről tudja ki vagyok.Együtt járok a dokival még a gyógystzertárba is.Aranyos idős úr.
Pénteken volt a barátnőm nálam,és képzeljétek addig nézegette a Mirát,hogy kedvet kapott egy 2. babához,most abbahagyta a fogamzásgátlót,mert nagyon babát akar.
Na megyek és olvasgatlak még titeket utána pedig irány az ágyikó.
pusza mindenkinek