Sziasztok!
Hát mi még mindig 2in1.
Okos fiúcska Dominik, kihasználja az összes megengedett időt a pocakban.
Nagyon aranyosak vagytok, köszi a drukkokat, ránk fér.
Hihetetlen, de mához egy hétre, azaz jövő hétfőre vagyunk kiírva.
Nem gondoltam, hogy idáig kihúzzuk, amennyit görcsöltem és keményedtem a frontoktól.
A csütörtöki erős jóslófájásaim után babánk két napig alig mocorgott valamit. Azt hittük, szülni megyünk záros időn belül. Erre tegnap még a menzis fájóérzetemet is elfújta a szél, picifiú azóta pedig kirúgja a ház oldalát ismét.
De a hasam leszállt! Kapok levegőt, tudok végre enni, sőt hajnalban korog a gyomrom és muszáj ennem és végre valahára nyolc hónap után ismét nem jön fel annyira a savam! Juhéjj!
Sőt, lehajolni is könnyebb, mert nem érzem úgy, hogy agyonnyomom a babámat.
Nagyon kíváncsi vagyok ezek után, mikor szülünk? Bár eddig végig a szombatot nyomattuk Domának, úgyhogy lehet, hogy szófogadó és szombaton szülünk. Igaz, van még két hidegfront a héten, azzal is megszülhetünk.
Ma remek ctg-t produkált és a Molnár doki ismét nagyon aranyos volt! Szóval jól kezdődött a hét!
A hétvége meg elég zsúfolt volt, így örültem, hogy Rátok leshettem, de nem volt már időm írni.
Nagyon klasszak a pocakjaitok és a babák is!!!
Lehet, hogy jövő héten mi is csatlakozunk a fotósorozathoz?
Nagyon szép kismamik voltatok egytől-egyig és hát a prücskök meg magukért beszélnek!
Klári, Te is csatlakozz, légyszi!
Klári, hallgatok Rád, és nagyon élvezem ezeket az utolsó napokat! Főleg, hogy végre tudok enni!
Hú Kata, mekkora pocid van!
Mangó, örülök a találkozásnak!
Jó álmaid vannak!
Kki, azért megmutathatnád a pocidat!
Bocs, de mi már kijártuk az előkészítőt. Mi inkább most már szülünk.
De lehet, hogy holnap még összefutunk, ezt csak a babánk tudja.
Edus, miért is kellene megbántódnom? Bocs, de örülök, hogy van olyan alkatú közöttünk, mint én. Remélem, ezért nem haragszol. De nagyon aggódtam végig, meg a dokik is, hogy ennyire nem híztam semmit.
És azt mondta mindenki, ilyennel még nem találkoztak.
Most már tudom, hogy nem vagyok egyedül. És ez jó.
Szóval példálózz velem csak nyugodtan.
Ja és igazán nagyon kedves apátok van Nektek is.
Nekem a kezdetektől vannak csíkjaim a combomon meg a fenekemen...
De a pocim egyelőre csíkmentes.
Mariann, azért már most érdemes fotózni a pocakodat. Olyan jó most visszanéznem a fotókat. Azt hittem, annak idején, hogy látszódik. Aztán mekkora is volt a mostanihoz képest...
Logi, nem semmi, mekkorák voltak gyermekeid!
Marcit még csak látom, hova fért, de Bori?
Mindenesetre csodaszépek!
Übi, amíg nekem nem volt gyors netem, mindig lementettem az oldalakat, net nélkül végigolvastam, majd net nélkül megírtam a válaszokat és csak a végén jelentkeztem fel ismét. Javaslom.
Örülök, hogy végre rendben vagytok!
Hú Timi, nem semmi, milyen lett a pocid.
Bár gondolom ezért a tündéri Baláért megérte.
Kenegetted és mégis? Szerintem a második babó után nem lesz rosszabb, Bala már megcsinálta az utat. De Te is nagyon helyes kismami voltál!
Részvétem a fülfájás miatt és mielőbbi jobbulást kívánok!
Zsófi, Kata, a mi babánk is pontosan oda dugdossa a kis popóját.
Most ennyi, mert hazajött a párom. De jó!
Szép estét Nektek!
Melba